İyi akşamlar canım, evet bir gün daha geçti :) ben de askerimi yol izninde görüp eve geldim, hemen kk'yı açtım, sahalara döndümHerkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Çok şükür bugünüde bitirdik 1 adım daha yaklaştık sevdiklerimize
Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Çok şükür bugünüde bitirdik 1 adım daha yaklaştık sevdiklerimize
Erzurum'da asker canım çok soğuk ve eğitimler ağrımış ayrıca şartlarında kötüymüş banyo wc dısardaymıs hep . Nasıl geçecek dıyor zaman gecmıyor dıyor cok uzuluyorum
Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Çok şükür bugünüde bitirdik 1 adım daha yaklaştık sevdiklerimize
oh oh çok şükür herkesin keyfi yerinde maşallah, aman kızlar onlar yerinde iyi olsunlar huzurlu olsunlarda yeter bize, sonuçta hergü sabah güneş doğuyor ve şafak atıyor..şafakta dediğin gibi 2 saat sonra 113 olacak ohh çok şükür
bugünler bir daha geri gelmicek inşallahilk ve son şafak sayışımız olsun bir daha 114 diye bir gün yok kızlar meslek olarak asker polis olanların Allah yardımcısı olsun ben çok pimpirikliyim, benimki polislik sınavını kazanmadı diye göbek atmıştım
bugünler bir daha geri gelmicek inşallahilk ve son şafak sayışımız olsun bir daha 114 diye bir gün yok kızlar meslek olarak asker polis olanların Allah yardımcısı olsun ben çok pimpirikliyim, benimki polislik sınavını kazanmadı diye göbek atmıştım
çok şükür benimde böyle bir derdim yok son şafaklarımız olacak inşallah bidaha hiç ayrılmayız gerçekten çok zor km.lerce uzakta olması...
inşallah canım, bu zorluktan sonra hasretin alevlendirdiği aşk yanımıza kar kalırçok şükür benimde böyle bir derdim yok son şafaklarımız olacak inşallah bidaha hiç ayrılmayız gerçekten çok zor km.lerce uzakta olması...
aaa ben yok istemem yollamammm... Eki Görüntüle 613603 vermeeemvalla zor işmiş ya benim dedem albaydı annanem anlatır hep her yeri dolaşmışlar binbir türlü şey atlatmışlar çok zormuş ama hep özenirdim bende çocukluğumdan beri de aman yok ben almıyım.. bu kadarı yetti bana dediğin gibi 114 başka yok Eki Görüntüle 613607
inşallah canım, bu zorluktan sonra hasretin alevlendirdiği aşk yanımıza kar kalır
benim de ablamın eşi astsubay kızın resmen psikolojisi bozuldu onca yıl :s zor meslek gerçekten...
buarada kızlar ben hasta oluyorum galiba, boğazım ağrıyo dünden beri. yutkunurken acıyo
inşallah canım, bu zorluktan sonra hasretin alevlendirdiği aşk yanımıza kar kalır
benim de ablamın eşi astsubay kızın resmen psikolojisi bozuldu onca yıl :s zor meslek gerçekten...
buarada kızlar ben hasta oluyorum galiba, boğazım ağrıyo dünden beri. yutkunurken acıyo
kızlar galiba şu ana kadar ki en büyük tartışmamızı yaptık. bu çocuk normal şartlar altında bana sesini yükseltecek biri değil ama askere gitti gideli 2 konuşmamızdan birinde sesi yükseliyor her defasında da ben alttan alıyordum ta ki bugune kadar. neymiş o askere gittiğinden beri ben çok alıngan olmuşum hani beyimiz düşünemiyor bu kızın hayatında çok büyük bi değişiklik yok benim hayatımda var acaba ben mi yanlış davranıyorum diye. bana artık asker arkadaşlarına davranır gibi davranmaya başladı sinirlerim zıplıyor hala düşündükçe yaa ilk defa bu kadar kötü kapattık telefonu. haklıyım biliyorum ama kapatınca dedim ki keşke yine alttan alsaydım şimdi morali iyice bozulmuştur
geçmiş olsun cnm bi nane limo yapta ilerlemeden geçsin bida çorba ohh mis :)
canım benim benimde sabahtan beri öyle,,çok kötü bu faranjit ya boğazın öyle yutkunurken acıyorsa bir kaşık bal ılık sütle çok iyi olur yumuşatır boğazını... hemencecik yapıp içsen çok iyi gelir... kesin cok sıcak ve cok soguk seyler tüketme bu ara
geçmiş olsun canım ıhlamur falan içsen sıcak bişeyler iyi gelir belki
kızlar galiba şu ana kadar ki en büyük tartışmamızı yaptık. bu çocuk normal şartlar altında bana sesini yükseltecek biri değil ama askere gitti gideli 2 konuşmamızdan birinde sesi yükseliyor her defasında da ben alttan alıyordum ta ki bugune kadar. neymiş o askere gittiğinden beri ben çok alıngan olmuşum hani beyimiz düşünemiyor bu kızın hayatında çok büyük bi değişiklik yok benim hayatımda var acaba ben mi yanlış davranıyorum diye. bana artık asker arkadaşlarına davranır gibi davranmaya başladı sinirlerim zıplıyor hala düşündükçe yaa ilk defa bu kadar kötü kapattık telefonu. haklıyım biliyorum ama kapatınca dedim ki keşke yine alttan alsaydım şimdi morali iyice bozulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?