- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım seni görünce zaman geçirince daha zor gelecegini düşünüyordur ondan istemiyor bence ayrılık daha zor gelicektir şuan şafak kilitlendikya görünce yeniden gönderiliyor gibi oluyor kendimden biliyorum bırakıp gelmesi çok zor gelmişti bana onada zor oldu ama evci çıkınca iyi gelmişti bize işte pek sağlıklı düşünemiyorlar orda malesefgelsem ne güzel olur evci çıkarsın iki gin hemde safak atar diye alttan giriyorum ama tek söylediği hayırr hayırr
kızlar henüz siteye ve foruma alışamadım.
tam aktıf kullanmayı beceremedım..
takıpte zorlanıyorum.. :)
Erzurum evet buzzzzz gibi çok zorlanıyormuss.
ben de gecen hafta sonu gıttım erzuruma evcı cıkardım cok ıyı geldı.
onada banada ıyı geldı. ama benım eşim baya değişmiş.
psikolojısı bozulmus gıbı geldı cok uzuldum.
kızlar ya birde şu safagı ben hesaplayamdım herkez farklı safak yazmıs. 349.kısa dönem safagı nedir?
kızlar henüz siteye ve foruma alışamadım.
tam aktıf kullanmayı beceremedım..
takıpte zorlanıyorum.. :)
Erzurum evet buzzzzz gibi çok zorlanıyormuss.
ben de gecen hafta sonu gıttım erzuruma evcı cıkardım cok ıyı geldı.
onada banada ıyı geldı. ama benım eşim baya değişmiş.
psikolojısı bozulmus gıbı geldı cok uzuldum.
kızlar ya birde şu safagı ben hesaplayamdım herkez farklı safak yazmıs. 349.kısa dönem safagı nedir?
Canım seni görünce zaman geçirince daha zor gelecegini düşünüyordur ondan istemiyor bence ayrılık daha zor gelicektir şuan şafak kilitlendikya görünce yeniden gönderiliyor gibi oluyor kendimden biliyorum bırakıp gelmesi çok zor gelmişti bana onada zor oldu ama evci çıkınca iyi gelmişti bize işte pek sağlıklı düşünemiyorlar orda malesef
Canım şuan şafagımız 114hiç izin kullanılmadıysa bu eğer kullandıysanız üzerine ilave ediceksin onun dışında 114 günümüz kaldı çok şükür
canım sen birde bebek mi bekliyorsun?
3ay 3hafta 5gün :)
Cnm sana yorum yasamadım ama aklımdasın hep.cepten girince zor oluyo,inşallah hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun.evlilik bir kere oluyor.uzak olmanız daha iyi.ama....sanki senin ona karşı duygularında azalma olmuş gibi...yazdıklarından öyle hissettim.belki de çok kırgın olduğundandır.
Canım seni görünce zaman geçirince daha zor gelecegini düşünüyordur ondan istemiyor bence ayrılık daha zor gelicektir şuan şafak kilitlendikya görünce yeniden gönderiliyor gibi oluyor kendimden biliyorum bırakıp gelmesi çok zor gelmişti bana onada zor oldu ama evci çıkınca iyi gelmişti bize işte pek sağlıklı düşünemiyorlar orda malesef
Canım şuan şafagımız 114hiç izin kullanılmadıysa bu eğer kullandıysanız üzerine ilave ediceksin onun dışında 114 günümüz kaldı çok şükür
Ben evli bile değilim canım o askerim için şafak sayacım
Ah keşke öyle bir imkan olsa keşkebize 1saatcik verseler şimdi yanlarında oluversek....
Tünaydın tatlım evet güzel bir özlem ama olsunTunaydinn yine ozlem kokan bi gun daha
oda olur inşaallahhhhh....
ekranda 0474 le başlayan o numarayı görmek büyük bir heyecanla telefonu açıp aşkııımmm demek her şeyi alıp götürüyorrr zaman dursunda o telefon hiç kapanmasın istiyorummm
evet canımm yaaa az evvel aradı ama şu an bana 3 yıldır sesini duymuyormuşum gibi geliyorAynısı bendede var 0370 numara arasın ben dünyadan kopayım
kızlarrr bende şafak sayacı istiyorummm
ekranda 0474 le başlayan o numarayı görmek büyük bir heyecanla telefonu açıp aşkııımmm demek her şeyi alıp götürüyorrr zaman dursunda o telefon hiç kapanmasın istiyorummm
evet canımm yaaa az evvel aradı ama şu an bana 3 yıldır sesini duymuyormuşum gibi geliyor
birde diyorlar ya "alışırsın canım ne olacak" diye. ben ona hasret kalmaya alışmak istemiyorum ki ne oluyoruz yaniiÖzlemimiz çok fazla çok yetmiyor
Özlemimiz çok fazla çok yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?