349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sorma o hepimizde var.. yelkenler hemen suya iniyo hiç birşeyi halledemiyoruz.. sonrada hayıflanıp kendi beynimizi yiyoruz... o ailesinin yanınamı gitmek istiyor.. kaç gün izni ?

benım yanıma gelmeyı ıstıyor canım önce aılesı benı pek bılmıyor ıst geldıgını duysalar kavga cıkar ne ısın var dıye.ıznı 15 dedı ama tamda bellı degıl

aynen ole eylulde ızne yanıma geldı konustuk ne oldu konustuklarım asılı kaldı bır anlamı olmadı.

Kimseden ses çıkmıyor kızlar nereye gittinizki sessizleşti topik

aynen canım bende bakıyorum kimsecikler yok benimde canım çok sıkkın oole oturuyorum işyerinde yarimi göremeden teslim oldu birliğine nasıl geçti zaman anlamadım telefonda bile konuşamadık doğru düzgün hep aile büyükleri vardı yanında rahat edemedik ben telefon gönderdim babasıyla ondada aksilik çıktı gönderdiğim telefon turkcellin hattı avea olunca açılmadı telefon kilit kodu istedi bulamadık falan filan işte saçmasapan işlerle uğraş dur (( sonra sesini duyamadan yüzünü göremeden birliğine teslim olsun revamı buuuu isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Canım benim çok üzüldüm canını sıkma lütfen cenazeden dolayı napsın askerinde mecbur kalmıştır geldimide aksilikler hep üstüste gelir zaten inşallah birdahaki izninde sesinide duyarsın bol bol yüzünüde görürsün tatlım lütfen üzme kendini demesi kolay biliyorum ama elimizden sabır ve duadan başka hiçbirşey gelmiyor bende ne durumdayım biliyorsun

bi şekilde avutuyoruz kendimizi işte be canım çocukcağızda nereye koşturucağını şaşırdı zaten onun da tek isteği beni görmekti biliyorum bı çıksamda gülcemalini görsem yeter bana diyodu kurban olduğum. soylediğine göre önümüzdeki perşembe yine çıkıcakmış çarşı iznine inşallah bu sefer olur. sabır etmeyi öğreniyoruz öyle yada böyle biraz sinirli oluyorum sadece askerime bi zararım dokunmuyoda etrafımdakilere oldukça dokunuyor idare etsinler artık yapcak bişi yok dimi canım

hiç keyfim yok kızlar bugün vakit geçmiyo sanırsam sizlerde aynı ruh halindesiniz

Sabrediyoruz evet ama işte onu herkes yapıyor tatlım bende öyleyim normal hayatımda hep güleryüzlü anlayışla yaklaşan ben şimdi etrafımdakilere sinirli gergin kızgınım hep evdekileri söylemiyorum bile fena çekicekler benden daha bir 4 ay o yüzden eve gidince yemek yiyip ya uyuyorum ya film izliyorum zaman böyle daha çabuk geçiyor

aynı ben geçiyorum odama çıkarabilene aşk olsun. uyumaya çalışıyorum tv ye veriyorum kendimi zaman en güzel uyyarak geçiyo onun telefonundan başka hiçbişey beni pek ilgilendirmiyor :)

aynı ben geçiyorum odama çıkarabilene aşk olsun. uyumaya çalışıyorum tv ye veriyorum kendimi zaman en güzel uyyarak geçiyo onun telefonundan başka hiçbişey beni pek ilgilendirmiyor :)

Benim içinde hiçbirşey hiçkimse umrunda olmuyor uyumak istiyorum sadece 118 gün boyunca uyuyup askerim gelince uyanmak bu kabus bitsin istiyorum

üzülme canım ya ne olur..sen dua et bol bol..nöbetler falan derken geciyo orda onların zamanları..kolay değil işte..ama napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…