349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canm benim askerim yeni gitti ustaya ondan once askeriyeye kargo yok dedi bana sevdicegim ama gonderenlerde var snrm bide iceri neler gonderilioki benim hic bi bilgim yok(( mektup ve resim onlar icin en guzeli ama bilemiyrmki baska dusunelm bakalim

valla benim gonderdıgım mektupta rıca usulü gitti mektup bile sokmuyolarmıs kargonun yerınden alması gerekıyomus ee bu adamın carsı ıznı yok dusun :) ama kargo komutanlara gıdıyo bende ıste rıcayla gonderebılırım dee ne gondersem dıye dusunuyorum resım gonderemem cok kıskanc tekrar mektupmu gondersem dıyorum ama mesela bıkac cumle yazsam sadece gecenkını 3 sayfa yazdıgım ıcın :)

22.23 gün oldu canım karsa gideli inşallah tanışırlar bizim sayemizde bende hiç bilmiyorum canım batarya ne bölük ne

Bugün kimse yorum yazmamış,herkes Facebook tan mı giriyor.huuuu kızlar nerdesiniz?benim gibi face hesabı olmayanlar ne yapsın:)

Bugün kimse yorum yazmamış,herkes Facebook tan mı giriyor.huuuu kızlar nerdesiniz?benim gibi face hesabı olmayanlar ne yapsın:)

canım hoşgeldin face baya hareketli keşke gelebilsen.. ama gelemesen de burası ilk yerimiz burayı unutmayız canım nasılsın, keyfin yerinde mi canım?

yeni mesaajlar kısmında gördüm cnm henüz kimse cvp yazmamış ama olsun açıldı ya safa gerisi gelir :)

ben de gördüm canım yavaş yavaş toplanırlar.. onların gelişi bizim askerlerimizin dönüşünün yaklaştıgı anlamına gelir

ben de gördüm canım yavaş yavaş toplanırlar.. onların gelişi bizim askerlerimizin dönüşünün yaklaştıgı anlamına gelir

evet başlık atılımış ya gelirler tek tük :) çok ama çok sevindim bunu görmee ihtiyacım vardı galiba, bide 351lerin askere gittiğini düşünemiorum bilee

evet başlık atılımış ya gelirler tek tük :) çok ama çok sevindim bunu görmee ihtiyacım vardı galiba, bide 351lerin askere gittiğini düşünemiorum bilee

onlar başlayınca canım 34 istanbul dicez inşallah harika olucak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…