349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gelsem ne güzel olur evci çıkarsın iki gin hemde safak atar diye alttan giriyorum ama tek söylediği hayırr hayırr
Canım seni görünce zaman geçirince daha zor gelecegini düşünüyordur ondan istemiyor bence ayrılık daha zor gelicektir şuan şafak kilitlendikya görünce yeniden gönderiliyor gibi oluyor kendimden biliyorum bırakıp gelmesi çok zor gelmişti bana onada zor oldu ama evci çıkınca iyi gelmişti bize işte pek sağlıklı düşünemiyorlar orda malesef

Canım şuan şafagımız 114 hiç izin kullanılmadıysa bu eğer kullandıysanız üzerine ilave ediceksin onun dışında 114 günümüz kaldı çok şükür

canım şafak bugün 114 yerine göre çıkardıkları günler değişiyormuş 1-2 gün oynar en fazla dahada oynamaz

canım sen birde bebek mi bekliyorsun?
3ay 3hafta 5gün :)

saolsın canım hepınızden allah razı olsun.malesef bole sorunlar ıcındeyım duygularımda eksıklıkmı yoksa kırgınlıkmı bu anlamıyorum zaten suan onun zorlugunuda cekyorum

nasıl özledim herşeyini canım kocam benim

ekranda 0474 le başlayan o numarayı görmek büyük bir heyecanla telefonu açıp aşkııımmm demek her şeyi alıp götürüyorrr zaman dursunda o telefon hiç kapanmasın istiyorummm

kızlarrr bende şafak sayacı istiyorummm

Canım ben anlatayım sana, yukarıda sağ üstte kullanıcı kontrol paneline tıklayıp profili düzenleye basabilirsin. aşağıya doğru indiğinde teskere tarihine : 16-05-2013 yazıp altına kimi bekliyorsan onu işaretleyip değişiklikleri kaydede basarsan sende de sayaç çıkacaktıırr :)

Özlemimiz çok fazla çok yetmiyor

sevindirici haberlerde şimdi sıra bende :))) aşkım o sıkıntılı olduğu kantinden ayrıldı kantin başkanlığına geçti aile kantininde yanındaki askerle ilgili çok sıkıntı yaşadı başı derde falan girmiş bişiler olmuşta bana pek anlatmıyor. şimdi sesi çok iyi geliyor ve beni artık daha rahat arıycakmış yuppiiiiii içim çok rahat edicek şükürler olsun günlerdir uyuyamıyordum. yine yanına gitme mevzusunu açtım nuh diyor peygamber demiyor günübirlik kesinlikle kabul etmiyor yazık günah diyo 1-2 saat için harcıycağımız paraya yazık diyor evimize bişiler alırız dio ama nasıl dayanıcaz bilmiyorum aslına bakarsan bi öyle diyo bir böle kendide bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…