ah şu erkekler sanki sadece onlar askerlik yapıyorlar gerçekten çok nazlılar yaaa :44: sıkma canını sen eminim oda telfonu kapattıktan sonra pişman olmuştur asker ya işte nazlanıyor hepsi öyle.. Yarın gelince kedi olur merak etme sen
Oda bana günlük yazıyormuş,hatta dün şiir yazmış.hem de 2 sayfa.bana sen de günlük tut dedi,başladım.iyi de hergün 1sayfa yazsam dönene kadar roman olur.dönünce okumak çok mantıklı değil ki. Önemli olan hasret çekerken duygularını hissedebilmek.şiir yazmış okuyamadıkdönünce zaten yanımda,napim şiiri. Bu arada kocam hiçççç romantik değildir.evlendiğimizden beri bi akşam da mum ışığında yemek yiyelim diye başının etini yiyorum. Bırak yemeği üstüne dalga geçip Taş devrinde mi kaldın, elektrik icat edildi diyo:) oraya gitti bi haller oldu.benim kocam nasıl şiir yazar ki acaba tekerleme mi yazdı:)))
eyvah ben şimdi nerden bulucam uçları oyalı mendil Eki Görüntüle 613678 ay benimde aklıma şimdi fikirler geldi bende öyle baş harfimizi işleyip bir de kalp işleyeyim yollıcam kesin parfümlü bir şekilde :))) onu orada yalnız bırakmadığımı anlasın hemde dediğin gibi onun için çok değerli olur çok güzel bir anı olarak saklarız inşallahh, kalmaz tabii canım sinir minir bu zamanlarımız biraz zor sadece o kadar yoksa geçip bitecekkk Eki Görüntüle 613679
sabrın taştığı noktalar oluyor cidden yapacak bir şey yok hem canım bizimde nazlamak istediğimiz psikolojimizin değişik olduğu dönemler oluyor onlarda biraz anlasın canım haldenrica ederim canım :) biz de yemin töreninden sonra evci iznini zehir ettik eksik olmayalımben yanında değildim fotoğraf çekmişler sonradan gördüm, yüzü bi asık bi asık, elinde tel. ile çekmişler birkaç tane baktım kesin benle konuşuyor yüz ifadesinden belli eee tartış tartış insanda bir korku oluyor nereye gidiyoruz gibi... o yüzden dedim et tırnaktan ayrılmaz, kavga da etsek napalım barışırız, gibi düşünerek rahatlattım kendimi :)
canım resim olayına şöyle bir çözüm getirme çabasındayım (yapabilirsem ve mektup adresini alabilirsem) bu kabartmalı davetiyeler kartonlar falan oluyor ya onun içine resmi yerleştirip sonra kabartmasını yapıştıracağım bi sonraki mektubumda da o kabartmayı açmasını yazacağım. umarım işe yararnerde yapıyordu canım eşin askerliğini? haklısın bazı erkekler çok hassas benimki de fotoğraf falan koymamı istemiyor öyle oluyormuş erkekler, istemiyor o yüzden
canım uçları oyalı olmak zorunda değil ki:)) bizim evde hazırda o vardı onu işledim senden bişey olması yetiyo gerçekten kokladıkça seni hatırlar:)) ayırmaz yanından benimki öyle oldu.. kıbrısta uzakta yaa gelemiyorum yanına diyodum biz 12 aralıktan beri görüşemiyoruz bu aradaben gelemedim kokumu yolladım sana diyorum fotoğraf konusunda hepsinin hassasiyeti var sanırım benimkide istemedi ama ben 4 cm büyüklüğünde bi foto yapıştırdım mektubun sonuna özlemin.. diye bitirip onu yapıştırdım belli belirsiz bi footo kızmadı şükür
Oda bana günlük yazıyormuş,hatta dün şiir yazmış.hem de 2 sayfa.bana sen de günlük tut dedi,başladım.iyi de hergün 1sayfa yazsam dönene kadar roman olur.dönünce okumak çok mantıklı değil ki. Önemli olan hasret çekerken duygularını hissedebilmek.şiir yazmış okuyamadıkdönünce zaten yanımda,napim şiiri. Bu arada kocam hiçççç romantik değildir.evlendiğimizden beri bi akşam da mum ışığında yemek yiyelim diye başının etini yiyorum. Bırak yemeği üstüne dalga geçip Taş devrinde mi kaldın, elektrik icat edildi diyo:) oraya gitti bi haller oldu.benim kocam nasıl şiir yazar ki acaba tekerleme mi yazdı:)))
oh oh süper tamam yarın bakacağım bende sanırım tuhafiyeciden falan bulurum ya küçük mendil? bende öyle yapıp yollarım zaten yine 4 sayfa bi mektup yazma planım varda usta da olmadığı için henüz belli değil adresi, belli olsun bende yollarım canım çok sağol güzel fikir içiiin
karsda canım malesef gidemiyorumda onada izin yok.(
sabrın taştığı noktalar oluyor cidden yapacak bir şey yok hem canım bizimde nazlamak istediğimiz psikolojimizin değişik olduğu dönemler oluyor onlarda biraz anlasın canım halden
tüm yarenlere uyar diye düşünüyorummmm
Zaman Tüneli Fotoğrafları | Facebook
eyvah ben şimdi nerden bulucam uçları oyalı mendil Eki Görüntüle 613678 ay benimde aklıma şimdi fikirler geldi bende öyle baş harfimizi işleyip bir de kalp işleyeyim yollıcam kesin parfümlü bir şekilde :))) onu orada yalnız bırakmadığımı anlasın hemde dediğin gibi onun için çok değerli olur çok güzel bir anı olarak saklarız inşallahh, kalmaz tabii canım sinir minir bu zamanlarımız biraz zor sadece o kadar yoksa geçip bitecekkk Eki Görüntüle 613679
sarıkamıştamıydı eşiniz?karsda canım malesef gidemiyorumda onada izin yok.(
bende o işe giriştim haberi yok gerçi 10 aralıktan bu yana yazıyorum ve bi defter bitmek üzere dedim ki hergün yazmayım bu seferde bi oturuşta dünya kadar sayfa yazıyorum işin sonu nerede bitecek merak ediyorum. ciltlettirip rafa dizeriz artıkOda bana günlük yazıyormuş,hatta dün şiir yazmış.hem de 2 sayfa.bana sen de günlük tut dedi,başladım.iyi de hergün 1sayfa yazsam dönene kadar roman olur.dönünce okumak çok mantıklı değil ki. Önemli olan hasret çekerken duygularını hissedebilmek.şiir yazmış okuyamadıkdönünce zaten yanımda,napim şiiri. Bu arada kocam hiçççç romantik değildir.evlendiğimizden beri bi akşam da mum ışığında yemek yiyelim diye başının etini yiyorum. Bırak yemeği üstüne dalga geçip Taş devrinde mi kaldın, elektrik icat edildi diyo:) oraya gitti bi haller oldu.benim kocam nasıl şiir yazar ki acaba tekerleme mi yazdı:)))
bulursun canım 4 sayfa mı senin ki destan olmuş yaaa:)) benim ilk mektup deneyimimdi 1 sayfayı doldurabildim ama iyiydi beğendim
oluyor canım ne yazık ki yapacak bir şey yok bir şekilde bitireceğiz bu askerliğibenimki de tuncelide canım, babası bile gidemiyor, çok istemesine rağmen. kendilerini de tedbirli götürdüler. napalım canları sağ olsun, nasılsa bitecek bu hasret...
sabır taşı güzelmişya inan ki benim de psikolojimden kaynaklanıyordu sorun, biraz da yemin törenine gelme dedi göremedim diye üzülmüştüm
valla canım öyle ben destan yazıyorum Eki Görüntüle 613688 Eki Görüntüle 613689
hehe çok sevimli:)))
evet benimki gece 12-02 nöbetindeyken yüzbaşı çağırmış bir şey mi bekliyordun diye evet komutanım mektup bekliyordum demiş, kimden? sözlümden bekliyordum komutanım demiş :))) yüzbaşı da hmm belli belli baya destan yazmış demiş, valla napaliim Eki Görüntüle 613699 Eki Görüntüle 613699 Eki Görüntüle 613701
kızlar yarın mevlid kandili peygamber efendimizin doğum günü askerlerimize bol bol dua edelim inşallah) bu gecelik özlem kaçar:)) hepinize iyi geceler umarım sevdiklerinizi rüyanızda görürsünüz
nasılda masumlar yaa heyecanla bekliyolar bizden bişey yaa o bile güç oluyo işte manevi bi güç:)) nasıl sevinmiştir tabi oku oku da bitmemiştir:)))Allah hepimizi kavuştursun
İyi geceler hepinize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?