Evet dua edelim bol bol kızlar bizim içinde ayrıca edermisiniz bugün dağıtımlar belli olucak bölüğü ve görevi rahat edebileceği herşeyden önce hayırlı biryer olsun inşallah Allahım yardımcımız olsun
günaydın kızlar..bugün sabah aşkımın sesiyle uyandım sesi keyfi yerindeydi..dükkanı açcam aşkım dedi..bende ne dükkanıysa diyorum..kantinci olmuş benmki
canım gönlünüze göre hayırlısı neyse o olsun inşallah..Allah yardımcınız olsun
Günaydın canım çok sevindim rahat olur inşallah bizimde bugün belli olucak bölüğü hangi görevde olacağı dua edin bizim içinde
rahat olmass mı canım hiç nöbetler dışında orda zaten..askerden 2kişi döncez bu gidişte diyo..nası yani dedim ben ve göbegim dedi manyak..dualarım hep sizinle zaten..inşallah iyi biyer olur canım
Günaydın canım ohh negüzel harita boyuyorsun sen şimdi dimi Allahım bizede nasip et o günleri inşallah
Gunaydin canmm cok sukur once 2 basamaklilara sonra harita boyamaya vs vs bitircez bu safagi:)))
Masaallah canm seninde az kalmis az:) senin safagi bitirelim seni gonderincede bize cok az kalmis olucak 46 gun feln:) ayyy simdiden heycanlandm boyle dusununce
Günaydın canım çok sevindim rahat olur inşallah bizimde bugün belli olucak bölüğü hangi görevde olacağı dua edin bizim içinde
evet canım boyuyorum :) az kaldı cok sukur de ıyıce şafak sıkıştırıyor bu aralar gceleri uyuyamıyorum malesef
hayırlı bır yer olur ınsallah canım rahat edebılecegı ..
Amin canım inşallah nasıl bir sabırsızlık içerisindeyim hangi bölüğe düştü hangi görev verildi telefon elimde bekliyorum güzel haber inşallah Allahım yardımcımız olsun herşeyden önce hayırlısı hep bunu istedim Allahımdan
bızımkı benı kandırdı ılk şemdıllıye dusmusum dedı otobusteyım bır yere gıdıyorum basladım aglamaya tamam tamam yok ole bırşey dedı.ben askere gonderırken cok agladım 15 gun yuzune bakamıyordum o derece.
Canım bizde öyle asker alışverişi yaparken falan yüzümüze bakamıyoruz tam bakmıyorum gözlerine ağlıycam biliyorum kendimi son haftalar hep böyle geçti geçti ama atlattık o günleride çok şükür yemin törenine gittim yanında kaldım dönüşüm artık gitmek okadar mutluluksa dönmekte okadar üzücüydü otobüsün saatine var zaman geçirelim onada değişiklik olsun diye sinemaya gittik cem yılmaza ilk yarıda çıktık gerçiben çaktırmıyorum ama adam orda komedi yapıyor ben orda ağlıyorum askerime çaktırmadan nasıl ağladım hatırladıkça ağlıyorum hala
anlasılan sen cok sulu gozlusun ama sakın ona hıssettırme uzulur devamlı aklında problem yapar bunu unutma
Bugun hepimiz askerlerimize dua edelim kizlar..bende edecegim..insaalh nehircim sanada hayirli haberler gelir..Vedatta devri onbasi oldu..memnun suan ..su plakalara bide biz dusseydik:44:
Bugun hepimiz askerlerimize dua edelim kizlar..bende edecegim..insaalh nehircim sanada hayirli haberler gelir..Vedatta devri onbasi oldu..memnun suan ..su plakalara bide biz dusseydik:44:
kızlar kızacaksınız ama plakaya da dusunce pek fayda etmıyor tamam gunluk harıta boyuyorum takvımıme bır cızgı atıyorum.ama bu zamanda safak sıkıstırıyor.il il dustugun ıcın sabırsızlasıyorsun ben boleyım umarım sız bole olmazsınız
haklısın tabiki canım ordada aynı gün harita boyuyorsun sadece ama işte günler daha çok azalmış oluyor öyle teselli ediyoruz kendimizi böyle böyle geçiçek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?