ilk firsatta arar canim merak etme. Nasil basardin peki bizede anlatsana
Selam Kızlarrrr.. Gece nöbeti vardı Selçuğun daha haber alamadım . Ama sevindirici bişi oldu tartıya cıktımmm.. o gitti gideli toplamdaaa 8.100 kg vermişimmmm
ilk firsatta arar canim merak etme. Nasil basardin peki bizede anlatsanabenim canim sikilir yerim uzulurun yerim sevinirim yerim hic farketmez yerim yani :-D:-D
ilk firsatta arar canim merak etme. Nasil basardin peki bizede anlatsanabenim canim sikilir yerim uzulurun yerim sevinirim yerim hic farketmez yerim yani :-D:-D
aynen canım aynenileri de evlenme teklif ederse bende diyim takımına karar ver ona göre cevap vereceğim o değilde dün gece feysine "Wesley Sneijder kariyerinde çıktığı 353 Maçta 114 Gol atmış, 114 Asist yapmış. An itibariyle de şafak: 114 olduğunu düşünürsek acaba bu bir işaret olabilir miiiiiii ? " yazdım çarşıya çıktığında beni geberticek muhtemelen
ohhh şu hesabı gördüm yine yüzümde güller açtııııı
Selam Kızlarrrr.. Gece nöbeti vardı Selçuğun daha haber alamadım . Ama sevindirici bişi oldu tartıya cıktımmm.. o gitti gideli toplamdaaa 8.100 kg vermişimmmm
Detoksumu paylaşmıştım 3 hafta önce burda öyle ilgilenen varsa gncel listelerimi paylaşabilirim istersenz
ohhhh hadi bakalım darısı başıma kaç kilosun hedefin ne bizimlede paylaş canım neler yiyiyorsun mesela azcık tiyo veriver kuzumm:26::26:
aynen bende öyleyim ama 2 oldu çok ciddi diyete başladım hadi bakalım nekadar zamanda nekadar vericem gel sende başla varsa fazlalıklar
Kilom 96.800 dü başladıgımda boyum 1,72 ameliyatımdan sonra deli kilo aldım deliiii. fotograf makinamın pillerini şarja taktım birazdan listemin resmini paylaşırm. 2 haftada 1 listem yenileniyo. onları da aktarıcam size
Yalniz olmadigimi goruyorum :-D fazla olmaz olur mu var da hep lafta kaliyor benim su ana kadar diyet yaptigimi bilmemkizlar listelerinizi hedefleriniz bizlede paylasinn
hep basima gelen sey canim :-D. Bu konuda hep birbirimize gireriz
peki hedef ne diyet ne
geçmişi okudum ve benimde bi şafak sayacım olacak sanırım bu mesaj itibariyle... aramızda hasta 6s li bir bucumuz varmış hadi sana dişli bi rakip bende senin FB versiyonunum diyelimama bi farkla benimkide 6s li ne yazıkki ama tatlı bi çekişme oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?