349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlarr benim askerimin 29 ocak dogumgunu acaba ne yapabılırım sevınecegı 16 subatta gıdıcegım suprız olsun ıstıyorum pek ıstemıyor gıtmemı ama dogumgunu ıcın ne gonderebılırım sızce

günaydın canım neler olmuş neler çok şey kaçırmışım:)senin adına çok sevindim canım gidip görebilmişsin:)

canım tabi ya özledik seni yoksun uzun zamandırr..canım çok teşekkür ederim dün öyle bi kaçamak yaptım çok da yorucuydu ama olsun değdi.

Tünaydın arkadaşlar bugün biraz geçiktim pazar günleri evin temizliği ve benim temizlik günüm o yüzden buraya fazla giremiyorum ee bide yemek yapma tatlı yapma günüm yeni tatlar deniyorum hazırlık olsun bana diye

Bugün şafağımız 116
Çift hanelere son 17
Plakalara son 35

Cok seviyorum bu hesabi hergun gormek mutlu ediyo beni:)) nehirnil teskrlerr

Canm benim askerim yeni gitti ustaya ondan once askeriyeye kargo yok dedi bana sevdicegim ama gonderenlerde var snrm bide iceri neler gonderilioki benim hic bi bilgim yok(( mektup ve resim onlar icin en guzeli ama bilemiyrmki baska dusunelm bakalim

tünaydınnn kolay gelsin:) Çift hanelere son 17 Plakalara son 35 bunu görünce çok motive oluyorum teşekkürler canım:)

:))) bu hesap çok mutlu etmeye başladı bölerek hesaplamak daha iyi oluyormuşşşş kolay gelsin canım sanada

İnsallah cnm insallah:)) gun aydini kalmadi ama yeni cevap verebildm:)))

hoşgeldin canımmmm sevdiceğim dün aramamıştı bugünde 2 kere aramış yetişemediiiiiimmmmm

Canm benim askerim yeni gitti ustaya ondan once askeriyeye kargo yok dedi bana sevdicegim ama gonderenlerde var snrm bide iceri neler gonderilioki benim hic bi bilgim yok(( mektup ve resim onlar icin en guzeli ama bilemiyrmki baska dusunelm bakalim

valla ben mektup adresi istedim daha vermedi sen yazsanda bana ulaşmaz o mektup diyor

tünaydınnn kolay gelsin:) Çift hanelere son 17 Plakalara son 35 bunu görünce çok motive oluyorum teşekkürler canım:)
Sağol canım gerçekten insanı motive ediyor düşünsene 17 kalmış çift hanelere

Cok seviyorum bu hesabi hergun gormek mutlu ediyo beni:)) nehirnil teskrlerr

Rica ederim canımcım benide çok mutlu ediyor bu hesaplama :81:

canım ben karsa yolladım kargo.ama çarşıya gidip kargodan kendisi aldı.

canım ben karsa yolladım kargo.ama çarşıya gidip kargodan kendisi aldı.

canım henüz çarşıya çıkmadılar. 40 gündür benden ve havaalanındakilerden başka sivil görmedi (yemintöreninden sonra yol izni de yoktu) canım şimdi telefonda konuşuyordum sizden bahsettim koyduk kafamıza gelicez dedim bu arada öğrendim 3.bataryadaymış ama serdalı tanımıyormuş:44:

Canim bende mektup gonderdim ama kargoyla gonderdim yemin toreninden sonra carsi izni olmustu aldi baskada bisey gondermedm ustada haber vericek bakalim her hafta izinleri olursa insallah yine kargoyla gonderrm bende kendi alir zaten didik didik ediolar ve nezman askere ulastrcaklari belli bile olmuyomus diye duydum ben

karsa gideli kaç gün oldu.serdal 2 haftadır eğitimlerde ondan tanımıyo olablr şu eğitimler bitsin ozmn karşılaşırlar kesin.benmki kaçıncı bataryada sorayım 3.bölüğün komutanı ama batarya farklı bişi heralde canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…