349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende çok özel bişey olsun diye baya düşündüm eskiden hani sevdiğini belli etmek için mendil atarlarmış ya bayanlar sevdiklerinin önüne çıkış noktası buydu aslında kırmızı da sevgiyi çağrıştırdığı için kırmı ip düşündüm parfüm sıkmak bi arkadaşımın aklına geldi onu dinledim:)) evet canım yap bakalım seninki ne tepki vercek:) herkes orjinal fikirlerini paylaşsın yapalım bol bol sürprizler

Cnm çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsin. Zencefilde çok iyi geliyor.bol bol dinlen.benimde ağrıyor.sana söylediklerimi kendimde yapayım bari:)

oh oh süper tamam bende deneyeceğim ustaya geçsinde bi anca işlerim zaten

biraz sinirli galiba evlimisin cnm sen?

evliyim. Aslında sinirli değil ama burda çok terbiyesizler, hep müstehcen konulardan muhabbet dönüyo dio heralde ondan hassaslaştı biraz. gitmek istiyorum evci çokartayım onuda istemio çok sinir edio beni

bilmem arayıp istediğimdede kızıyo hanımın arıo demelerine sinir oluyomuş bunada kızar die düşündüm: yoksa çok güzel bi anı

canım ben hiç arayıp isteme cesaretini bile bulamadım mesela mektup göndermek de yok, yazıyosan yaz geldiğimde okurum dedi. yani erkeklerin geneli böyle. sen de yap mendili evde sakla gelince verirsin, sen askerdeyken seni düşünerek yaptım dersin :) sonuçta bir şekilde onların da kişilik yapılarına göre uydurcaz kendimizi

evet bakmadı saolsun sevindi hatta yazık yaa kıyamam ona ben komutanı mendil yüzünden açmış zaten mektubu ahmetcim baksana içinde bişey daha var haksızmıyım belki esrar açtım baktım falan demiş bende dedim ki meraktan demiyoda söyle ona gönül meselelerine çok karışmasın dedim:)

Cnm harika fikirmiş,ben daha mektup yazmadım.dağıtımdan sonra yazayım bari

evliyim. Aslında sinirli değil ama burda çok terbiyesizler, hep müstehcen konulardan muhabbet dönüyo dio heralde ondan hassaslaştı biraz. gitmek istiyorum evci çokartayım onuda istemio çok sinir edio beni

anladım cnm, evli olunca erkekler biraz daha hassaslaşıyor dediğin gibi etrafındakilerde ya küçük yada uzun dönemler galiba.. benim eşim çok şükür böyle bi sorun yaşamıyor çokta memnun tek evli benim ama komutanlarda dahil çok iyiler diyo gerçi çoğu kısa dönem ve yaşlarıda küçük değilmiş. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş zor durum gerçekten..

Cnm çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsin. Zencefilde çok iyi geliyor.bol bol dinlen.benimde ağrıyor.sana söylediklerimi kendimde yapayım bari:)
sağ ol canım amin, sana da geçmiş olsun, ne kadar da olsa kış mevsimi işte, insan bir şekilde üşütüyor, başındayken dikkat edelim de. sen de yap tabi inşallah çok iyi gelir bazen toz zencefille kestane balı karıştırıp yerdim, yine bu formüle döneyim o zaman

kesinlikle çok ayrı bi psikoloji ve bunun içinde gerçekten çok alttan almıştım ama olan oldu artık yarına onunda aklı başına gelmiş olur hem cidden bu cümle beni mutlu etti et tırnaktan ayrılmaz procrastinate teşkr ederim cnm

aaa ben bunu düşünmemiştim ama güzel birşeymiş canım bu fikir ya bende usta birliğine gittiğinde yapayım... peki gelenek gibi bir şey mi böyle askerdeyken mendil yollamak? ne çok sevinmiştiiir

canım eskiden sevgililer kendi yemenilerini,mendillerini verirlermiş kokum-bi parçam sende kalsın amacıyla bende askere giderken bebekliğimden kalma bir mendile tüm parfümümü boşaltmıştım bi parçada saçımdan koymuştum bayıldı şu anda da kamuflajının cebinde taşıyor :) acemiliğinde ziyaret gittiğimde de benden eldiven istemişti bende eldivenin içine kalp şeklini işledim ve hiç söylemedim bişi bi zaman sonra farketti ve ona da kimseyi dokundurmuyormuş :) fikir olsun diye söyleyim dedim :)
yazarken farkettim de şapşala karşı hiç sinirim kalmadı yaahuu

bende arayamıyorum malesef:)) ama mektubu kendi çok istedi hatta yaz diye yalvardı garibim ben yazamam edemem dedim ama güzel bişey çıktı ortaya mendilde ayrıca sürpriz oldu ama çok mutlu oldu.. herkes sevdiğini iyi tanır nelerden hoşlancağını iyi bilir sizde askerlerinize göre gitceksiniz artık:))

Gönderdiğimiz mektuplar okunuyor mu acaba? Eşime sana mektup yazıcm dediğimde" ne gerek var,günlük tut gelince okuyayım"demişti. Görüştüğümüzde de okunuyor galiba,zarflar açık geliyo dedi.ufff okunuyorsa yazmam banane

rica ederim canım :) biz de yemin töreninden sonra evci iznini zehir ettik eksik olmayalım ben yanında değildim fotoğraf çekmişler sonradan gördüm, yüzü bi asık bi asık, elinde tel. ile çekmişler birkaç tane baktım kesin benle konuşuyor yüz ifadesinden belli eee tartış tartış insanda bir korku oluyor nereye gidiyoruz gibi... o yüzden dedim et tırnaktan ayrılmaz, kavga da etsek napalım barışırız, gibi düşünerek rahatlattım kendimi :)

evet okunuyor cnm, sende postaneye yada kargoya gönder çarşı izninde ordan alsın en temizi :)

nerde yapıyordu canım eşin askerliğini? haklısın bazı erkekler çok hassas benimki de fotoğraf falan koymamı istemiyor öyle oluyormuş erkekler, istemiyor o yüzden

eyvah ben şimdi nerden bulucam uçları oyalı mendil Eki Görüntüle 613678 ay benimde aklıma şimdi fikirler geldi bende öyle baş harfimizi işleyip bir de kalp işleyeyim yollıcam kesin parfümlü bir şekilde :))) onu orada yalnız bırakmadığımı anlasın hemde dediğin gibi onun için çok değerli olur çok güzel bir anı olarak saklarız inşallahh, kalmaz tabii canım sinir minir bu zamanlarımız biraz zor sadece o kadar yoksa geçip bitecekkk Eki Görüntüle 613679

Oda bana günlük yazıyormuş,hatta dün şiir yazmış.hem de 2 sayfa.bana sen de günlük tut dedi,başladım.iyi de hergün 1sayfa yazsam dönene kadar roman olur.dönünce okumak çok mantıklı değil ki. Önemli olan hasret çekerken duygularını hissedebilmek.şiir yazmış okuyamadıkdönünce zaten yanımda,napim şiiri. Bu arada kocam hiçççç romantik değildir.evlendiğimizden beri bi akşam da mum ışığında yemek yiyelim diye başının etini yiyorum. Bırak yemeği üstüne dalga geçip Taş devrinde mi kaldın, elektrik icat edildi diyo:) oraya gitti bi haller oldu.benim kocam nasıl şiir yazar ki acaba tekerleme mi yazdı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…