349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bana sorucak olursan benim fikrim yanına gelsin gör sevdigini böyle yapma kızmış olabilirsin ama seninde ona onunda sana ihtiyacı var gergin oldugunuz anlar olabilir insan bazı durumlara sinirleniyor ama bu onu görmek istememek gibi bir sonuç olmamalı bence onu gör sarıl hasret gider hiçbirşey sevdiklerimizden önemli değil hiçbir sorunda çözülmeyecek kadar büyük değil

gecen anlattım bılıyorsun canım sorunları.ahmetı kendı halıne bırakınca bırşey yapmıyor bole sıkısınca bırşeyler yapıyor.benım onda gordugum bu sımdılık.belkı bana hıssettırmıyor ama bendede bır yere kadar.zaten uzmanlıga gıdıcek geldıkten 15 gun sonra falan.ılk defa bu kadar katı oluyorum belkı ama uzmanlıgı ıstememe ragmen gırdı.ve ben uzaktan yurutemıyecegımı bılıyorum artık.uzmanlıga gıtmeden aıle tanısması olsun dedım eger gercekten benı ıstıyorsan.bunu demek zorunda kaldım sımdı buraya gelırse bu kadar konustugum şey hacada ucucak kı ben bunları soylerkenkı cektıklerımı allah bılıyor..

Kızlar sızınle paylaşmak ıstedım.

Eklentiler

• $18012013448.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $SDC13099.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar aradı askerim pek güzel bir haber olmadı malesefki hizmet muhafızı seçtiler beni diyo onunla beraber 25 kişi seçmişler öyle amelelik yapcaz resmen dedi nöbet tutucaklarmış ortada kim iş verirse onu yapıcaklarmış bir öğretmen mesela dersi var diyo o gidicek dersine onun yerine ben nöbet tutucam joker eleman gibi olucaz dedi onun sesi kötüydü ben moral vermeye çalıştım ama değişmiyoki off çok kötü oldum şimdi Allahım sen yardımcısı ol

canim daha once yazdiklarini okuma firsatim olmustu. Eger sen kararliligini gostermek istiyorsan iplerin kopmasini da goze almalisin gibi geliyor bana. Cunku ne yazikki boylede bi ihtimal var

ben ayrılık olsun ıstemıyorum ama ahmetın bazı seylere farkına varması ıcın bole bırşey yapıyorm artık hakkımızda hayırlısı kafam cok dolu suan ki derdim su 71 gunu bıtırmek..

tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendine ama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.

Canım biz sadece dışarda kalanlarız içinde sen ve siz neler yaşadınız bilemeyiz sadece askerlik psikolojisine ve hasrete dayanarak söyledim ben tabiki eniyi ve doğru olanı sen bilirsin birşeylerin böyle değişebilecegini düşünüyorsan haklısındır ama dahada kötü olabilir Allah korusun o yüzden fikrimi söylemek istedim birşeyler çözülebilir karşılıklı halledilir bu sorunlarda telefonda internette çok fazla anlaşma sağlanamaz neyazıkki :18:

Canimmm benim sevdigim usta birligine gectigi ilk gun top komutanligi cok zormus o gelmez insallah demisti gecen cuma aciklandi bizimkinin gorevi bu olmustu. Aciklandigindan beri bi is yapmiyor ama umarim boylede devam eder umarim sizinde bu sekilde olur. Canim sen onun yaninda olmaya devam et ona belli etmemeye calis. Bana gorevini soylediginde cok kotuydu ben surekli amanda aman benim sevgilim komutanda olurmus diye gezindim. Hep destek canimmmm

canım tehlıkelı bır yerde degılse sorun degıl bence.bızımkıde sızlandı bu ne bıcım yer devamlı egıtım nobet toren arasında koşturuyoruz.keşke doguya gıtseydım dagda gezseydım daha ıyıdı en azından onları bu kadar sıkmıyorlar dıye .sen morel vereceksın elınden başka bırşey gelmez tatlım olmadı yanına gıdeceksın gorusrsun bır.

Tünaydın canım öncelikle doğum günün kutlu olsun askerinle ve sevdiklerinle mutlu güzel yaşlara yarınlara inşallah çok sevindim doğum gününde askerini görüceksin telefonda konuşmuşsun negüzel senin için çokgüzel oldugunu düşünüyorum bu mutlulugun seneye doğum günündede yanında olur inşallah her görevin kendine göre bir zorluğu var haklısın para işleride çok zor o sorumluluk 3 sene kasa sorumlusu olarak çalıştım bunu bilirim bayağı zor Allahım yardımcısı olsun bize gelince bende her görevin zor oldugu konusunda moral vermeye çalıştım askerime ama başarılı oldugumu sanmıyorum yaşıyan orda o sonuçta bize hizmet muhafızı çıktı görev neoldugunu bilmiyorum askerimim dediğine göre amelelik diyor nöbet tutucam gelicem 4saat uyuycam eğer görev varsa heryere koşuşturcam kimin işi varsa diyor öğretmen lojmana ders anlatmaya gitse nöbeti olsa onun yerine ben tutucam diyor joker eleman gibi birşey bu yüzden bizim moralimiz şuan yerlerde daha iyi olucak inşallah

nehircim sıkma canını.. 25 kişi seçmişler sayı çok fazla, bu nedenle çok yorucu geçmez onun için, içini ferah tut canım başlarda alışıncaya kadar zorluk olur ama ondan sonra rutine bağlanıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…