valla canım ben bu hafta değil evden yataktan bile çıkmadığım için zaman gün kavramım sıfırlandı
canım hasta değilsin inşallah
canım hasta değilsin inşallah
Geçmiş olsun canımm
Kızlar ben bugün erken yatıyorum.uff kızıma canım sıkıldı.akşama kadar baba deyip dürüyor.fotoları kaldırdık.bugün birini buldu,alana kadar ağladı.baba deyip öpüyor.vermek istemiyor,içim gidiyor böyle davrandıkça.bilgisayarıda açamıyorum,babasının yemin töreni videosunu izlemek istiyor sürekli.her şeyi kaldırdım. Çok hatırlatmamaya çalışıyorum,dışarı gezmeye götürüyorum.iyi mi yapıyorum bilmiyorum.içinizde psikoloji mezunu var mı? Kızıma nasıl destek olabilirim?
oyy yavrum benimm yaa kıyamammm :105: umarım biri yardımcı olabilir.Kızlar ben bugün erken yatıyorum.uff kızıma canım sıkıldı.akşama kadar baba deyip dürüyor.fotoları kaldırdık.bugün birini buldu,alana kadar ağladı.baba deyip öpüyor.vermek istemiyor,içim gidiyor böyle davrandıkça.bilgisayarıda açamıyorum,babasının yemin töreni videosunu izlemek istiyor sürekli.her şeyi kaldırdım. Çok hatırlatmamaya çalışıyorum,dışarı gezmeye götürüyorum.iyi mi yapıyorum bilmiyorum.içinizde psikoloji mezunu var mı? Kızıma nasıl destek olabilirim?
Kızlar ben bugün erken yatıyorum.uff kızıma canım sıkıldı.akşama kadar baba deyip dürüyor.fotoları kaldırdık.bugün birini buldu,alana kadar ağladı.baba deyip öpüyor.vermek istemiyor,içim gidiyor böyle davrandıkça.bilgisayarıda açamıyorum,babasının yemin töreni videosunu izlemek istiyor sürekli.her şeyi kaldırdım. Çok hatırlatmamaya çalışıyorum,dışarı gezmeye götürüyorum.iyi mi yapıyorum bilmiyorum.içinizde psikoloji mezunu var mı? Kızıma nasıl destek olabilirim?
canım profesyonel yardım almanı öneririm, sadece psikoloji okumuş olmakla olacağını düşünmüyorum bence bir seans bile olsa bir yerle görüşmende fayda var, çocuğun ileriki yaşantısını etkileyecek bir durum olup olmayacağını bilmediğimiz için bence ihmal etme bir iki seans bile olsa bir UZMANA danış... sonuçta çocuğun söz konusu... aile danışmanlığı merkezi türü bir yerle görüşürsün canım. belki de sen şu an üzülüyorsun diye kaldırıyorsun ama kaldırmayın da diyebilirler? yaşına ve süreye uygun bir şey söyleyeceklerdir...
Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar,iyi ki varsınız. İyi birine gitmek lazım.açıkçası her pedagog güven vermiyor.kızım için Adem beyi takip ediyorum.ona ulaşmaya çalıştım ama dönmedi.şu aile sağlığı merkezlerini araştırayım
canım özelden mesaj attım sana.
Günaydın arkadaşlar şafağımız
1
1
1
Sadece 111
Çift hanelere son 12
Plakalara son 30
Cumamız hayırlara vesile olsun arkadaşlar inşallah
Ensevdigim bana ugurlu gelen sayıdır 111 hayır getirsin herkese inşallah ilkokuldan liseye kadar okul numaramdı hep hayatımın biryerlerindede kullandım burdada söylemek nasip olucakmış
Günaydın canım oda olucak gelicek inşallahgünaydınlar herkese
canım ya şafak 1 i gördüm ya yazında garip bi heyecan oldu kısa süreli 110 u atsak da gerçekten şafak 1 olsaydı yaa
gunaydınnn
bitmeye mahkum olan bir gune daha başladık rabbımm hayırlısını versinnnn
bizede askerlerımızede
Günaydın canlar:)))
Yaşasın dün bitti,bugün de hemen bitsin.kavuşalım sevdiklerimize.
Günaydın arkadaşlar şafağımız
1
1
1
Sadece 111
Çift hanelere son 12
Plakalara son 30
Cumamız hayırlara vesile olsun arkadaşlar inşallah
Amin canim ne guzel safaktan bi gun daha gitti:)
Ensevdigim bana ugurlu gelen sayıdır 111 hayır getirsin herkese inşallah ilkokuldan liseye kadar okul numaramdı hep hayatımın biryerlerindede kullandım burdada söylemek nasip olucakmış
İnsallah oda olucak insallah 1 yazcam hep beraber :)))günaydınlar herkese
canım ya şafak 1 i gördüm ya yazında garip bi heyecan oldu kısa süreli 110 u atsak da gerçekten şafak 1 olsaydı yaa
Amin tatlim cumamizda mubarek olsun..gunaydınnn
bitmeye mahkum olan bir gune daha başladık rabbımm hayırlısını versinnnn
bizede askerlerımızede
Gunaydin canimmGünaydın canlar:)))
Yaşasın dün bitti,bugün de hemen bitsin.kavuşalım sevdiklerimize.
Nasilsin nazliciim? Konustunmu askerinle kararini?gunaydın arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?