349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bilmiyorum oldumu gönderince anlıcam olup olmadığını öncelikle ben bernordaya sadece yemek takımı almaya gitmiştim 3 yıldır kesin alcam diyip haylini kurduğum bi yemek takımı vardı ama fiyatı 2,700 tl idi ama yinede alcam diyodum hatta bgün onu alcam diye çıktım sonra bernardoya girdim kızım şeyma bi sakin ol dedim buna 2700 verceğine bi dünya şey alırsın sonra çeyiz kampanyası olduğunu gördüm eklenti olarak ekledim umarım görülür ilk defa deniyorum resim yüklemeyi neyse çeyiz kampanyası kapsamında misafir yemek takımı 83 parça .. günlük yemek takımı(içinde bardağı çatal kaşığı falan hepsi var),89 parça çkb takımı şık bi deri saklama kutusu var,15 parça çelik set içinde 4 tencere cezve takımı ve çaydanlık var bunlar toplm kampanya dahilinde 1699 tl ve 100 tl hediye çeki veriliyo bendebi seramik wok tava 3 boyda teflon aldım onlarda 120 tuttu yani onlar için 20 lira ödedim toplamda 1500 e aldım hepsini umarım beyenirsiniz bu arada yemek takımının resmini yükledim ama o değil bulamadım resmini nedense bu arada benim yemek takımı daha güzel

canım iyi günlerde kullanın, hepsi de çok cici ürünler ne güzel Allah aşkla kullanmayı nasip etsin
fiyatı da uygun çok güzel olmuş böyle çeyiz kampanyaları çok daha hesaplı galiba aldın mı hepsini alıcaksın böylesi daha mantıklı gibi.

hayırlı olsun canım mutlu günlerde kullan inşallah

Bence en ıyısını yapmışsınız ... Çok mantıklı ve ıyı

sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah yeni başladık bakalım şimdilik zaten ancak mutfak ürünleri alabilirim çeyiz kampanyaları uygun oluyo gerçekten yakalamak önemili takip etmek lazım normalde sadece yemek takımı 1200 dü ama herşeyi yarıyarıya almış oldum zaten şimdi bernardoda baya indirim var kızlar herşey %50 inmiş karacadada öyle tavsiye ederim haftaya kahvaltı takımıda alcam
hayırlı olsun canım mutlu günlerde kullan inşallah
sağol canım inşallah hepimiz çeyizlerimizi aşkla kullanırız umarım kullanırkende bugün aldığım gibi mutlu olurum mutlu oluruz hepimiz

Çocuk bakımıyla ilgili bir kitap almıştım.gazı nasıl çıkar vs...hepsi yazıyordu.kitap evde,yazarını hatırlamıyorum.bu kısım birazda çevrendekilerin tecrübeleriyle idare ediliyor.benim en önemsediğim şey pedagojik gelişimi,burada Adem güneş ten yardım alıyoruz.neredyse tüm kitaplarını aldım,ses kayıtlarını da dinlemeye çalışıyorum.

sağol canım inşallah hepimiz çeyizlerimizi aşkla kullanırız umarım kullanırkende bugün aldığım gibi mutlu olurum mutlu oluruz hepimiz[/QUOTE]

aminnnnnnnnnnnnn tatlım benim inşallah

canım acaba yaz dönemi veya kış dönemi arasında fiyat farkı oluo mu ki? bernardo kahvaltı takımlarına ben de bayılıyorum ya alınca paylaş bizle hemen canım fikir olsun bize de

canım acaba yaz dönemi veya kış dönemi arasında fiyat farkı oluo mu ki? bernardo kahvaltı takımlarına ben de bayılıyorum ya alınca paylaş bizle hemen canım fikir olsun bize de

Canim bende merak ediyrm onu ben simdi ceyiz hic almiyrm hepsini evlenecegim zaman aliyim diye acaba indrm nezmanlar oluyoki sonucta mevsimlik degil bu esyalar surekli takip etmek mi gerek acaba?

Cnm ya evde tek kalamam,kafayı yerim.zaten bu şehre yabancıyım,komşularda gelip gitmez sağolsunlar.kendimi yalnız hissederim,hem de korkarım:)zaten kayınvalidemler yalnız bırakmaz beni.sağolsunlar kızlarından ayırmazlar.maşallah aramız çooook iyi,rahatım yerinde.moralim bozulmasın diye önümde arkamda koşturuyorlar.belki annemlerde bu kadar rahat olamam.o yönden rahatım ama insan evini özlüyor.eşim istersen çoğunluk annenlerde kal dedi ama ben burayı bırakamadım.ilk torunları ve ben de onları ailem gibi seviyorum.bakalım yarı burada yarı ailemin yanında kalıcam.ilk başta her ay başı yer değiştireyim diye düşündüm ama vazgeçtim.mesafe uzak,bebek var...

Sanki banada oyle gelio 3 rakamlilara veda etmek istyrm bi an once.. İnsallah 99 sonra 81 sonra
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
sonradaaaa safak dogan guneeeess diycez insallah bir an once o gunleri gorelimm..
Oh ohhhh içimi rahatlatın akşam akşam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…