349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:))))))))))) valla canım bu askerlik hepsine birşeyler katmış yahu benimkide geldiğinde inanılmaz ilgiliydi bir olgunluk gelmiş daha bir ayda, ağırlık gelmiş koruyup kolluyor daha bi, bakalım 5 ayın sonunda nasıl olacaklar Eki Görüntüle 613683

canım uçları oyalı olmak zorunda değil ki:)) bizim evde hazırda o vardı onu işledim senden bişey olması yetiyo gerçekten kokladıkça seni hatırlar:)) ayırmaz yanından benimki öyle oldu.. kıbrısta uzakta yaa gelemiyorum yanına diyodum biz 12 aralıktan beri görüşemiyoruz bu arada ben gelemedim kokumu yolladım sana diyorum fotoğraf konusunda hepsinin hassasiyeti var sanırım benimkide istemedi ama ben 4 cm büyüklüğünde bi foto yapıştırdım mektubun sonuna özlemin.. diye bitirip onu yapıştırdım belli belirsiz bi footo kızmadı şükür

sabrın taştığı noktalar oluyor cidden yapacak bir şey yok hem canım bizimde nazlamak istediğimiz psikolojimizin değişik olduğu dönemler oluyor onlarda biraz anlasın canım halden

tüm yarenlere uyar diye düşünüyorummmm
Zaman Tüneli Fotoğrafları | Facebook

nerde yapıyordu canım eşin askerliğini? haklısın bazı erkekler çok hassas benimki de fotoğraf falan koymamı istemiyor öyle oluyormuş erkekler, istemiyor o yüzden
canım resim olayına şöyle bir çözüm getirme çabasındayım (yapabilirsem ve mektup adresini alabilirsem) bu kabartmalı davetiyeler kartonlar falan oluyor ya onun içine resmi yerleştirip sonra kabartmasını yapıştıracağım bi sonraki mektubumda da o kabartmayı açmasını yazacağım. umarım işe yarar

oh oh süper tamam yarın bakacağım bende sanırım tuhafiyeciden falan bulurum ya küçük mendil? bende öyle yapıp yollarım zaten yine 4 sayfa bi mektup yazma planım varda usta da olmadığı için henüz belli değil adresi, belli olsun bende yollarım canım çok sağol güzel fikir içiiin

ooooo süper romantik erkek iyidir:)) darısı bizimkilerin başına) kapalı alan psikolojisiyle duygularını bırakmış gitmiş olmalı insan kendiyle baş başa kalınca en çokta anlarmış duygularını valla dönüşte herşey biraz daha farklı olcak öyle görünüyo yok yok tekerleme değildir çok özel şiirler olmalı duygu yüklü

bulursun canım 4 sayfa mı senin ki destan olmuş yaaa:)) benim ilk mektup deneyimimdi 1 sayfayı doldurabildim ama iyiydi beğendim

karsda canım malesef gidemiyorumda onada izin yok.(

benimki de tuncelide canım, babası bile gidemiyor, çok istemesine rağmen. kendilerini de tedbirli götürdüler. napalım canları sağ olsun, nasılsa bitecek bu hasret...

sabır taşı güzelmiş ya inan ki benim de psikolojimden kaynaklanıyordu sorun, biraz da yemin törenine gelme dedi göremedim diye üzülmüştüm

aynen canım nasıl buluyorsan nasıl kolayına geliyorsa :) kötüde olsa onlar için dünyanın en güzel hediyesi olur bence ahhh ahhh doğum gününe şöyle orjinal bi fikir düşünüyorum ama bulamadım ne yazıkki :44:
karsda canım malesef gidemiyorumda onada izin yok.(
sarıkamıştamıydı eşiniz?
bende o işe giriştim haberi yok gerçi 10 aralıktan bu yana yazıyorum ve bi defter bitmek üzere dedim ki hergün yazmayım bu seferde bi oturuşta dünya kadar sayfa yazıyorum işin sonu nerede bitecek merak ediyorum. ciltlettirip rafa dizeriz artık

oluyor canım ne yazık ki yapacak bir şey yok bir şekilde bitireceğiz bu askerliği de çabuk bitse iyi olurrrrrrr

kızlar yarın mevlid kandili peygamber efendimizin doğum günü askerlerimize bol bol dua edelim inşallah) bu gecelik özlem kaçar:)) hepinize iyi geceler umarım sevdiklerinizi rüyanızda görürsünüz

nasılda masumlar yaa heyecanla bekliyolar bizden bişey yaa o bile güç oluyo işte manevi bi güç:)) nasıl sevinmiştir tabi oku oku da bitmemiştir:)))Allah hepimizi kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…