349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gerçekten çok romantik canım çok güzel bir süpriz olmuş hele o şiir bitirmiştir seni cidden romantizm acısından çok faydasını görür olduk bu askerliğin

dün de hediye aldım görümcemden armine de iki günlüğüne çok indirim varmış haberiniz olsun. bedeni olmadı, bugün değiştirmeye gideceğim. biraz da gezerim
azıcık sağlığım düzelsin platese başlıycam kızlar, birbirimizi gaza getirelim. askerlerimiz dönene kadar taş gibi olalım

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun kocişlerinizle nişanlılarınızla sevgililerinizle bol bolll konuşursunuz bugun ınsallah ben cok talıhsızım o konuda arıyo 10 sn bıle konusamıyo arkadası tel sokmustu o da baska bı yere gıtmıs cok yoruluyomus depresyona gırmıs bıldıgınız saklabanlık yapmaktan bı hal oldum onaa :)

gerçekten çok romantik canım çok güzel bir süpriz olmuş hele o şiir bitirmiştir seni cidden romantizm acısından çok faydasını görür olduk bu askerliğin

hiç sorma ağlayamıyorum diyordum ama neredeyse ağlayacaktım ah askerlik nelere kadirsin

Günaydın canımcım teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun Allahım dularımızı kabul etsin bol bol dua edelim bugün

Allah cümlemizden razı olsun tatlım
sabah sabah kavga etmeyi basardık.
Canım ne oldu bu kandil gününde kavga ettiniz gergin oluyorlar orda canım üzzme kendini gün içerisinde konuştugunuzda çözersiniz inşallah
Günaydın canım negüzel bir süpriz olmuş öyle bu ne romantiklik çok sevindim tatlım Allahım bozmasın bu askerligin artı yönleride varmış yahu :81:
Günaydın canım sanada hayırlı kandiller

Günaydın canım teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun hepimiz bol bol konuşalım askerlerimizle inşallah bu zorlu günler geçiçek tatlım sabredelim dua edelim heleki bugün bol bol sıkma canını askerine moral ver hep

Çok uzun alıntıladım herkesi kızlar k.bakmayın bir sayfayı doldurdum gene napıyım kimseyi selam vermeden geçemiyorum

gunaydın hepınıze kızlar kandılınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah ..Senin için çok sevindim aferin ona biraz adam olsunlar benimki beni kızdırdı haftasonuda gıtmek ıstemıyorum o yüzden ... Ben tam gaz devam diyete yanı tam agz demıyım kasmıyorum cıkolata ıstedıgınde cnaım bıtter ya da lıght pudıng yıyorum ama dıkkat edıyorum cok su ıcıyorum 38 günde yani 5 haftada 5 kilo verdim amacım bu zaten yavas yavas ayda 4 kilo vererek spor yapmıyorum işte cok bu ay hıc yapmadım hatta subatta bende baslıcam

ah canım çok sevindim senin adına. Doğum günün kutlu olsun biz de sevgilerimizi gönderiyoruz sana Allah muhabbetinizi artırsın inşallah. benim de doğum günüm askerliğe denk gelecek ama sağlık olsun, bundan sonrakileri beraber kutlamak nasip olsun da, napalım. en güzel hediye onların bize hayırlıca gelmesi olacak inşallah

hepinize hayırlı kandiller kızlar..bol bol dua edelim bugün..
Sağol tatlım sanada hayırlı kandiller sıkma canını dua edelim bugün bol bol çok gergin olabilirler kolay değil herşeye ayak uydurmaya çalışıyorlar
Günaydın canım teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun git lütfen yanına sinirlendin diye gitmemezlik yapma biz bile burda nekdar gergin sinirli olabilyioruz özlem herşeyi yaptrıyor insana bak biz burda anlatıp rahatlıyoruz birazda olsa ama onları bizden başka konuşacak kimseleri yok dolayısıyla bizlere yansıtıyorlar belki yansıtmamaya çalışıyorlar o yüzden patlıyorlar lütfen kendini üzme ve askerinin yanına gidip destek ol sanada iyi gelicektir eminim
kızlar napyrsunuzzzzz
öğle arası gelıyorr yemek siparişi veriyorum...
Öğle yemeğime çıkıyorum canım bende

benimde kocam askerdeyken di doğum günüm 31 aralık.. acemi birliğindeydi...
ama biz birşey görmedikk
iş yerime çiçek çikolata sepeti geldi kesin kocam yollamıstır dedım heheheheh çok yakın kız arkadaşım yollamış meger...
söyledim kocama böyle böyle diye... ben askerdeyim ahhh hayatım ahhhh diyorr bir bilsem halimiii.isterdim yollamak ama nerdeeeee diyorr zor arıyorumm internetin i si ni bile görmek ne mümkün
::::

olsun canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun. gelsinler de hepsini telafi ederiz, en büyük bayram o gün olacak inşallah.

Kızlar buarada 351lerin konusu da açılmış, serap gördüm sandım oh oh maşallah moral oldu

Arada kızgınlıklar,küslükler oluyor.biz askere gitmeden kötü ayrıldık,beni çok kırmıştı.stresini bana çok yansıtmıştı.ne yalan söyleyim iyi davransamda belli ettim,o da anladı.tel.de konuşurken bile aşkım demedim,içimden gelmemişti.sonradan düzeldi:)))şimdi o üzerime titriyor,ben mesafeli.kaçan kovalanır misali.spora ben de başlıcam,gaza getirelim birbirimizi.

Çok teşekkür ederim.inşallah diğer doğum günlerimizi sevdiklerimizle kutlarız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…