349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sırf kitapları alınsın diye yapıyorlar varya nekadar saçmalık muratında tutumuyorsa diğeri zor canım en iyi murat açıköğretimde Bu ne zorlaştırmadır ya muratın tutmadıgına eminmisin

Onlarsız geçirdigimiz 44.günümüz canım nerdeyse yüzdeye vurursak %33den fazlasını yedik

Devamıda tez geçsin inşallah

pisim kaç kilo verdinBen kaldım böle yaa veremiorum

Sırf kitapları alınsın diye yapıyorlar varya nekadar saçmalık muratında tutumuyorsa diğeri zor canım en iyi murat açıköğretimde Bu ne zorlaştırmadır ya muratın tutmadıgına eminmisin

ya sorma nehircim bu sane benim şansıma herşey altüst oldu sınav tarihleri soruları herşeyi değiştirdiler. ilk sınavlarda son 5 yılın testlere çalıştım genelde aynı srolular ve yerleri değişikti ama sınavlara bi girdimki ole değiştirmişler ve dolaylamışlarki bildiğin şeyi unutuyosun resmen. sonra kitap almadan önce murat ile görüştüm onlarda aynı yorumları yaptı bu sene bizde 2-3 soru falan tutturduk her dersten dediler. mecburen aldım kitabı ama bakalım nasıl olucak

oyy kızlar dün nişanlım geldi yavrum ya kilo almış biraz iyi gördüm morali yerindeydi sabah gitti yanlız başıma kaldım yine askerlik baya değiştirmiş daha bi kıymetimizi bilecekler kızlar emin oldum ben

bugün kocam hiç aramadııı...
Canım içini ferah tut arıycaktır inşallah fırsatı olmamıştır canım

Çok sevindim canım senin adına hasret gidermişsin birazda olsa görmek iyi gelmiştir size bencede uzakta oldugumuz için biz nasıl onların değerlerini anladıysak onlarda aynı düşünüyorlardır

Çok sevindim canım senin adına hasret gidermişsin birazda olsa görmek iyi gelmiştir size bencede uzakta oldugumuz için biz nasıl onların değerlerini anladıysak onlarda aynı düşünüyorlardır [/QUOTE]

hemde ne iyi geldi kızlar anlatamam sabrımızın neticesini alacağız inşallah

Onlarsız geçirdigimiz 44.günümüz canım nerdeyse yüzdeye vurursak %33den fazlasını yedik

25 Şubatı bekliyorum canım, o gün tam %50sini bitirmiş oluyoruz inşallah
6 Nisan da %75'inin bittiği gün...
Acemilik çok fenaydı ya... şimdi en azından onlar da biz de öğrendik bu işleri... 40ımız çıkmış resmen demek ki insan bir şeylere zamanla alışıyor

Zaman herşeyin ilacı derler doğru canım yine ağlıyoruz yine üzülüyoruz hatta daha çok özlüyoruz ama alışıyoruz ve geçiçeğine inanıyoruz artık Allahım çabucak bitirmemizide nasip etsin inşallah

hahahah çok alemsiniz yaa 6 nisan da benim doğum günüm hiç o günü iple çekmemiştim ama bu hesaptan sonra çekebilirim

amin inşallah canım, dediğin gibi özlem artıyo ama zaman da azalıyo...

hahahah çok alemsiniz yaa 6 nisan da benim doğum günüm hiç o günü iple çekmemiştim ama bu hesaptan sonra çekebilirim

ooo çok güzelmiş canım hemen gelsin inşallah zaten nisanda bahar gelir zaman daha çabuk geçer, gezeriz tozarız kızlar

kızlar canım çok sıkkın ve çok gerginim....
cokta sinirli...
kocam aradı yine mutsuz gergin....
ne dedıysem olmadı... ki okadar pozıtıf konustum herşeyi çürüttü..
örnekelr veriyorum sıkma canını bitek sen degılsın dıyorum yok anlamıyor.
ofluyorr
puffluyorrr
banane onlardan ben cok sıkıldım dıyorr.
askım baska derdınmı var dıyorum özlemek soguk zor şartlar ve emir altında olmak dıısnda yok dıyor.
ee bunlar askerlıgın sartları evet belkı olay askerlık yapanlarda vardır ama napalım bitecek dıyorum..
nuh dıyor peygamber demıyorr..
ne deıysem kar etmıyor...
sesini bir duysanız kızlarrr tüm enerjimi aldı..
ya bukadar da olmaz.. ben kocamı sabırlı ve güçlü bilirdim..
beni şaşırtıyor..
korkutuyor....
çok mızmızmış yaa.bana anlattıkları dısında baska bişey yoksa bunlar okadarda hayatı zehır edecek seyler degıl ya...
ben asker olsam bukadar mızlamazdım ya...
benımde sıvıl hayatta sorunlarım varr. ama ona anlatmıyrmmm. guclu olmaya calsıyrmm
ve benmde bu sıte dıısnda paylstgım hıc kımsem yok sıkıntılarımı...
benım mı sucum onun askerde olması...
bak 15 ayla var onları gör şükret dıyrm yok yaa
kızlar ne dedıysem olmadııı...
sinir oldum....
ınanın döndükten sonra bile saglıklı bir ilişkim evliliğim olacagına ınanmıyrm....
böyle olmaz ya...
çocuk düşünüyordum.. dedlı gıbı ıstyrdum ama çok dıkkatlı olmalıyım ne cocıgu ya bu adam kendı cocukkkk
çok kötyn kızlar ya... kaldıramıyoprum inanın

canım bence bu tarz şeyler düşünme orda keyifli olmalırı için inan hiçbir sebepleri yok rahatına düşkün bir adamsa tüm bunlardan sıkılması gayet normal hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri belki senin eşine birazdaha ağır geliyordur inan kolay değil aynı sadece şunu düşün farklı bir bakış açısı olucak ama olsun bir koğuşta 50 adam olsalar 100 adet ayak yapar ve 400 parmak arasına tekabül eder aynı zamanda 50 kelle 50 adet popo demek. sırf bunlardan bile bıkmış olabilirler düşünebiliyormusun bütün gün kapalı ve ter içinde o kokunun tam ortasındalar bekara eşini boşamak kolay gelir derler. oyüzden bence azcıkdaha sık dişini bunlar gelip geçici şeyler döndüğünde herşey çok daha güzel olucak bunu hepimiz biliyoruz senin mis kokunu içine çektiğinde oda rahatlıyacaktır. sen bırakmakı kendini onada destek olabilesin belki bidahaki sefere onun bu konuşmalarının seni çok üzdüğünü hep aklının onda kaldığını böyle acıklı bir ses tonuyla solesen oda kendini toparlar gerçi en iyisini sen bilirsin ama bi deneyebilirsin derim.

Canım çok üzüldüm zor durumda kalmana bende bu sene dondurdum sistemide bilmiyorumya ne olucagını anlamadım çünkü seneye devam edicem saçma sapan işler yapıyorlar işte sinirlendim şimdi nasıl geçicez peki neden bukadar zorluyorlarki

Sen bide benimkini gör bir huysuz bir mızmızBazen kedi gibi arıyor ne güzel eğleniyoruz bazende bütün dünyanın yükü üstünde sanırsınBide azarlıyor ne desem tersinden anlıyorAma aldırmıyorumHepsi öyle inanHe de geç derler ya :) ok kib bye diceksinCanım askerlikte farklılaşıyorlar gerçek hayat gibi düşünmiceksin...Onlar orda hayatlarını durdular da girdiler...Yaşamları hiç görmedikleri görmeyi akıl bile edemiyecekleri kadar ilginç tuhaf ve gereksiz şu anda malesefBelki anlatamadığı çok şeyler vardır:26:Benimki diyor ki birbirlerinin boynunu yalıyorlarGerisini sen düşün artık:18:Biz sanıyoruzki bizimde çektiklerimiz sorunlarımız var ama ... çekip gitmek bizim elimizde ama onların alıp başını gideceği hiçbir yer yok şu anda...O sebeble sen böyle düşünme canımKalbini ferah tut iyi olDöndüğünde herşey güzel olacak ve bizlerde teyze olacağız sayende

canım seni çok iyi anlıyorum, inan hepimizinki aynı durumda, diyorum ya hep bebek pışpışlıyorum askere gittiğinden beri... ama bu sivil hayata benzemiyor ki, eminim sivil hayatta daha güçlü biridir, ama orada mesela bizimkiler yerleşemedi ve her akşam başka bir koğuşta başka bir yatakta yatmak zorundalarmış... artık yerleşmek istiyorlarmış. türlü türlü sıkıntıları oluyor işte. banyo yapamıyorlarmış şu an bizimkiler. ben az sonra gircem mesela canım istemesine rağmen banyo yapma şansım olmasa saçımı başımı yolardım çünkü şu an kirlendi dipleri rahatsızlık veriyor. anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi? engellenme hissi kimseye iyi gelmez. kendilerini Allah vermesin ama hapis gibi hissediyorlar... bu onların normalde de böyle güçsüz olacağını göstermez. eh dün de ben dedim ki teselli etmeye çalışıyorum vız geliyo, ikna olmuyo. e güzelim hepsi aynı işte... sıkma canını kardeşim, geldiklerinde iki taraflı rahatlicaz emin ol onlar da askerde bile mücadele ettik artık hayatta daha güçlü hale geldik diye düşünecekler...

Canım bak bunlar senide bunaltmış olabilir ama onlar hiç rahat değil gerçekten çok zordur heleki normal hayatında hiçbunlarla karşılaşmadılar herşeyi ince ayrıntıya kadar anlattıklarını sanmıyorum zaten kaçar dakika konuşulabiliniyorki rahat insanlarsa dahada zor oluyor nazlanıyorlar çünkü bizlere nazları geçiyor dert anlatmaya rahatlamaya çalışıyorlar evet sende burda anlatıyorsun ama bak kaç kişiye anlatıyorsun o ki sadece sana anlatabiliyor orda kime güvenip konuşsunki konuşsada hepsi dertli o yüzden sabırlı olmalıyız askerlerimiz için dua etmeliyiz Allahım yardımcıları olsun gelince ilk başlarda afallıycaklar başıboşlarmış gbi ama sonra normal hayatlarımıza kaldıgımız yerden devam edecegiz inşallah herşey düzelip düzene girecek bunlar bir süreç askerlik başlamadan 1 ay önce ve askerlik bitiminden 1 ay sonrası arasında geçen zaman dilimi çok fazlada değil çok şükür biraz daha sabır yılmak yok

bir bakıma iyi yapmışsın canım en azından bu seneki bilgiler işine yarar daha bilinli olursun. vall neden bilmiyorum ama can sıkıcı bir sistem bişey anlıyabilene aşk olsun

kızlar ben geldim, 2 gündür baya rahatsızlandım yatıyordum şimdi biraz ayaklanabildim, sizde durumlarr nasıl umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…