349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

wauww sana ccvp yaziim die alıntı ile cevaplayı bi tıkladım karsıma cıkan tablo oldukça farklı basit basit kullanıomuşuz valla saolasın zeynepcim

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? kaç gündür ne face ne buraya pek yazasım gelmedi, içim sıkkındı biraz ara ara okudum ama hiç yazasım gelmiyor neşem de pek yok bugün

kızlarr 1000e az kaldı

Ne binleri yahu dur kız 100lere iniyoruz

ne oldu sana bugünn gerçi askeri olanın derdi bitmez
Görevimiz belli oldu tatlım hizmet muhafızı seçildi askerim amelelik yaptırıyorlar çok nöbet tutuyorlarmış sanırım askerim öyle öğrenmiş ee onun morali bozuk olunca direk banada yansıdı bende çöktüm

Bende de gözükmüyor,sanırım telefondan bağlandığım için.

Canım Üst kısımda yer alan kullanıcı kontrol paneline gir yan kutucuklardan seçenekleri düzenle sekmesine tıkla aşağıdaki çeşitli seçeneklerden standart editör yap seçeneğini ondan kaynaklandığını sanıyorum :18:

halaymı çeksek biz toplanıp sonra askerlerimiz gelse bizi dövse :):)

olabilirr aslında halay başı kim olcak niye dövsünler sedacım ya kurban olsunlar bize, onların yokluğunda burda bişeyler paylaştığımıza,birilerine duygularımızı anlattıgımıza sevinirler gibime geliyo ya

wauww sana ccvp yaziim die alıntı ile cevaplayı bi tıkladım karsıma cıkan tablo oldukça farklı basit basit kullanıomuşuz valla saolasın zeynepcim
Ben onu bulmak için okadar kafa patlattımki canım sorma herkes yapıyor ben niye bukadar beceriksizim olması lazım diye yediydim kendimi

kızlar nasılsınız? kaç gündür ne face ne buraya pek yazasım gelmedi, içim sıkkındı biraz ara ara okudum ama hiç yazasım gelmiyor neşem de pek yok bugün

Neyin var kuzum bizdede bugün hiç keyif yok topikçik olarak isyanlardayız bugün anlaşıldı

Ayy kıyamam kız benimkide tutuyo nöbet bide demezmi dün kirpiklerimin dondugunu hissettim o kadar sogukmuş ki gece gündüzünde farkı yoktur sonuçta erzurum yanii iyi olsunlarda nöbet tutsunlar napalım başa gelen çekiliyo önemli olan bugünleri sayılı oldugu nasıl olsa şafak olucak cart curt az kaldı :):)

Benimki de tam tersi:)buradayken odundu.hatta dalga geçerdim "odun bile senin yanında yontulmuş kalır,kalas kocam:)"derdim. Askere gitti,günlük tutuyor.hergece bana bir şeyler yazıyormuş. Valla gözlerim doldu. Bana sen de yaz diyor ama ne yazayım.hiç duygusal biri değilim ki

canım hoşgeldin.. nerelerdesin bakim_? içini ferah tut, güzel şeyler düşün.. mesela haziran da artık ilişkinin adını resmi olarak koydugunuzu hayal ett kuzum..buraya yazmamak olmaz özlerizz bizz

Tabiki dövemezler :) ben anlatıyorum telefonda konuşunca burayı ona o bana tavsiye etmişti buraya girmemi tek başıma napcam diye söyleniyodum hep iyikide girmişim buraya sizlerle bişeyler paylaşmak çok güzel insan bazen en yakınına anlatamadıgı şeylerini paylaşıyo burdaa Özlemini paylaşıyo buda çok özel bi duygu ...

Kızlar ben kaçıyorum ufaktan bol muhabbetler olsun sizlere iş mesaim bitti eve gideyim yemekten sonra gelicem inşallah başım çatlıyor yaa fena kastım bugün ağlamıyım diye ağladımda neden böyle olduki

kıııızzz nehirnillll gel öpücem artık her yorumun sonuna yapıştırmazmıyım bitane

aynen cnm burada vakit geçirmemden benm askerim de şikayetçi değil, seviniyo hatta burada konuşmalarımıza.. ben de mutluyum burada olmaktan,sizlerle kader ortaklığı yapmaktan kızlar buluşcakmış ist de diorum ee sen de git diyo bana, kafan dağılırr diyo kuzum yaa

Son düzenleme:

evet sanırım canım ne bileyim :/ pek tadım yok ya.. yarın sevdiğimi görücem aslında baya heyecanlıydım günleri nasıl saydım bilmiyorum, yol izni alıyor o iki gün. pazartesi şırnak a gidecek... sanırım endişe kapladı biraz içimi. yine de hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum da sadece evham mı neyse içimdeki işte böyle bi yanım buruk yollamak istemicem gibi gelyio belli de etmemem lazım düşünüp duruyorum içinden çıkamıyorum işte..

canım hoşgeldin.. nerelerdesin bakim_? içini ferah tut, güzel şeyler düşün.. mesela haziran da artık ilişkinin adını resmi olarak koydugunuzu hayal ett kuzum..buraya yazmamak olmaz özlerizz bizz

hoşbuldum bitanem. doğru diyosun da işte dokunsan ağlayacak gibiyim canım ya.. biliyorum aslında moralimin iyi olması lazım en azından iki gün görücem ama sonrası için endişe duyuyorum belki de oralarda ne yapar ne eder diye. tamam bu gece burdayım artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…