canım çok teşekkür ederim. tabi önce o bi gitsin alışsın düzenini kursun, umarım gidersin istediğin tarihte planladığın gibi olur herşey..:13:
canımmm çok sevindimmm yaa nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorummm. bende yapmıştım aynısını çünkü1 dakika görmeye bile değer kesinlikle nasıl askerin? kamufulajın içinde görmek nasıl bi duyguydu
gözünaydın cnm senin adına çok sevindim, keşke bende 1 kere daha görebilsem yüzünü.. inşallah 8 şubatta gitmeyi düşünüyorum tabi herşey ona bağlı ben bi gideyim ondan sonra duruma göre gelirsin diyor. Allah 'ım inşallah giderim 1 gün görürüm onu inşallah inşallah.....
işte bende senin gibi yapıcam helal olsun sana :)) otobüsle gidersem mümkün değil gidişim dönüşüm 30 saati bulur bnde uçakla gitmeyi düşünüyorum gidiş dönüş 6 saati bulur :) çok sevinmiştir sevdiceğin ne güzel :)
canım inşallah sana da nasip olur8 şubatta sevdiğimin doğum günü :)
tatlım 7/24 sinirli geziyor onlar sen canını sıkma boşuna seni görünce hiç bir şeyi kalmaz merak etme :)
valla canım ben her hafta uçak biletlerine bakıyorum şimdi sende gidicem diyince iyice gaza geldim ben
kızlar duşumu aldım sevdiğim parfümünü sıktım onun kazağını da giydim oturuyorum bir de sesini duydum mu değmeyin keyfime
arkandayım canımsevinmezler mi canım ya kıyamam ben ona, git tabi imkanın varsa çok mutlu oluyolar canım. tabi ki yetmio pıt die bitio o 3 saat ama gördün mü gördün yani kısacıkta olsa..
valla ne yalan söyleyim deli gibi kendimi kokluyorum sanki buradan geçmiş gbisıhatler olsun canım ohh askerin gibi kokuyosun yani habire kokla kendini canım..pinkladybun cnm adın ne bilmiorum kusura bakma ama sen ankaradaydın demi yanlış hatırlamıosamankaraya geldim ben de bgn. ama bi ara o bolu yolunda korktum çok kar vardı..
canım ankaradan anadolu jet ve thy var diğerleri yok ne yazık ki :Sbizim burdaki havaalanından karsa uçuş yok. istanbla gidip uçağa binmem gerekiyo karsada her tur yok sunexpress var şimdi bide atlasjet direk çıkardı galiba.sen hangisine bakıyosun canım
canım biz zaten ayrı şehirlerdeyiz her gelişinde benim bi oyuncağım var ona sıkardık kokusu hep onda olurdu ee malum şimdi gelme ihtimali olmayınca ben direkt şişeyi aldımben çok kötü oluyorum bitanemin parfümünü koklayınca
valla ne yalan söyleyim deli gibi kendimi kokluyorum sanki buradan geçmiş gbigerçekten ben ismimi daha önce hiç söylemedim dimi benide feysbuuukkk grubuna alın dedim ama kimse ilgilenmemişti süheyla canım ben
canım ankaradan anadolu jet ve thy var diğerleri yok ne yazık ki :S
canım biz zaten ayrı şehirlerdeyiz her gelişinde benim bi oyuncağım var ona sıkardık kokusu hep onda olurdu ee malum şimdi gelme ihtimali olmayınca ben direkt şişeyi aldım
canım o durum bende de var bende gizli gideceğimbizimkinin cmrtsi pazar hep tatil bnde 2 gün işten izin alıp gitsem ama ailem izin vermez offf offf :) zaten bi kaç saatliğinede gitsem gizli gidicem benim baba sıkı biraz :)) o tehlikeyi göze alıcam yani düşün :)
harbiden bak biz onu nasıl yapacağız hahahahaeeeeeeee biz senle nasıl yol arkadaşı olucaz artık ayrı uçaklara binip kars havaalanında buluşuruzoyy ayrı şehirlerde olmak çok zordur sen ankarada o nerde peki buarada ekledim seni canım
bizimkinin cmrtsi pazar hep tatil bnde 2 gün işten izin alıp gitsem ama ailem izin vermez offf offf :) zaten bi kaç saatliğinede gitsem gizli gidicem benim baba sıkı biraz :)) o tehlikeyi göze alıcam yani düşün :)
valla ne yalan söyleyim deli gibi kendimi kokluyorum sanki buradan geçmiş gbigerçekten ben ismimi daha önce hiç söylemedim dimi benide feysbuuukkk grubuna alın dedim ama kimse ilgilenmemişti süheyla canım ben
iyi akşamlar herkese..
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim, sevdiceğimin yanına gittim bugün. 3 saat görüşebilmek için 10 saat yol gittim geldim. olsun ama birbirimizi görmek iyi geldi, umarım herkes askerini ziyaret etme fırsatı yakalar, çok mutlu oluyolar bunun için değer
canım o durum bende de var bende gizli gideceğim
harbiden bak biz onu nasıl yapacağız hahahaha
Cnm gözün Aydın,kavuşmuşsun askerine:) ahhh darısı başımıza
cnm ben çalışıorum ayrı yaşıorum onun avantajı var tabi, ama beyaz yalanlar olmuo değilumarım gidebilirsin değiyo gerçekten tehlikeleri en aza indir uygun zaman sonra kavus hemen cnm..
canm ilgilenmemek olur mu görmemiştir kimse, grp kurucusuna söliim eklesin hemen..
istek yolladım canım şimdi :) ama kim kim ben hiiiiççççç bilmiyorummmmmm çok yabancılık çektimmm:44:face hesabında dres kısmına şunu yaz canım
www.facebok.com/groups/340donem/ bu adresi gir.
iyi akşamlar herkese..
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim, sevdiceğimin yanına gittim bugün. 3 saat görüşebilmek için 10 saat yol gittim geldim. olsun ama birbirimizi görmek iyi geldi, umarım herkes askerini ziyaret etme fırsatı yakalar, çok mutlu oluyolar bunun için değer
istek yolladım canım şimdi :) ama kim kim ben hiiiiççççç bilmiyorummmmmm çok yabancılık çektimmm:44:
bende subat sonu gibi gtcem inşallah canım..benmki 16saat yol bide..ama deger ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?