349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Çok şükür bugünüde bitirdik 1 adım daha yaklaştık sevdiklerimize

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Çok şükür bugünüde bitirdik 1 adım daha yaklaştık sevdiklerimize
İyi akşamlar canım, evet bir gün daha geçti :) ben de askerimi yol izninde görüp eve geldim, hemen kk'yı açtım, sahalara döndüm ilk gün tabi yine bi zorluk oldu ama hiç ağlamadım tek başıma kalıp yatana kadar. bugün de baktım beyimiz kankalarıyla ortam yapmış, amaaan dedim biz neden düşünelim, güvende olsunlar da, Allah cümlesini korusun

Erzurum'da asker canım çok soğuk ve eğitimler ağrımış ayrıca şartlarında kötüymüş banyo wc dısardaymıs hep . Nasıl geçecek dıyor zaman gecmıyor dıyor cok uzuluyorum

anladım canım belli ki senin askerinde zor şartlarda askerlik yapıyo Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah dua etmekten başka yapıcak bişey yok açıkçası

oh oh çok şükür herkesin keyfi yerinde maşallah, aman kızlar onlar yerinde iyi olsunlar huzurlu olsunlarda yeter bize, sonuçta hergü sabah güneş doğuyor ve şafak atıyor.. şafakta dediğin gibi 2 saat sonra 113 olacak ohh çok şükür

hoşgeldin canım:)) iyiyiz şükür arkadaşlarında genel olarak keyfi yerindeydi inşallah geçiyo işte hergün biraz daha yaklaşıyoruz sevdiklerimize

bugünler bir daha geri gelmicek inşallah ilk ve son şafak sayışımız olsun bir daha 114 diye bir gün yok kızlar meslek olarak asker polis olanların Allah yardımcısı olsun ben çok pimpirikliyim, benimki polislik sınavını kazanmadı diye göbek atmıştım

valla benimki giderken sordu üzülüyo musun diye hayır dedim, temelli geleceğin gün yaklaşıyo o yüzden üzgün diilim her gece oniki de bir gün daha yaklaşıyorum sana ben olumlu yönünden bakıyorum dedim gülümsedi :) doğru geldi sanırım ona da...

aaa ben yok istemem yollamammm... Eki Görüntüle 613603 vermeeem valla zor işmiş ya benim dedem albaydı annanem anlatır hep her yeri dolaşmışlar binbir türlü şey atlatmışlar çok zormuş ama hep özenirdim bende çocukluğumdan beri de aman yok ben almıyım.. bu kadarı yetti bana dediğin gibi 114 başka yok Eki Görüntüle 613607

çok şükür benimde böyle bir derdim yok son şafaklarımız olacak inşallah bidaha hiç ayrılmayız gerçekten çok zor km.lerce uzakta olması...

çok şükür benimde böyle bir derdim yok son şafaklarımız olacak inşallah bidaha hiç ayrılmayız gerçekten çok zor km.lerce uzakta olması...
inşallah canım, bu zorluktan sonra hasretin alevlendirdiği aşk yanımıza kar kalır

benim de ablamın eşi astsubay kızın resmen psikolojisi bozuldu onca yıl :s zor meslek gerçekten...
buarada kızlar ben hasta oluyorum galiba, boğazım ağrıyo dünden beri. yutkunurken acıyo

kızlar galiba şu ana kadar ki en büyük tartışmamızı yaptık. bu çocuk normal şartlar altında bana sesini yükseltecek biri değil ama askere gitti gideli 2 konuşmamızdan birinde sesi yükseliyor her defasında da ben alttan alıyordum ta ki bugune kadar. neymiş o askere gittiğinden beri ben çok alıngan olmuşum hani beyimiz düşünemiyor bu kızın hayatında çok büyük bi değişiklik yok benim hayatımda var acaba ben mi yanlış davranıyorum diye. bana artık asker arkadaşlarına davranır gibi davranmaya başladı sinirlerim zıplıyor hala düşündükçe yaa ilk defa bu kadar kötü kapattık telefonu. haklıyım biliyorum ama kapatınca dedim ki keşke yine alttan alsaydım şimdi morali iyice bozulmuştur

geçmiş olsun cnm bi nane limo yapta ilerlemeden geçsin bida çorba ohh mis :)

canım benim benimde sabahtan beri öyle,, çok kötü bu faranjit ya boğazın öyle yutkunurken acıyorsa bir kaşık bal ılık sütle çok iyi olur yumuşatır boğazını... hemencecik yapıp içsen çok iyi gelir... kesin cok sıcak ve cok soguk seyler tüketme bu ara

geçmiş olsun canım ıhlamur falan içsen sıcak bişeyler iyi gelir belki

bazen herkesin sabrı taşabiliyo gerçekten bak kendin diyosun normalde sesini yükseltecek biri değil diye stres altındalar ve bazen çekilmez olabiliyolar sende üzme canını düzelir mutlaka arada bu tarz küçük atışmalar olucaktır bize düşen görev bunları en aza indirgemek yarına arar mutlaka onunda aklı kalmıştır sende düzeltirsiniz arayı inşallah)

geçmiş olsun cnm bi nane limo yapta ilerlemeden geçsin bida çorba ohh mis :)

geçmiş olsun canım ıhlamur falan içsen sıcak bişeyler iyi gelir belki

Çok teşekkür ederim canlarım akşam çorba içtim, ılık süt içtim (ama bal yoktu, almam lazım), az önce de kekik ve yeşil çay karışımı içtim ve doktor boğaz spreyi vermişti onu sıktım. inşallah iyi gelir, askerimi gönderince patlak verdi resmen, bağışıklığım tepki verdi

ah şu erkekler sanki sadece onlar askerlik yapıyorlar gerçekten çok nazlılar yaaa :44: sıkma canını sen eminim oda telfonu kapattıktan sonra pişman olmuştur asker ya işte nazlanıyor hepsi öyle.. Yarın gelince kedi olur merak etme sen

canım insanız sonuçta, bir dk bir dk.ya uymuyor ki. hep sen fedakarlık yapamazsın. şimdi belki anlayamıyordur ama gelince biraz zaman geçince dönüp baktığında anlar senin ne kadar alttan aldığını... ne kadar kapris naz niyaz varsa bize yapıyorlar, sevgiliden öte anne olmaya başladık bu askerlikle diye düşünüyorum. et tırnaktan ayrılmaz sen canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…