349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bir safaktan bir safaga bir aksamdan bir aksama merhaba demeden daha bu gitmeler gitmek degil... İyi geceler kizlar guzel bi gune uyaniriz umarim

Benimki de 39 49 4e 2 ama su an omerli karakolunda telefonu bile yok oranin. Siz de ayni sorunu yasiyo musunuz?

Günaydın arkadaşlar şafak 118
Son 18
:124:Şafak sayacımdanda 4 ay kalkmış 3 ayı görüyorum artık amannn :124:​

Günaydın arkadaşlar şafak 118
Son 18
:124:Şafak sayacımdanda 4 ay kalkmış 3 ayı görüyorum artık amannn :124:​

Gunaydin canmm cok sukur once 2 basamaklilara sonra harita boyamaya vs vs bitircez bu safagi:)))

gunaydın kızlar

bugun gunlerden KIRIKKALE 71 :)

Masaallah canm seninde az kalmis az:) senin safagi bitirelim seni gonderincede bize cok az kalmis olucak 46 gun feln:) ayyy simdiden heycanlandm boyle dusununce

Amiinn amiiinn insallah... Hayirli cumalar kizlar dua etmeyi unutmayin askerlerinizede..

Evet dua edelim bol bol kızlar bizim içinde ayrıca edermisiniz bugün dağıtımlar belli olucak bölüğü ve görevi rahat edebileceği herşeyden önce hayırlı biryer olsun inşallah Allahım yardımcımız olsun

günaydın kızlar..bugün sabah aşkımın sesiyle uyandım sesi keyfi yerindeydi..dükkanı açcam aşkım dedi..bende ne dükkanıysa diyorum..kantinci olmuş benmki

bunları gördükçe daha bi umut doluyo içim ..daha mutlu oluyorum ya..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…