349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yeni yaşın kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber güzel bir yıl geçirmen dileğimlene güzel bi hediye cnm umarım görüşürzsünz msn de. çok değişik bi duygu oluo ama, biz taa yıllar önce konuşmuştuk o günleri hatırlıosun yeniden çok güzel bişey. izmirde istediği saatte istediği herşeyi bulabilir ama bilmiosa bulamadı galiba

Son düzenleme:

Bende teselli ettim canım her görevin zorlugu var ordakilerin laflarına bakma bir yerine geç bir iki güne belli olur öyle böyle geçiricez dedim askerligin zaten nöbetten oluşuyor ortalarda oldugun için belki kaytarma ihtimalin bile bazı şeylerden yüksek olur dedim bakalım inşallah biraz moral olmuştur sesi kötü geliyorya götürüyor ozaman beni benden

bızde her hafta nette gorusuyoruz canım.sevındım adına aşkınla guzel konusmalar :)

Tehlikeli biryerde değil çok şükür canım hep bu şekilde moral olmaya çalışyıorum gün içinde konuşabiliyoruz bak daha uzaklarda değilsin şubat gelsin yanına gelicem geçiricez 100lere düşünce daha hızlı geçiçek dedimde dedim insan psikolojisi üzerine okumak isterdim psikolog olmaktı hayalim muhasebeci oldum şimdi ama psikologluk üzerine okuyorum sanki yapıyorum insan psikoloji üzerine tezimi

doğum gunun de kutlu olsun canımmm nıce senelere..

nehircim sıkma canını.. 25 kişi seçmişler sayı çok fazla, bu nedenle çok yorucu geçmez onun için, içini ferah tut canım başlarda alışıncaya kadar zorluk olur ama ondan sonra rutine bağlanıyo..

Amin canım benim inşallah onun sesini böyle duyuyorumya nekdar pozitif düşünsemde üzülüyorum işte düşündügümüz gibi olmazda rahat olur inşallah

bende mızlanıyorum gecmıyor zaman cok sıkılıyorum burda dıye bızımkıde gecıcek aşkım bak bu kadarı gectı bıtıcek dıyor o bana destek oluor goren ben askerlık yapıyorum sanıcak :)

Cnm bana sorarsan tepkini koy ama ucunda onu görmek var... gelmek istiyosa gelsin bu fırsatı ona ver.. ama geldiğinde senin tavrını anlasın.. ailesinin yanına gitmek istiyosada gitsin...

işte benım kızdıgım noktalardan bırıde bu aılesının yanından benım yanıma gelmesı zor tabi.
ama sole bırşeyde var onu gorunce yumusuyorum :)

işte benım kızdıgım noktalardan bırıde bu aılesının yanından benım yanıma gelmesı zor tabi.
ama sole bırşeyde var onu gorunce yumusuyorum :)

Sorma o hepimizde var.. yelkenler hemen suya iniyo hiç birşeyi halledemiyoruz.. sonrada hayıflanıp kendi beynimizi yiyoruz... o ailesinin yanınamı gitmek istiyor.. kaç gün izni ?

Canim pazartesiden beri bizde boyleyiz iste-aklimda komplo teorileri uretip duruyorum boyuna- cok iyi anlayabiliyorm o yuzden

Benimde şudurumda aynısını yapıyorum canım araştırdım birşeyde bulamadm bu görevin farklı bir adımı var acep açılan yerlerde pek iç açıçı değil

canim beniim bizi bizden baskasi anlamiyor ne yazikki. En yakininla bile dertlesmeye kalksan aman 5ay canim millet 20ay yapmis telefon bile yokmus cart curt basliyorlar boyle siradan herkesi bogasim geliyor. Burasi olmasa gercekten benim icinde cok zor olurdu iyi ki varsiniz :-D hep birbirimize destek olalim kizlar anca bu sekilde atlatiriz bu zor zmani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…