Günaydın arkadaşlar şafağımız
1
1
1
Sadece 111
Çift hanelere son 12
Plakalara son 30
Cumamız hayırlara vesile olsun arkadaşlar inşallah
Ensevdigim bana ugurlu gelen sayıdır 111 hayır getirsin herkese inşallah ilkokuldan liseye kadar okul numaramdı hep hayatımın biryerlerindede kullandım burdada söylemek nasip olucakmış
)
İnsallah oda olucak insallah 1 yazcam hep beraber :)))
Amin tatlim cumamizda mubarek olsun..
Gunaydin canimm
Nasilsin nazliciim? Konustunmu askerinle kararini?
Günaydın canım bugünde bitsin geri kalan 111 günde çabukcak bitsin inşallahGünaydın canlar:)))
Yaşasın dün bitti,bugün de hemen bitsin.kavuşalım sevdiklerimize.
Günaydın canım konuştunmu askerinle merak ettim seni nasılsın ?gunaydın arkadaşlar..
Günaydın canım ne güzel bir rüya görmüşsün Allahım hayırlara yorsun inşallahGunaydin herkeseee:) kizlar bugun kayinvalide adayimi gordum henuz aramizda soz nisan olmadigi icin aday ama cok heycanliydi istemeye geldikleri kiyafetiyleydi ve bi garipti bi evdeydik ve cok heycanlaniodum hala heycani kaldi uzerimde eltim bile vardi yaa hayrdr insallh:) mutlu heycanli uyandm bugun ruyami tam hayrlayamasamda
günaydın canım ..hayırlı cumalar..
Günaydın canım bugünde bitsin geri kalan 111 günde çabukcak bitsin inşallah
Günaydın canım konuştunmu askerinle merak ettim seni nasılsın ?
Günaydın canım ne güzel bir rüya görmüşsün Allahım hayırlara yorsun inşallah
Günaydın tatlım hayırlı cumalar hayırlara vesile olsun inşallah
konustum dun akşam canım.beklıcm pisman olmamak ıcın.oda dıyor ne yapım edıp senı nısan ayında ıstetıcem dedı.bakalım gorelım artık.
hayırlı cumalar kızlar. yarın askerimle görüşücem 2buçuk aydır görüşmedik çok çokkk heyecanlıyım :)))))))))))))))
cnm hakkında en hayırlısı ne ise o olsunkonustum dun akşam canım.beklıcm pisman olmamak ıcın.oda dıyor ne yapım edıp senı nısan ayında ıstetıcem dedı.bakalım gorelım artık.
ne heyecanlısındır şimdihayırlı cumalar kızlar. yarın askerimle görüşücem 2buçuk aydır görüşmedik çok çokkk heyecanlıyım :)))))))))))))))
slm kızlar geçen günde sordum ama cvp alamadım tekrar sormam lazım aranızda aöf 3. sınıf işletme öğrencisi varmı?
bu arada bir sır vericem ben çok fena aşığım ve her telefon konuşmamızda daha beter aşık oluyorum bu adama
Selam hatunlar
Nasıl gidiyor şafak sayma operasyonu
Finaller bitti 1 büt kaldı sadece çok şükürŞu plakalara gelsekde rahatlasak biraz daha Memleketimi saymsk için can atıorum
Canım benim bir fikrim yok o yüzden yardımcı olamadım sanaslm kızlar geçen günde sordum ama cvp alamadım tekrar sormam lazım aranızda aöf 3. sınıf işletme öğrencisi varmı?
bu arada bir sır vericem ben çok fena aşığım ve her telefon konuşmamızda daha beter aşık oluyorum bu adama
Canım çok sevindim böyle bir karar vermene en sağlıklısı bu olurdu öylede olmuş inşallah herşey düzelir çözüme ulaşır tatlım bak isteme falan diyor sanırım anladı bazı şeyleride askerin dur bakalım bizimkiler gelmeden söz yapıyonuz sizgunaydın canım.konustum akşam ıste yanında olucam askerlıgın bıtene kdr dedım..
Selam hatunlar
Nasıl gidiyor şafak sayma operasyonu
Finaller bitti 1 büt kaldı sadece çok şükürŞu plakalara gelsekde rahatlasak biraz daha Memleketimi saymsk için can atıorum
evet, benim memelekete gelsek daha ne isterim07 antalya, ohh bitmiş sayılır
finaller bitmiş, geçmiş olsun.
Güzel gidiyor çok şükür canım günler geçiyor geçmek zorunda Allaha şükür az kaldı çift haneleredehayırlısıyla Allahım tamamlamanıda nasip etsin finallerini canım
bEN 80 OSMANİYE İLE BAŞLIYACAĞIM 01 adana ile son bulcak canım ikiside benim memleketTeşekkür ederim
Amin canım çok teşekkürler1 ayı geçti gitti bile ilk günler ağlıyorduk şimdi alıştık
canimm cok sevindimmm hadii gozun aydin;-) sen mi geliyorsun o mu gelecek
pıkolata canım nekadarlık evlıyken kocan gıttı
askere
Gunaydin herkeseee:) kizlar bugun kayinvalide adayimi gordum henuz aramizda soz nisan olmadigi icin aday ama cok heycanliydi istemeye geldikleri kiyafetiyleydi ve bi garipti bi evdeydik ve cok heycanlaniodum hala heycani kaldi uzerimde eltim bile vardi yaa hayrdr insallh:) mutlu heycanli uyandm bugun ruyami tam hayrlayamasamda
Canım benim bir fikrim yok o yüzden yardımcı olamadım sanainanırım benimde sevgim aşkım fena artışta Allahım bozmasın hasret dahada değerlerini ögretti sanırım
Canım çok sevindim böyle bir karar vermene en sağlıklısı bu olurdu öylede olmuş inşallah herşey düzelir çözüme ulaşır tatlım bak isteme falan diyor sanırım anladı bazı şeyleride askerin dur bakalım bizimkiler gelmeden söz yapıyonuz siz
Güzel gidiyor çok şükür canım günler geçiyor geçmek zorunda Allaha şükür az kaldı çift haneleredehayırlısıyla Allahım tamamlamanıda nasip etsin finallerini canım
bakalım canım.ama ankaradan dırek ıst la gelmesını ıstıcem onu gormem lazım kızlar bazı seylerı yuz yuze cozmemız lazım o yuzden yuz yuzeden sonra net bırşeyler bellı olucak ..
cnm hakkında en hayırlısı ne ise o olsun
ne heyecanlısındır şimdihazırlıklar yapılmıştır. ben de gelecek ay bir daha gitmek istiyorum.
ben yüksek işletme mezunuyumyani mezun olup bir de yüksek lisans yaptım. yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geldiğince bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?