349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tmm cnm mutlaka yazarım aradığında ama akşam oldu işte pek umudum kalmadı çünkü 9 dan sonra hiç aramaz biliyorum çünkü yatıyorlarmış ışık kapalı ses yankı yapar diye hayatta aramaz son 1 saat kaldı inşallah arar kızlar ya aklım onda........

yaa peki eve dönerken nasıl doğru durağa geldiğimi anlicam? üzerinde yazmıyo ki canım? çok tuhaf yaaa.

İstanbulu öğrendiysen Ankara sana küçük gelir.durak konusunda zorlanmadım çünkü çok az otobüs kullandım.hamile kalınca ilk işimiz araba almak oldu.ilk geceden hamile kaldım,düşün artık:)) araba şart,ayağımızı yerden kesecek ucuz bir şey aldık.üst üste geldi her şey...evlendik,hemen bebek...1yaşına girdi şimdide asker yolu gözlüyorum.daha bir şeye alışmadan diğer şeye geçiyoruz.

Cnm ya arar inşallah,haber ver muhakkak

inşallah canım arar hem buraya aramıyo diye yazdığında arıyolar genelde uğurlu mu geliyo ne bekleyelim bakalım bu arada bende aramasını bekliyorum benim de 1 saat içinde aradı aradı yoksa aramaz ve konuşmadan uyuruz bugün

pikolatacım maşallah sana herşeyi hızlı hızlı geçmişsin:)) olsun bebişin sana arkadaş olmuş ama pekte iyi olmuş)

Allah bağışlasın canım, tam macera olmuş, amaaaan insan planladıkça düşündükçe içine dert olur bak size aksiyon olmuş baya peki bebiş büyütmek bakmak çok zor mu? ben nasıl bakarım diye korkuyorum, minnacık bişey hiçbi bilgim yok, evin en küçüğüyüm elime bebek almışlığım bile sayılıdır

merhaba kızlar, hayırlı kandiller.. bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
istanbul tayfası bugün buluşucak ne güzel keşke imkan olsa da herkes birbirini çok daha yakından yüzyüze tanısa, ben de katılmayı isterdim. ama katılamayanlar burdan idare edicek, daha çok zaman var iyice tanıcaz birbirmizi, çok daha güzel anılarımızı paylaşıcaz birbirmize

yaa ben haftasonu sayfaya hiç bakamadım ama burada konuşuldu mu buluşma? şaşırdım...

yaa ben haftasonu sayfaya hiç bakamadım ama burada konuşuldu mu buluşma? şaşırdım...

burda da face de konusuldu canım, istanbuldakiler düşünüp karar vericekti gidip gidemiceklerini, özelden mesaj atıcaklardı evet diyenler, emine(yaramazpisi) sık sık yazdı canım, ama olsun kuzum başka bi zaman yine ayarlanır yakındakiler( yani ben) de katılabilir böylelikle

bakın kızlar sizin için buldum, kaçırmış olabilirsiniz..

hmm anladım canım, doğrudur, ben haftasonu şehirdışındaydım 6 gün falan çok nadir bakabildim sayfaya. tekrarı olur inşallah... da zaten nişanlımdan izin çıkmadı bu konuya, daha önce konuşulduğunda söylemiştim ona, sıcak bakmadı, ben de ısrar edemedim. öyle yani.

olur mu canım benim uğraşmak ne demek...olabilir canım ya hızlı ilerliyoruz bi de dönüp bakma şansın olmadı demekki, tekrarı olsun isterim ben de bu sefer uymadı bana da ama başka zaman olursa ben de gelebilirim çok yakındayım. yine denersin şansını onlar buluştular diye anlatırsın bugün, bi dahaki buluşma da ben de gitsemmi acaba falan dersin gelebilrsin inşallah canım ya da ben de gelebilirim inşallah

Son düzenleme:
yaa peki eve dönerken nasıl doğru durağa geldiğimi anlicam? üzerinde yazmıyo ki canım? çok tuhaf yaaa.
öğrenirsin canım hiç merak etme basit bi şehirdir ankara yormaz kimseyi :)

Herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller arkadaşlar.. Eşim dünden beri hiç aramadı çok merak ediyorum sesini duyamadım, bide yanında cep telfonu olmasına rağmen aramadı ilk kez
kesin maçı izliyordur o sen merak etme canım

öğrenirsin canım hiç merak etme basit bi şehirdir ankara yormaz kimseyi :)

kesin maçı izliyordur o sen merak etme canım

aa maç mı var, benimki de maçı izliyo o zaman o da aramadı ama dediğim gibi parkta oynayan çocuklar gibi oluyo arkadaşlarını görünce sağ ol canım inşallah öğrenirim. yani okurken 5 ay yurt dışında yaşadım orada hiç sorun yaşamadım yol konusunda ama ist.daki gibiydi otobüslerin durakların sistemi :/

aynen canım şansımı denerim ben de sizleri görmeyi çok isterim, çok da merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…