349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

peki hedef ne diyet ne bende 68.69olmusumdur aslinda mart gibi sevdigimin yanina gitmeyi dusunuyorum tatildeyken kilolari versem bi 60 falan olsam da oyle gitsem supperrr olurrr :-D

benimde hedefim senin gibi 60 ve altı canım ben kafama göre takılıyorum daha önce kilo verirken ne yaptıysam onu yapıyorum ben yiyerek kilo verenlerden değilim maalesef. sabah 1 dilim ekmekle peynir zeytin yeşil biber yiyiorum. öğlen tek çeşit yemek ekmeksiz pilav makarna kesinlikle yok. akşamlarıda salata yiyip ağzıma ceviz fındık gibi şeyler atıyorum. bu arada gün içerisinde sabah 10:00 da ve 16: 00 da aktivia yiyiyorum 2 litre falanda su içiyorum. daha öncede böle kilo verdim. heee bunun yanında sağlam spor yapmıştım

ne kadar verdin peki canım :)

valla spora bile üşenenlerdenim son 3-4 gündür yataktan çıkamadım zaten :)

dukan diyeti yapalım gelin

Son düzenleme:

haklısın iyi transfer ama inşallah takıma adapte olma süresi baya bi uzun sürer ya o çekişmeler özlenmezmi ben maça giderdim her ay mutlaka şükrü saraçoğluna oda mecbur benle gelirdi içi rahat etmezdi rakip gol atar bizimki sevinirdi bende onla tt arenaya giderdim tabi aynı durum bende sevinirdim 6s yenilince anammmm ağlayasım geldi özledimmmmm çok özledimmmmm ilk gittikleri zaman gs fb maçı vardı ya fb yenilmişti tabi benim içim kan ağlar normalde ama o an ayyy aşkım sevinmiştir şimdi oralarda ona moral olmuştur dedim kendime şaştım kaldım neler düşündürüyo bu askerlik

ayy canım üzülme sakın gelince bol bol izliycez kaldığımız yerden devam edicez önümüzde bir sürü derbi var GS-fb onlara üzülürsün bende o maçta telden canlı bağlanarak anlattım aşkıma o oralarda bağrınıo ben evde sevincimizden sarılamadık bu sefer kız benide ağlatıcan valla şimdi :106::106::106:

benim etle hiç aram yok canım onu yapamam oyüzden kokusu beni bi tuhaf yapıyor
tam emin olmamakla beraber sebze tavuk üzerine kurulu canım et var mı bilmiyorum

ayyy evet o bende de oluyor fener gol atınca olsun ya sevdiğim seviniyor yaban ellerde diyorum sonra kendime şaşıyorumm

tam emin olmamakla beraber sebze tavuk üzerine kurulu canım et var mı bilmiyorum

ayyy evet o bende de oluyor fener gol atınca olsun ya sevdiğim seviniyor yaban ellerde diyorum sonra kendime şaşıyorumm

aa ben hiç okumadım bile ama etrafımdakilerin falan soylediği üzerine konuşuyorum et ağırlıklı demişlerdi :26::26: ya bide onlar bana biraz masraflı geliyor bağlı kalıosun sürekli ne yazıyosa gidip alıyosun falan o sebeple kafama göre takılıyorum faydasını gördüğüm sürece yola devam

Aralık 13 te başladım . 96,800le şu anda 89.200 üm
vayyy müthişşş canımm tebrikk ediyorummm

haklısın canım o yonden :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız keyifler yerinde mi?:) bugün hava çok güzeldi ve biraz alışveriş yaptım iyi geldi sanırım

ben hala dinliyorum canım, çok güzel değil mi

Hoş geldin canım, benim de askerim Tunceli'de.
Kızlar dün Elazığ ktm'ye gitti demiştim ya, bugün hemencecik götürdüler Tunceliye :)
amin canım, Allah kavuştursun hepimizi

iyi akşamlar canım, Allah bugünü aratmasın diyelim :) sen nasılsın? güle güle kullan neler aldın bakalım

amin canım inşallah:)) bende iyiyim saol çok teşekkür ederim) ahmet askerden geldikten sonra onun en yakın arkadaşının düğünü olcak bi tane elbise almıştım bugün de ayakkabı ve portföy çanta aldım ne acelesi varsaDD napiyim ama çok az kaldı gelmesine öyle değil mi?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız keyifler yerinde mi?:) bugün hava çok güzeldi ve biraz alışveriş yaptım iyi geldi sanırım
Ben de ben de:)) her yerde indirim var.lcw dan çok güzel bi ceket aldım, çok mutlu oldum.kızımada çorap aldım.

Ben de ben de:)) her yerde indirim var.lcw dan çok güzel bi ceket aldım, çok mutlu oldum.kızımada çorap aldım.

güle güle kullanın canım

oo iyi yapmışsınız, siz ne zamana düşünüyorsunuz var mı bir tarih aklınızda canım?

oo iyi yapmışsınız, siz ne zamana düşünüyorsunuz var mı bir tarih aklınızda canım?[/QUOTE]

tam olarak bi tarih yok ama askerlik dönüşü olucak inşallah yani düğüne nişanlı bi çift olarak katılmış oluruz büyük ihtimal

oo iyi yapmışsınız, siz ne zamana düşünüyorsunuz var mı bir tarih aklınızda canım?

tam olarak bi tarih yok ama askerlik dönüşü olucak inşallah yani düğüne nişanlı bi çift olarak katılmış oluruz büyük ihtimal[/QUOTE]

anlıyorum canım :) biz de nişanımızdan sonra bi nişan törenine katılmıştık, çok hoştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…