o zaman bugün aranmayanların sebebi belli oldu desenizenapalım artık iyi olsunlarda
diyorum ya çocuk gibileroyuna dalmışlar koca bebekler siziiiiii
doğru tespit canım hem de ne koca bebeklerolsun ama keyifleri yerinde olsunda bize sataşmasınlar ama dimi şimdi :)))
kızlarr kocam aradı çok şükür, merak edenlerdende Allah razı olsun... bitanem benim ya yeni gittiği yerde nöbetti bi çavuş varmış benimkini uyarmışlar sakın telofonu alma bugün eline gördüğü anda alıyor demişler garibim şimdi lavaboya girdim meraketme diye aradım dedi ayyyyy çok mutlu oldum sesini duyduğuma 1 dk konuştuk ama olsun şükür..
kızlarr kocam aradı çok şükür, merak edenlerdende Allah razı olsun... bitanem benim ya yeni gittiği yerde nöbetti bi çavuş varmış benimkini uyarmışlar sakın telofonu alma bugün eline gördüğü anda alıyor demişler garibim şimdi lavaboya girdim meraketme diye aradım dedi ayyyyy çok mutlu oldum sesini duyduğuma 1 dk konuştuk ama olsun şükür..[/QUOTE
olsun canım aramış yaa saolsun yazık ama bi yolunu bulmuş bak:)) sende için rahat bişekilde uyuycaksın bu gece
aman keyifleri iyi olsun
senden de Allah razı olsun canım :) demiştik muhakkak arar uyumadan diyebak bari seninkinin bahanesi var, bizimkiler kesin maça daldı koca bebeğim benim
seninkide arar cnm inşallah uyumadan sesini duydum ya kendime geldim.. Maçta erkeklerin vazgeçilmezi tek oyalandıkları şey işte :)
canım tam afacan oldu bugünlerdeinan annesi gibi oldu, benle konuşurken arkadaşları çağırıyo arkadan, dün benle konuşurken bi yandan arkadaşlarının muhabbetini dinliyo ama ben çok eğleniyorum memnunum bu durumdan çünkü çok asosyaldi askerden önce, inan bir arkadaşı bile yoktu beni üzüyordu bu durum, ama şu an arkadaşlarıyla ortamı olması onlarla da stres atması bir şeyler paylaşması hoşuma gidiyor üstelik onu yolcu ederken hava alanında arkadaşlarının bazılarıyla tanışma imkanım oldu afacanımın ve hepinizin afacanlarının güzel askerlik anıları, dostları tertipleri olsun inşallah
Allah bağışlasın canım, tam macera olmuş, amaaaan insan planladıkça düşündükçe içine dert olur bak size aksiyon olmuş bayapeki bebiş büyütmek bakmak çok zor mu? ben nasıl bakarım diye korkuyorum, minnacık bişey hiçbi bilgim yok, evin en küçüğüyüm elime bebek almışlığım bile sayılıdır
senin adına çok sevindim cnm sonuçta her insanın sevdiği dışında arkadaşları olmalı, ortamı olmalı yoksa belli bi zamandan sonra kendinide senide sıkabilirdi, askerlik yarıyor işte bazılarına :)
Cnm ben de evin en küçüğüyüm.inan yeni doğan bebeği elime bile alamazdım.sanki kolu bacağı kırılacak gibi gelirdi.bebekleride pek sevmezdim,eşim bayılır.hiç evlenip çocuk sahibi olma hayali kurmadım. Veee anne oldum.hem de iyi bir anne:))) Allah yardım ediyor.bir sürü kitap okudum,video izledim.
Abartıkları kadar zor değil,hatta çok zevkli.pedagog Adem Güneş'i takip ediyorum,çok faydasını gördüm.
Eşim aradı az önce.adanamerkezdeydi,ilçeye götürmüşler.1 tane telefon varmış,burası çok kötü dedi.morali ilk defa bu kadar bozuktuaskerlik şimdi başlıyor dedi.neden böyle söylüyorsun dedim,konuşamam diyor.benimde canım sıkıldı.
bir de hep neşeli ve güçlü gözükmekten bıktım.bugün keyfim yok,evimi özledim.kayınvalidemde kalıyoruz.1ay sonra annemlerin yanına geçicem.evimi,odamı,eşimi istiyorum...
Eşim aradı az önce.adanamerkezdeydi,ilçeye götürmüşler.1 tane telefon varmış,burası çok kötü dedi.morali ilk defa bu kadar bozuktuaskerlik şimdi başlıyor dedi.neden böyle söylüyorsun dedim,konuşamam diyor.benimde canım sıkıldı.
bir de hep neşeli ve güçlü gözükmekten bıktım.bugün keyfim yok,evimi özledim.kayınvalidemde kalıyoruz.1ay sonra annemlerin yanına geçicem.evimi,odamı,eşimi istiyorum...
iyi geceler kızlarrr. Çok mutluyum sizle paylaşayım dedim bugün itibariyle çeyiz alışverişime başladım.. 83 parça misafir yemak takımı 24 parça gündelik yemek takımı tencere takımı( 4 farklı boy çelik tencere) 1 seramik wok tava 3 boy teflon tava 89 parça kaşık çatal bıçak seti cezve takımı çaydanlık ne mutlu oldum ya pazartesi elimde olacak inşallahbu arada herkesin kandil mübarek olsun inşallah ettiğiniz tüm dualar kabul olsun
ohhh hayırlı olsun mutlu günlerde kullan inşallah canım sevdiğinle bir ömür
procrastinate sesli güldüm resmen bayıldım kayınvalideneçok sevimliler şu büyükler kadıncağız en yakın benzetmeyi yapmış atm
iyi geceler kızlarrr. Çok mutluyum sizle paylaşayım dedim bugün itibariyle çeyiz alışverişime başladım.. 83 parça misafir yemak takımı 24 parça gündelik yemek takımı tencere takımı( 4 farklı boy çelik tencere) 1 seramik wok tava 3 boy teflon tava 89 parça kaşık çatal bıçak seti cezve takımı çaydanlık ne mutlu oldum ya pazartesi elimde olacak inşallahbu arada herkesin kandil mübarek olsun inşallah ettiğiniz tüm dualar kabul olsun
Benimde keyfim çok kötü. Kocamda konuştum canı şıkkın dı çok dua et dedı . Zor şartlarda askerlık yapıyor şartları ağır . Yorulmuş sıkılmış tabı canı sagolsun binada hamd ve şükür rabbım beterınden saklasın ama ınsan üzülüyor... Sesi keyıfsıZdı .... Kızlar beklemekte zor bende Ankara da halamlardayım . Evrimi özledım yatağımı eşyalarımı özledım... Kocamı ve çok sıkıldımmm ya beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?