yaa ben de o söylediğinde güldüm ama inşallah yanlış anlamamıştır çünkü tiye almak için değil gerçekten hoşuma gittiği için gülmüştüm. atmde kalacak diyo yerim yerim
yok canım yanlış anlamamıştır bence bende pek tutamam gülerim hemen annem de aman bi yanlış çıkmasın ağzımızdan der hemende yakala
Eki Görüntüle 614627 Eki Görüntüle 614628 Eki Görüntüle 614629 Eki Görüntüle 614630 Eki Görüntüle 614631 Eki Görüntüle 614632 Eki Görüntüle 614633 Eki Görüntüle 614634
kızlar bilmiyorum oldumu gönderince anlıcam olup olmadığını öncelikle ben bernordaya sadece yemek takımı almaya gitmiştim 3 yıldır kesin alcam diyip haylini kurduğum bi yemek takımı vardı ama fiyatı 2,700 tl idi ama yinede alcam diyodum hatta bgün onu alcam diye çıktım sonra bernardoya girdim kızım şeyma bi sakin ol dedim buna 2700 verceğine bi dünya şey alırsın sonra çeyiz kampanyası olduğunu gördüm eklenti olarak ekledim umarım görülür ilk defa deniyorum resim yüklemeyi neyse çeyiz kampanyası kapsamında misafir yemek takımı 83 parça .. günlük yemek takımı(içinde bardağı çatal kaşığı falan hepsi var),89 parça çkb takımı şık bi deri saklama kutusu var,15 parça çelik set içinde 4 tencere cezve takımı ve çaydanlık var bunlar toplm kampanya dahilinde 1699 tl ve 100 tl hediye çeki veriliyo bendebi seramik wok tava 3 boyda teflon aldım onlarda 120 tuttu yani onlar için 20 lira ödedim toplamda 1500 e aldım hepsini umarım beyenirsiniz bu arada yemek takımının resmini yükledim ama o değil bulamadım resmini nedense bu arada benim yemek takımı daha güzel
Eki Görüntüle 614627 Eki Görüntüle 614628 Eki Görüntüle 614629 Eki Görüntüle 614630 Eki Görüntüle 614631 Eki Görüntüle 614632 Eki Görüntüle 614633 Eki Görüntüle 614634
kızlar bilmiyorum oldumu gönderince anlıcam olup olmadığını öncelikle ben bernordaya sadece yemek takımı almaya gitmiştim 3 yıldır kesin alcam diyip haylini kurduğum bi yemek takımı vardı ama fiyatı 2,700 tl idi ama yinede alcam diyodum hatta bgün onu alcam diye çıktım sonra bernardoya girdim kızım şeyma bi sakin ol dedim buna 2700 verceğine bi dünya şey alırsın sonra çeyiz kampanyası olduğunu gördüm eklenti olarak ekledim umarım görülür ilk defa deniyorum resim yüklemeyi neyse çeyiz kampanyası kapsamında misafir yemek takımı 83 parça .. günlük yemek takımı(içinde bardağı çatal kaşığı falan hepsi var),89 parça çkb takımı şık bi deri saklama kutusu var,15 parça çelik set içinde 4 tencere cezve takımı ve çaydanlık var bunlar toplm kampanya dahilinde 1699 tl ve 100 tl hediye çeki veriliyo bendebi seramik wok tava 3 boyda teflon aldım onlarda 120 tuttu yani onlar için 20 lira ödedim toplamda 1500 e aldım hepsini umarım beyenirsiniz bu arada yemek takımının resmini yükledim ama o değil bulamadım resmini nedense bu arada benim yemek takımı daha güzel
Kızlar Allah rahatlık versin, iyi geceler hepinize
Bence en ıyısını yapmışsınız ... Çok mantıklı ve ıyıEki Görüntüle 614627 Eki Görüntüle 614628 Eki Görüntüle 614629 Eki Görüntüle 614630 Eki Görüntüle 614631 Eki Görüntüle 614632 Eki Görüntüle 614633 Eki Görüntüle 614634
canım iyi günlerde kullanın, hepsi de çok cici ürünler ne güzel Allah aşkla kullanmayı nasip etsin
fiyatı da uygun çok güzel olmuş böyle çeyiz kampanyaları çok daha hesaplı galiba aldın mı hepsini alıcaksın böylesi daha mantıklı gibi.
sağol canım inşallah hepimiz çeyizlerimizi aşkla kullanırız umarım kullanırkende bugün aldığım gibi mutlu olurum mutlu oluruz hepimizhayırlı olsun canım mutlu günlerde kullan inşallah
sağ olasın canımaynen öyle, ben zaten gitmeden söyledim ona askerlik sana çok şey katacak diye...
ben de aynı senin gibiyim üstelik çocukları çokkk sevenlerden değilimpeki muhakkak şu kitabı oku çok işine yarar diyeceğin kitaplar var mı annelik konusunda? tecrübelerinden faydalanmak isterim canım. Adem Güneş'i ben de dinliyorum zaman zaman :)
Eşim aradı az önce.adanamerkezdeydi,ilçeye götürmüşler.1 tane telefon varmış,burası çok kötü dedi.morali ilk defa bu kadar bozuktuaskerlik şimdi başlıyor dedi.neden böyle söylüyorsun dedim,konuşamam diyor.benimde canım sıkıldı.
bir de hep neşeli ve güçlü gözükmekten bıktım.bugün keyfim yok,evimi özledim.kayınvalidemde kalıyoruz.1ay sonra annemlerin yanına geçicem.evimi,odamı,eşimi istiyorum...[/QUOTE
Bizde istyrz insallah bugunde bitti safak dogan gunes diycez canim biraz daha sabir gerci evli olmak hakkinda yorum yapmam dogru olmaz sanrm tabikide daha cok ozledigini tahmin etmekte zorlanmiyrm ama insallah bugun kandil ve hepimiz icin askerlerimiz icin dua ettm sizde unutmayin askerlerimizi yarenlerini..
iyi geceler kızlarrr. Çok mutluyum sizle paylaşayım dedim bugün itibariyle çeyiz alışverişime başladım.. 83 parça misafir yemak takımı 24 parça gündelik yemek takımı tencere takımı( 4 farklı boy çelik tencere) 1 seramik wok tava 3 boy teflon tava 89 parça kaşık çatal bıçak seti cezve takımı çaydanlık ne mutlu oldum ya pazartesi elimde olacak inşallahbu arada herkesin kandil mübarek olsun inşallah ettiğiniz tüm dualar kabul olsun
Hayrli olsun canim takimlarinada baktim cok begendim gule gule kullanin sevdiklerinizle boyle guzel heycanlari paylasmanizda enerji veriyo bizlere.. İnsalalh biz daha ceyiz alisverisine baslayamadk darisi henuz baslamayanlarin basina:))
Bazen bende boyle oluyrm siz evlsiiniz kocanizi ozluyosunuz en azindan herkes bi ozlediginiz oldugunuda biliyo aslinda simdi bizde durumlar daha farkli askerden gelince degerlendrcez dedi bizimkiler simdi heycanla askerimi bekliyrm ve olup biticek hic bi fikrim yok korku heycan uzuntu hepsini karma karisik bi anda yasiyrm ozlemide ekleyince cok garip bi sekilde bekliyrm isteBenimde keyfim çok kötü. Kocamda konuştum canı şıkkın dı çok dua et dedı . Zor şartlarda askerlık yapıyor şartları ağır . Yorulmuş sıkılmış tabı canı sagolsun binada hamd ve şükür rabbım beterınden saklasın ama ınsan üzülüyor... Sesi keyıfsıZdı .... Kızlar beklemekte zor bende Ankara da halamlardayım . Evrimi özledım yatağımı eşyalarımı özledım... Kocamı ve çok sıkıldımmm ya beklemektenbenim halimi dusunup en azindan esini beklio olmaktan yana sukret bence canim ben bazen ne hissetmem gerektigini bile kestremiyrm..
sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah yeni başladık bakalım şimdilik zaten ancak mutfak ürünleri alabilirim çeyiz kampanyaları uygun oluyo gerçekten yakalamak önemili takip etmek lazım normalde sadece yemek takımı 1200 dü ama herşeyi yarıyarıya almış oldum zaten şimdi bernardoda baya indirim var kızlar herşey %50 inmiş karacadada öyle tavsiye ederim haftaya kahvaltı takımıda alcam
sağol canım inşallah hepimiz çeyizlerimizi aşkla kullanırız umarım kullanırkende bugün aldığım gibi mutlu olurum mutlu oluruz hepimiz
Sanki 99 desek daha çabuk geçecek zaman!
Sanki 99 desek daha çabuk geçecek zaman!
canım acaba yaz dönemi veya kış dönemi arasında fiyat farkı oluo mu ki? bernardo kahvaltı takımlarına ben de bayılıyorum ya alınca paylaş bizle hemen canım fikir olsun bize de
kesinlikle canımcım 6 şubat itibari ile 99 demeye başlıyoruz
Sanki banada oyle gelio 3 rakamlilara veda etmek istyrm bi an once.. İnsallah 99 sonra 81 sonra
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
sonradaaaa safak dogan guneeeess diycezinsallah bir an once o gunleri gorelimm..
canım neden evinde kalmıyorsun bir süre? yalnız kalmak istemediğin için mi, yoksa eşin mi öyle istiyor? bence annenlere şimdiden geç, sonuçta anlayışlı olmalı herkes sana, askerlik zor, bekleyene ayrı bir zor... eminim anlayışla karşılarlar, daha sonra yine kayınvalidene geçersin. biraz değişiklik olsun. tabi ki bizim de dayanamadığımız vakitler oluyor, tabi ki zor, çok normal moralinin bozulması. canları sağ olsun da biraz da sıkıntı yüzü görecekler tabi, her yer aynı hele Katılma toplama merkezleri o ktm dedikleri yerler. kayınvalidem onlara atm diyorcanım benim, kıyamam ben ona.
Oh ohhhh içimi rahatlatın akşam akşam:))Sanki banada oyle gelio 3 rakamlilara veda etmek istyrm bi an once.. İnsallah 99 sonra 81 sonra
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
sonradaaaa safak dogan guneeeess diycezinsallah bir an once o gunleri gorelimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?