tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendineama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.
çok güzel çıkmışsınız çok yakışıyorsunuz canım allahım huzurunuzu bozmasın inşallah
Canimmm benim sevdigim usta birligine gectigi ilk gun top komutanligi cok zormus o gelmez insallah demisti gecen cuma aciklandi bizimkinin gorevi bu olmustu. Aciklandigindan beri bi is yapmiyor ama umarim boylede devam eder umarim sizinde bu sekilde olur. Canim sen onun yaninda olmaya devam et ona belli etmemeye calis. Bana gorevini soylediginde cok kotuydu ben surekli amanda aman benim sevgilim komutanda olurmus diye gezindim. Hep destek canimmmm
tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. Sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendineAma heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . Nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. Kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. Oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.
canım tehlıkelı bır yerde degılse sorun degıl bence.bızımkıde sızlandı bu ne bıcım yer devamlı egıtım nobet toren arasında koşturuyoruz.keşke doguya gıtseydım dagda gezseydım daha ıyıdı en azından onları bu kadar sıkmıyorlar dıye .sen morel vereceksın elınden başka bırşey gelmez tatlım olmadı yanına gıdeceksın gorusrsun bır.
sen yerki gonlunu ferah tut canim her sey guzel olacak inan buna
tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendineama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.
Canim sen daha iyi bilirsin elbetteki ama farkina vardirmak icin baska bir yol mu denesen?
nehircim sıkma canını.. 25 kişi seçmişler sayı çok fazla, bu nedenle çok yorucu geçmez onun için, içini ferah tut canım başlarda alışıncaya kadar zorluk olur ama ondan sonra rutine bağlanıyo..
sen yerki gonlunu ferah tut canim her sey guzel olacak inan buna
Tehlikeli biryerde değil çok şükür canım hep bu şekilde moral olmaya çalışyıorum gün içinde konuşabiliyoruz bak daha uzaklarda değilsin şubat gelsin yanına gelicem geçiricez 100lere düşünce daha hızlı geçiçek dedimde dedim insan psikolojisi üzerine okumak isterdim psikolog olmaktı hayalim muhasebeci oldum şimdi ama psikologluk üzerine okuyorum sanki yapıyorum insan psikoloji üzerine tezimi
Tatlim nice mutlu yillaraaaaa :-D umarim bundan sonraki her dogum gununu birlikte gecirirsiniz
mesela ne yapmam lazım kı ?
Amin canımcım inşallah inşallah öyle olucak biliyorum inanıyorum buna burasıda olmasa sizler olmasanız daha zor atlatılır bazı şeyler gerçekten çok teşekkürler herkese iyki varsınız
Cnm bana sorarsan tepkini koy ama ucunda onu görmek var... gelmek istiyosa gelsin bu fırsatı ona ver.. ama geldiğinde senin tavrını anlasın.. ailesinin yanına gitmek istiyosada gitsin...
işte benım kızdıgım noktalardan bırıde bu aılesının yanından benım yanıma gelmesı zor tabi.
ama sole bırşeyde var onu gorunce yumusuyorum :)
Canim pazartesiden beri bizde boyleyiz iste-aklimda komplo teorileri uretip duruyorum boyuna- cok iyi anlayabiliyorm o yuzden
yani canim hani sen onun huyundan suyundan daha iyi anlarsin elbette ama bu sekilde yapman cok dogru gelmedi bana hani yuzyuze konussaniz daha iyi etki eder diye dusunuyorum
Canim pazartesiden beri bizde boyleyiz iste-aklimda komplo teorileri uretip duruyorum boyuna- cok iyi anlayabiliyorm o yuzden
canim beniim bizi bizden baskasi anlamiyor ne yazikki. En yakininla bile dertlesmeye kalksan aman 5ay canim millet 20ay yapmis telefon bile yokmus cart curt basliyorlar boyle siradan herkesi bogasim geliyor. Burasi olmasa gercekten benim icinde cok zor olurdu iyi ki varsiniz :-D hep birbirimize destek olalim kizlar anca bu sekilde atlatiriz bu zor zmani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?