349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hiho evet kuzumm, iyiyim bende birazdan derse oturucam da bi bakınayım dedim bizim hatunlar ne yapar ne eder ne konuşur diyee

iyi yapmışsın canım, kolay gele yau buarada bizimkinin anası bacısı gezmedeymiş, bi yasa bürünen ben oldum ne güzel dimi ağlarsa anam ağlar değilmiş demek ki, aradım keyifleri yerinde maşallah...

iyi yapmışsın canım, kolay gele yau buarada bizimkinin anası bacısı gezmedeymiş, bi yasa bürünen ben oldum ne güzel dimi ağlarsa anam ağlar değilmiş demek ki, aradım keyifleri yerinde maşallah...

ama canım bizlerde onların iyi haberini aldıkça iyi olmamız lazım artık.. değilse nasıl geçer daha 100küsür gün

Kızlarrrr yaaa çok kötü bişey yaptım... Cok salağım ya of. Kayınpederımle aranda sıkıcı bir muhabbet geçti.. Kocama anlattım çok canı sıkıldık. Keşke anlatmasaydım benimde yaptığım iş mi ya hele bana bakın ya örf. Salak gibi canını sıktım kocamın dilimi tutamadım... Canım çok sıkkın€ kızlarrr

merhaba kızlarr ben geldim nasılsınız :)
hoş geldin canım, ben de halsizim... depresif hallere karşı ibrahim saraçoğlundan bir kür not ettim, bakalım işe yaricak mı... sen nasılsın kuzum?

canım senin de canın sıkılmış, paylaşmak istemişsin olmuş bi kere napalım... belki babasını arar konusur eşin? orada olmaları sıkıntılardan bertaraf olacaklar anlamına gelmiyor canını sıkma sen, tabi ki sen ona oluyorsan o da sana destek olacak...

Canım üzme kendini lütfen elinde olmadan çıkmış agzından rahatlamak istemişsin sende seninde canın sıkılmış olsun anlar eşinde bu sebebten yansıttıgını düzelmiycek birşey yok canım birdahaki arayışında daha iyi oldugunu belirtirsin onunda içi rahatlar seninde içini ferah tutmaya çalış şimdi :109:

bu arada yaptırdım canım ben o sevgili kitabından, çok güsel oldu. gayette kaliteli kağıdı fln aklın kalmasınnn

Bende istyrm merak ediyrm nasil olucak diye

kimse bana neden cvp vermiyoo yaa (

Canim bende mektup disinda mendile bas harflerimizi isliycem baska biseyde gonderemyz mektuba anca sigar zarfa diye dusunuyrm

Cok guzel anlatmisin canim yaa:)) bizde evlenince bunlari anliycagz iyice sanrm:))

Aynisi bndede oldu malesef:)) bende romantiklikbeklemiyrm o yuzden ondan:))

hoş geldin canım, ben de halsizim... depresif hallere karşı ibrahim saraçoğlundan bir kür not ettim, bakalım işe yaricak mı... sen nasılsın kuzum?
hoşbulduk canım iyim çok şükür sevdiğimin sesini duysam daha iyi olurum :)tatlım aman dikkat et hasta olma...depresif hallere karşı nasıl bi kürmüş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…