349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım zaten 2 kere gitmen kafi gelicektir zaten sonrasında gelicekler dediğin gibi ilkinde hastlanır diğerinde askerine gidersin birine şubat sonu falan gidersin işlerini hallettikten sonra diğerinede mart sonu nisan başı sonra zaten mayısın ortasında burdalarrrrrrrrrrrrrrr

eşim istemiyo benim gelmemi benim kadar özlemıo demekki
Canım özlemez olurmu hiç seni düşündügünden bence gelme diyordur yollarda ugraşman falan hepsi var benim askerimde diyor zaten 4 ayımız var atlatırız gelme istersen gibisinden ben hemen diyorum pardon sormadımki ben gelicem akılları bizde kaldıklarından canım öyle söylüyorlar yoksa esas onların bize ihtiyaçları var görmek konuşmak sarılmak istemezlermi hiç

banada bikaç gündür öyle gelmeye başladı çok sıkıldım onunla sohbet etmeyi elini tutup gezmeyi yanımda gücünü hissetmeyi özledim

Bende hiçbirşey yapasım yok yaşama sevincim yok hiçbirşeye adapte olamıyorum gerçekten olmadıkları için güçsüz gibiyiz ama yılmak yok canım sabredicez deviriyoruz bak 100leri artık 2 ay sonra kavuşma hayallerimiz olucak burda

sahipsiz kalmış gibi hissediyorum otobüsde bile nasıl kruyup kollardı

aynen tatlım allah yardımcımız olsun onlarında bizimde. sakın gelme dedi diye özlemediğini düşünme benimkide mesela günübirlik gitmemi istemedi ilkbaşta şaşırdım sonra sebebini soledı seni okadar kısıtlı zamanda görmek sen gittikten sonra bana büyük sıkıntı olur dedi. kurban olurum ben ona bensiz oda şuanda çıldırmak üzere biz nişanlıyız ama hergün beraberdik ya o bizde ya ben onlarda yada dışarda. kaldım yapayalnız

Öyle yapardımda birine nisanın 23nde gitmek istiyorum tam salı gününede denk geliyor bizimde başlama yıldönümümüz :127: bu hasrete dayanamayıp şubatın sonunda gidicez herhalde martı bekleyemem ama sonra arası uzuycak işte hayırlısı tatlım artık nasipte nevarsa onu yaşıyıp görücez :92:

kızlar ya benim içim acıyo artık dayanamıyorum çok özledimm kocamı

Bende çok özledim koçişimi:))) sabredicez,başka çaremiz yok.seni özlemiştir ama görüşmemek daha iyi,eşim bizi görünce daha kötü olduğunu söylemişti.arkadaşlarından bazıları ailesini görünce çok kötü olmuş,günlerce kendilerine gelemediler sürekli ağlıyorlar demişti. Askerlik zor.....

acaba bendemi pardon sana sormadım ki desem:)

kıyamam ben ya bücür cadı gibi olaydık ya bi burun kıvır yanlarında:)

bence çok zorlanmıycaksın nasıl olsa alıştık bu hasreti çekmeye işte ( 10 gün önce 10 gün sonra gidip geldiğimizde aynı duygular bizimle olucak. ancak onların gelişi ile rahatlıycaz akışına bırak derim

acaba bendemi pardon sana sormadım ki desem:)

Canım eşinin yapısını bilemem tabi nekadar ciddi söylediginide aranızdaki konuşmaya nasıl gidecegini daha iyi bilirsin sen ben öyle diyince o hemen gülmeye başlıyor istemem yan cebime koy diyormuş megersem

Canlarım sevdiklerimize desteğe devam:))) biz sadece özlüyoruz,görmek isteyip göremiyoruz.onlar ne yapsın?hem özlem var,hem aşırı disiplin.sürekli baskı altındalar,hapis hayatı gibi.....dünyadan bir haberler. kıyamam kocama ya...hafta sonu 11de zor uyandırırdım.şimdi sabahın köründe kuzu kuzu kalkıyor:)))

İnşallah canım zaten şu gitme heycanları yaklaşınca şafagı çabuk yiycez sanki şukadar kaldı gidip görcem derken inşallah öyle olur tatlım

Canım eşinin yapısını bilemem tabi nekadar ciddi söylediginide aranızdaki konuşmaya nasıl gidecegini daha iyi bilirsin sen ben öyle diyince o hemen gülmeye başlıyor istemem yan cebime koy diyormuş megersem

gelsem ne güzel olur evci çıkarsın iki gin hemde safak atar diye alttan giriyorum ama tek söylediği hayırr hayırr

uzun dönem canımm
Cnm sana yorum yasamadım ama aklımdasın hep.cepten girince zor oluyo,inşallah hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun.evlilik bir kere oluyor.uzak olmanız daha iyi.ama....sanki senin ona karşı duygularında azalma olmuş gibi...yazdıklarından öyle hissettim.belki de çok kırgın olduğundandır.

kızlar henüz siteye ve foruma alışamadım.
tam aktıf kullanmayı beceremedım..
takıpte zorlanıyorum.. :)
Erzurum evet buzzzzz gibi çok zorlanıyormuss.
ben de gecen hafta sonu gıttım erzuruma evcı cıkardım cok ıyı geldı.
onada banada ıyı geldı. ama benım eşim baya değişmiş.
psikolojısı bozulmus gıbı geldı cok uzuldum.

kızlar ya birde şu safagı ben hesaplayamdım herkez farklı safak yazmıs. 349.kısa dönem safagı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…