kızlarr 1000e az kaldı
Sanırım anladım canım kullanıcı kontrol paneline gir üst kısımda yer alan sonra sağdaki kutucuklardan seçenekleri düzenle seçeneğine gel ordan alta kısımlara indiginde standart editör gibi 3 seçenek var onlardan standart editörü seç seninki basit editörde ondan olmuyor sanırım benim öyleydi öyle düzeltmiştim
kızlarr 1000e az kaldı
Görevimiz belli oldu tatlım hizmet muhafızı seçildi askerim amelelik yaptırıyorlar çok nöbet tutuyorlarmış sanırım askerim öyle öğrenmiş ee onun morali bozuk olunca direk banada yansıdı bende çöktümne oldu sana bugünn gerçi askeri olanın derdi bitmez
Bende de gözükmüyor,sanırım telefondan bağlandığım için.
halaymı çeksek biz toplanıp sonra askerlerimiz gelse bizi dövse :):)
Ne binleri yahu dur kız 100lere iniyoruz
tatlım sayfa olaraktan dedim benAllah korusun onların yokluğuna bin gün dayanamayız mazallah o zaman kafayı sıyırırz işte
wauwwsana ccvp yaziim die alıntı ile cevaplayı bi tıkladım karsıma cıkan tablo oldukça farklı basit basit kullanıomuşuz valla saolasın zeynepcim
kızlar nasılsınız? kaç gündür ne face ne buraya pek yazasım gelmedi, içim sıkkındı biraz ara ara okudum ama hiç yazasım gelmiyorneşem de pek yok bugün
Görevimiz belli oldu tatlım hizmet muhafızı seçildi askerim amelelik yaptırıyorlar çok nöbet tutuyorlarmış sanırım askerim öyle öğrenmiş ee onun morali bozuk olunca direk banada yansıdı bende çöktüm
Canım Üst kısımda yer alan kullanıcı kontrol paneline gir yan kutucuklardan seçenekleri düzenle sekmesine tıkla aşağıdaki çeşitli seçeneklerden standart editör yap seçeneğini ondan kaynaklandığını sanıyorum :18:
vayy vayy vayyyarkadaş benim sevdiceğim özen gösteriridi bazı şeylere az da olsa bi romantikliği vardı askere gitti gideli odun mu odun oldu amaa :18:
ahahahahtopiğin adını 349. dönem yarenleri değilde başka bişi mi yapsak canım smileyları profilinden düzenlemen lazım gelişmiş mesaj ayarları tarzında bırseydı şu an bkamıyorum ne yazıkki
kızlar nasılsınız? kaç gündür ne face ne buraya pek yazasım gelmedi, içim sıkkındı biraz ara ara okudum ama hiç yazasım gelmiyorneşem de pek yok bugün
tatlım sayfa olaraktan dedim benAllah korusun onların yokluğuna bin gün dayanamayız mazallah o zaman kafayı sıyırırz işte
Bugün kafam yerinde değil canımcım idare ediver şafaga takmış durumdayım
Tabiki dövemezler :) ben anlatıyorum telefonda konuşunca burayı ona o bana tavsiye etmişti buraya girmemi tek başıma napcam diye söyleniyodum hep iyikide girmişim buraya sizlerle bişeyler paylaşmak çok güzel insan bazen en yakınına anlatamadıgı şeylerini paylaşıyo burdaa Özlemini paylaşıyo buda çok özel bi duygu ...olabilirr aslında halay başı kim olcakniye dövsünler sedacım ya kurban olsunlar bize, onların yokluğunda burda bişeyler paylaştığımıza,birilerine duygularımızı anlattıgımıza sevinirler gibime geliyo ya
Ben onu bulmak için okadar kafa patlattımki canım sorma herkes yapıyor ben niye bukadar beceriksizim olması lazım diye yediydim kendimi
ayy cnm ben en çok kullandıklarımı yazdım bi kağıda üşenmedimkağıt hep yanımda dolandım 1 hafta sora da ezberlemişim
Bugün kafam yerinde değil canımcım idare ediver şafaga takmış durumdayım
Ya yapma ama böylee o şafagı biz yeriz 118 gün nedir yaa bizim aşklarımızın yanındaaa :)
Kızlar ben kaçıyorum ufaktan bol muhabbetler olsun sizlere iş mesaim bitti eve gideyim yemekten sonra gelicem inşallah başım çatlıyor yaa fena kastım bugün ağlamıyım diye ağladımda neden böyle olduki
kıııızzz nehirnillll gel öpücemSanırım anladım canım kullanıcı kontrol paneline gir üst kısımda yer alan sonra sağdaki kutucuklardan seçenekleri düzenle seçeneğine gel ordan alta kısımlara indiginde standart editör gibi 3 seçenek var onlardan standart editörü seç seninki basit editörde ondan olmuyor sanırım benim öyleydi öyle düzeltmiştim
Tabiki dövemezler :) ben anlatıyorum telefonda konuşunca burayı ona o bana tavsiye etmişti buraya girmemi tek başıma napcam diye söyleniyodum hep iyikide girmişim buraya sizlerle bişeyler paylaşmak çok güzel insan bazen en yakınına anlatamadıgı şeylerini paylaşıyo burdaa Özlemini paylaşıyo buda çok özel bi duygu ...
Ben onu bulmak için okadar kafa patlattımki canım sorma herkes yapıyor ben niye bukadar beceriksizim olması lazım diye yediydim kendimi
Neyin var kuzum bizdede bugün hiç keyif yok topikçik olarak isyanlardayız bugün anlaşıldı
canım hoşgeldin.. nerelerdesin bakim_? içini ferah tut, güzel şeyler düşün.. mesela haziran da artık ilişkinin adını resmi olarak koydugunuzu hayal ett kuzum..buraya yazmamak olmazözlerizz bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?