günaydın hepinize
şafak 113bugün doğum günüm. eşim süprüz yapacak galiba diyordum, ne yapmış biliyor musunuz. sabah 6 da wc ye gitmek için odamın kapısını açtım. kapının kolunda paket asılı, görümceme hazırlatmış paketten çanta çıktı, lacivert çanta alacaktım. bir de az önce aradı. bana yazdığı şiiri okudu çok güzeldi, meğer benim koçiş romantikmiş ben tanıyamamışım bu kadar değişeceğini bilseydim uzun dönem çıksaydı derdim neyse 5,5 ayda ne kadar değişse benim faydama.
gerçekten çok romantik canımçok güzel bir süpriz olmuş hele o şiir bitirmiştir seni cidden romantizm acısından çok faydasını görür olduk bu askerliğin
Günaydın canımcım teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun Allahım dularımızı kabul etsin bol bol dua edelim bugüngünaydın güzeller,
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizi sırılsıklam etmesi dileğiyle mevlid kandiliniz mübarek dualrımız kabul olsun..
dualarınızı esirgemeyin bu gece el açıp bol bol askerlerimize dua edelim. allah tez zamanda bizi sevdiklerimize kavuştursun hayırlısıyla...
Allah cümlemizden razı olsun tatlımAyy canim insallah ama kilo vermeyip sporla kilo almakda iyice kalici mi oluyo anlamadimkihic almamis gibi vucudum sıkı ama kilo almisim insallh dedigin gibi hallederim yoksa cok fena gelince nisan kina dugun derken kiyafetlerin icine sigamam:)
Gunaydn canm seninde kandilin mubarek olsun
Gunaydn cnm dua edelim askerlerimize
Amin tatlim ne guzel dua etmisin Allah razi olsun
Canım ne oldu bu kandil gününde kavga ettiniz gergin oluyorlar orda canım üzzme kendini gün içerisinde konuştugunuzda çözersiniz inşallahsabah sabah kavga etmeyi basardık.
Günaydın canım negüzel bir süpriz olmuş öyle bu ne romantiklik çok sevindim tatlım Allahım bozmasın bu askerligin artı yönleride varmış yahu :81:günaydın hepinize
şafak 113bugün doğum günüm. eşim süprüz yapacak galiba diyordum, ne yapmış biliyor musunuz. sabah 6 da wc ye gitmek için odamın kapısını açtım. kapının kolunda paket asılı, görümceme hazırlatmış paketten çanta çıktı, lacivert çanta alacaktım. bir de az önce aradı. bana yazdığı şiiri okudu çok güzeldi, meğer benim koçiş romantikmiş ben tanıyamamışım bu kadar değişeceğini bilseydim uzun dönem çıksaydı derdim neyse 5,5 ayda ne kadar değişse benim faydama.
Günaydın canım sanada hayırlı kandillerGünaydın Kızlarhayırlı kandiller, dualarda buluşalım hepinize mutlu günler diliyorum. MisilA'cım, kilo konusunu dert etme zaten spora gidiyormuşsun biraz dikkat etsen verirsin henüz onlar gelene kadar hedefimize ulaşacak kadar vaktimiz var, bak ben askerimin yol izninde yememem gereken şeyleri yemiştim ama evde hizmet sektöründe tavan yaptığım için (bilimum çay koyma, bulaşık mak yerleştirme egzersizleri vs ) kilom aynı kalmış
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun kocişlerinizle nişanlılarınızla sevgililerinizle bol bolll konuşursunuz bugun ınsallah ben cok talıhsızım o konuda arıyo 10 sn bıle konusamıyo arkadası tel sokmustu o da baska bı yere gıtmıs cok yoruluyomus depresyona gırmıs bıldıgınız saklabanlık yapmaktan bı hal oldum onaa :)
kızlar napyrsunuzzzzz
öğle arası gelıyorr yemek siparişi veriyorum...
bizde öyle aramız bozuldu yine..ne varsa ne kadar alttan alsam da çok sinirli bugünlerde
günaydın hepinize
Sağol tatlım sanada hayırlı kandiller sıkma canını dua edelim bugün bol bol çok gergin olabilirler kolay değil herşeye ayak uydurmaya çalışıyorlarhepinize hayırlı kandiller kızlar..bol bol dua edelim bugün..
Günaydın canım teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun git lütfen yanına sinirlendin diye gitmemezlik yapma biz bile burda nekdar gergin sinirli olabilyioruz özlem herşeyi yaptrıyor insana bak biz burda anlatıp rahatlıyoruz birazda olsa ama onları bizden başka konuşacak kimseleri yok dolayısıyla bizlere yansıtıyorlar belki yansıtmamaya çalışıyorlar o yüzden patlıyorlar lütfen kendini üzme ve askerinin yanına gidip destek ol sanada iyi gelicektir eminimgunaydın hepınıze kızlar kandılınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah ..Senin için çok sevindim aferin ona biraz adam olsunlar benimki beni kızdırdı haftasonuda gıtmek ıstemıyorum o yüzden ... Ben tam gaz devam diyete yanı tam agz demıyım kasmıyorum cıkolata ıstedıgınde cnaım bıtter ya da lıght pudıng yıyorum ama dıkkat edıyorum cok su ıcıyorum 38 günde yani 5 haftada 5 kilo verdim amacım bu zaten yavas yavas ayda 4 kilo vererek spor yapmıyorum işte cok bu ay hıc yapmadım hatta subatta bende baslıcam
Öğle yemeğime çıkıyorum canım bendekızlar napyrsunuzzzzz
öğle arası gelıyorr yemek siparişi veriyorum...
ah canım çok sevindim senin adına. Doğum günün kutlu olsunbiz de sevgilerimizi gönderiyoruz sana Allah muhabbetinizi artırsın inşallah. benim de doğum günüm askerliğe denk gelecek ama sağlık olsun, bundan sonrakileri beraber kutlamak nasip olsun da, napalım. en güzel hediye onların bize hayırlıca gelmesi olacak inşallah
bugunlerde anlasılan kımse ıyı değil ...
olsun canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun. gelsinler de hepsini telafi ederiz,benimde kocam askerdeyken di doğum günüm 31 aralık.. acemi birliğindeydi...
ama biz birşey görmedikk
iş yerime çiçek çikolata sepeti geldi kesin kocam yollamıstır dedım heheheheh çok yakın kız arkadaşım yollamış meger...
söyledim kocama böyle böyle diye... ben askerdeyim ahhh hayatım ahhhh diyorr bir bilsem halimiii.isterdim yollamak ama nerdeeeee diyorr zor arıyorumm internetin i si ni bile görmek ne mümkün
: : : :
gunaydın hepınıze kızlar kandılınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah ..Senin için çok sevindim aferin ona biraz adam olsunlar benimki beni kızdırdı haftasonuda gıtmek ıstemıyorum o yüzden ... Ben tam gaz devam diyete yanı tam agz demıyım kasmıyorum cıkolata ıstedıgınde cnaım bıtter ya da lıght pudıng yıyorum ama dıkkat edıyorum cok su ıcıyorum 38 günde yani 5 haftada 5 kilo verdim amacım bu zaten yavas yavas ayda 4 kilo vererek spor yapmıyorum işte cok bu ay hıc yapmadım hatta subatta bende baslıcam
bizde öyle aramız bozuldu yine..ne varsa ne kadar alttan alsam da çok sinirli bugünlerde
ah canım çok sevindim senin adına. Doğum günün kutlu olsunbiz de sevgilerimizi gönderiyoruz sana Allah muhabbetinizi artırsın inşallah. benim de doğum günüm askerliğe denk gelecek ama sağlık olsun, bundan sonrakileri beraber kutlamak nasip olsun da, napalım. en güzel hediye onların bize hayırlıca gelmesi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?