- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nehirnilcim bende bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok :)) bende düşündüm yanı şeyi ama aklıma çokda orjinal bir fikir geldiği söylenemez şu çiçek şeklindeki çikolatalar falan varya belki onlardan gönderirim. ben yemin töreninde çok güzel bir takvim tasarlayıp onu götürmüştüm bukadar etkileniceğinide hiç tahmin etmemiştim çok beğendi sürekli bakıyormuş hayatımda aldığım en orjinal ve en özel hediye diyorbundan daha güzel ne olabilirki yine belki kendi tasarladığım bişeyler gönderebilirim...
Benimde aklıma birşey gelmiyor canım içeri yiyecek sokamıyorlar dışarda okadar çikolatayı bitiremezde süprizi güzel olurda götürene kadar eriyip kötüleşmesse çikolatalaraklıma takıldı kıyafette olmaz giyemiyorlar ne gönderilirki :44:
aaa yiyecek sokmuyorlarmı içeriye ben direk izmirde biyeri arıycaktım ordan sipariş vericektim ama. babası gittiğinde tatlı götürmüş sokmuşlar içeri komutanlarına falanda ikram etmiş ama bilemedim şimdi. valla canım askere hediye göndermek cidden zor dediğin gibi kıyafeti ne yapsın eğer takvim yapmadıysan takvim yap sende valla benimkine arkadaşlarımız falan bayıldı. ancak manevi değerini olan bişey olabilir diye düşünüyorum
Takvimi gitmeden yapmıştım canım ben giderken vermiştim ben bir yerden o biryerden karalamak için günlerimiziiçeri almıyorlar dedi yemine giderken börek poğaça falan hep yaptım birazını yedik birazını yiyemedik heycandan içeri sokamamıştır arkadaşının ailesine vermiş yolda yerler diye kıyamam ya bizim orası biraz ters
üzülme canımcım gelince hepsini telafi ederiz. biz bu özel günlerden konuştuk geçen telefonda sevgilim gelince hepsinin acısını çıkarıcaz dedi aynen öyle olucak. telefonda kutlıycaz artık yapcak bişi yok bir şiir falan okuruz akrostiş yaparız sevdiceklerimize
İnşallah canım benim hepsini çıakrıcaz bir bir birdahaki kutlamamızda çifter çifter kutlarız
bu arada farkettinmi canım okadar konuştuk yeni konu açtın yinede gelen giden yok aaaa nerde bu kızanlar yafacemi terfi ettiler ne :26::26:
Terkettiler bizi dursunlar o facede bende 6 oldumu terketcem burayı gelmiycem
son yarım saatimiz canım bugünüde devirdik bende çıkıcam akşam girmiyorum zaten hıhsabah görüşürüz şekercim tekrar iyi kandiller
Merhaba Sevgili Arkadaşlarım,
Benim de face'im yok, fırsat buldukça foruma geliyorumgerçekten bir tenhalaşma var, bazı arkadaşları artık hiç göremiyorum sayfada... Face'dekilere sesleniyorum, Eve dönün birlikten kuvvet doğar... Şaka bir yana, oradaki muhabbet daha çok sarıyor arkadaşları demek ki...
Kızlar size şarkı hediye etmeyi çok seviyorum, iki gündür alışkanlık olmuştu bu akşam da kandil olması hasebiyle bunu
Sami Yusuf - Supplication - YouTube gönderiyorum sizlere
az önce Kur'an-ı Kerim okuyup hepimiz ve özellikle yollarını gözlediğimiz yarenlerimiz için dua ettim, Allah hepimizinkileri kabul eder inşallah...
gerçi kabul olunmayan dua yoktur, sadece bazılarının sonucu ve sevabı fani olmayan hayatımıza ertelenir...
(buarada yanlış anlaşılma olmasın, bunu sadece dua ediliyor olması içimizi rahatlatabilir ihtimaliyle yazdım)
Ben de Ankara'da yaşıyorum:))) evlenip de geldim buraya,Mart'ta 2 yılım dolacak.canım ben ankara da yaşıyorum. eşim Erzuurmda asker
Ben de Ankara'da yaşıyorum:))) evlenip de geldim buraya,Mart'ta 2 yılım dolacak.
Çok sevindim:))gel gel,ben de Antalya'yı bıraktım. Eşinin ailesi mi burada?şimdi cepten yazıyorum,yarın bilgisayardan upuzuuuun yazıcam.aslında zor değil alışmak.ben hala öğrenmedim:)çok zor,evlenince çok çıkıp gezemiyorsun.bekarlık gibi olmuyor.tek Kızılay'ı öğrendim.cep tel de gps olsun yeter.canım ya ben de evlenince ankaraya gelin gidicem inşallah, nasıl alıştın? biraz bahseder misin? ben çok korkuyorum bilmediğim bi yere nasıl alışıcam??? hem de ist.dan gidicem ve durakların üzerinde adı bile yazmıyor ank.da. nasıl öğrenicem yolu izi, gidince kendimi uzaylı gibi hissediyorumçünkü ist.un çoğu yerini bilirim bir uçtan bir uca... böyle garip geliyo
bu arada farkettinmi canım okadar konuştuk yeni konu açtın yinede gelen giden yok aaaa nerde bu kızanlar yafacemi terfi ettiler ne :26::26:
Terkettiler bizi dursunlar o facede bende 6 oldumu terketcem burayı gelmiycem
canım ya ben de evlenince ankaraya gelin gidicem inşallah, nasıl alıştın? biraz bahseder misin? ben çok korkuyorum bilmediğim bi yere nasıl alışıcam??? hem de ist.dan gidicem ve durakların üzerinde adı bile yazmıyor ank.da. nasıl öğrenicem yolu izi, gidince kendimi uzaylı gibi hissediyorumçünkü ist.un çoğu yerini bilirim bir uçtan bir uca... böyle garip geliyo
canım yaa ankarada yolu izi öğrenmene gerek yok çünkü kaybolamazsın :) nerede olursan ol kızılaya sıhhıyeye mutlaka otobüs oluyor, hani rastgele bi otobüse binsende kızılayda inebilirsin
ankarada da oturan pek çok kişi varmış bizde mi buluşsaaaakkkk buluşup hep beraberolmaz mı
Herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller arkadaşlar.. Eşim dünden beri hiç aramadı çok merak ediyorum sesini duyamadım, bide yanında cep telfonu olmasına rağmen aramadı ilk kez
Herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller arkadaşlar.. Eşim dünden beri hiç aramadı çok merak ediyorum sesini duyamadım, bide yanında cep telfonu olmasına rağmen aramadı ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?