sevindirici haberlerde şimdi sıra bende :))) aşkım o sıkıntılı olduğu kantinden ayrıldı kantin başkanlığına geçti aile kantininde yanındaki askerle ilgili çok sıkıntı yaşadı başı derde falan girmiş bişiler olmuşta bana pek anlatmıyor. şimdi sesi çok iyi geliyor ve beni artık daha rahat arıycakmış yuppiiiiiiiçim çok rahat edicek şükürler olsun günlerdir uyuyamıyordum. yine yanına gitme mevzusunu açtım nuh diyor peygamber demiyor günübirlik kesinlikle kabul etmiyor yazık günah diyo 1-2 saat için harcıycağımız paraya yazık diyor evimize bişiler alırız dio ama nasıl dayanıcaz bilmiyorum aslına bakarsan bi öyle diyo bir böle kendide bilmiyor
Kızlaar 2 hanelilere 15 gün kaldı! İnanamıyorum. Zor da olsa geçiyor, geçecek!!
burcucum çok sevindim kantinde askerlerin rahat olduğunu duymuştum daha güzel bi yere geçmesi çok güzel olmuş, sık sık araması da cabası1gece konaklamalı gidebilirsin ama bence öğretmen evi vs. bi yerde kalırsın, 1gün ziyarete gidersin 1gün de çarşı izninde beraber olursun.ben öyle düşünüyorum gittiğim gün ziyarete gidicem akşam öğretmenevinde konaklarım ertesi gün de çarşı izninde beraber oluruz bi düşünebilirsin sen de..
kızlar hangi takımlısınız??? ben hasta bir GS taraftarıyım varmı futbolla yakınen ilgilenenler maç izlemeyi sevenler ve gidenler???
yeni konu kafamız dağılsın
Ben de önceden GS taraftarydm evlenince döndüm:) Beşiktaşlı oldum.formalite olsun diye tutuyorum hiç fanatik değilim.kalecimiz kim onu bile bilmem.
Eşin yaşadı,maçları beraber izlersiniz:)
Kızlar ya eşim gittiği ilk zamanlar ne güzel planlar yapmıştım.hergün spor yapacaktım.cilt bakım ürünleri aldım,maskeler...ilk günler o gazla yaptım,şimdi saldım gitti:)) tek bende mi oldu gevşeme,siz ne durumdasınız? Size bakıp gaza geleyim bari:)))
Kızlar ya eşim gittiği ilk zamanlar ne güzel planlar yapmıştım.hergün spor yapacaktım.cilt bakım ürünleri aldım,maskeler...ilk günler o gazla yaptım,şimdi saldım gitti:)) tek bende mi oldu gevşeme,siz ne durumdasınız? Size bakıp gaza geleyim bari:)))
oyy oyy oyyy en sevdiğim konu bana futbol de yeterkızlar hangi takımlısınız??? ben hasta bir GS taraftarıyım varmı futbolla yakınen ilgilenenler maç izlemeyi sevenler ve gidenler???
ohhh ne güzel hayırlı olsunnnBen de şimdi eve döndüm,kızımı bıraktım 3 saattir alışverişteyim .ceket aldım.çok iyi geldi kızlar,hepinize tavsiye ederim.eve dönesim yoktu hiçççç... Havada güzel...
bende dans kurslarına spor merkezlerıne yzılacaktım..
br iki yer ayarladım...
konusmaya bıle gıtmedım.....
saldım kendımı hergün işe gelirken kendıme bakıcam hergun fön cektırcem dedım... daha berbat oldum 2gun aynı kıyafetle gelır oldum
hehehheheh
nehircim şafak kaç plakalara kaç kaldı patlat tekrar neşemizi bulalım
kızlar hangi takımlısınız??? ben hasta bir GS taraftarıyım varmı futbolla yakınen ilgilenenler maç izlemeyi sevenler ve gidenler???
br iki yer ayarladım...
saldım kendımı hergün işe gelirken kendıme bakıcam hergun fön cektırcem dedım... daha berbat oldum 2gun aynı kıyafetle gelır oldum
hehehheheh
oyy oyy oyyy en sevdiğim konu bana futbol de yeterannem hep derdi ki Allah sana fenerli bi koca versin hani eş olmasa da şu an sevgilim fenerli ve çok kavga ederiz. bu konuda aynı evde nasıl yaşarız bilmiyorum
ohhh ne güzel hayırlı olsunnnvalla bende diyet yapıyım diyordum ama dediğimle kaldım
Şafağımız 114
Çift hanelerimize son 15
Plakalarımıza son 33 kaldı tatlım
FBliyim canımcım :103:buarada tam geriye dönemedim ama kantinini değiştirmiş sevdigin ohh çok sevindim canım benim gözünaydın Allahım gönlümüze göre veriyor inşallah daha rahat olur herkes bol bol konuşur askeriyle çok mutlu oldum canım ya benim olmuş gibi
br iki yer ayarladım...
hehehheheh
aynen canım aynenal bendende okadar mümkün olsa eşorfmanlarımla gelicem valla saçlarımı bile taradığım yokbanane işte gelene kadar sadece zayıflamak için mücadele vericem başkada bişey yapmıycam
sen herhalde GS lisin canım yoksa bi fenevliyle bukadar kavga etmezsinbiz ikimizde GS liyiz. zaten önce takımını sordum sonra kabul ettim evlenme teklifini
ohhh şu hesabı gördüm yine yüzümde güller açtıııııŞafağımız 114
Çift hanelerimize son 15
Plakalarımıza son 33 kaldı tatlım
FBliyim canımcım :103:buarada tam geriye dönemedim ama kantinini değiştirmiş sevdigin ohh çok sevindim canım benim gözünaydın Allahım gönlümüze göre veriyor inşallah daha rahat olur herkes bol bol konuşur askeriyle çok mutlu oldum canım ya benim olmuş gibi
İnşallah tatlım gerçekten telefon kullanmaya başlarlarsa çok güzel olur ya bir moral istedigimiz an ulaşabilme ümidisaol canım bende telimde 0232 kodunu görünce hem sevindim hem şaşırdım bu saatlerde arıyamıyordu artık şimdi araları falan varmış arıycakbide cep telefonunu açarsa herşey süper olucak
aynen canım aynenileri de evlenme teklif ederse bende diyim takımına karar ver ona göre cevap vereceğim o değilde dün gece feysine "Wesley Sneijder kariyerinde çıktığı 353 Maçta 114 Gol atmış, 114 Asist yapmış. An itibariyle de şafak: 114 olduğunu düşünürsek acaba bu bir işaret olabilir miiiiiii ? " yazdım çarşıya çıktığında beni geberticek muhtemelen
ohhh şu hesabı gördüm yine yüzümde güller açtııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?