349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimde aklıma birşey gelmiyor canım içeri yiyecek sokamıyorlar dışarda okadar çikolatayı bitiremezde süprizi güzel olurda götürene kadar eriyip kötüleşmesse çikolatalar aklıma takıldı kıyafette olmaz giyemiyorlar ne gönderilirki :44:

aaa yiyecek sokmuyorlarmı içeriye ben direk izmirde biyeri arıycaktım ordan sipariş vericektim ama. babası gittiğinde tatlı götürmüş sokmuşlar içeri komutanlarına falanda ikram etmiş ama bilemedim şimdi. valla canım askere hediye göndermek cidden zor dediğin gibi kıyafeti ne yapsın eğer takvim yapmadıysan takvim yap sende valla benimkine arkadaşlarımız falan bayıldı. ancak manevi değerini olan bişey olabilir diye düşünüyorum

Takvimi gitmeden yapmıştım canım ben giderken vermiştim ben bir yerden o biryerden karalamak için günlerimizi içeri almıyorlar dedi yemine giderken börek poğaça falan hep yaptım birazını yedik birazını yiyemedik heycandan içeri sokamamıştır arkadaşının ailesine vermiş yolda yerler diye kıyamam ya bizim orası biraz ters

üzülme canımcım gelince hepsini telafi ederiz. biz bu özel günlerden konuştuk geçen telefonda sevgilim gelince hepsinin acısını çıkarıcaz dedi aynen öyle olucak. telefonda kutlıycaz artık yapcak bişi yok bir şiir falan okuruz akrostiş yaparız sevdiceklerimize

İnşallah canım benim hepsini çıakrıcaz bir bir birdahaki kutlamamızda çifter çifter kutlarız

Merhaba Sevgili Arkadaşlarım,

Benim de face'im yok, fırsat buldukça foruma geliyorum gerçekten bir tenhalaşma var, bazı arkadaşları artık hiç göremiyorum sayfada... Face'dekilere sesleniyorum, Eve dönün birlikten kuvvet doğar... Şaka bir yana, oradaki muhabbet daha çok sarıyor arkadaşları demek ki...

Kızlar size şarkı hediye etmeyi çok seviyorum, iki gündür alışkanlık olmuştu bu akşam da kandil olması hasebiyle bunu
Sami Yusuf - Supplication - YouTube gönderiyorum sizlere

az önce Kur'an-ı Kerim okuyup hepimiz ve özellikle yollarını gözlediğimiz yarenlerimiz için dua ettim, Allah hepimizinkileri kabul eder inşallah...
gerçi kabul olunmayan dua yoktur, sadece bazılarının sonucu ve sevabı fani olmayan hayatımıza ertelenir...

(buarada yanlış anlaşılma olmasın, bunu sadece dua ediliyor olması içimizi rahatlatabilir ihtimaliyle yazdım)

Son düzenleme:
hayırlı kandiller güzel arkadaşlarım Rabbim hepinizi tez zamanda sevdiklerinize kavuştursun ve gönüllerinizdeki bütün hayırlı istekler kabul olsun inşallah
pikolatacım daha nice hayırlı senelere inşallah:))
sevdikleriyle araları bozuk olan arkadaşlarım üzülmeyin lütfen onlarda istemeden kırıyolar orada stres altındalar en sevdiklerine çatıyolar işte ama bugünlerde geçicek inşallah)

Benimde face hesabım yok:)
Rabbim dualarımızı kabul etsin,niye yanlış anlaşılsın söylediklerin,kötü bir şey yapmıyoruz ki:) ben de her kandili değerlendiririm ama bu kandilde tatildeyim:) anca dua edebilirim.
Buradaki yazışmalarımızda olmasa vakit geçmeyecek yahu,aklım hep burada,kızlar ne yazdı ki diyorum.bakıp rahatlıyorum

Ben de Ankara'da yaşıyorum:))) evlenip de geldim buraya,Mart'ta 2 yılım dolacak.

canım ya ben de evlenince ankaraya gelin gidicem inşallah, nasıl alıştın? biraz bahseder misin? ben çok korkuyorum bilmediğim bi yere nasıl alışıcam??? hem de ist.dan gidicem ve durakların üzerinde adı bile yazmıyor ank.da. nasıl öğrenicem yolu izi, gidince kendimi uzaylı gibi hissediyorum çünkü ist.un çoğu yerini bilirim bir uçtan bir uca... böyle garip geliyo

Çok sevindim:))gel gel,ben de Antalya'yı bıraktım. Eşinin ailesi mi burada?şimdi cepten yazıyorum,yarın bilgisayardan upuzuuuun yazıcam.aslında zor değil alışmak.ben hala öğrenmedim:)çok zor,evlenince çok çıkıp gezemiyorsun.bekarlık gibi olmuyor.tek Kızılay'ı öğrendim.cep tel de gps olsun yeter.

Son düzenleme:
bu arada farkettinmi canım okadar konuştuk yeni konu açtın yinede gelen giden yok aaaa nerde bu kızanlar ya facemi terfi ettiler ne :26::26:

Terkettiler bizi dursunlar o facede bende 6 oldumu terketcem burayı gelmiycem

oyyyyy siz küstünüz mü bizeee amanda kırıldınız mııı kendi adıma konuşuyum kendimi eve kapattım zaman geçsin diyede sabahtan akşama kadar dizi izliyorum doğru düzgün yataktan bile çıktığım söylenemez gündüzleri kimse olmuyor diye bende açmaz oldum sayfayıı bilseydim hemen koşar gelirdimmmm

canım yaa ankarada yolu izi öğrenmene gerek yok çünkü kaybolamazsın :) nerede olursan ol kızılaya sıhhıyeye mutlaka otobüs oluyor, hani rastgele bi otobüse binsende kızılayda inebilirsin

ankarada da oturan pek çok kişi varmış bizde mi buluşsaaaakkkk buluşup hep beraber olmaz mı

yaa peki eve dönerken nasıl doğru durağa geldiğimi anlicam? üzerinde yazmıyo ki canım? çok tuhaf yaaa.

Herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller arkadaşlar.. Eşim dünden beri hiç aramadı çok merak ediyorum sesini duyamadım, bide yanında cep telfonu olmasına rağmen aramadı ilk kez

Herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller arkadaşlar.. Eşim dünden beri hiç aramadı çok merak ediyorum sesini duyamadım, bide yanında cep telfonu olmasına rağmen aramadı ilk kez

hoşgeldin canım.. arar inşallah canım bugün bitmedi ki daha:)) mutlaka bi yoğunluk olmuştır bekle bakalım ararsa da yaz hemen bende merak ederim şimdi

arar inşallah canım, inan ki arkadaşlarıyla kantinde oturunca parka gitmiş çocuklar gibi oluyolar, her şeyi unutuyolar, samimi oldukça bize olan ilgi azalıyo diye gözlemledim ama tabi ki araması gerek, uyumadan önce muhakkak arar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…