349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

vallahı cook haklısınnnn... mutlu konusuncada onları anlamdıgımızı ve burda cok mutlu oldugumuzu sanıyorlra bnede aynens enın gıbıı mevcut durumu anlatyrmmmm.... senın gıbı konusuyrm hattaa bir gün telefonu suratına kapadım... tekrar aradı acmadım.. dusun askerdekı adama yaptım bunuu ertesı gunu actım....
ama hak etmiştii :) benden öncee baskalarını aradıııı (for example mother)

benim bugün ikinci kez ölçümlerimi yaptılar canım ebru şallıyla pilatesi yaparsın sen de kesin sıkılaşırsın, zaten sporda da aynı pilates hareketlerini veriyor. hepsiburada.comda güzel kampanyalı pilates setleri oluyor. plates bandı almanı öneririm, kolları bacakları sıkılaştırmak için birebir.

mesela bu yaklaşık 9lira ve kargosu bedava bi daha ona para vermicen (kargo vermek bana zor geliyor da )
Delta Pilates Bant 3

istersen netten izleyip yapabilirsin ebruyla Ebrusallistore.com - Ebru Şallı Tan Resmi Alışveriş Sitesi

kızını bırakma tabi canım, imkanlar dahilinde yaparsın, hem maşallah kiloları vermene hayran kaldım bu çok güzel, kadınların en büyük dertlerinden biri olan şeyi savmışsın bile
platesle de gayet güzel sıkılaşırsın, bence küçük toplardan da alsan kızınla bile yaparsınız, o topla oynar sen egzersiz yaparsın oyun oynadığı zamanlarda yapma imkanı olmaz mı canım?
buarada spor salonu bizim sokakta olmasa ben de hayatta evden çıkmam kötü bir huy ama biraz üşengecim

2013 türkiyesinde millet 1 tuşla dünyanın öbür ucuyla konuşurken ben sevdiceğime tam 1 hafta önce bi mektup gönderdim hala eline geçmemiş yuh diyorum ya yuh

wuuu canım çok hoşsun ben de senin gibiyim mother konusunda bir de hep ben ona destek olmaya çalışırdım, bugün ovacık krizinden sonra ordayken ilk defa 2 kere arayıp o beni teselli etti, lütfen üzülme diye yani onlar da orada diye illa her saniyeleri kötü geçmiyo ki...

benim de geçti doğum günüm hatta ben hatırlattımm bak unutma diye askerliğe verdim ben keşke yırtmasaydın ya çok güzel olurdu orada başka bir duygusal oluyorlar ne kadar odun olsalarda

benim de geçti doğum günüm hatta ben hatırlattımm bak unutma diye askerliğe verdim ben keşke yırtmasaydın ya çok güzel olurdu orada başka bir duygusal oluyorlar ne kadar odun olsalarda

bu romantıklıgını bıle caktırmıyo onun sevdıgı bı parfumum vardı mektubu azıcık ondan sıktım ama kagıdı koklamasa almaz kokuyu o derece az sıktım aramıs dıyokı ya bı mektuppta parfumun kokuyo bılerekmı sıktın bilmeyerek nasıl sıkabilirsem :) ahh erkkekler cok tuhafff coook

gerçekten çok güldüm ya bende sıkmıştım ilk hatta sana kokulu gözyaşımı gönderiyorum diyede espiri yapmıştım :) bak senin ki patlatmış bir bomba ama farketmiş sonuçtaa

gülşahcım geçen bi arkadaş bahsetmişti mendile isimlerinin baş harflerini işlemiş üzerine parfüm sıkmış mektubunun yanına koymuş, güzel bi fikir bence belki ben de uygularım

teşekkür ederim Askerim Samsunda askerlik yapıyor bende Tuncelide askerlik yapıyorum bi nevi :)

OOOOO gerçekten mi? tuncelide mi oturuyorsun canım? benim askerim ordaaaaaaaaaaaaaaa ve ovacık'a gidecek, ne tesadüf ya ben de burda krizden krize giriyorum ya nasıl bir yer? hava nasıl çok soğuk mu? güvenlik konusunda çok sorun yaşanıyor mu?

canım çok hoşsun çok güldüm ya bu arada hediye düşünüyorsun sanırım. bizde aynı şeyi konuşuyoduk dün askere hediye bulmak oyle zorki yiycek olmaz giycek olmaz ancak manevi değeri olan bişey olur herhalde dedik. ben şimdiye kadar birkez hediye verdim oda yemin törenine gittiğimde özel bir takvim tasarlayıp karton gibi sert birşeyin üzerine bastırdım srf bizim fotolarımızdan oluşan bir takvim gidiş tarihinde ağlayan yüz var yemin töreninde kavuşmamızı gösteren bir ifade var birde mayısın 16 sında sonsuza kadar kavuşmayı gösteren minik minik işaretler var. belki bir fikir olur sana

fena zorlu valla gerçi ben bu askerliği biraz sevdim sanki herşeyden şikayetçiydi askere gitmeden önce ama şimdi anladı şikayetçi olduğu şeylerin kıymetinii evet artık o bağa bende katıldım artık buradayım:)

orada okuyorumm merkezde ama valla ovacığa kışın gitmedim ama yazın cennet gibi bir yer.oralı arkadaşım var tunceli merkezde okuyor işte oradan gelmiş babasıyla konuştuklarında yolların kapalı olduğunu ve boyumuza kadar kar var dediğini duydum yani 2 metreyi geçtiği bile oluyormuş ve bizim oraya yeni kış geldi sayılır ama güvenlik açısından bilmiyorumm vallaa

hmm anladım canım sağ olasın. kaçıncı sınıftasın :)

1 yılım kaldı benimde şafak olarak 2 yıldır oradayım. adım başı askerler,akrepler,helikopterler,sinyal bozucu jammerler falan tüm askeri araçları öğrendim yani o derece :) ama keşke pertek çıksaymış valla tuncelinin en güzel ilçesi kar yok hava o kadar soğuk değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…