349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım gönlünüze göre hayırlısı neyse o olsun inşallah..Allah yardımcınız olsun

günaydın kızlar..bugün sabah aşkımın sesiyle uyandım sesi keyfi yerindeydi..dükkanı açcam aşkım dedi..bende ne dükkanıysa diyorum..kantinci olmuş benmki

Günaydın canım çok sevindim rahat olur inşallah bizimde bugün belli olucak bölüğü hangi görevde olacağı dua edin bizim içinde

Günaydın canım çok sevindim rahat olur inşallah bizimde bugün belli olucak bölüğü hangi görevde olacağı dua edin bizim içinde

rahat olmass mı canım hiç nöbetler dışında orda zaten..askerden 2kişi döncez bu gidişte diyo..nası yani dedim ben ve göbegim dedi manyak..dualarım hep sizinle zaten..inşallah iyi biyer olur canım

rahat olmass mı canım hiç nöbetler dışında orda zaten..askerden 2kişi döncez bu gidişte diyo..nası yani dedim ben ve göbegim dedi manyak..dualarım hep sizinle zaten..inşallah iyi biyer olur canım

Çok güzel canım kantin olsa keşke bizede zayıfta kiloda almış olur burcu arkadaşımızın nişanlısıda kantinci olmuş hadi banada banada bir kantinci yakışır hani

bende cok heyecanlıyım bı bıtsın artık dıyorum cok bunaldımmm

evet canım boyuyorum :) az kaldı cok sukur de ıyıce şafak sıkıştırıyor bu aralar gceleri uyuyamıyorum malesef

Az kalmış canım inşallah biticek plakalara gelince geçiyormuş yoksa şafakmı çok sıkıştırıyor bizde umut ediyoruz plakalara gelelim harita boyayalım diye canımcım :26: 347.dönemler kavuştu kavuşma anlarını anlatıyorlar okuyorum onlarıda ben ağladım burda resmen çok sulu gözlüyüm iyice sulu göz oldum sevdigimi gönderince off

hayırlı bır yer olur ınsallah canım rahat edebılecegı ..

Amin canım inşallah nasıl bir sabırsızlık içerisindeyim hangi bölüğe düştü hangi görev verildi telefon elimde bekliyorum güzel haber inşallah Allahım yardımcımız olsun herşeyden önce hayırlısı hep bunu istedim Allahımdan

bızımkı benı kandırdı ılk şemdıllıye dusmusum dedı otobusteyım bır yere gıdıyorum basladım aglamaya tamam tamam yok ole bırşey dedı.ben askere gonderırken cok agladım 15 gun yuzune bakamıyordum o derece.

Canım bizde öyle asker alışverişi yaparken falan yüzümüze bakamıyoruz tam bakmıyorum gözlerine ağlıycam biliyorum kendimi son haftalar hep böyle geçti geçti ama atlattık o günleride çok şükür yemin törenine gittim yanında kaldım dönüşüm artık gitmek okadar mutluluksa dönmekte okadar üzücüydü otobüsün saatine var zaman geçirelim onada değişiklik olsun diye sinemaya gittik cem yılmaza ilk yarıda çıktık gerçi ben çaktırmıyorum ama adam orda komedi yapıyor ben orda ağlıyorum askerime çaktırmadan nasıl ağladım hatırladıkça ağlıyorum hala

anlasılan sen cok sulu gozlusun ama sakın ona hıssettırme uzulur devamlı aklında problem yapar bunu unutma

anlasılan sen cok sulu gozlusun ama sakın ona hıssettırme uzulur devamlı aklında problem yapar bunu unutma

Çok sulu gözlüyüm evet canım ama askerime belli etmek yok ona hiç hissettirmiyorum telefonda bende güçlüsü yok görmen lazım hep güzel şeyler hep olumlu şeylerden konuşuyoruz çok şükür başka türlü geçmez çünkü ama vedalaşma-kavuşma anlarında saklayaamam gözyaşlarımı beceremem akmak zorunda onlarda napalım

Bugun hepimiz askerlerimize dua edelim kizlar..bende edecegim..insaalh nehircim sanada hayirli haberler gelir..Vedatta devri onbasi oldu..memnun suan ..su plakalara bide biz dusseydik:44:

Bugun hepimiz askerlerimize dua edelim kizlar..bende edecegim..insaalh nehircim sanada hayirli haberler gelir..Vedatta devri onbasi oldu..memnun suan ..su plakalara bide biz dusseydik:44:

Amin canım inşallah çok güzel sevindim canım rahattır muhakkak gerçekten plakalara düşelim artık sonra şafak sıkıştırsın razıyım

kızlar kızacaksınız ama plakaya da dusunce pek fayda etmıyor tamam gunluk harıta boyuyorum takvımıme bır cızgı atıyorum.ama bu zamanda safak sıkıstırıyor.il il dustugun ıcın sabırsızlasıyorsun ben boleyım umarım sız bole olmazsınız

Haklısın tabiki canım ordada aynı gün harita boyuyorsun sadece ama işte günler daha çok azalmış oluyor öyle teselli ediyoruz kendimizi böyle böyle geçiçek işte

haklısın tabiki canım ordada aynı gün harita boyuyorsun sadece ama işte günler daha çok azalmış oluyor öyle teselli ediyoruz kendimizi böyle böyle geçiçek işte

kızlar sıze bırşey sorucam.ahmet ankaradan dırek ıst gelıcek yanıma.ama ben gecenlerde tartıstıgımızda gelme dedım gıt aılenın yanına antalyaya kızdım.ne yapmam lazım kı benım kararlı oldugumu gorsun ıstıyorum bu yaptıgım yanlısmı sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…