valla usta birliğine gitmeden iki gün önce hem yazlık hem kışlık gömleğine isimliğini diktimona bile sevindi. ama böyle bişi yapmak aklıma gelmemişti ki çok orjinal bişi bence, benimki acemilikte yolladığım mektupları traş kutusuna koymuş saklamış geldiğinde gördüm.. böyle bişi yapıp yollarsam da geldiğinde onu da saklarız çok sevimli olurrr :)
Çok teşekkür ederim canlarımakşam çorba içtim, ılık süt içtim (ama bal yoktu, almam lazım), az önce de kekik ve yeşil çay karışımı içtim ve doktor boğaz spreyi vermişti onu sıktım. inşallah iyi gelir, askerimi gönderince patlak verdi resmen, bağışıklığım tepki verdi
bende çok özel bişey olsun diye baya düşündüm eskiden hani sevdiğini belli etmek için mendil atarlarmış ya bayanlar sevdiklerinin önüne çıkış noktası buydu aslında kırmızı da sevgiyi çağrıştırdığı için kırmı ip düşündüm parfüm sıkmak bi arkadaşımın aklına geldi onu dinledim:)) evet canım yap bakalım seninki ne tepki vercek:) herkes orjinal fikirlerini paylaşsın yapalım bol bol sürprizler
biraz sinirli galiba evlimisin cnm sen?
bilmem arayıp istediğimdede kızıyo hanımın arıo demelerine sinir oluyomuş bunada kızar die düşündüm:yoksa çok güzel bi anı
yamuk yumuk oluşuna güldüm :))))) aa o orada ona mı bakar kuzum o kadar düşünmüşsün uğrşamışsın ne kadar güzeldir Eki Görüntüle 613638 Eki Görüntüle 613638 Eki Görüntüle 613638
evet çok sevinmiş gerçekten bitek mektubun açılmasına biraz bozulmuş o kadar biraz kıskançtır bizimkide mektubumun sonuna fotoğrafımı kırkıp yapıştırmıştım görmesinden de hoşlanmamış olabilir
evliyim. Aslında sinirli değil ama burda çok terbiyesizler, hep müstehcen konulardan muhabbet dönüyo dio heralde ondan hassaslaştı biraz. gitmek istiyorum evci çokartayım onuda istemio çok sinir edio beni
sağ ol canım amin, sana da geçmiş olsun, ne kadar da olsa kış mevsimi işte, insan bir şekilde üşütüyor, başındayken dikkat edelim de. sen de yap tabi inşallah çok iyi gelirCnm çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsin. Zencefilde çok iyi geliyor.bol bol dinlen.benimde ağrıyor.sana söylediklerimi kendimde yapayım bari:)
canım benim bencede şuan orada ki psikolojide ayrı birşey, ne de olsa burada rahat hayatlarını bıraktılar ve orada sıkıntılı anları çok oluyor. bakma bize çok daha kolay aslında biz sadece özlüyoruz ama onun dışında yine bir sosyal hayatımız var ve en iyisinden evimizdeyiz istediğimz herşey elimizin altında dışarı çıkmak yada çıkmamak bizim elimizde. alttan almışsın zaten alacağın kadarını seninde belli bir patlama noktan var olan olmuş zaten. ben derim ki şuan boş yere kendini üzme. zaten bir daha ki aradığında bir şey olmamış gibi konuşacaksınızdır... dediği gibi et tırnaktan ayrılmaz :)
aaa ben bunu düşünmemiştim ama güzel birşeymiş canım bu fikir yabende usta birliğine gittiğinde yapayım... peki gelenek gibi bir şey mi böyle askerdeyken mendil yollamak? ne çok sevinmiştiiir
canım ben hiç arayıp isteme cesaretini bile bulamadım meselamektup göndermek de yok, yazıyosan yaz geldiğimde okurum dedi. yani erkeklerin geneli böyle. sen de yap mendili evde sakla gelince verirsin, sen askerdeyken seni düşünerek yaptım dersin :) sonuçta bir şekilde onların da kişilik yapılarına göre uydurcaz kendimizi
kesinlikle çok ayrı bi psikoloji ve bunun içinde gerçekten çok alttan almıştım ama olan oldu artık yarına onunda aklı başına gelmiş olur hem cidden bu cümle beni mutlu etti et tırnaktan ayrılmaz procrastinate teşkr ederim cnm
Gönderdiğimiz mektuplar okunuyor mu acaba? Eşime sana mektup yazıcm dediğimde" ne gerek var,günlük tut gelince okuyayım"demişti. Görüştüğümüzde de okunuyor galiba,zarflar açık geliyo dedi.ufff okunuyorsa yazmam banane
evliyim. Aslında sinirli değil ama burda çok terbiyesizler, hep müstehcen konulardan muhabbet dönüyo dio heralde ondan hassaslaştı biraz. gitmek istiyorum evci çokartayım onuda istemio çok sinir edio beni
kesinlikle çok ayrı bi psikoloji ve bunun içinde gerçekten çok alttan almıştım ama olan oldu artık yarına onunda aklı başına gelmiş olur hem cidden bu cümle beni mutlu etti et tırnaktan ayrılmaz procrastinate teşkr ederim cnm
canım eskiden sevgililer kendi yemenilerini,mendillerini verirlermiş kokum-bi parçam sende kalsın amacıyla bende askere giderken bebekliğimden kalma bir mendile tüm parfümümü boşaltmıştım bi parçada saçımdan koymuştum bayıldı şu anda da kamuflajının cebinde taşıyor :) acemiliğinde ziyaret gittiğimde de benden eldiven istemişti bende eldivenin içine kalp şeklini işledim ve hiç söylemedim bişi bi zaman sonra farketti ve ona da kimseyi dokundurmuyormuş :) fikir olsun diye söyleyim dedim :)
yazarken farkettim de şapşala karşı hiç sinirim kalmadı yaahuu
nerde yapıyordu canım eşin askerliğini? haklısın bazı erkekler çok hassas benimki de fotoğraf falan koymamı istemiyor öyle oluyormuş erkekler, istemiyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?