349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya evet demeseydim iydii ama napıyım işte ya... Bakmayın kızlar ya bizde normal degılız ya... Hem onların askerde olmalarının suçlusu yada sebebı biz degılız . Ama demeseydım ıyı.dı. Kızlar ama hersey tüm masraflar benım üzerımde bende bunaldım çok...

Of ya vallahi ya cok bunaldım ev is bırde kayınvalıdemlerın stresi ... Ee tüm ev masrafları kıraı benım üzerimde... Çok bunaldım anlattım kocama... Oda canı sıkıldı iyice kötü oldum...pısman oldum anlatmasaydım dedım

daha 112 gün var ve ben onu ziyaret ederim havalar düzelince diyodum..ama o istemiyo..gelme bekle işte diyo..aklı bende kalırmış..okadar gün nası dayanırım ki..( çok moralim bozuldu

Böylesine canım sen mi yaptırdın sevgılı kıtabından? Kaç günde geldi? Kalıtelımı ? Bende istyrm ama ucuz degıl 60tlyı buluyor kargoylaa cesaret esmıyorum kötü olur dıye

Anlatılmış bitmiş canım sürekli bunu düşünüp daha çok canını sıkmana sebep olucaktır eşin o senin bir derdin oldugunda ona anlatmıycaksında kime anlatıcaksın insanın morali bozuk oldugundada yalan söyleyemezya anlamıştır o seni dua et bol bol inşallah yarına kalmadan buakşam konuşursunuz tekrar tatlım
daha 112 gün var ve ben onu ziyaret ederim havalar düzelince diyodum..ama o istemiyo..gelme bekle işte diyo..aklı bende kalırmış..okadar gün nası dayanırım ki..( çok moralim bozuldu

Canım bozma moralini aklının sende kalıcagını düşünüyordur o yüzden öyle söylemiştir süpriz yapsan falan kızarmıki sana bilemedim şimdi herkes farklı oluyor tabi :26: moralini bozma havalar düzelsin bi tekrar konuşursunuz şimdi havalar kötü diye söylemiş olabilir

kızar kesin..sadece kendi açısından düşünüyo bu konuda..bilmiyorum ya..ben 15saat yolu onun içn gitmeyi göze alıyorum..onun yaptığna bak..

hoşbulduk canım iyim çok şükür sevdiğimin sesini duysam daha iyi olurum :)tatlım aman dikkat et hasta olma...depresif hallere karşı nasıl bi kürmüş o
canımcım şöyle ki, bu sabah tesadüfen trtde rastladım, SABAHLARI 2 su bardağı suda 3-4 yaprak ıspanağı ve aynı miktar maydanozu tam 5dk haşlayın, 10-15 dk dinlendirip için diyor.
AKŞAM da 2 su bardağı suda 3-4 yaprak ıspanak ile aynı miktarda tere veya bir tatlı kaşığı tere tohumunu haşlayın 5 dk ve dinlendirip için diyor. 15 gün yapın 5 gün ara verin 15 gün daha yapın dedi. kendisi de yapıyormuş. bunu ilaç tedavisi kullananlarda ilacı kesince ilaç yerine uyguluyorlarmış. yani faydalı bir şeye benziyor. ben yapıcam :)

kızar kesin..sadece kendi açısından düşünüyo bu konuda..bilmiyorum ya..ben 15saat yolu onun içn gitmeyi göze alıyorum..onun yaptığna bak..

Canım izme kendini onlarda çok öZlüyor ama topu topu birkaç saat ıcın o yolu gıdelımmı istemmiyorlar. Ve askerıye çarşı ıznıne fılan ıızn vermezler bostan yere gıdersın dıye dıyolar

Canım izme kendini onlarda çok öZlüyor ama topu topu birkaç saat ıcın o yolu gıdelımmı istemmiyorlar. Ve askerıye çarşı ıznıne fılan ıızn vermezler bostan yere gıdersın dıye dıyolar

herhafta carsı iznine çıkıyolar nerdeyse..ben görmeyi çok istiyodum..tüm umudumu kırdı(

Anladım canım benim havalar düzelsin fikri değişecektir elbet ama aklı sende kalıcak diye istemiyorsa dinliyceksin askerini napıcaksın :2:

tatlım valla kolay gelsin sana bana pek içaçıcı gelmedi ne yalan söyleyim

Suavi - Hasret Türküsü (Yaralıdır can-ı yüreğim...) - YouTube

Kıskandıım bende paylaşıcam birtane

Nilüfer- Caddelerde rüzgar aklımda aşk var... - YouTube

Özledim şimdi çok uzaklarda...
Ellerim uzanmaz dokunamamki...
Ama ben yürreğimle dokunurumki [/QUOTE]
ohhh ne güzel şarkılarrr böyleee şarkı türkü gecesi mi yapsak

rica ederim canım kulağıma takılmıştı melodisi...

tadı çok iyi değil ama bi denicem canım sağ olasın

sonucunu bizlede paylaş canım mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…