burasıda facesizler sayfası olsun ozaman :) neyse 4 ay kadar daha burdayız sonra kayboluruz hepimiz :)
Askerlik bittikten sonrada kimse gitmesin biryerlere daha güzel anılarımızı paylaşıcaz burda Allahın izniyle
bende karsa gidiyim düşünsene ranza arkadaşı olduğumuzuBeni safranboluya gönderin askerlik yapmak istiyorum yetti canıma
geçecek canım bir şekilde geçecek de bize neler kazandıracak neler kaybettirecek göreceğiz:44:Geçermi 118 gün ? geçiçek geçmek zorunda yaşama sevincimi geri almak zorundayım
o feysin linkini bana da atsanız yaSessiz bugün evet terkettiler bizi bırakın o faceleri diyorum dinleyen yok valla
herkesin foyası ortaya çıkar valla yanarız ki ne yanarız :) cidden kızlar irtibatı koparmasak yaatabiki nişanıı dügünü falan haber veririz burdan hatta isteme gününü bilee :) ama askerler gelince okurlar buraları o zaman yanarız :)
tatil içinde iki tane kitap 1 tane puzzle aldım. onlarıda linkle paylaşıyım fikir olsun sizede
1000 Para Puzzle | Educa 1000 Para Puzzle Brooklyn Bridge, New York bu puzzle ım
Ye Dua Et Sev filmini izlemiştim gerçi ama.. kitap başka...
Ye Dua Et Evlen
tabiki nişanıı dügünü falan haber veririz burdan hatta isteme gününü bilee :) ama askerler gelince okurlar buraları o zaman yanarız :)
bende karsa gidiyim düşünsene ranza arkadaşı olduğumuzu
geçecek canım bir şekilde geçecek de bize neler kazandıracak neler kaybettirecek göreceğiz:44:
kızlar biriniz bana tek seferde birden fazla alıntı yapmayı öğretsede ben 50 tane yorum yapmasam
off yaa aşkımınn aramasını bekliyorum aramadı halaa
Negüzel olurdu yanına kıvrılıverirdim neolucak birşeycikler olmazdı
bence 118 gün sonra hallerimizBize psikopatlık kazandıracagı kesin birkaç senede yaşlandıracaksevgimizin değerini dahada iyi anlıyacagımıza eminim ama orası ayrı
ben bide direk isimlerimizi yazdım nickime kabak gibi görür beni :))) amannn napıyım ya görsün kafayı yeseydim dahamı iyi olurdu :)) zaten yedik allahın izniyle onuda yapıyoruz hepberaber. bugün ben balataları sıyırdım cidden doğum günümde sevgilim yanımda yok izinli gününde görememişim ben bu akşam şişen
n dibine vurmazmıyımmm ulennnnn. biraz kaba oldu ama kusuruma bakmayın
ranza arkadaşı olmak bile yeterdi amaaa hergün onu görmek sesini duymakk ahhh ahhhh
kızlar biriniz bana tek seferde birden fazla alıntı yapmayı öğretsede ben 50 tane yorum yapmasam
Onu biri banada öğretsin ya yazdıklarımla 1 sayfa geçiyor yahu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?