349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr kocam aradı çok şükür, merak edenlerdende Allah razı olsun... bitanem benim ya yeni gittiği yerde nöbetti bi çavuş varmış benimkini uyarmışlar sakın telofonu alma bugün eline gördüğü anda alıyor demişler garibim şimdi lavaboya girdim meraketme diye aradım dedi ayyyyy çok mutlu oldum sesini duyduğuma 1 dk konuştuk ama olsun şükür..

doğru tespit canım hem de ne koca bebekler olsun ama keyifleri yerinde olsunda bize sataşmasınlar ama dimi şimdi :)))

aman keyifleri iyi olsun

senden de Allah razı olsun canım :) demiştik muhakkak arar uyumadan diye bak bari seninkinin bahanesi var, bizimkiler kesin maça daldı koca bebeğim benim

aman keyifleri iyi olsun

senden de Allah razı olsun canım :) demiştik muhakkak arar uyumadan diye bak bari seninkinin bahanesi var, bizimkiler kesin maça daldı koca bebeğim benim

seninkide arar cnm inşallah uyumadan sesini duydum ya kendime geldim.. Maçta erkeklerin vazgeçilmezi tek oyalandıkları şey işte :)

seninkide arar cnm inşallah uyumadan sesini duydum ya kendime geldim.. Maçta erkeklerin vazgeçilmezi tek oyalandıkları şey işte :)

canım tam afacan oldu bugünlerde inan annesi gibi oldumm, benle konuşurken arkadaşları çağırıyo arkadan, dün benle konuşurken bi yandan arkadaşlarının muhabbetini dinliyo ama ben çok eğleniyorum memnunum bu durumdan çünkü çok asosyaldi askerden önce, inan bir arkadaşı bile yoktu beni üzüyordu bu durum, ama şu an arkadaşlarıyla ortamı olması onlarla da stres atması bir şeyler paylaşması hoşuma gidiyor üstelik onu yolcu ederken hava alanında arkadaşlarının bazılarıyla tanışma imkanım oldu afacanımın ve hepinizin afacanlarının güzel askerlik anıları, dostları tertipleri olsun inşallah

Son düzenleme:

senin adına çok sevindim cnm sonuçta her insanın sevdiği dışında arkadaşları olmalı, ortamı olmalı yoksa belli bi zamandan sonra kendinide senide sıkabilirdi, askerlik yarıyor işte bazılarına :)

Cnm ben de evin en küçüğüyüm.inan yeni doğan bebeği elime bile alamazdım.sanki kolu bacağı kırılacak gibi gelirdi.bebekleride pek sevmezdim,eşim bayılır.hiç evlenip çocuk sahibi olma hayali kurmadım. Veee anne oldum.hem de iyi bir anne:))) Allah yardım ediyor.bir sürü kitap okudum,video izledim.
Abartıkları kadar zor değil,hatta çok zevkli.pedagog Adem Güneş'i takip ediyorum,çok faydasını gördüm.

Eşim aradı az önce.adanamerkezdeydi,ilçeye götürmüşler.1 tane telefon varmış,burası çok kötü dedi.morali ilk defa bu kadar bozuktu askerlik şimdi başlıyor dedi.neden böyle söylüyorsun dedim,konuşamam diyor.benimde canım sıkıldı.

bir de hep neşeli ve güçlü gözükmekten bıktım.bugün keyfim yok,evimi özledim.kayınvalidemde kalıyoruz.1ay sonra annemlerin yanına geçicem.evimi,odamı,eşimi istiyorum...

senin adına çok sevindim cnm sonuçta her insanın sevdiği dışında arkadaşları olmalı, ortamı olmalı yoksa belli bi zamandan sonra kendinide senide sıkabilirdi, askerlik yarıyor işte bazılarına :)

sağ olasın canım aynen öyle, ben zaten gitmeden söyledim ona askerlik sana çok şey katacak diye...

ben de aynı senin gibiyim üstelik çocukları çokkk sevenlerden değilim peki muhakkak şu kitabı oku çok işine yarar diyeceğin kitaplar var mı annelik konusunda? tecrübelerinden faydalanmak isterim canım. Adem Güneş'i ben de dinliyorum zaman zaman :)

canım neden evinde kalmıyorsun bir süre? yalnız kalmak istemediğin için mi, yoksa eşin mi öyle istiyor? bence annenlere şimdiden geç, sonuçta anlayışlı olmalı herkes sana, askerlik zor, bekleyene ayrı bir zor... eminim anlayışla karşılarlar, daha sonra yine kayınvalidene geçersin. biraz değişiklik olsun. tabi ki bizim de dayanamadığımız vakitler oluyor, tabi ki zor, çok normal moralinin bozulması. canları sağ olsun da biraz da sıkıntı yüzü görecekler tabi, her yer aynı hele Katılma toplama merkezleri o ktm dedikleri yerler. kayınvalidem onlara atm diyor canım benim, kıyamam ben ona.

bi yerden bi yere gidince yerini yadırgar illaki alışma süreci var bence bikaç güne morali yerine gelir seninde desteğinle sabırla herşey hallolur
o günlerde gelicek Allah'ın izniyle sadece biraz zaman..

iyi geceler kızlarrr. Çok mutluyum sizle paylaşayım dedim bugün itibariyle çeyiz alışverişime başladım.. 83 parça misafir yemak takımı 24 parça gündelik yemek takımı tencere takımı( 4 farklı boy çelik tencere) 1 seramik wok tava 3 boy teflon tava 89 parça kaşık çatal bıçak seti cezve takımı çaydanlık ne mutlu oldum ya pazartesi elimde olacak inşallah bu arada herkesin kandil mübarek olsun inşallah ettiğiniz tüm dualar kabul olsun

procrastinate sesli güldüm resmen bayıldım kayınvalidene çok sevimliler şu büyükler kadıncağız en yakın benzetmeyi yapmış atm

ohhh hayırlı olsun mutlu günlerde kullan inşallah canım sevdiğinle bir ömür

Benimde keyfim çok kötü. Kocamda konuştum canı şıkkın dı çok dua et dedı . Zor şartlarda askerlık yapıyor şartları ağır . Yorulmuş sıkılmış tabı canı sagolsun binada hamd ve şükür rabbım beterınden saklasın ama ınsan üzülüyor... Sesi keyıfsıZdı .... Kızlar beklemekte zor bende Ankara da halamlardayım . Evrimi özledım yatağımı eşyalarımı özledım... Kocamı ve çok sıkıldımmm ya beklemekten

procrastinate sesli güldüm resmen bayıldım kayınvalidene çok sevimliler şu büyükler kadıncağız en yakın benzetmeyi yapmış atm

yaa ben de o söylediğinde güldüm ama inşallah yanlış anlamamıştır çünkü tiye almak için değil gerçekten hoşuma gittiği için gülmüştüm. atmde kalacak diyo yerim yerim

oh oh maşallah canım güle güle kullanın aşkla inşallah. ee ne kadara mal oldu peki :) büyükbaşları halletmişsin maşallah bir de hangi markaları aldın, hatta yükleyebiliyorsan netten foto.larını da yükleyebilirsin, görmekten zevk duyarız

canım evliyken beklemek muhakkak ki daha zor oluyordur, ama dediğin gibi nasip böyleymiş, geldiklerinde bir daha ayrılık olmicak inşallah, zaman zaman bizim de moralimizin bozulduğu olacak bunlar çok normal. bazı günler mutlu pozitif bazı günler hüzünlü öyle böyle geçecek bu günler. bitecek bu şafak. hepsi için dua ediyoruz inşallah, bugün kandil vesilesiyle yine ettik, şartlar, güvenlik durumu, soğuk vs... hepsinden selamete çıksınlar inşallah. evet, bize de onlara da zor. üzülüyoruz muhakkak ama çok yıpratmayalım kendimizi, daha göreceğimiz günler var, sabrımız ömrümüzün tamamında bize lazım. sermayemizi de idareli tüketelim bu anlamda. dua edip rahatlayalım, bizi rahatlatan şeyler yapalım, o şeyleri keşfedip bulalım, havalar bu ara güzel, çıkıp hava alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…