hoş geldin canım, ben de halsizim... depresif hallere karşı ibrahim saraçoğlundan bir kür not ettim, bakalım işe yaricak mı... sen nasılsın kuzum?
canım senin de canın sıkılmış, paylaşmak istemişsin olmuş bi kere napalım... belki babasını arar konusur eşin? orada olmaları sıkıntılardan bertaraf olacaklar anlamına gelmiyor canını sıkma sen, tabi ki sen ona oluyorsan o da sana destek olacak...
Canım üzme kendini lütfen elinde olmadan çıkmış agzından rahatlamak istemişsin sende seninde canın sıkılmış olsun anlar eşinde bu sebebten yansıttıgını düzelmiycek birşey yok canım birdahaki arayışında daha iyi oldugunu belirtirsin onunda içi rahatlar seninde içini ferah tutmaya çalış şimdi :109:
Anlatılmış bitmiş canım sürekli bunu düşünüp daha çok canını sıkmana sebep olucaktır eşin o senin bir derdin oldugunda ona anlatmıycaksında kime anlatıcaksın insanın morali bozuk oldugundada yalan söyleyemezya anlamıştır o seni dua et bol bol inşallah yarına kalmadan buakşam konuşursunuz tekrar tatlımOf ya vallahi ya cok bunaldım ev is bırde kayınvalıdemlerın stresi ... Ee tüm ev masrafları kıraı benım üzerimde... Çok bunaldım anlattım kocama... Oda canı sıkıldı iyice kötü oldum...pısman oldum anlatmasaydım dedım
daha 112 gün var ve ben onu ziyaret ederim havalar düzelince diyodum..ama o istemiyo..gelme bekle işte diyo..aklı bende kalırmış..okadar gün nası dayanırım ki..( çok moralim bozuldu
Anlatılmış bitmiş canım sürekli bunu düşünüp daha çok canını sıkmana sebep olucaktır eşin o senin bir derdin oldugunda ona anlatmıycaksında kime anlatıcaksın insanın morali bozuk oldugundada yalan söyleyemezya anlamıştır o seni dua et bol bol inşallah yarına kalmadan buakşam konuşursunuz tekrar tatlım
Canım bozma moralini aklının sende kalıcagını düşünüyordur o yüzden öyle söylemiştir süpriz yapsan falan kızarmıki sana bilemedim şimdi herkes farklı oluyor tabi :26: moralini bozma havalar düzelsin bi tekrar konuşursunuz şimdi havalar kötü diye söylemiş olabilir
canımcım şöyle ki, bu sabah tesadüfen trtde rastladım, SABAHLARI 2 su bardağı suda 3-4 yaprak ıspanağı ve aynı miktar maydanozu tam 5dk haşlayın, 10-15 dk dinlendirip için diyor.hoşbulduk canım iyim çok şükür sevdiğimin sesini duysam daha iyi olurum :)tatlım aman dikkat et hasta olma...depresif hallere karşı nasıl bi kürmüş o
kızar kesin..sadece kendi açısından düşünüyo bu konuda..bilmiyorum ya..ben 15saat yolu onun içn gitmeyi göze alıyorum..onun yaptığna bak..
Canım izme kendini onlarda çok öZlüyor ama topu topu birkaç saat ıcın o yolu gıdelımmı istemmiyorlar. Ve askerıye çarşı ıznıne fılan ıızn vermezler bostan yere gıdersın dıye dıyolar
kızar kesin..sadece kendi açısından düşünüyo bu konuda..bilmiyorum ya..ben 15saat yolu onun içn gitmeyi göze alıyorum..onun yaptığna bak..
Anladım canım benim havalar düzelsin fikri değişecektir elbet ama aklı sende kalıcak diye istemiyorsa dinliyceksin askerini napıcaksın :2:
Çok güzel şarkı canım teşekkür ederimKızlar bu gece de içimden bu şarkı geçti sizle de paylaşmak istedim :)
Gökhan Türkmen - Büyük İnsan 2008 albümü [url]www.eforumcu.net - YouTube[/url] ...
umarım değişir fikri yoksa böyle çok zor olcak canım
canımcım şöyle ki, bu sabah tesadüfen trtde rastladım, SABAHLARI 2 su bardağı suda 3-4 yaprak ıspanağı ve aynı miktar maydanozu tam 5dk haşlayın, 10-15 dk dinlendirip için diyor.
AKŞAM da 2 su bardağı suda 3-4 yaprak ıspanak ile aynı miktarda tere veya bir tatlı kaşığı tere tohumunu haşlayın 5 dk ve dinlendirip için diyor. 15 gün yapın 5 gün ara verin 15 gün daha yapın dedi. kendisi de yapıyormuş. bunu ilaç tedavisi kullananlarda ilacı kesince ilaç yerine uyguluyorlarmış. yani faydalı bir şeye benziyor. ben yapıcam :)
rica ederim canım kulağıma takılmıştı melodisi...Çok güzel şarkı canım teşekkür ederim
tatlım valla kolay gelsin sana bana pek içaçıcı gelmedi ne yalan söyleyim
Suavi - Hasret Türküsü (Yaralıdır can-ı yüreğim...) - YouTube
çok severim bu şarkıyı, dinliyim hemenKıskandıım bende paylaşıcam birtane
Nilüfer- Caddelerde rüzgar aklımda aşk var... - YouTube
Özledim şimdi çok uzaklarda...
Ellerim uzanmaz dokunamamki...
Ama ben yürreğimle dokunurumki
rica ederim canım kulağıma takılmıştı melodisi...
tadı çok iyi değil ama bi denicem canımsağ olasın
sonucunu bizlede paylaş canım mutlaka :)
valla canım ben bu hafta değil evden yataktan bile çıkmadığım için zaman gün kavramım sıfırlandıpaylaşırım canımya kızlar bu hafta hangi ara cuma oldu hiç farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?