349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bu arada ilk mektubumu göndermiştim hatırlayanlar vardır içinede beyaz mendil ve kırmızı iplikle baş harflerimizi işlemiştim parfümümü sıkmıştım.. askerime mektup ulaşır ama açılmış bi şekilde komutanı elinde mektup ahmet okuyum mu sesli bişekilde diye biraz uyuz etmiş bizimkini bu da yapmayın daha neler falan demiş:) diyo ki mendili bütün arkadaşlarım kıskandı bizimkiler bak düşünememiş böyle bişey diye

ne güzel nasıl sevinmiştir:)

canım benim bencede şuan orada ki psikolojide ayrı birşey, ne de olsa burada rahat hayatlarını bıraktılar ve orada sıkıntılı anları çok oluyor. bakma bize çok daha kolay aslında biz sadece özlüyoruz ama onun dışında yine bir sosyal hayatımız var ve en iyisinden evimizdeyiz istediğimz herşey elimizin altında dışarı çıkmak yada çıkmamak bizim elimizde. alttan almışsın zaten alacağın kadarını seninde belli bir patlama noktan var olan olmuş zaten. ben derim ki şuan boş yere kendini üzme. zaten bir daha ki aradığında bir şey olmamış gibi konuşacaksınızdır... dediği gibi et tırnaktan ayrılmaz :)

aaa ben bunu düşünmemiştim ama güzel birşeymiş canım bu fikir ya bende usta birliğine gittiğinde yapayım... peki gelenek gibi bir şey mi böyle askerdeyken mendil yollamak? ne çok sevinmiştiiir

aaa ben bunu düşünmemiştim ama güzel birşeymiş canım bu fikir ya bende usta birliğine gittiğinde yapayım... peki gelenek gibi bir şey mi böyle askerdeyken mendil yollamak? ne çok sevinmiştiiir

açıkçası böyle bi gelenek var mı bilmiyorum özel bişey yapmak istemiştim çok düşündüm böyle bişey geldi aklıma:)) ama çok sevindi iyi ki de yapmışım kokunda geldi diyo sende yap mutlaka sevindir askerini)

sevgi nehri nasıl bişi aptın cnm anlatabilirmisin büyükmü küçükmü bi tek baş harflermi var belki bizede fikir olur

valla usta birliğine gitmeden iki gün önce hem yazlık hem kışlık gömleğine isimliğini diktim ona bile sevindi. ama böyle bişi yapmak aklıma gelmemişti ki çok orjinal bişi bence, benimki acemilikte yolladığım mektupları traş kutusuna koymuş saklamış geldiğinde gördüm.. böyle bişi yapıp yollarsam da geldiğinde onu da saklarız çok sevimli olurrr :)

çok güzel anlatmışsın canım, benimki de giderken, evin rahatını bırakmak çok zor geliyor dedi, eve geldi çorabını çıkarıp halıya basıyo, ayağım halı gördü diye, sonra markete gittik, çikolata alıyor aaaa sıra olmadan almak ne güzelmiş diyor. aah ah çok mahrumiyetleri var, bu kadar engellenmek kim olsa sıkıntı yapıyor işte...

evde bitane temiz beyaz mendil vardı kenarları iğne oyalı kare mendil bir kenarına çok büyük olmamkla beraber A-Ö harflerini kırmızı iple ve iğneyle bata çıka yamuk yumuk oldu tabi işledim makine dikişi gibi olmuyo ama emek vermek uğraşmakta ayrı bişey:)

valla sabırtaşına döndük onlar kadar bizde askerlik yapıyoruz ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım :) kalsın aklı bende kalsında belki biraz akıllanır

naz ki ne naz ve nazı da bi tek bana geçiyor. annesine babasına yapamaz naz falan yarına kedi olur olmasına da bugün olan bana oldu :)

canım geçmiş olsun öncelikle hani gerçekten yapmayacağım kadar alttan alıyorum ve bunun farkında buna da inanmak istemiyor. et tırnaktan ayrılmaz canım evet ama hani cidden çocuk pışpışlıyormuşum gibi hissediyordum bugunde dayanamadım artık

yamuk yumuk oluşuna güldüm :))))) aa o orada ona mı bakar kuzum o kadar düşünmüşsün uğrşamışsın ne kadar güzeldir Eki Görüntüle 613638 Eki Görüntüle 613638 Eki Görüntüle 613638

hmm anladım cnm sonuçta senin emeğin var eminimki çok güzel olmuştur :) dur ben bunu bi düşüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…