kızlar bu arada ilk mektubumu göndermiştim hatırlayanlar vardır içinede beyaz mendil ve kırmızı iplikle baş harflerimizi işlemiştim parfümümü sıkmıştım.. askerime mektup ulaşır ama açılmış bi şekilde komutanı elinde mektup ahmet okuyum mu sesli bişekilde diye biraz uyuz etmiş bizimkini bu da yapmayın daha neler falan demiş:) diyo ki mendili bütün arkadaşlarım kıskandı bizimkiler bak düşünememiş böyle bişey diye
kızlar galiba şu ana kadar ki en büyük tartışmamızı yaptık. bu çocuk normal şartlar altında bana sesini yükseltecek biri değil ama askere gitti gideli 2 konuşmamızdan birinde sesi yükseliyor her defasında da ben alttan alıyordum ta ki bugune kadar. neymiş o askere gittiğinden beri ben çok alıngan olmuşum hani beyimiz düşünemiyor bu kızın hayatında çok büyük bi değişiklik yok benim hayatımda var acaba ben mi yanlış davranıyorum diye. bana artık asker arkadaşlarına davranır gibi davranmaya başladı sinirlerim zıplıyor hala düşündükçe yaa ilk defa bu kadar kötü kapattık telefonu. haklıyım biliyorum ama kapatınca dedim ki keşke yine alttan alsaydım şimdi morali iyice bozulmuştur
iyi akşamlar kızlarrr. 22de arıcam dedi hala armadı
kızlar bu arada ilk mektubumu göndermiştim hatırlayanlar vardır içinede beyaz mendil ve kırmızı iplikle baş harflerimizi işlemiştim parfümümü sıkmıştım.. askerime mektup ulaşır ama açılmış bi şekilde komutanı elinde mektup ahmet okuyum mu sesli bişekilde diye biraz uyuz etmiş bizimkini bu da yapmayın daha neler falan demiş:) diyo ki mendili bütün arkadaşlarım kıskandı bizimkiler bak düşünememiş böyle bişey diye
fırsatını bulamamıştır belki bekle canım arar inş. birazdan
ne güzel nasıl sevinmiştir:)
aaa ben bunu düşünmemiştim ama güzel birşeymiş canım bu fikir yabende usta birliğine gittiğinde yapayım... peki gelenek gibi bir şey mi böyle askerdeyken mendil yollamak? ne çok sevinmiştiiir
açıkçası böyle bi gelenek var mı bilmiyorum özel bişey yapmak istemiştim çok düşündüm böyle bişey geldi aklıma:)) ama çok sevindi iyi ki de yapmışım kokunda geldi diyosende yap mutlaka sevindir askerini )
canım benim bencede şuan orada ki psikolojide ayrı birşey, ne de olsa burada rahat hayatlarını bıraktılar ve orada sıkıntılı anları çok oluyor. bakma bize çok daha kolay aslında biz sadece özlüyoruz ama onun dışında yine bir sosyal hayatımız var ve en iyisinden evimizdeyiz istediğimz herşey elimizin altında dışarı çıkmak yada çıkmamak bizim elimizde. alttan almışsın zaten alacağın kadarını seninde belli bir patlama noktan var olan olmuş zaten. ben derim ki şuan boş yere kendini üzme. zaten bir daha ki aradığında bir şey olmamış gibi konuşacaksınızdır... dediği gibi et tırnaktan ayrılmaz :)
valla sabırtaşına döndük onlar kadar bizde askerlik yapıyoruz ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım :) kalsın aklı bende kalsında belki biraz akıllanırbazen herkesin sabrı taşabiliyo gerçekten bak kendin diyosun normalde sesini yükseltecek biri değil diye stres altındalar ve bazen çekilmez olabiliyolar sende üzme canını düzelir mutlaka arada bu tarz küçük atışmalar olucaktır bize düşen görev bunları en aza indirgemek yarına arar mutlaka onunda aklı kalmıştır sende düzeltirsiniz arayı inşallah)
naz ki ne naz ve nazı da bi tek bana geçiyor. annesine babasına yapamaz naz falan yarına kedi olur olmasına da bugün olan bana oldu :)ah şu erkekler sanki sadece onlar askerlik yapıyorlar gerçekten çok nazlılar yaaa :44: sıkma canını sen eminim oda telfonu kapattıktan sonra pişman olmuştur asker ya işte nazlanıyor hepsi öyle.. Yarın gelince kedi olur merak etme sen
canım geçmiş olsun öncelikle hani gerçekten yapmayacağım kadar alttan alıyorum ve bunun farkında buna da inanmak istemiyor. et tırnaktan ayrılmaz canım evet ama hani cidden çocuk pışpışlıyormuşum gibi hissediyordum bugunde dayanamadım artıkcanım insanız sonuçta, bir dk bir dk.ya uymuyor ki. hep sen fedakarlık yapamazsın. şimdi belki anlayamıyordur ama gelince biraz zaman geçince dönüp baktığında anlar senin ne kadar alttan aldığını... ne kadar kapris naz niyaz varsa bize yapıyorlar, sevgiliden öte anne olmaya başladık bu askerlikle diye düşünüyorum. et tırnaktan ayrılmaz sen canını sıkma.
evde bitane temiz beyaz mendil vardı kenarları iğne oyalıkare mendil bir kenarına çok büyük olmamkla beraber A-Ö harflerini kırmızı iple ve iğneyle bata çıka yamuk yumuk oldu tabi işledim makine dikişi gibi olmuyo ama emek vermek uğraşmakta ayrı bişey:)
evde bitane temiz beyaz mendil vardı kenarları iğne oyalıkare mendil bir kenarına çok büyük olmamkla beraber A-Ö harflerini kırmızı iple ve iğneyle bata çıka yamuk yumuk oldu tabi işledim makine dikişi gibi olmuyo ama emek vermek uğraşmakta ayrı bişey:)
neden kızsın ki cnm? sonuçta senin fotoğrafın falan olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?