349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın canım ..hayırlı cumalar..

)

İnsallah oda olucak insallah 1 yazcam hep beraber :)))

Amin tatlim cumamizda mubarek olsun..

Gunaydin canimm

Nasilsin nazliciim? Konustunmu askerinle kararini?

konustum dun akşam canım.beklıcm pisman olmamak ıcın.oda dıyor ne yapım edıp senı nısan ayında ıstetıcem dedı.bakalım gorelım artık.

Günaydın canlar:)))
Yaşasın dün bitti,bugün de hemen bitsin.kavuşalım sevdiklerimize.
Günaydın canım bugünde bitsin geri kalan 111 günde çabukcak bitsin inşallah
gunaydın arkadaşlar..
Günaydın canım konuştunmu askerinle merak ettim seni nasılsın ?
Günaydın canım ne güzel bir rüya görmüşsün Allahım hayırlara yorsun inşallah
günaydın canım ..hayırlı cumalar..

Günaydın tatlım hayırlı cumalar hayırlara vesile olsun inşallah

hayırlı cumalar kızlar. yarın askerimle görüşücem 2buçuk aydır görüşmedik çok çokkk heyecanlıyım :)))))))))))))))

gunaydın canım.konustum akşam ıste yanında olucam askerlıgın bıtene kdr dedım..

konustum dun akşam canım.beklıcm pisman olmamak ıcın.oda dıyor ne yapım edıp senı nısan ayında ıstetıcem dedı.bakalım gorelım artık.

Hadi bakalim heycanla bekleyelim senin safagini ve mutlu haberlerini canim.. Sevindm ama en dogrusu yapmisin bekle bakalim neler olucak geldiginde karar verirsin.. Hakkimizda hayrlisi olsun insallah:)

hayırlı cumalar kızlar. yarın askerimle görüşücem 2buçuk aydır görüşmedik çok çokkk heyecanlıyım :)))))))))))))))

Ayyy cok sevindim tatlim yaaaa hadi bakalim:)) askerin yanindayken zaman berektli gecsin sizin icin insallah:))) doya doya hasret giderin bakalim

slm kızlar geçen günde sordum ama cvp alamadım tekrar sormam lazım aranızda aöf 3. sınıf işletme öğrencisi varmı?

bu arada bir sır vericem ben çok fena aşığım ve her telefon konuşmamızda daha beter aşık oluyorum bu adama

Selam hatunlar

Nasıl gidiyor şafak sayma operasyonu
Finaller bitti 1 büt kaldı sadece çok şükürŞu plakalara gelsekde rahatlasak biraz dahaMemleketimi saymsk için can atıo
rum

cnm hakkında en hayırlısı ne ise o olsun
ne heyecanlısındır şimdi hazırlıklar yapılmıştır. ben de gelecek ay bir daha gitmek istiyorum.

ben yüksek işletme mezunuyumyani mezun olup bir de yüksek lisans yaptım. yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geldiğince bakarım.

Selam hatunlar

Finaller bitti 1 büt kaldı sadece çok şükürŞu plakalara gelsekde rahatlasak biraz dahaMemleketimi saymsk için can atıo
rum

evet, benim memelekete gelsek daha ne isterim07 antalya, ohh bitmiş sayılır
finaller bitmiş, geçmiş olsun.

Canım benim bir fikrim yok o yüzden yardımcı olamadım sana inanırım benimde sevgim aşkım fena artışta Allahım bozmasın hasret dahada değerlerini ögretti sanırım
gunaydın canım.konustum akşam ıste yanında olucam askerlıgın bıtene kdr dedım..
Canım çok sevindim böyle bir karar vermene en sağlıklısı bu olurdu öylede olmuş inşallah herşey düzelir çözüme ulaşır tatlım bak isteme falan diyor sanırım anladı bazı şeyleride askerin dur bakalım bizimkiler gelmeden söz yapıyonuz siz
Selam hatunlar

rum

Güzel gidiyor çok şükür canım günler geçiyor geçmek zorunda Allaha şükür az kaldı çift hanelerede hayırlısıyla Allahım tamamlamanıda nasip etsin finallerini canım

evet, benim memelekete gelsek daha ne isterim07 antalya, ohh bitmiş sayılır
finaller bitmiş, geçmiş olsun.

bEN 80 OSMANİYE İLE BAŞLIYACAĞIM 01 adana ile son bulcak canım ikiside benim memleketTeşekkür ederim
Güzel gidiyor çok şükür canım günler geçiyor geçmek zorunda Allaha şükür az kaldı çift hanelerede hayırlısıyla Allahım tamamlamanıda nasip etsin finallerini canım

Amin canım çok teşekkürler1 ayı geçti gitti bile ilk günler ağlıyorduk şimdi alıştık

Son düzenleme:

Onlarsız geçirdigimiz 44.günümüz canım nerdeyse yüzdeye vurursak %33den fazlasını yedik

hayır olur inşallahben de her gece eşimi görüyorum, o sırada kızım uyanıyor. rüyam yarım kalıyor

bakalım canım.ama ankaradan dırek ıst la gelmesını ıstıcem onu gormem lazım kızlar bazı seylerı yuz yuze cozmemız lazım o yuzden yuz yuzeden sonra net bırşeyler bellı olucak ..

mrhaba asker yrenleri :) ben yogundum ıkı gündür ,neler yapıyosunuz bakalım bulustuk biz haberiniz vardır güzeldi gayet keske sızlerde gelebılseydınız...

bu arada pıkolata rejıme basladın mı ben devam edıyorum 39 gün oldu :) bakalım sporada baslıcm ıns subatta :)

bakalım canım.ama ankaradan dırek ıst la gelmesını ıstıcem onu gormem lazım kızlar bazı seylerı yuz yuze cozmemız lazım o yuzden yuz yuzeden sonra net bırşeyler bellı olucak ..

Yüzyüze anlaşılır konuşulur tabiki canım bazı durumlar ama ailesine gidip söyleyip anlatılıp öyle yanına gelmesi daha sağlıklı olmazmı netleşmiş olur onun açısındanda sen iyisini bilirsin tabiki tatlım

çok saol canım dönüşün için yani aslında biraz güncel bişi sorucam fikrin olmayabilir sistemi baştan sona değiştirdiler tüm arkadaşlarımın geçtiği test çalışma yönetemi bile tutmıycak gibi görünüyor murat yayınevi bile bu seneki soruları tutturamamış nerden çalışıcam kafayı yiycem allak bullak oldum üzerimde büyük yük var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…