349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selincm evet ankarada seninki nerde?

pikolata getirelim baslıyorum ıns haftaya ben burada gelısmelerı ayzıyorum zaten ara ara goruyosundr verdıgım kıloları falan

nehır sagol destegın ıcın ama durum farklı canım ..canımı sıkan bı durum var ortada tavrı falan değil...

anlyacagın kızgınm ve ıcımden gıtmek gelmıyor

ne güsell ya maşallah :) aynı şeyleri 4 gün önce ben yaşadım. sabahın köründe harika bi çiçek, 2 kutu çikolata, çok güsel bi kart. ay ne sevindimm :) sözde hafta sonu uyurum uyandırmayın dedim hediye gelince heycandan uyuyamadımm :)

Anladım canım herzaman dediğim gibi ben dışardaki biriyim içeride yaşanılanı olayları sen daha iyi bilirsin nasıl davranman gerektigini ben sadece bazı şeylerin askerlik psikolojisinden oldugunun düşüncesindeyim gergin oldukları için sorunlarda çözelemiyorum telefonda hiçbirşey anlaşılmıyor yanyana daha iyi çözersiniz diye düşündüm ondan tatlım tabiki karar senin canım benim içini ferah tut iyi olucak herşey inşallah

Tunaydinlarrr. Herkesin kandili mubarek olsun Rabbim bu mubarek gunde tum dualarimizi kabul etsin tum mehmetcigi korusun icinde bizim sevdiklerimizde olsun insallahhh. Rabbim ilk basta asker yolu gozleyen ana-babalara ve evlilere sonrada bizlere sabir versin.Bu siralar bi cok kisi kirgin tartismali galiba umarim herkes arayi duzeltir.
Pikolatacim dogum gunun kutlu olsunn umarim bundan sonraki her dogum gununu esinle beraber gecirirsin.
Nehirnil canimmm yine hepimizi cok mutlu ettin herkeste tebbessume yol actigin icin tesekkur edrim.
Soylemeden gecmeyim sayfanin adini asker yarenleri degilde haydi kizlar zayifliyoruz falan diye mi degistirsek ne yapsak. :-D madem zayiflama konusunda buyuk bi cogunluk hem fikir bunun ustunde calismalarda bulunalim

Canım herşeyi paylaşmıyorlar işte bizimde üzülecegimizi düşünebilirler nasıl bir psikoloji yaşamadıgımız için bilemiyoruzda o yüzden sabır ve dua tek yapabildigimiz öyle hemen yılmak yok dayanamıycam diye laflar yok kendini üzme lütfen herşey yoluna girecek böyle sorunlar herkeste oluyordur[/QUOTE]

ben ona kıyamıyorum.o da kötü oluyodur böyle diye.isteyerek yapmıyodur biliyorum.umarım hemen gecer bu günler..

ben ona kıyamıyorum.o da kötü oluyodur böyle diye.isteyerek yapmıyodur biliyorum.umarım hemen gecer bu günler..[/QUOTE]

bak canım sen sakın tavrını koru cunku sende ustune gıdersen ıyıce cıkmaza gırer bıde ustune ettıgın alfların pısmanlıgını cekersın arrıcak mı dıye beklersın senın ıcın senden yana rahat olsun kı varsın o tavrını surdursun ...en yakını nazını en cok cekenı sen oldugunu bıldıgı ıcın boyledır ya da gercekten orada canını cıddı sıkan bıseyler olmustur erkekler kadınlardan cokf arklı bunu evlendıkten sonra ıyıce anladım bızım gıbı duygularını ıfade edemıyorlar hep kendı ıclerınde her sey inan bana...

bende en son kı konusmamı saglklı yaptıgımı dusunmuyorum cok ama ben baska bıseye kızgınım onu defalarca uyardıgım bı konuda bana seffaf olmaması ile ilgili apayrı bir sorun yani...o yüzden bu tarz gerginliklerde sen makul olmak zorundasın dusun kı onun elı kolu bağlı orada

Canım benim tünaydın teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun Allahım herkesin duasını kabul etsin sabırlar versin bizlere askerlerimizin daha çok yardımcısı olsun inşallah Ben herkesin pozitif düşünmesini içini ferah tutmasını istiyorum canım her seferdede elimden geleni yapıyorum zorlu bir sınav görev bu hakkıylada gelicez üstesinden Allahın izniyle
ben ona kıyamıyorum.o da kötü oluyodur böyle diye.isteyerek yapmıyodur biliyorum.umarım hemen gecer bu günler..

Oda sana kıyamaz canım asıl onların bize ihtiyaçları var tek sahip oldukları şey bizlerin sesleri konuşmaları o yüzden farklı psikoloji onlarınkisi geçiçek inşallah askerlik ekstradan sabır istiyor biraz daha sabır sadece 113 gün

canım ben ankara da yaşıyorum. eşim Erzuurmda asker

Hepimizin kandili mübarek olsun kızlar Rabbim askerlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin herkesin duaları kabul olsun.Bu ara sanki askerlerimiz dahamı gergin çoğumuz tartışma halindeyiz İnşallah geçer bu stresli dönem karşılıklı zorluk çekiyoruz kızlar hiçbirimiz sesimizide çıkartamıyoruz tam gaz sabırlı olmaya devam geçip gidecek inşallah Nazlıcım siz naptınız aranız düzeldi mi:26:

Oda sana kıyamaz canım asıl onların bize ihtiyaçları var tek sahip oldukları şey bizlerin sesleri konuşmaları o yüzden farklı psikoloji onlarınkisi geçiçek inşallah askerlik ekstradan sabır istiyor biraz daha sabır sadece 113 gün [/QUOTE]

haklısın canım..inşallah zamanla daha iyi olur onlarda ..cünkü onlar iyi olmazsa bizde kötü oluyoruz

Kızlar nereye gittiniz bakıyım böyle kimsecikler yok Yeni bir konu açıyorum şimdi sevgililer gününde birşeyler alıp yada yapıp göndermeyi planlayan varmı aranızda ?

Kızlar nereye gittiniz bakıyım böyle kimsecikler yok Yeni bir konu açıyorum şimdi sevgililer gününde birşeyler alıp yada yapıp göndermeyi planlayan varmı aranızda ?

nehirnilcim bende bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok :)) bende düşündüm yanı şeyi ama aklıma çokda orjinal bir fikir geldiği söylenemez şu çiçek şeklindeki çikolatalar falan varya belki onlardan gönderirim. ben yemin töreninde çok güzel bir takvim tasarlayıp onu götürmüştüm bukadar etkileniceğinide hiç tahmin etmemiştim çok beğendi sürekli bakıyormuş hayatımda aldığım en orjinal ve en özel hediye diyor bundan daha güzel ne olabilirki yine belki kendi tasarladığım bişeyler gönderebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…