cnm bu konuda 1,5 yıl evlilik ve daha öncesi 6 yıllık flört dönemini yaşamış biri olarak tecrübelerimi paylaşayım.
öncelikle erkekler değişmekten hoşlanmazlar, onlar hep haklıdır, hep mükemmeldir.sorun hep bayanlardadır. bayan her türlü zorluğu çeker...erkeğin başı ağrısa sanırsın ki kıyamet kopacak...küçücük olayları büyütürde büyütürler. inan ben doğum yaptım, hiç nazlanmadım. eşim bir grip olsa sanırsın ki bir kaç güne ölecekfıtrat olarak böyleler. biz de fedakalrlık edip edip sonunda karşılığını göremeyince sinir oluyoruz.senelerce alttan aldım aldım...şikayetlerimi söyledim durdum. dinlemedi...neden? anlatmaya başlayınca gene dır dıra başladın diyor, direk kapılarını kapatıyor. ben de artık pek üzerine düşmüyorum. valla dır dırda yok artık. en son askere gitmeden önce kavga ettik ve ben de ipler koptu. gidince soğuk konuştum. yani öyle şen şakrak aşkımlı cicimli konuşmadım. gayet saygılı ve mesafeli...o da anladı, ne oldu diye sordu. yooo bir şey iyiyim vs...dedim. hiç üstelemedim çünkü içimden böyle davranmak geliyordu. yemin törenine gidince de çok cıvıl cıvıl değildim. ne olduğunu sordu ben de kırgın olduğumu ve düzelemediğimi anlattım. gayet saygılı ve sakin bir şekilde. şimdi kuzu gibi...görsen bana şiirler, mektuplar...erkeklere çok yüz vermemek gerekli.
bir de tavsiye...telefonda çok neşeli olmayın. bizim burada çok eğlendiğimizi düşünebilirler, erkekler sadece yansıttıklarımızı algılar, ayrıntıyı düşünemezlerben kocama şöyle söylüyorum: senin çok zorlandığını biliyorum, kızını çok özlediğini biliyorum, evet günler zor geçiyor,...haklısın askerlik zor...ama bir şeklide geçecek, sağlığına dikkat et ve günleri geçirmene bak...başka şsansımız yok...bugün ağladım, ben de çok zorlanıyorum vs...gerçekçi oluyorum ve inanın çok rahatlıyor. önemli olan anladığımızı hissetmeleri.
se bir de evlenince gör koca adamlara bir bakıyorsun küçücük bebek...geçen eşime "kıyamam annem" demişim
cnm sen bfit e devam ediyor musun? uff ben başlayamıyorum.bebeişim bensiz durmuyor. psikolojisi çok bozuldu, akşama kadar baba diye geziyor bir de ben bırakıp gitmeyim. evde yatmadan önce yapayım diyorum, pek halim kalmıyor o zamana da. sence spora başlasam ne kadar sürede sıkılaşırım. doğum kilolarını verdim ama sıkılaşmam lazım.
vallahı cook haklısınnnn... mutlu konusuncada onları anlamdıgımızı ve burda cok mutlu oldugumuzu sanıyorlra bnede aynens enın gıbıı mevcut durumu anlatyrmmmm.... senın gıbı konusuyrm hattaa bir gün telefonu suratına kapadım...tekrar aradı acmadım.. dusun askerdekı adama yaptım bunuu ertesı gunu actım....
ama hak etmiştii :) benden öncee baskalarını aradıııı (for example mother)
guzel fıkır aslında bendede ılk yıllarımızda onun bana verdıgı bı not defterı vardı ben orayı ılk 2 sene yazdım sonrasında bı ayrıldık tabı ayrıldıgımız zaman o defterde sayfa kalmadı:) guzel anılarımız var bazen kızdıgımda yazdıgım seyler var boyle bısı yapabıılrım ıyı fıkır cunku resım falan kesınlıkle gonderme dıyo normal bısı alıp gonderemem gondersemde carsısı yok bısıyı yok calınıyo cogu sey orda en mantıklısı yıne mektup tarzı.. Ayy bıde ne merak edıyorum varya bıgun oncede benım dogumgunum duygularını cok bellı eden bırı degıl mektup atacak ne yazacak bıldıgın safagı unuttum dogumgunumu sayıyorum :)))
...bu arada ben dilan ara ara geliyordum sayfaya çünkü netim yoktu yeni açtırdım artık buradayımmmmm bende kızlarrrrr
benim de geçti doğum günüm hatta ben hatırlattımm bak unutma diye askerliğe verdim benkeşke yırtmasaydın ya çok güzel olurdu orada başka bir duygusal oluyorlar ne kadar odun olsalarda
bu romantıklıgını bıle caktırmıyo onun sevdıgı bı parfumum vardı mektubu azıcık ondan sıktım ama kagıdı koklamasa almaz kokuyu o derece az sıktım aramıs dıyokı ya bı mektuppta parfumun kokuyo bılerekmı sıktın bilmeyerek nasıl sıkabilirsem :) ahh erkkekler cok tuhafff coook
hoş geldin canım
bu romantıklıgını bıle caktırmıyo onun sevdıgı bı parfumum vardı mektubu azıcık ondan sıktım ama kagıdı koklamasa almaz kokuyu o derece az sıktım aramıs dıyokı ya bı mektuppta parfumun kokuyo bılerekmı sıktın bilmeyerek nasıl sıkabilirsem :) ahh erkkekler cok tuhafff coook
dilem49 hoşgeldin canım aramıza. nasılsın? nerede askerin?
teşekkür ederim Askerim Samsunda askerlik yapıyor bende Tuncelide askerlik yapıyorum bi nevi :)
teşekkür ederim Askerim Samsunda askerlik yapıyor bende Tuncelide askerlik yapıyorum bi nevi :)
OOOOO gerçekten mi? tuncelide mi oturuyorsun canım? benim askerim ordaaaaaaaaaaaaaaa ve ovacık'a gidecek, ne tesadüf yaben de burda krizden krize giriyorum ya nasıl bir yer? hava nasıl çok soğuk mu? güvenlik konusunda çok sorun yaşanıyor mu?
orada okuyorumm merkezde ama valla ovacığa kışın gitmedim ama yazın cennet gibi bir yer.oralı arkadaşım var tunceli merkezde okuyor işte oradan gelmiş babasıyla konuştuklarında yolların kapalı olduğunu ve boyumuza kadar kar var dediğini duydum yani 2 metreyi geçtiği bile oluyormuş ve bizim oraya yeni kış geldi sayılır ama güvenlik açısından bilmiyorumm vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?