349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben cıkıyorum herkese mutlu geceler
herkes rüyasında sevdiğine kavuşsun.. mayıs ayındaki heyecanını, sevincini görsün..

kızlar kızlarr biri kars mı dedi benim askerimde karsta ama bana gelme diyo çok soguk burası diyo ama belki giderim mart ayında ayyyy çok özledim yaaa

hoşbulduk canm benm 167 günüm var senin şafağın kaç :) 347.kısa dönemler kavuştu darısı bizim başımıza :)[/QUOTE]

116 tatlim benimde bitck hepsi insallah senin o 50 gunude beraber sayariz insallah merak etme facede grubumuzda var orayada gel istersen ordada sicak bi ortam var heryerden takip etmeye calisiyrm bende en iyi birbirimizi biz anliyrz.. Senin askerin calisiyo gibi sanrm 12 aylik olandan oda memur gibi oluyomus sanrm demi gorusmeniz rahat oluyodr insallah..

kızlar şu andan itibaren şafak 116 40 günü devirdik inşallah zaman böyle su gibi akıp geçecek hepimiz kavuşcaz

kızlar kızlarr biri kars mı dedi benim askerimde karsta ama bana gelme diyo çok soguk burası diyo ama belki giderim mart ayında ayyyy çok özledim yaaa

ooo bi tek ben kendimi karsta asker yolu bekliyor sanıyordummm ne güzel oldu bu böyle :) benim askerim kars merkezde canım seninki nerede?

kızlar bende sizler gibi 349 dönem asker yareniyimm.
ank. demetevlerdeydi şimdiyse sincana geçecek bu h.sonu
mini bir valizle ank ya gidecektim ama çarşı izni vermediler son dkka,
ikimizde yıkıldık
bnm gibi askeri ank sincanda olan varmı ?
bu arada çok konuya dahil olamadım ama bir face grubunuz varsa benide dahil edinltfn.
ismim çiğdem , istanbulda yaşıyorum :)

evet kars dedik sende hoşgeldin aramıza 2 kişiydik 3 olduk :) evet çok soğukmuş bizde gitmek istiyoruz. soğuk olsa ne olcak ısıtırız birbirimizi :)

hoşbulduk canm benm 167 günüm var senin şafağın kaç :) 347.kısa dönemler kavuştu darısı bizim başımıza :)

116 tatlim benimde bitck hepsi insallah senin o 50 gunude beraber sayariz insallah merak etme facede grubumuzda var orayada gel istersen ordada sicak bi ortam var heryerden takip etmeye calisiyrm bende en iyi birbirimizi biz anliyrz.. Senin askerin calisiyo gibi sanrm 12 aylik olandan oda memur gibi oluyomus sanrm demi gorusmeniz rahat oluyodr insallah..[/QUOTE]

kesinlikle bende takip ediyorum sizlerle vakit çabuk geçiyo kafamız dağılıyo aynı duyguları yaşadıgımız için çok iyi anlıyoruz birbirimizi. evet canım memur gibi askerlik yapıyo benimki.görüşmemiz çok rahat sorun olmuyo yani o bakımdan çok şanslıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…