349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok teşekkür ederim, aynı duyguları paylaşıyoruz, oldukça yorucu geçti gün ama gerçekten değiyo.. çarşı izniydi canım kamuflajla görmek nasip olmadı henüz, o da çok farklı bi duygu olsa gerek, gurur duyardım..

ayy ne güzel az kalmış senın de gitmene, mesafe yakınsa ayda 1 kere gidilebilir tabi çarşı izinlerine bağlı. ama mesafe uzaksa da şartlara göre umarım herkes en az 1 kez de olsa gidebilir. yüzyüze geldiğinizde açıklarsın cnm o da seni anlıyacaktır, yanyana gelince zaten içlerinin yağları eriyo, yaptığın fedakarlığı görüyolar, ne biliim ya askerlik özlemek zor da hep diorum ilişkiyi güçlendirecek..:128:[/QUOTE]

ben acemi birliğinde gitmiştim ziyaretçi olarak seni de bi an öyle düşündüm :) ne güzel yalnız kalma imkanınız olmuştur eminim bu arada kamuflajın içinde kat kat oluyorlar ben bi 20-30 kilo aldığını düşünmüştüm ama öok güzel bir şey inkar edemem

inşllh gidersin canım. bizimde 8 şubat yıldönümümüz benm askermde benm yanıma gelmeyi düşünüyo inşallh sen gidersin inşallh benimkide gelir :))

arkandayım canım sevinmezler mi canım ya kıyamam ben ona, git tabi imkanın varsa çok mutlu oluyolar canım. tabi ki yetmio pıt die bitio o 3 saat ama gördün mü gördün yani kısacıkta olsa..

kızlar duşumu aldım sevdiğim parfümünü sıktım onun kazağını da giydim oturuyorum bir de sesini duydum mu değmeyin keyfime

sıhatler olsun canım ohh askerin gibi kokuyosun yani habire kokla kendini canım..pinkladybun cnm adın ne bilmiorum kusura bakma ama sen ankaradaydın demi yanlış hatırlamıosam ankaraya geldim ben de bgn. ama bi ara o bolu yolunda korktum çok kar vardı..

Son düzenleme:

bizim burdaki havaalanından karsa uçuş yok. istanbla gidip uçağa binmem gerekiyo karsada her tur yok sunexpress var şimdi bide atlasjet direk çıkardı galiba.sen hangisine bakıyosun canım

arkandayım canım sevinmezler mi canım ya kıyamam ben ona, git tabi imkanın varsa çok mutlu oluyolar canım. tabi ki yetmio pıt die bitio o 3 saat ama gördün mü gördün yani kısacıkta olsa..

bizimkinin cmrtsi pazar hep tatil bnde 2 gün işten izin alıp gitsem ama ailem izin vermez offf offf :) zaten bi kaç saatliğinede gitsem gizli gidicem benim baba sıkı biraz :)) o tehlikeyi göze alıcam yani düşün :)

valla ne yalan söyleyim deli gibi kendimi kokluyorum sanki buradan geçmiş gbi gerçekten ben ismimi daha önce hiç söylemedim dimi benide feysbuuukkk grubuna alın dedim ama kimse ilgilenmemişti süheyla canım ben

bizim burdaki havaalanından karsa uçuş yok. istanbla gidip uçağa binmem gerekiyo karsada her tur yok sunexpress var şimdi bide atlasjet direk çıkardı galiba.sen hangisine bakıyosun canım
canım ankaradan anadolu jet ve thy var diğerleri yok ne yazık ki :S

ben çok kötü oluyorum bitanemin parfümünü koklayınca
canım biz zaten ayrı şehirlerdeyiz her gelişinde benim bi oyuncağım var ona sıkardık kokusu hep onda olurdu ee malum şimdi gelme ihtimali olmayınca ben direkt şişeyi aldım

eeeeeeee biz senle nasıl yol arkadaşı olucaz artık ayrı uçaklara binip kars havaalanında buluşuruz oyy ayrı şehirlerde olmak çok zordur sen ankarada o nerde peki buarada ekledim seni canım

Son düzenleme:
bizimkinin cmrtsi pazar hep tatil bnde 2 gün işten izin alıp gitsem ama ailem izin vermez offf offf :) zaten bi kaç saatliğinede gitsem gizli gidicem benim baba sıkı biraz :)) o tehlikeyi göze alıcam yani düşün :)
canım o durum bende de var bende gizli gideceğim

eeeeeeee biz senle nasıl yol arkadaşı olucaz artık ayrı uçaklara binip kars havaalanında buluşuruz oyy ayrı şehirlerde olmak çok zordur sen ankarada o nerde peki buarada ekledim seni canım
harbiden bak biz onu nasıl yapacağız hahahaha

cnm ben çalışıorum ayrı yaşıorum onun avantajı var tabi, ama beyaz yalanlar olmuo değil umarım gidebilirsin değiyo gerçekten tehlikeleri en aza indir uygun zaman sonra kavus hemen cnm..

valla ne yalan söyleyim deli gibi kendimi kokluyorum sanki buradan geçmiş gbi gerçekten ben ismimi daha önce hiç söylemedim dimi benide feysbuuukkk grubuna alın dedim ama kimse ilgilenmemişti süheyla canım ben

canm ilgilenmemek olur mu görmemiştir kimse, grp kurucusuna söliim eklesin hemen..

Cnm gözün Aydın,kavuşmuşsun askerine:) ahhh darısı başımıza

canım takılmıştım sadece

bende subat sonu gibi gtcem inşallah canım..benmki 16saat yol bide..ama deger ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…