Sen sevdiğine bak hiç onları düşünme evet aile desteği evlilikte çok önemli ama eşin arkanda oldumu onların ki boş laf. söz nişan gibi bi durum yok iyi düşün kendini yıpratmadan ama evlilikteki sorunlar flörteki gibi iki tirple gecmıo. dünya kafes gibi gelio içinde sıkısıp kalıyosun.
Canım içini ferah tut az bir zamanın kaldı bizden önce kavuşucaksın sevdigine inşallah bütün herşeyde çözüme ulaşıcaktır içime doguyor iyi olucak herşey güzel düşün tatlım
artık olacagına bıraktım napım.nasıp kısmet bazı seyler.kaderımde varsa Allah ım nasıp eder zaten.hakkımızda hayırlısı artık.
çarşı ıznı kapatılmıs az once aradı.
çok sevindim aramasına :) iki gönül bir olunca samanlık seyran olmaz iyi düşün derim canım. Ama eşine her noktada güveniyosan onun için gurbetde çekilir ne güzel karışan görüşen yok sadece ikiniz
çok sevindim aramasına :) iki gönül bir olunca samanlık seyran olmaz iyi düşün derim canım. Ama eşine her noktada güveniyosan onun için gurbetde çekilir ne güzel karışan görüşen yok sadece ikiniz
ben normlde hafta sonu gorusmeme kararı aldım ama o peşimi bırakmaz sogukluk daha cok olmasın dıye aradı buyuk ıhtımal.
aslında dogru soluyorsun.herkesden uzak bır yandan guzel bır yandan kotu.cunku ahmet gorevde oldugunda başıma bır sey gelse kımsem olmucak.hasta olsam kımse olmucak.belkı bazı geceler yanlız olucam v.s v.s..
babannesı sormus benı o benı canlı gordu konyada.demıs nazlı nasıl falan.numaranı verımmı babanneme arada arar senı bende dedım kı sen bılırsın benı aılenın ıcıne sokup sokmamak tanıstırmak kaynastırmak senın elınde artık ben bırşey yapmıcamda demıcemde kendın dusun davran ona gore dedım..ben artık kenara cekıldım ızlıyorum sadece dedım.gene laf sok dıyo :)
günaydın kızlar, bu çocuğun aşkı beni deli edicek uyku falan kalmadı gece yatakta tepindim durdum çok fena bir duyguydu nasıl özledim anlatamam karnıma kramplar giriyor resmen offfffffffffffff bişeyler yapmam lazım onu görmem lazım dayanamıycam ben bu hasrete kalpten gidivercem valla :111::111::111::111:
Bunları düşünme insanın başına kötü bişey gelicekse gelio nasip kısmet. bi sürü öyle aileler var evleniyolar tayin çıkıyo hiç bilmedikleri yerlere gidiolar. sen onun sevgisinden eminsen bekle sakince
artık olacagına bıraktım napım.nasıp kısmet bazı seyler.kaderımde varsa Allah ım nasıp eder zaten.hakkımızda hayırlısı artık.
çarşı ıznı kapatılmıs az once aradı.
beklıcem bakalım Allah ım sabır versın bana sabrımın sonunda gıbıyım.
herşeyı zamana bıraktım ne olucaksa olsun.ben herşeye kendımı hazrladım.hakkımızda hayırlısı.tek korktum ıcımdekı sevgı daha fazla azalmasın yoksa hıcbırşeyın faydası olmucak
Günaydın canımcım bende çok özledim gittikçe artıyor hasreti ya izin günlerimizde salıya alındı işten izin nasıl alırım her ay onu düşünüyorum şuan kara kara :18:günaydın kızlar, bu çocuğun aşkı beni deli edicek uyku falan kalmadı gece yatakta tepindim durdum çok fena bir duyguydu nasıl özledim anlatamam karnıma kramplar giriyor resmen offfffffffffffff bişeyler yapmam lazım onu görmem lazım dayanamıycam ben bu hasrete kalpten gidivercem valla :111::111::111::111:
nazlı şafak 67 ya ne güzel bunun keyfini çıkar. Onu görünce ne kadar çok sevdiğini öyle bi anlarsın ki uzun dönem askerlik ikinizide yıprattı suan saglıklı düşünemezsiniz. kavuşma anını düşün:)
Günaydın canımcım bende çok özledim gittikçe artıyor hasreti ya izin günlerimizde salıya alındı işten izin nasıl alırım her ay onu düşünüyorum şuan kara kara :18:
Ama çok fena bu şarkı gerçekten biz biliriz
bence alırsın ya nevar yani ayda bikere hastalanmak gayet normal olurazıcık idare ediversinler asker bekliyoruz kolaymı sanki hıh :)
şarkıyı 4-5 dinledim sabahtan beri, kışlalara erdi bahar teskereye birkaç gün var diyor allahım bizde görelim artık o günleri
bence alırsın ya nevar yani ayda bikere hastalanmak gayet normal olurazıcık idare ediversinler asker bekliyoruz kolaymı sanki hıh :)
şarkıyı 4-5 dinledim sabahtan beri, kışlalara erdi bahar teskereye birkaç gün var diyor allahım bizde görelim artık o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?