349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hiç üzülmeyin bence tatlım hep hayırlısı için dua ettik demek böyleymiş hayırlısı yatıp kalkıp dua edelim kısa dönem askerlik yapıyorlar bak zaman bişekilde iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla geçiyor. sıkmaz canını erkek onlar az uykuyada göğüs gerebilirler koşturmacayada başka türlü sıkıntı vermersin allah. bizde görüşemiycez galiba babası almış akrabalarına götürmüş evdeler zaten cenazeleri falan vardı burda herkes o modda diyo şimdilik telefonla konuşmakla yetiniyoruz senin anlıyacağın görüşemiycez galiba diyo inşallah bişey olurda görürüm güzel yüzünü

İnşallah canım inşallah
Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık - YouTube
Şuan bunu dinleyip ağlıyorum geçiçek ama bizede çok zor zamanlar geçirtiyor bu askerlik

İnşallah canım herşeyde vardır bir hayır vardır bundada bir hayır elbet öyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama artık keyifli sesini duyana kadar rahatlamaz yüreğim durduramam gözyaşlarımı görüşürsünüz inşallah görürsün yüzünü tatlım inşallah sanada çok iyi gelicektir

Benimde şudurumda aynısını yapıyorum canım araştırdım birşeyde bulamadm bu görevin farklı bir adımı var acep açılan yerlerde pek iç açıçı değil
canım askeriye de pek çok şey formaliteden mesela top komutanının sadece adı varmış bi komutanlığı falan yokmuş buda öyledir belki

canım askeriye de pek çok şey formaliteden mesela top komutanının sadece adı varmış bi komutanlığı falan yokmuş buda öyledir belki

Orda bu görevi yapan askerler söylemiş askerime böyle böyle diye dedim bende onlar nediye moral bozuyorlar daha bismillah başlamadan sen göreve geçmeden dinleme kimseyi herkese aynı olmak zorundamı ona moral verdim ama kendime veremiyorum şuan çöktüm sanki bugün

bende ağlıycam işte bananeeee buluşma yapıcağımıza. gözyaşı gecesi yapaymışız daha iyi olucakmış herhalde :)

Ağlamak yok ağlama tatlım bugün senin doğum günün bu hayata geldin birçok sebebin var mutlu olmak için yeni yaşın yeni bir yılın askerin gelincede yeni güzel bir hayata adım atıcaksın inşallah senin yılın olucak bu yıl böyle güzel şeyler düşün hepimizin yılı aslında buyıl 2013 gelirken mutsuz etti bizleri ama giderken mutluluk bırakarak gidicek inşallah bugün ben ağlıyabilirim sadece bana serbest anlaştıkmı

Bence sen ne kadarda gelme desen de, gerçekten istiyorsa gelecektir.
bu arada ben de Antalya'da yaşıyordum.evlenip Ankara'ya geldim.

oyyy canım beniiimmm onlara bi şekilde moral veren var da bizde o da yok birimiz ağlamaya başlayınca hepimiz ağlıyoruz

Burcuozan mutlu seneler:)inşallah bir daha ki doğum gününü sevdiceğinle kutlarsınız.

aaa olurmu hiç anca beraber kanca beraber bekliyoruz o günleri işte bugün kendime bülent ersoydan DOĞUM GÜNÜM BANA GELDİĞİN GÜNDÜR şarkısını armadağn ediyorum

Geçermi 118 gün ? geçiçek geçmek zorunda yaşama sevincimi geri almak zorundayım

nehirnilcim valla üzme kendini 2-3 gün sonra boşuna üzülmüşüm diyceksin bak buraya yazıyorum hiçbişey değişmiycek şimdi orda her kafadan bir ses çıkar ilk başta morali bozulur falan ama görüceksin bak bi değişiklik olmıycak askerliğinde ufak tefek şeyler onlarıda zamanla takmıycak bitirp gelmeye bakıcak. hiiiç üzme kendini

İnşallah canım benim inşallah Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun bende öyle düşünüyorum tabiki sadece görevleri oluyor değişen birşey yok hepsi zor hepsinde nöbet var sorumluluk var ama işte öyle kötü duyunca sesini bende ister istemez çöktüm belkide düşündügümüz gibi olmuycak rahat olucak işte orda söyleyenler yokmu bilmiyomusunuz psikolojileri nediye kötüleyip duruyosunuz sanki diğerine cennetten köşe bahşedildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…