günaydın hepinize
şafak 113bugün doğum günüm. eşim süprüz yapacak galiba diyordum, ne yapmış biliyor musunuz. sabah 6 da wc ye gitmek için odamın kapısını açtım. kapının kolunda paket asılı, görümceme hazırlatmış paketten çanta çıktı, lacivert çanta alacaktım. bir de az önce aradı. bana yazdığı şiiri okudu çok güzeldi, meğer benim koçiş romantikmiş ben tanıyamamışım bu kadar değişeceğini bilseydim uzun dönem çıksaydı derdim neyse 5,5 ayda ne kadar değişse benim faydama.
bugunlerde anlasılan kımse ıyı değil ...[/QUOT
evet öyle galiba..en ufak şeye sinirleniyo..korkuyorum konuşmaya artık..ve bide daha kötü olursa hersey diye(
Sağol tatlım sanada hayırlı kandiller sıkma canını dua edelim bugün bol bol çok gergin olabilirler kolay değil herşeye ayak uydurmaya çalışıyorlar
haklısın canım dua edelim bol bol ama üzülüyorum böyle oldukca ..ona yazık hani sinirlenmese paylaşsa benmle diyorum ama olmuyo işte
Hiçde alttan almıcam kusura bakmasın. Onlardan dah sıkıntılıyız burda
Anladım canım herzaman dediğim gibi ben dışardaki biriyim içeride yaşanılanı olayları sen daha iyi bilirsin nasıl davranman gerektigini ben sadece bazı şeylerin askerlik psikolojisinden oldugunun düşüncesindeyim gergin oldukları için sorunlarda çözelemiyorum telefonda hiçbirşey anlaşılmıyor yanyana daha iyi çözersiniz diye düşündüm ondan tatlım tabiki karar senin canım benim içini ferah tut iyi olucak herşey inşallahselincm evet ankarada seninki nerde?
pikolata getirelim baslıyorum ıns haftaya ben burada gelısmelerı ayzıyorum zaten ara ara goruyosundr verdıgım kıloları falan
nehır sagol destegın ıcın ama durum farklı canım ..canımı sıkan bı durum var ortada tavrı falan değil...
anlyacagın kızgınm ve ıcımden gıtmek gelmıyor
Sağol tatlım sanada hayırlı kandiller sıkma canını dua edelim bugün bol bol çok gergin olabilirler kolay değil herşeye ayak uydurmaya çalışıyorlar
haklısın canım dua edelim bol bol ama üzülüyorum böyle oldukca ..ona yazık hani sinirlenmese paylaşsa benmle diyorum ama olmuyo işte
Canım herşeyi paylaşmıyorlar işte bizimde üzülecegimizi düşünebilirler nasıl bir psikoloji yaşamadıgımız için bilemiyoruzda o yüzden sabır ve dua tek yapabildigimiz öyle hemen yılmak yok dayanamıycam diye laflar yok kendini üzme lütfen herşey yoluna girecek böyle sorunlar herkeste oluyordur
Canım herşeyi paylaşmıyorlar işte bizimde üzülecegimizi düşünebilirler nasıl bir psikoloji yaşamadıgımız için bilemiyoruzda o yüzden sabır ve dua tek yapabildigimiz öyle hemen yılmak yok dayanamıycam diye laflar yok kendini üzme lütfen herşey yoluna girecek böyle sorunlar herkeste oluyordur
Canım benim tünaydın teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun Allahım herkesin duasını kabul etsin sabırlar versin bizlere askerlerimizin daha çok yardımcısı olsun inşallahTunaydinlarrr. Herkesin kandili mubarek olsun Rabbim bu mubarek gunde tum dualarimizi kabul etsin tum mehmetcigi korusun icinde bizim sevdiklerimizde olsun insallahhh. Rabbim ilk basta asker yolu gozleyen ana-babalara ve evlilere sonrada bizlere sabir versin.Bu siralar bi cok kisi kirgin tartismali galiba umarim herkes arayi duzeltir.
Pikolatacim dogum gunun kutlu olsunn umarim bundan sonraki her dogum gununu esinle beraber gecirirsin.
Nehirnil canimmm yine hepimizi cok mutlu ettin herkeste tebbessume yol actigin icin tesekkur edrim.
Soylemeden gecmeyim sayfanin adini asker yarenleri degilde haydi kizlar zayifliyoruz falan diye mi degistirsek ne yapsak. :-D madem zayiflama konusunda buyuk bi cogunluk hem fikir bunun ustunde calismalarda bulunalim
ben ona kıyamıyorum.o da kötü oluyodur böyle diye.isteyerek yapmıyodur biliyorum.umarım hemen gecer bu günler..
selincm evet ankarada seninki nerde?
pikolata getirelim baslıyorum ıns haftaya ben burada gelısmelerı ayzıyorum zaten ara ara goruyosundr verdıgım kıloları falan
nehır sagol destegın ıcın ama durum farklı canım ..canımı sıkan bı durum var ortada tavrı falan değil...
anlyacagın kızgınm ve ıcımden gıtmek gelmıyor
Bugün nasıl biticek sabah tartıştık. Aksam aramazsa ne yaparım nasıl gecer saatler
canım ben ankara da yaşıyorum. eşim Erzuurmda asker
Kızlar nereye gittiniz bakıyım böyle kimsecikler yokYeni bir konu açıyorum şimdi sevgililer gününde birşeyler alıp yada yapıp göndermeyi planlayan varmı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?