kızlar yarın mevlid kandili peygamber efendimizin doğum günü askerlerimize bol bol dua edelim inşallah) bu gecelik özlem kaçar:)) hepinize iyi geceler umarım sevdiklerinizi rüyanızda görürsünüz
Detoksumu paylaşmıştım 3 hafta önce burda öyle ilgilenen varsa gncel listelerimi paylaşabilirim istersenz
yaaa kızlar beklemeyi artık hiç takmayın kafanıza, az önce aradı, bi yandan benle konuşuyo durgun durgun, ne oldu dedim, bi yandan da arkadaşların muhabbetini dinliyorum demez miyani biz oturup bekliyoruz ama onlar o askerliği an be an yaşıyor. soruyorum zaman çok hızlı akıyor hemen akşam oluyor yatağa yatar yatmaz uyuyorum diyor. eh maşallah biz de salya sümük ağlıyoruz
kızlar yarın mevlid kandili peygamber efendimizin doğum günü askerlerimize bol bol dua edelim inşallah) bu gecelik özlem kaçar:)) hepinize iyi geceler umarım sevdiklerinizi rüyanızda görürsünüz
Günaydın arkadaşlar şafağımız 113
Çift hanelere son 14
Plakalara son 32
Herkesin mevlit kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım günahlarımızı af dularımızı kabul eylesin bizleri en kısa zamanda askerlerimize kavuştursun inşallah
Günaydın canım teşekkür ederim sanada hayırlı kandillergünaydın kızlar hayırlı kandiller
Günaydın canım Teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsungünaydınnnn
kandiliniz mübarek olsun....
Canım benim üzme kendini genelde heryerde öyle görevlerinede bağlı tabiki Allahım askerlerimizin yardımcısı olsunKızlarr
sabah kocışim aradı gece 01-03 döbeti varmıs birde sabah 07-09 ya ne kadar nöbet bu yaa...
havada çok soğukmuşş
günaydın canlar kandiliniz mübarek olsun
Günaydın Kızlarhayırlı kandiller, dualarda buluşalım hepinize mutlu günler diliyorum. MisilA'cım, kilo konusunu dert etme zaten spora gidiyormuşsun biraz dikkat etsen verirsin henüz onlar gelene kadar hedefimize ulaşacak kadar vaktimiz var, bak ben askerimin yol izninde yememem gereken şeyleri yemiştim ama evde hizmet sektöründe tavan yaptığım için (bilimum çay koyma, bulaşık mak yerleştirme egzersizleri vs ) kilom aynı kalmış
günaydınnnn
kandiliniz mübarek olsun....
günaydın kızlar hayırlı kandiller
Amin tatlim ne guzel dua etmisin Allah razi olsunGünaydın arkadaşlar şafağımız 113
Çift hanelere son 14
Plakalara son 32
Ohhh mis gibi azaliyoruz oleeeeyyy:)
Herkesin mevlit kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım günahlarımızı af dularımızı kabul eylesin bizleri en kısa zamanda askerlerimize kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?