349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam Kızlarrrr.. Gece nöbeti vardı Selçuğun daha haber alamadım . Ama sevindirici bişi oldu tartıya cıktımmm.. o gitti gideli toplamdaaa 8.100 kg vermişimmmm

Son düzenleme:
Selam Kızlarrrr.. Gece nöbeti vardı Selçuğun daha haber alamadım . Ama sevindirici bişi oldu tartıya cıktımmm.. o gitti gideli toplamdaaa 8.100 kg vermişimmmm

vay canınaaa tebrik ederim canım.sırrını bizle de paylaş canım umarım kolay bi sırrı vardır

Son düzenleme:
ilk firsatta arar canim merak etme. Nasil basardin peki bizede anlatsana benim canim sikilir yerim uzulurun yerim sevinirim yerim hic farketmez yerim yani :-D:-D

ayy ben de canım ya, moralim bozuk olsa üzülsem daha çok yiyom sanki hiç iştahtan kesilme olmuyoo

ilk firsatta arar canim merak etme. Nasil basardin peki bizede anlatsana benim canim sikilir yerim uzulurun yerim sevinirim yerim hic farketmez yerim yani :-D:-D

Bende aynen öyleyim walla her duygusal olayımda buzdolabında . Diyetisyene gidiyorum Küçükköyde bi özel hastaneye. Resmen tıka basa yiyerek zayıfladım
Bu arada aradı Şapşik füzeleri temizlemişler

bende bugün face me bunu yazdım

SNEIJDER GALATASARAY'a gelirse şuramla gülerim buramla böyle yaparım diyen arkadaşlara sesleniyorum... hani verdiğiniz sözlerrr!!!! :)))

tüm fb li arkadaşlarım sarmış durumdalar bana ellerine geçsem bi kaşık suda boğucaklar. seninki daha beter direk sevgilinle papaz olucan

Detoksumu paylaşmıştım 3 hafta önce burda öyle ilgilenen varsa gncel listelerimi paylaşabilirim istersenz

Son düzenleme:

ohhhh hadi bakalım darısı başıma kaç kilosun hedefin ne bizimlede paylaş canım neler yiyiyorsun mesela azcık tiyo veriver kuzumm:26::26:

aynen bende öyleyim ama 2 oldu çok ciddi diyete başladım hadi bakalım nekadar zamanda nekadar vericem gel sende başla varsa fazlalıklar

Kilom 96.800 dü başladıgımda boyum 1,72 ameliyatımdan sonra deli kilo aldım deliiii . fotograf makinamın pillerini şarja taktım birazdan listemin resmini paylaşırm. 2 haftada 1 listem yenileniyo. onları da aktarıcam size

Yalniz olmadigimi goruyorum :-D fazla olmaz olur mu var da hep lafta kaliyor benim su ana kadar diyet yaptigimi bilmem kizlar listelerinizi hedefleriniz bizlede paylasinn

Bide dukan yapan var mi aranizda. Halam o diyetle asiri kilo verdi ve surekli yedi. Bende onu mu yapsam diye dusunuyorum. Su tatilde evdeyken yaptim yaptim zaten okul zamani hep disarida yiyorum mumkun olmuyor diyet falan yapmak. Kisa zamanda etkili bisi lazim bana :-D

inşallah hedefine ulaşırsın biranönce canım bekliyoruz paylaşımını
Yalniz olmadigimi goruyorum :-D fazla olmaz olur mu var da hep lafta kaliyor benim su ana kadar diyet yaptigimi bilmem kizlar listelerinizi hedefleriniz bizlede paylasinn

ben yarim gitti gideli 70 i buldum vallahi 58 e falan düşmek istiyorum bu arada ben 90 lardan düştüm 62 lere bu yazın nişandan sonra tatile gittik orda aldım 3-4 kilo. şimdide askerlik sınavlar derken bi okadar daha almışım ohhh oldumu sana 70 tüh rezil dedim kendi kendime başladım ben giderim bu gazla. mayısa kadar rahat bulurum hedefi

geçmişi okudum ve benimde bi şafak sayacım olacak sanırım bu mesaj itibariyle... aramızda hasta 6s li bir bucumuz varmış hadi sana dişli bi rakip bende senin FB versiyonunum diyelim ama bi farkla benimkide 6s li ne yazıkki ama tatlı bi çekişme oluyo

oooo sen direk 1-0 malup başlamışsın olaya son gelişmelerle GS taraftarı fena doladı diline fenevlileri ama bukadar koz sizin elinizede geçse sizde yapardınız neyse bekliyoruz umutla fenevin eski günlerine dönmesini şaka bi yana insan o çekişmeleri bile özlüyor dimi şimdi ligte başladı onlar olmadan hiç keyfi yokkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…