349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yaaa kızlar beklemeyi artık hiç takmayın kafanıza, az önce aradı, bi yandan benle konuşuyo durgun durgun, ne oldu dedim, bi yandan da arkadaşların muhabbetini dinliyorum demez mi yani biz oturup bekliyoruz ama onlar o askerliği an be an yaşıyor. soruyorum zaman çok hızlı akıyor hemen akşam oluyor yatağa yatar yatmaz uyuyorum diyor. eh maşallah biz de salya sümük ağlıyoruz

Benimkinin askerliği zor geçiyormuş. Nöbetler soğukta eğitim... Benim askerim çok zorlanıyor

inanmıyorum yaa bunların hepsi aynı demekki bende dün konuşurken biraz moralsizdi benim askerim sesi pek gelmiyodu bi baktım sohbetin ortasında arkadaşlarına bişeyler anlatıyo benimle mi konuşuyosun dedim hıhhh şimdi sendeyim diyo uyuz oldum ama gerçektenD

canıım nasılsın? keyifler yerinde gördüğüm kadarıyla çok sevindimm.. peki gitti mi seninki usta birliğine?

Benimkinin askerliği zor geçiyormuş. Nöbetler soğukta eğitim... Benim askerim çok zorlanıyor

nerede yapıyo askerliğini? benim askerim kıbrısta eğitim nöbetler işler güçler çok fazla dün baya bezmişti nasıl geçcek diye kara kara düşünüyodu bugün daha görüşemedik birazdan arar bakalım durumlar nasıl:))

he yaaa şımardılar kuzum bi de diyo ki deli gibi cips alıyoruz ohh o kadar yedik nasıl kilo almadık aferin dedim yiyin o sağlıksız şeyleri! üstüne bir de arkadaşı çağırdı kapadı tel.i ama seviniyorum, arkadaşlarıyla ortam güzel olsun sonuçta orada onlarla birlikte... bana sevdiği kişi olarak ihtiyacı olsun, ama orada da birbirlerine askerlik konusunda desteği morali verebilsinler. boşa dememişler asker arkadaşlığı çok farklıymış cidden :)

canım herkesin askeri hemen hemen aynı. benimki acemiliği boyunca hep hastaydı hep öksürdü bereleri olmadan dona dona eğitim gördü revire gitti ilaçları kaç hafta gelmedi üstelik şimdi de tehlikesiz olmayan bir bölgede... benim bahsettiğim şey biraz farklı...

güle güle kullanın canım

oo iyi yapmışsınız, siz ne zamana düşünüyorsunuz var mı bir tarih aklınızda canım?

aa canım şimdi gördüm ne iyi hemencecik götürmüşler usta birliğine, benimki mardin ktmde şuan... bakalım şırnak a ne zaman geçecekler bekliyoruz tuvaletler çok pismiş girilcek gibi değil diyo yemekde keza öyle sabahtan beri simitle duruyomuş, bir an önce alıp götürseler aslında usta birliğine en azından orada belli olur herşey rahat etse.. bu arada konuşmalara baktım da herkes yeni ciciler almış dün bende o moral bozukluğuyla gittim çeyizime esse'den kahve cezve takımı aldım, baya zarif birşey Eki Görüntüle 613513

canıım nasılsın? keyifler yerinde gördüğüm kadarıyla çok sevindimm.. peki gitti mi seninki usta birliğine?

kuzucuğum canımm gitti bugün çok şüküüüüüüüür. çok sıkı tedbirli götürmüşler. ktmde de bir gün kalmış oldu. ama hepsi sığmamış araçlara, isim sırasına göre götürmeye başlamışlar. yaaa adam beni takmıyo ki kendi havasında çok hoşuma gidiyor arkadaşlarıyla ortam kurması, normalde hiiiç sosyal değildir de e tabi orda mecbur kaldı yani askerliği yapan şahıs kafaya takmıyosa ben niye dert edeyim kuzum?

sen nasılsın canım? sizde durum nasıl? ktmde ortam nasılmış, onları da götürmeye başladılar mı?

güle güle kullan tatlım ben askerimi görmeden çok kötüydüm, o dönem battım bu ay için evmanyada kargo bedavaydı bigün önceden sepeti doldurmuştum direk atladım.

canım sizinkileri de götürürler inşallah tez zamanda sağ salim. çok tedbirli güvenli gitmişler, emanetlerimize dikkat etmişler sağ olsunlar... sana mail atıcam birazdan bu konuda ama bizimkilerin de karnını doyurmamışlar ya onlar da kantinden takılmış...

oh süper sevindim bitanemm.. ya peki nasıl taşınmışlar zırhlı araçlarla mı yoksa helikopterle mi? şuan neredeydi birde?.. ya bizim yarın yola çıkabilirler diye bi söylenti olmuş bugün ama kesin birşey söylenmemiş.. hala beklemede anlayacağın. canım ya ben internetten baya araştırmıştım yatacak yer bulması konusunda endişelerim vardı kalorifer peteğinde bile yatan varmış ktm lerde o yüzden üzülüyordum ama dün en azından bir yatak kapmış, kahvaltıda sadece simit yiyebilmiş çünkü yemekler hem kötü hemde çok sıra varmış beklememiş. tuvaletler desen korkunç pis diyor, içine yapmamışlar düşün artık dedi.. bilmiyorum ne kadar kısa sürede giderlerse canım okadar iyi ya bekliyoruz bizde Eki Görüntüle 613514

tamam bitanem bekliyorum evet ya benimde çeyizimde artık üç beş parça bişi birikmeye başladıı çok seviniyorumm :)

tamam bitanem bekliyorum evet ya benimde çeyizimde artık üç beş parça bişi birikmeye başladıı çok seviniyorumm :)
Oyy aşkla kullanın hepsini inşallah çeyimizi bohçamızı toplayıp evlenicez bak hele gelsinler güvenlik konularını buradan yazmak istemedim canım ama bizimki de ktmyi rezalet bekliyordu vayyy yerde yatıcaz bilmem ne şeklinde, ama yanıldı. Elazığdaki ktm üniversite kampüsü gibiymiş. tabi bizim aklımız onda kalmasın diye biraz da abartı payı var mutlaka bu anlatımda yine de dediğin gibi yatacak yer bulabilmişler

tamam canım gel ozaman ordan da konuşuruz evet ya Allah aşkla sevgiyle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)))

aynen ya biz de konuşurken durun ben de gelicem dedi bize nazları tabiiiiiiiii aman iyi olsunlar da anlaşsınlar işte kendi aralarında :)))

Erzurum'da asker canım çok soğuk ve eğitimler ağrımış ayrıca şartlarında kötüymüş banyo wc dısardaymıs hep . Nasıl geçecek dıyor zaman gecmıyor dıyor cok uzuluyorum

Kızlar sizinkilerin acemi birlikleri yenımı bitti? Benim kocam 16 gün acemiliği sürdü

Kızlar sizinkilerin acemi birlikleri yenımı bitti? Benim kocam 16 gün acemiliği sürdü

birliğine göre değişir, mesela Jandarmanın yemin töreni 4 ocaktaydı. 2 hafta daha kaldılar eğitim için. ve dağıtımları başladı. bizden sonra kütahyadaki arkadaşların yemin töreni olacaktı karantina olayı çıktı, çok farklı oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…