- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kızlar sıze bırşey sorucam.ahmet ankaradan dırek ıst gelıcek yanıma.ama ben gecenlerde tartıstıgımızda gelme dedım gıt aılenın yanına antalyaya kızdım.ne yapmam lazım kı benım kararlı oldugumu gorsun ıstıyorum bu yaptıgım yanlısmı sızce
canım bana sorucak olursan benim fikrim yanına gelsin gör sevdigini böyle yapma kızmış olabilirsin ama seninde ona onunda sana ihtiyacı var gergin oldugunuz anlar olabilir insan bazı durumlara sinirleniyor ama bu onu görmek istememek gibi bir sonuç olmamalı bence onu gör sarıl hasret gider hiçbirşey sevdiklerimizden önemli değil hiçbir sorunda çözülmeyecek kadar büyük değil
merhaba kizlarrrr :) hepimiz icin guzel bir gun olsunn
canim daha once yazdiklarini okuma firsatim olmustu. Eger sen kararliligini gostermek istiyorsan iplerin kopmasini da goze almalisin gibi geliyor bana. Cunku ne yazikki boylede bi ihtimal var
Hosbulduk canim
canim daha once yazdiklarini okuma firsatim olmustu. Eger sen kararliligini gostermek istiyorsan iplerin kopmasini da goze almalisin gibi geliyor bana. Cunku ne yazikki boylede bi ihtimal var
Ayy ayy ayy bende yapmak istiyorummmmmm :-D gecsin zamann bir an once de yarimize kavusalimmmm yaa sanki haftaya geliyormus gibi bi sabirsizlik icindeyimn
Merhaba kizlarrrr :) hepimiz icin guzel bir gun olsunn
Kızlar sızınle paylaşmak ıstedım.
gecen anlattım bılıyorsun canım sorunları.ahmetı kendı halıne bırakınca bırşey yapmıyor bole sıkısınca bırşeyler yapıyor.benım onda gordugum bu sımdılık.belkı bana hıssettırmıyor ama bendede bır yere kadar.zaten uzmanlıga gıdıcek geldıkten 15 gun sonra falan.ılk defa bu kadar katı oluyorum belkı ama uzmanlıgı ıstememe ragmen gırdı.ve ben uzaktan yurutemıyecegımı bılıyorum artık.uzmanlıga gıtmeden aıle tanısması olsun dedım eger gercekten benı ıstıyorsan.bunu demek zorunda kaldım sımdı buraya gelırse bu kadar konustugum şey hacada ucucak kı ben bunları soylerkenkı cektıklerımı allah bılıyor..
Canimmm benim sevdigim usta birligine gectigi ilk gun top komutanligi cok zormus o gelmez insallah demisti gecen cuma aciklandi bizimkinin gorevi bu olmustu. Aciklandigindan beri bi is yapmiyor ama umarim boylede devam eder umarim sizinde bu sekilde olur. Canim sen onun yaninda olmaya devam et ona belli etmemeye calis. Bana gorevini soylediginde cok kotuydu ben surekli amanda aman benim sevgilim komutanda olurmus diye gezindim. Hep destek canimmmm
kızlar aradı askerim pek güzel bir haber olmadı malesefkiHizmet muhafızı seçtiler beni diyo onunla beraber 25 kişi seçmişler öyle amelelik yapcaz resmen dedi nöbet tutucaklarmış ortada kim iş verirse onu yapıcaklarmış bir öğretmen mesela dersi var diyo o gidicek dersine onun yerine ben nöbet tutucam joker eleman gibi olucaz dedi onun sesi kötüydü ben moral vermeye çalıştım ama değişmiyoki off çok kötü oldum şimdi allahım sen yardımcısı ol
tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendineama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.
Canim sen daha iyi bilirsin elbetteki ama farkina vardirmak icin baska bir yol mu denesen?
Kızlar aradı askerim pek güzel bir haber olmadı malesefkihizmet muhafızı seçtiler beni diyo onunla beraber 25 kişi seçmişler öyle amelelik yapcaz resmen dedi nöbet tutucaklarmış ortada kim iş verirse onu yapıcaklarmış bir öğretmen mesela dersi var diyo o gidicek dersine onun yerine ben nöbet tutucam joker eleman gibi olucaz dedi onun sesi kötüydü ben moral vermeye çalıştım ama değişmiyoki off çok kötü oldum şimdi Allahım sen yardımcısı ol
Ne kadar guzel canim yaa ben heycanlandim burada :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?