ahhh ahhhAmanın çekilin yoldan burcu geliyorsakin tatlım sakin birşeyin dibine vurmak yok sabreden derviş nasıl sabırsızlıktan geberdiyse muradınada erecek elbet
Sonunda zafer bizim olacak sabret
Benim sevdigimde aradı tekrar koğuşundan ayrılıyormuş gitmeden arıyım demiş kıyamam öteki yere geçiyormuş inşallah ordada koğuşun telefonu vardırda ben istedigimde arıyıp sorabilirim onunda aklı kalmış bende belli üzüldügümü anladı oda üzülünce daha iyim sanki bir belli olsaydı herşey Allahım sabır ver
neresınde yasıyorsun canım antalyada.gelme dedım de zaman cok dıyor ben bılırım ısımı dedı
Amanın çekilin yoldan burcu geliyorsakin tatlım sakin birşeyin dibine vurmak yok sabreden derviş nasıl sabırsızlıktan geberdiyse muradınada erecek elbet
Sonunda zafer bizim olacak sabret
Benim sevdigimde aradı tekrar koğuşundan ayrılıyormuş gitmeden arıyım demiş kıyamam öteki yere geçiyormuş inşallah ordada koğuşun telefonu vardırda ben istedigimde arıyıp sorabilirim onunda aklı kalmış bende belli üzüldügümü anladı oda üzülünce daha iyim sanki bir belli olsaydı herşey Allahım sabır ver
oyyh oyhh ne güzel olurduuuuuuuYa ben sarılıp kokusunu duymak istiyorum ama
aaa olduuukıslarr böle yapmak istiosunuz demi anlatıom şimdi. alıntı ile cevaplanın sağında minik kutucuk var kime cvp vermek istiosanız orayı tıklıosunuz dielim 3 kişiye aynı andan cvp yazcaksınız, en son 3.kutucuğu da tıkladıktan sora alıntı ile cevaplayı tıklıcaksınız olucak
bence 118 gün sonra hallerimizhoop hoop
evet bu yoruma baktıktan sonra 118 gün benim için beklemenize gerek olmadığını görebilirsiniz ahahah
Onu biri banada öğretsin ya yazdıklarımla 1 sayfa geçiyor yahu :44:
kıslarr böle yapmak istiosunuz demi anlatıom şimdi. alıntı ile cevaplanın sağında minik kutucuk var kime cvp vermek istiosanız orayı tıklıosunuz dielim 3 kişiye aynı andan cvp yazcaksınız, en son 3.kutucuğu da tıkladıktan sora alıntı ile cevaplayı tıklıcaksınız olucak
ohhh çok sevindim canım iyki aramışinsanın içi rahatlıyor resmen çok sevindim. bizimkide girmiş içeri kantine geçmeden önce aradı haber verdi uzunca konuştuk benimde içim daha rahat şimdi :) biz 3 kız kardeşiz doğumgünüm ve bu hüznüm sebebiyle evde yapıcaz bi güzellik kendimize 3 kız)
Benimde şuanki halim bu buyur sen tahmin et durumumu :18::84: sanırım deliriyorum agrasif insan oldum ben amanınnn
banada şu smileyleri nasıl yapıyosunuz numaralarını ezberliyosunuz onu öğretin bende yapmak istiyorum ya bende deliricem :)) bilmediğim için kodlarını delirdiğimi size gösteremiyorum :)))))
Daha iyim ama birde rahatlasam hala içim huzursuz şu iş nelermiş bir öğreneydik iydi canım çok sevindim negüzel bak oda üzülmüştür eminim seni göremedigine hatta onlar bizden daha çok üzülüyorlar biliyorumohh tabi bugün senin doğum günün herşey serbest yapabilirsin
Canım yazını yazdıktan sonra altta ifadeleri görüyormusun ordan alt kısımdaki fazlası seçeneğini tıklıyorsun ordan seçiyorsun smleyini zaten direk son yazının yanına yapışıveriyorlar
bikaç gün sabır et canım herşeyi öğrenirsin. kesinlikle onlar daha çok üzülüyorlar nekadar saklamayada çalışsa herhalinden anlarım ben onun.
banada şu smileyleri nasıl yapıyosunuz numaralarını ezberliyosunuz onu öğretin bende yapmak istiyorum ya bende deliricem :)) bilmediğim için kodlarını delirdiğimi size gösteremiyorum :)))))
vayy vayy vayyyDün kocacım benimle konuşurken görüncemi istedi.kulak misafiri oldum yanlışlıkla:)23 Ocak doğum günüm.galiba bana sürpriz yapacak:)aslında eşim anlamaz böyle şeylerden.hoş benimde ondan kalır yanım yoktur.tencere yuvarlanmış,kapağını bulmuş.
ahahahahbanada şu smileyleri nasıl yapıyosunuz numaralarını ezberliyosunuz onu öğretin bende yapmak istiyorum ya bende deliricem :)) bilmediğim için kodlarını delirdiğimi size gösteremiyorum :)))))
İnşallah canım benim öğrenicez sabredicez zaten elimden sabırdan başkada birşey gelmiyor insan ençok neye üzülüyor biliyormusun elinden hiçbirşey gelememesine çaresiz oluşuna
Tabiki biryere ayrılmak yokbugün hiç keyfim yok ya agzıma laflarda yakışmıyor
Bende de gözükmüyor,sanırım telefondan bağlandığım için.canım bende ifade falan görünmüyor sadece mesaj simgeleri diye birşey çıkıyor onlarıda kullanmıyorum zaten neden yok bende. ben mi göremiyorum acaba tam olarak nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?