349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

burcucum çok sevindim kantinde askerlerin rahat olduğunu duymuştum daha güzel bi yere geçmesi çok güzel olmuş, sık sık araması da cabası 1gece konaklamalı gidebilirsin ama bence öğretmen evi vs. bi yerde kalırsın, 1gün ziyarete gidersin 1gün de çarşı izninde beraber olursun.ben öyle düşünüyorum gittiğim gün ziyarete gidicem akşam öğretmenevinde konaklarım ertesi gün de çarşı izninde beraber oluruz bi düşünebilirsin sen de..

bende çok sevindim canım benim çok saol. ahh keşke dediğin gibi olsa ben gidicem orda biyerde kalıcam oda benim yanımda kalmıycak kafayı yer vallahi bizimki firara sebep olurum sen bilmezsin onu :)) delinin tekidir bir süre sonra o kendi gel diycek bana biliyorum. aslında istiyor ama az zaman geçiricek olmamızın düşüncesi sinir ediyor onu çıkabilirse kalmalı hiç beklemez hemen gel der :)) onu bekliyorum

kızlar hangi takımlısınız??? ben hasta bir GS taraftarıyım varmı futbolla yakınen ilgilenenler maç izlemeyi sevenler ve gidenler???

yeni konu kafamız dağılsın

kızlar hangi takımlısınız??? ben hasta bir GS taraftarıyım varmı futbolla yakınen ilgilenenler maç izlemeyi sevenler ve gidenler???

Ben de önceden GS taraftarydm evlenince döndüm:) Beşiktaşlı oldum.formalite olsun diye tutuyorum hiç fanatik değilim.kalecimiz kim onu bile bilmem.
Eşin yaşadı,maçları beraber izlersiniz:)

Ben de şimdi eve döndüm,kızımı bıraktım 3 saattir alışverişteyim .ceket aldım.çok iyi geldi kızlar,hepinize tavsiye ederim.eve dönesim yoktu hiçççç... Havada güzel...

Kızlar ya eşim gittiği ilk zamanlar ne güzel planlar yapmıştım.hergün spor yapacaktım.cilt bakım ürünleri aldım,maskeler...ilk günler o gazla yaptım,şimdi saldım gitti:)) tek bende mi oldu gevşeme,siz ne durumdasınız? Size bakıp gaza geleyim bari:)))

Ben de önceden GS taraftarydm evlenince döndüm:) Beşiktaşlı oldum.formalite olsun diye tutuyorum hiç fanatik değilim.kalecimiz kim onu bile bilmem.
Eşin yaşadı,maçları beraber izlersiniz:)

olmadı bu işte GS den dönülürmü hiç ) evet biz sürekli beraber izlemeye giderdik maçları burdayken o bazen gitmek istemezdi ben zorla götürürdüm erkek arkadaşları çağırır yok biz burcuyla izliycez der benim maç sırasında sesim ondan daha çok çıkıyor bu arada çeketin hayırlı olsun güle güle giyin inşallah. alışveriş biz bayanlara hep iyi gelmiştir

gitmeden önce bende diyodum spora vericem kendimi diye o gittikten sonra kapandım yatağa sporumuda dondurdum gitmiyorum araya sınavlar falan girince o stresle yemeğede verdim kendimi baktım kılo aldım şimdi toparlanma sürecine geçtim canım bukadar salmak yeter dedim benim askerim 5 kılo vermiş soyleyince hırs yaptım 2 gündür deli gibi diyete başladım kızkardeşimle beraber yapıyoruz. şubat 20 de sporum başlıyor ben kafaya koydummu yapıyorum var bir 10 kıloluk hedefim

bende dans kurslarına spor merkezlerıne yzılacaktım..
br iki yer ayarladım...
konusmaya bıle gıtmedım.....

saldım kendımı hergün işe gelirken kendıme bakıcam hergun fön cektırcem dedım... daha berbat oldum 2gun aynı kıyafetle gelır oldum
hehehheheh

oyy oyy oyyy en sevdiğim konu bana futbol de yeter annem hep derdi ki Allah sana fenerli bi koca versin hani eş olmasa da şu an sevgilim fenerli ve çok kavga ederiz. bu konuda aynı evde nasıl yaşarız bilmiyorum

Ben de şimdi eve döndüm,kızımı bıraktım 3 saattir alışverişteyim .ceket aldım.çok iyi geldi kızlar,hepinize tavsiye ederim.eve dönesim yoktu hiçççç... Havada güzel...
ohhh ne güzel hayırlı olsunnn valla bende diyet yapıyım diyordum ama dediğimle kaldım

canım sende hoş geldin aramıza :)

nehircim şafak kaç plakalara kaç kaldı patlat tekrar neşemizi bulalım
Şafağımız 114
Çift hanelerimize son 15
Plakalarımıza son 33 kaldı tatlım

FBliyim canımcım :103:buarada tam geriye dönemedim ama kantinini değiştirmiş sevdigin ohh çok sevindim canım benim gözünaydın Allahım gönlümüze göre veriyor inşallah daha rahat olur herkes bol bol konuşur askeriyle çok mutlu oldum canım ya benim olmuş gibi

al bendende okadar mümkün olsa eşorfmanlarımla gelicem valla saçlarımı bile taradığım yok banane işte gelene kadar sadece zayıflamak için mücadele vericem başkada bişey yapmıycam

sen herhalde GS lisin canım yoksa bi fenevliyle bukadar kavga etmezsin biz ikimizde GS liyiz. zaten önce takımını sordum sonra kabul ettim evlenme teklifini

saol canım bende telimde 0232 kodunu görünce hem sevindim hem şaşırdım bu saatlerde arıyamıyordu artık şimdi araları falan varmış arıycak bide cep telefonunu açarsa herşey süper olucak

hoşgeldin cnm aramıza
bnm de subatta plates veya spor yapma gibi planım var yapıcam kesin gidip görüşcem hemen, kış ayı biraz da sıkıntıdan yiyoz galiba ben de saldım iyicee

aynen canım aynen ileri de evlenme teklif ederse bende diyim takımına karar ver ona göre cevap vereceğim o değilde dün gece feysine "Wesley Sneijder kariyerinde çıktığı 353 Maçta 114 Gol atmış, 114 Asist yapmış. An itibariyle de şafak: 114 olduğunu düşünürsek acaba bu bir işaret olabilir miiiiiii ? " yazdım çarşıya çıktığında beni geberticek muhtemelen

ohhh şu hesabı gördüm yine yüzümde güller açtııııı

saol canım bende telimde 0232 kodunu görünce hem sevindim hem şaşırdım bu saatlerde arıyamıyordu artık şimdi araları falan varmış arıycak bide cep telefonunu açarsa herşey süper olucak
İnşallah tatlım gerçekten telefon kullanmaya başlarlarsa çok güzel olur ya bir moral istedigimiz an ulaşabilme ümidi

Benimde öyle oluyor 2 haftacık kalmış çift hanelere sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…