Bence sen ne kadarda gelme desen de, gerçekten istiyorsa gelecektir.
bu arada ben de Antalya'da yaşıyordum.evlenip Ankara'ya geldim.
Sorma o hepimizde var.. yelkenler hemen suya iniyo hiç birşeyi halledemiyoruz.. sonrada hayıflanıp kendi beynimizi yiyoruz... o ailesinin yanınamı gitmek istiyor.. kaç gün izni ?
Kimseden ses çıkmıyorkızlar nereye gittinizki sessizleşti topik
aynen canım bende bakıyorum kimsecikler yok benimde canım çok sıkkın oole oturuyorum işyerindeyarimi göremeden teslim oldu birliğine nasıl geçti zaman anlamadım telefonda bile konuşamadık doğru düzgün hep aile büyükleri vardı yanında rahat edemedik ben telefon gönderdim babasıyla ondada aksilik çıktı gönderdiğim telefon turkcellin hattı avea olunca açılmadı telefon kilit kodu istedi bulamadık falan filan işte saçmasapan işlerle uğraş dur (( sonra sesini duyamadan yüzünü göremeden birliğine teslim olsun revamı buuuu isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Canım benim çok üzüldüm canını sıkma lütfen cenazeden dolayı napsın askerinde mecbur kalmıştır geldimide aksilikler hep üstüste gelir zaten inşallah birdahaki izninde sesinide duyarsın bol bol yüzünüde görürsün tatlım lütfen üzme kendini demesi kolay biliyorum ama elimizden sabır ve duadan başka hiçbirşey gelmiyor bende ne durumdayım biliyorsun
bi şekilde avutuyoruz kendimizi işte be canım çocukcağızda nereye koşturucağını şaşırdı zaten onun da tek isteği beni görmekti biliyorum bı çıksamda gülcemalini görsem yeter bana diyodu kurban olduğum. soylediğine göre önümüzdeki perşembe yine çıkıcakmış çarşı iznine inşallah bu sefer olur. sabır etmeyi öğreniyoruz öyle yada böyle biraz sinirli oluyorum sadece askerime bi zararım dokunmuyoda etrafımdakilere oldukça dokunuyoridare etsinler artık yapcak bişi yok dimi canım
hiç keyfim yok kızlar bugün vakit geçmiyosanırsam sizlerde aynı ruh halindesiniz
Sabrediyoruz evet ama işte onu herkes yapıyor tatlım bende öyleyim normal hayatımda hep güleryüzlü anlayışla yaklaşan ben şimdi etrafımdakilere sinirli gergin kızgınım hep evdekileri söylemiyorum bile fena çekicekler benden daha bir 4 ayo yüzden eve gidince yemek yiyip ya uyuyorum ya film izliyorum zaman böyle daha çabuk geçiyor
hiç keyfim yok kızlar bugün vakit geçmiyosanırsam sizlerde aynı ruh halindesiniz
Aynen canım keyifsiz huzursuz ben hep ağlamaklıyım bugün hüzün çöktü içime
al bizdende okadar
Selamlar herkezee :)
bende bende saçma sapan şarkılar dinleyip ağlıyorum iyice psikopata bağlayıp oturcaz bu gidişle
aynı bengeçiyorum odama çıkarabilene aşk olsun. uyumaya çalışıyorum tv ye veriyorum kendimi zaman en güzel uyyarak geçiyo onun telefonundan başka hiçbişey beni pek ilgilendirmiyor :)
Kızlar aradı askerim pek güzel bir haber olmadı malesefkihizmet muhafızı seçtiler beni diyo onunla beraber 25 kişi seçmişler öyle amelelik yapcaz resmen dedi nöbet tutucaklarmış ortada kim iş verirse onu yapıcaklarmış bir öğretmen mesela dersi var diyo o gidicek dersine onun yerine ben nöbet tutucam joker eleman gibi olucaz dedi onun sesi kötüydü ben moral vermeye çalıştım ama değişmiyoki off çok kötü oldum şimdi Allahım sen yardımcısı ol
Hoşgeldin canım
hb cnım tşk maşallah çok sessiz burası facedemi herkes benim facesim yokyaaburalarıda unutmayın :)
burasıda facesizler sayfası olsun ozaman :) neyse 4 ay kadar daha burdayız sonra kayboluruz hepimiz :)Sessiz bugün evet terkettiler bizi bırakın o faceleri diyorum dinleyen yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?