yaa peki eve dönerken nasıl doğru durağa geldiğimi anlicam? üzerinde yazmıyo ki canım? çok tuhaf yaaa.
tmm cnm mutlaka yazarım aradığında ama akşam oldu işte pek umudum kalmadı çünkü 9 dan sonra hiç aramaz biliyorum çünkü yatıyorlarmış ışık kapalı ses yankı yapar diye hayatta aramazson 1 saat kaldı inşallah arar kızlar ya aklım onda........
tmm cnm mutlaka yazarım aradığında ama akşam oldu işte pek umudum kalmadı çünkü 9 dan sonra hiç aramaz biliyorum çünkü yatıyorlarmış ışık kapalı ses yankı yapar diye hayatta aramazson 1 saat kaldı inşallah arar kızlar ya aklım onda........
İstanbulu öğrendiysen Ankara sana küçük gelir.durak konusunda zorlanmadım çünkü çok az otobüs kullandım.hamile kalınca ilk işimiz araba almak oldu.ilk geceden hamile kaldım,düşün artık:)) araba şart,ayağımızı yerden kesecek ucuz bir şey aldık.üst üste geldi her şey...evlendik,hemen bebek...1yaşına girdi şimdide asker yolu gözlüyorum.daha bir şeye alışmadan diğer şeye geçiyoruz.
İstanbulu öğrendiysen Ankara sana küçük gelir.durak konusunda zorlanmadım çünkü çok az otobüs kullandım.hamile kalınca ilk işimiz araba almak oldu.ilk geceden hamile kaldım,düşün artık:)) araba şart,ayağımızı yerden kesecek ucuz bir şey aldık.üst üste geldi her şey...evlendik,hemen bebek...1yaşına girdi şimdide asker yolu gözlüyorum.daha bir şeye alışmadan diğer şeye geçiyoruz.
inşallah seninkide arar canım ilk arayan yazsın ozaman :) telefon elimde bekliyyorum....
merhaba kızlar, hayırlı kandiller.. bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
istanbul tayfası bugün buluşucak ne güzel keşke imkan olsa da herkes birbirini çok daha yakından yüzyüze tanısa, ben de katılmayı isterdim. ama katılamayanlar burdan idare edicek, daha çok zaman var iyice tanıcaz birbirmizi, çok daha güzel anılarımızı paylaşıcaz birbirmize
yaa ben haftasonu sayfaya hiç bakamadım ama burada konuşuldu mu buluşma? şaşırdım...
yaa ben haftasonu sayfaya hiç bakamadım ama burada konuşuldu mu buluşma? şaşırdım...
aynen bende böyle bi yazıya şahit olmadım sizi face güzelleri sizi
günaydın kızlar carsmba istnbuldaki bulusmamıza gelmek isteyenler özel msj atsınd etayları özelden vericem burası herkese açık bşir forum olduğu için kimliği belirsizlerle paylaşmayalımElifcm senden ses beklıyorum elifss ve burcuozan
burda da face de konusuldu canım, istanbuldakiler düşünüp karar vericekti gidip gidemiceklerini, özelden mesaj atıcaklardı evet diyenler, emine(yaramazpisi) sık sık yazdı canım, ama olsun kuzum başka bi zaman yine ayarlanır yakındakiler( yani ben) de katılabilir böylelikle
bakın kızlar sizin için buldum, kaçırmış olabilirsiniz..
hmm anladım canım, doğrudur, ben haftasonu şehirdışındaydım 6 gün falan çok nadir bakabildim sayfaya. tekrarı olur inşallah... da zaten nişanlımdan izin çıkmadı bu konuya, daha önce konuşulduğunda söylemiştim ona, sıcak bakmadı, ben de ısrar edemedim. öyle yani.
öğrenirsin canım hiç merak etme basit bi şehirdir ankara yormaz kimseyi :)yaa peki eve dönerken nasıl doğru durağa geldiğimi anlicam? üzerinde yazmıyo ki canım? çok tuhaf yaaa.
kesin maçı izliyordur o sen merak etme canımHerkese iyi akşamlar hayırlı kandiller arkadaşlar.. Eşim dünden beri hiç aramadı çok merak ediyorum sesini duyamadım, bide yanında cep telfonu olmasına rağmen aramadı ilk kez
öğrenirsin canım hiç merak etme basit bi şehirdir ankara yormaz kimseyi :)
kesin maçı izliyordur o sen merak etme canım
olur mu canım benim uğraşmak ne demek...olabilir canım ya hızlı ilerliyoruz bi de dönüp bakma şansın olmadı demekki, tekrarı olsun isterim ben de bu sefer uymadı bana da ama başka zaman olursa ben de gelebilirim çok yakındayım. yine denersin şansını onlar buluştular diye anlatırsın bugün, bi dahaki buluşma da ben de gitsemmi acaba falan dersingelebilrsin inşallah canım ya da ben de gelebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?