349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Detoksumu paylaşmıştım 3 hafta önce burda öyle ilgilenen varsa gncel listelerimi paylaşabilirim istersenz

Canim bende uygulamak istyrm yakin takiple simdi diyet yapmayan arkadaslara skci gelebilir ozeldende konusalim bende 91 olmusum ve soklardayim isin garip tarafi 84tum spor yapiodum surkli ve acayip yiyodum ama 2 ayda nasil kilo almisim moralim cok bozuk tartilmiodum bile((

Aman iyi olsunlarda bende cok seviniyrm oyle olmalarina canm yaa:)))

kızlar yarın mevlid kandili peygamber efendimizin doğum günü askerlerimize bol bol dua edelim inşallah) bu gecelik özlem kaçar:)) hepinize iyi geceler umarım sevdiklerinizi rüyanızda görürsünüz

İnsallah canim dualarimiz askerlerimizle olucak Allah kabul etsin.. İyi uykular hepinizeee

Sabah bakmistim en son bi cok kaynatmisiniz kizlar malesef hepsine cevap vermek istedi canim ama telefondan baya bi zor oluyo butun konulara cevap vermek:) oncelikle askerlerimzin bize bizim sevgimize ihtiyaclari var hepimiz ayni fikirdeyiz:) bir suru plani oldugu halde kendini birakanlar bende sizdenim ama cok uzuluyrm kilo verme karariyla tartiya ciktigimda 7 kiloya yakin aldigimi farkettim 2 ayda ama spor yaptigim icin giysilerimde cok bi sıknti yasamadm uff cok uzuldum ama hala sansim var hem simdi aldiklarimi hem oncekileri vermem gerek yardimci olmak isteyen arkadaslar beraber kilo takibi yapmak isterim insallh.. Onerisi olanlarinda yardimci olmasini isterim:)

Queenia canim yaaa senin diyeti okudumda simdi baya baya tok diyet yapiosun onmli olan takip etmek sanrm duzensiz yemek yiyen bi insan olark birazda disarida yedigimden dolayi benim dkkat fazlasiyla etmem gerek simdi bu gnderdklerin ilk hafta sonra 2. Ve 3. Hafta sonrasinida gonderebilirsen cok sevinirim canim yaa bende baslamak istyrm kilolarimizda birbirine yakinmis zaten ayni sekilde zayiflayabilrz insallah:)

Kendi kendime konusuyrm kizlar farkindayim:))) herkese iyi uykukar bu arada iyi ki varsiniz her biriniz farkli farkli konulardan ayri bi guc katiosunuz bana kk ya da ozellikle boyle bi imkan sundgu icin teskr edyrm:)))) artik uyumaliyim ozlem ceneme vurdu idrak etmek zor olmuyo:) sevdiceklerinizle tatli ve guzel bi ruya gormenizi diliyrm...

Günaydın arkadaşlar şafağımız 113
Çift hanelere son 14
Plakalara son 32

Herkesin mevlit kandili mübarek olsun arkadaşlar Allahım günahlarımızı af dularımızı kabul eylesin bizleri en kısa zamanda askerlerimize kavuştursun inşallah

Günaydın Kızlar hayırlı kandiller, dualarda buluşalım hepinize mutlu günler diliyorum. MisilA'cım, kilo konusunu dert etme zaten spora gidiyormuşsun biraz dikkat etsen verirsin henüz onlar gelene kadar hedefimize ulaşacak kadar vaktimiz var, bak ben askerimin yol izninde yememem gereken şeyleri yemiştim ama evde hizmet sektöründe tavan yaptığım için (bilimum çay koyma, bulaşık mak yerleştirme egzersizleri vs ) kilom aynı kalmış

Ayy canim insallah ama kilo vermeyip sporla kilo almakda iyice kalici mi oluyo anlamadimki hic almamis gibi vucudum sıkı ama kilo almisim insallh dedigin gibi hallederim yoksa cok fena gelince nisan kina dugun derken kiyafetlerin icine sigamam:)

günaydınnnn
kandiliniz mübarek olsun....

Gunaydn canm seninde kandilin mubarek olsun

günaydın kızlar hayırlı kandiller

Gunaydn cnm dua edelim askerlerimize

Amin tatlim ne guzel dua etmisin Allah razi olsun

günaydın güzeller,

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizi sırılsıklam etmesi dileğiyle mevlid kandiliniz mübarek dualrımız kabul olsun..

dualarınızı esirgemeyin bu gece el açıp bol bol askerlerimize dua edelim. allah tez zamanda bizi sevdiklerimize kavuştursun hayırlısıyla...

günaydın hepinize
şafak 113 bugün doğum günüm. eşim süprüz yapacak galiba diyordum, ne yapmış biliyor musunuz. sabah 6 da wc ye gitmek için odamın kapısını açtım. kapının kolunda paket asılı, görümceme hazırlatmış paketten çanta çıktı, lacivert çanta alacaktım. bir de az önce aradı. bana yazdığı şiiri okuduçok güzeldi, meğer benim koçiş romantikmiş ben tanıyamamışım bu kadar değişeceğini bilseydim uzun dönem çıksaydı derdimneyse 5,5 ayda ne kadar değişse benim faydama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…