Canm benim askerim yeni gitti ustaya ondan once askeriyeye kargo yok dedi bana sevdicegim ama gonderenlerde var snrm bide iceri neler gonderilioki benim hic bi bilgim yok(( mektup ve resim onlar icin en guzeli ama bilemiyrmki baska dusunelm bakalim
karsa gideli kaç gün oldu.serdal 2 haftadır eğitimlerde ondan tanımıyo olablr şu eğitimler bitsin ozmn karşılaşırlar kesin.benmki kaçıncı bataryada sorayım 3.bölüğün komutanı ama batarya farklı bişi heralde canım :)
Kızlarrrrrr 351 lerin topiği açılmış!!!!! ayyy ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz
Bugün kimse yorum yazmamış,herkes Facebook tan mı giriyor.huuuu kızlar nerdesiniz?benim gibi face hesabı olmayanlar ne yapsın:)
cidden mi canım?? hani nerdeee ya heyecanlandımmm
yeni mesaajlar kısmında gördüm cnm henüz kimse cvp yazmamış ama olsun açıldı ya safa gerisi gelir :)
ben de gördüm canım yavaş yavaş toplanırlar.. onların gelişi bizim askerlerimizin dönüşünün yaklaştıgı anlamına gelir
evet başlık atılımış ya gelirler tek tük :) çok ama çok sevindim bunu görmee ihtiyacım vardı galiba, bide 351lerin askere gittiğini düşünemiorum bilee
351.dönemlerin topiği açılmış amanın daha erken değilmi ya
351.dönemlerin topiği açılmış amanın daha erken değilmi ya
ok yok geç bile kaldılar :) bize moral oluor cnm fenamı :)
amanııııınnnn ciddi misinizzz pek sevindim bu haberrreeeKızlarrrrrr 351 lerin topiği açılmış!!!!! ayyy ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz
22.23 gün oldu canım karsa gideli inşallah tanışırlar bizim sayemizdebende hiç bilmiyorum canım batarya ne bölük ne
inşallah tanışırlar süheylacım:) öğreniriz yahu daha çok var askerliğin bitimine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?