İnşallah canım benim görücez inşallahbir ay hastalandım diğer ay askerime gidicem diye izin aldım ötekini napcam yada görmem mart başı nisan sonu gibi ayarlıycam 2 kere olcak uff kafama takıldı öyle
hiç geçmicek gibi gelio bu günler
banada bikaç gündür öyle gelmeye başladı çok sıkıldım onunla sohbet etmeyi elini tutup gezmeyi yanımda gücünü hissetmeyi özledim
İnşallah canım benim görücez inşallahbir ay hastalandım diğer ay askerime gidicem diye izin aldım ötekini napcam yada görmem mart başı nisan sonu gibi ayarlıycam 2 kere olcak uff kafama takıldı öyle
Canım özlemez olurmu hiç seni düşündügünden bence gelme diyordur yollarda ugraşman falan hepsi var benim askerimde diyor zaten 4 ayımız var atlatırız gelme istersen gibisinden ben hemen diyorum pardon sormadımki ben gelicemeşim istemiyo benim gelmemibenim kadar özlemıo demekki
banada bikaç gündür öyle gelmeye başladı çok sıkıldım onunla sohbet etmeyi elini tutup gezmeyi yanımda gücünü hissetmeyi özledim
sahipsiz kalmış gibi hissediyorum otobüsde bile nasıl kruyup kollardı
tatlım zaten 2 kere gitmen kafi gelicektir zaten sonrasında gelicekler dediğin gibi ilkinde hastlanır diğerinde askerine gidersinbirine şubat sonu falan gidersin işlerini hallettikten sonra diğerinede mart sonu nisan başı sonra zaten mayısın ortasında burdalarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ya benim içim acıyo artık dayanamıyorum çok özledimm kocamı
Canım özlemez olurmu hiç seni düşündügünden bence gelme diyordur yollarda ugraşman falan hepsi var benim askerimde diyor zaten 4 ayımız var atlatırız gelme istersen gibisinden ben hemen diyorum pardon sormadımki ben gelicemakılları bizde kaldıklarından canım öyle söylüyorlar yoksa esas onların bize ihtiyaçları var görmek konuşmak sarılmak istemezlermi hiç
Bende hiçbirşey yapasım yok yaşama sevincim yok hiçbirşeye adapte olamıyorum gerçekten olmadıkları için güçsüz gibiyiz ama yılmak yok canım sabredicez deviriyoruz bak 100leri artık 2 ay sonra kavuşma hayallerimiz olucak burda
Bende çok özledim koçişimi:))) sabredicez,başka çaremiz yok.seni özlemiştir ama görüşmemek daha iyi,eşim bizi görünce daha kötü olduğunu söylemişti.arkadaşlarından bazıları ailesini görünce çok kötü olmuş,günlerce kendilerine gelemediler sürekli ağlıyorlar demişti. Askerlik zor.....
Öyle yapardımda birine nisanın 23nde gitmek istiyorum tam salı gününede denk geliyor bizimde başlama yıldönümümüz :127: bu hasrete dayanamayıp şubatın sonunda gidicez herhalde martı bekleyemem ama sonra arası uzuycak iştehayırlısı tatlım artık nasipte nevarsa onu yaşıyıp görücez :92:
acaba bendemi pardon sana sormadım ki desem:)
acaba bendemi pardon sana sormadım ki desem:)
bence çok zorlanmıycaksın nasıl olsa alıştık bu hasreti çekmeye işte( 10 gün önce 10 gün sonra gidip geldiğimizde aynı duygular bizimle olucak. ancak onların gelişi ile rahatlıycaz akışına bırak derim
Canım eşinin yapısını bilemem tabi nekadar ciddi söylediginide aranızdaki konuşmaya nasıl gidecegini daha iyi bilirsin sen ben öyle diyince o hemen gülmeye başlıyor istemem yan cebime koy diyormuş megersem
Cnm sana yorum yasamadım ama aklımdasın hep.cepten girince zor oluyo,inşallah hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun.evlilik bir kere oluyor.uzak olmanız daha iyi.ama....sanki senin ona karşı duygularında azalma olmuş gibi...yazdıklarından öyle hissettim.belki de çok kırgın olduğundandır.uzun dönem canımm
:)) bızımkıde gelme derdi hep aklı bende kalırmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?