349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahhh ahhh
Zafer Güler - Ayrılık da Sevdadandır 22 Ocak 2013 İstanbul Jeansanat'ta - YouTube

ohhh çok sevindim canım iyki aramışinsanın içi rahatlıyor resmen çok sevindim. bizimkide girmiş içeri kantine geçmeden önce aradı haber verdi uzunca konuştuk benimde içim daha rahat şimdi :) biz 3 kız kardeşiz doğumgünüm ve bu hüznüm sebebiyle evde yapıcaz bi güzellik kendimize 3 kız )

Ya ben sarılıp kokusunu duymak istiyorum ama
oyyh oyhh ne güzel olurduuuuuuu

aaa olduuu pdrdeniz çok sağol canımmmm

bence 118 gün sonra hallerimiz hoop hoop
evet bu yoruma baktıktan sonra 118 gün benim için beklemenize gerek olmadığını görebilirsiniz ahahah

Benimde şuanki halim bu buyur sen tahmin et durumumu :18::84: sanırım deliriyorum agrasif insan oldum ben amanınnn

Onu biri banada öğretsin ya yazdıklarımla 1 sayfa geçiyor yahu :44:

bende aynı şeyi merak ediyordum çok teşekkürler canım yaptım oldu :))

Daha iyim ama birde rahatlasam hala içim huzursuz şu iş nelermiş bir öğreneydik iydi canım çok sevindim negüzel bak oda üzülmüştür eminim seni göremedigine hatta onlar bizden daha çok üzülüyorlar biliyorum ohh tabi bugün senin doğum günün herşey serbest yapabilirsin

Dün kocacım benimle konuşurken görüncemi istedi.kulak misafiri oldum yanlışlıkla:)23 Ocak doğum günüm.galiba bana sürpriz yapacak:)aslında eşim anlamaz böyle şeylerden.hoş benimde ondan kalır yanım yoktur.tencere yuvarlanmış,kapağını bulmuş.

banada şu smileyleri nasıl yapıyosunuz numaralarını ezberliyosunuz onu öğretin bende yapmak istiyorum ya bende deliricem :)) bilmediğim için kodlarını delirdiğimi size gösteremiyorum :)))))

Benimde şuanki halim bu buyur sen tahmin et durumumu :18::84: sanırım deliriyorum agrasif insan oldum ben amanınnn

zorr canımmm benimmmm çoookk zorrrr hasret,özlem evet zor ama asker yolu gözlemek çok çok çok daha zor... biz temmuzdan beri ayrı şehirlerdeyiz ama bu durum o kadar farklı o kadar zor ki bu hale gelmemek imkansız neredeyse

banada şu smileyleri nasıl yapıyosunuz numaralarını ezberliyosunuz onu öğretin bende yapmak istiyorum ya bende deliricem :)) bilmediğim için kodlarını delirdiğimi size gösteremiyorum :)))))

Canım yazını yazdıktan sonra altta ifadeleri görüyormusun ordan alt kısımdaki fazlası seçeneğini tıklıyorsun ordan seçiyorsun smleyini zaten direk son yazının yanına yapışıveriyorlar

bikaç gün sabır et canım herşeyi öğrenirsin. kesinlikle onlar daha çok üzülüyorlar nekadar saklamayada çalışsa herhalinden anlarım ben onun.

Canım yazını yazdıktan sonra altta ifadeleri görüyormusun ordan alt kısımdaki fazlası seçeneğini tıklıyorsun ordan seçiyorsun smleyini zaten direk son yazının yanına yapışıveriyorlar

canım bende ifade falan görünmüyor sadece mesaj simgeleri diye birşey çıkıyor onlarıda kullanmıyorum zaten neden yok bende. ben mi göremiyorum acaba tam olarak nerde?

bikaç gün sabır et canım herşeyi öğrenirsin. kesinlikle onlar daha çok üzülüyorlar nekadar saklamayada çalışsa herhalinden anlarım ben onun.

İnşallah canım benim öğrenicez sabredicez zaten elimden sabırdan başkada birşey gelmiyor insan ençok neye üzülüyor biliyormusun elinden hiçbirşey gelememesine çaresiz oluşuna

ben de çözemedim burcucum kolay bi yolu var mı acaba? kendimce bi yöntem buldum ama

vayy vayy vayyy arkadaş benim sevdiceğim özen gösteriridi bazı şeylere az da olsa bi romantikliği vardı askere gitti gideli odun mu odun oldu amaa :18:

ahahahah topiğin adını 349. dönem yarenleri değilde başka bişi mi yapsak canım smileyları profilinden düzenlemen lazım gelişmiş mesaj ayarları tarzında bırseydı şu an bkamıyorum ne yazıkki

İnşallah canım benim öğrenicez sabredicez zaten elimden sabırdan başkada birşey gelmiyor insan ençok neye üzülüyor biliyormusun elinden hiçbirşey gelememesine çaresiz oluşuna

Sanırım anladım canım kullanıcı kontrol paneline gir üst kısımda yer alan sonra sağdaki kutucuklardan seçenekleri düzenle seçeneğine gel ordan alta kısımlara indiginde standart editör gibi 3 seçenek var onlardan standart editörü seç seninki basit editörde ondan olmuyor sanırım benim öyleydi öyle düzeltmiştim

canım bende ifade falan görünmüyor sadece mesaj simgeleri diye birşey çıkıyor onlarıda kullanmıyorum zaten neden yok bende. ben mi göremiyorum acaba tam olarak nerde?
Bende de gözükmüyor,sanırım telefondan bağlandığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…