349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben bide direk isimlerimizi yazdım nickime kabak gibi görür beni :))) amannn napıyım ya görsün kafayı yeseydim dahamı iyi olurdu :)) zaten yedik allahın izniyle onuda yapıyoruz hepberaber. bugün ben balataları sıyırdım cidden doğum günümde sevgilim yanımda yok izinli gününde görememişim ben bu akşam şişen
n dibine vurmazmıyımmm ulennnnn. biraz kaba oldu ama kusuruma bakmayın

Amanın çekilin yoldan burcu geliyor sakin tatlım sakin birşeyin dibine vurmak yok sabreden derviş nasıl sabırsızlıktan geberdiyse muradınada erecek elbet
Sonunda zafer bizim olacak sabret
Benim sevdigimde aradı tekrar koğuşundan ayrılıyormuş gitmeden arıyım demiş kıyamam öteki yere geçiyormuş inşallah ordada koğuşun telefonu vardırda ben istedigimde arıyıp sorabilirim onunda aklı kalmış bende belli üzüldügümü anladı oda üzülünce daha iyim sanki bir belli olsaydı herşey Allahım sabır ver

kızlar biriniz bana tek seferde birden fazla alıntı yapmayı öğretsede ben 50 tane yorum yapmasam

Onu biri banada öğretsin ya yazdıklarımla 1 sayfa geçiyor yahu :44:

kıslarr böle yapmak istiosunuz demi anlatıom şimdi. alıntı ile cevaplanın sağında minik kutucuk var kime cvp vermek istiosanız orayı tıklıosunuz dielim 3 kişiye aynı andan cvp yazcaksınız, en son 3.kutucuğu da tıkladıktan sora alıntı ile cevaplayı tıklıcaksınız olucak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…