349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben geldim, 2 gündür baya rahatsızlandım yatıyordum şimdi biraz ayaklanabildim, sizde durumlarr nasıl umarım herkes iyidir

geçmiş olsun kuzum, iyi olduğuna sevindim :) ben de iyiyim çok şükür ama bende de bi halsizlik var hepimizin dikkat etmesi lazım ya kış mevsimi işte...

geçmiş olsun kuzum, iyi olduğuna sevindim :) ben de iyiyim çok şükür ama bende de bi halsizlik var hepimizin dikkat etmesi lazım ya kış mevsimi işte...

aynen canım ama dün çok kötü oldum doktora gittim, ameliyat olmam gerekiyomuş. burnumdan hiç nefes alamadığım için kemik falan kırılcak etler temizlenicekmiş o yüzden de kronik faranjitim ilerlemiş. her kış ateşlenip yatıyorum 3 4 defa bağışıklığım düştü iyice bakalım ne olacak canım ya çok sağol ama sende dikkat et

Tatlım ya sen beni güldürdün rabbımde seni güldürsün...

Bılmıyorum canım ya çok gergın az önce yıne aradı günde 3saat ancak uyuyabılıyorlarmış. Çok zor egıtımlerı varmış. Çok mutsuz gergın... Napcan bılmıyorum... Nasıl geçecek bılmıyorum. Korkuyorum bısey okur hastalanır fılan dıye

bir bakıma iyi yapmışsın canım en azından bu seneki bilgiler işine yarar daha bilinli olursun. vall neden bilmiyorum ama can sıkıcı bir sistem bişey anlıyabilene aşk olsun

İyice kötülüyorlar herşeyi başka birşey değil canım mecbur bırakıyorlar herşeye

Canım benim teşekkür ederim:) moral oldu yazdıklarınız... Geçeydi bir şu günler... Korkuyorum ya hastalanır bişey olur diye... Pisikolojık olarak... Bugün yıne aradı mutsuz yorgun umutsuz gergın cok. Napcam nasıl geçecek bu zorluklar günler bılmyrm.

Canım arkadaşım kaderdaşım :) tşk ederim.... Haklısın işte bi anda insanın tahammülü bitiyor... Bitseydi şu günler... Bugün çok kötü oldum çok ağladım cok tedırgınım korkuyorum psıkıkolojısı bozulacak kalıcı bişey olcak dıye... Ben hıc kocamı böyle gormedım

oww Allah şifa versin kuzuma... canım madem öyle iyi bir hastane-doktor araştırıp ameliyat olursun hem rahatlarsın hem de hasta olmazsın, kıyamam sana. biliyorsun aynı yerdeyiz, bir şey gerekirse seve seve gelirim yardıma canım

İnşaallah canım sag salım bir gelsinler.... Cok yorulacağız yıpranacağız
Rabbım hepsimizin ve askerlerımıIn yardımcısı olsun

dün de ben aynıydım kuzum, insan işte bazen duygu boşalmaları yaşıyor, bunlar da çok olağan şeyler. ama şafak azalıyor, günler geçiyor rica ederim, biz hep buradayız, birbirimize destek olmak için hazırız. onlara da bazen sağdan soldan geliyorlardır o dönemler geçince hemen eski hayata geri dönüyorlar. mesela benimki benle konuşurken biçare mıymıymıymıymıymıymıymıy bebiş gibi ordan arkadaşı sesleniyo vayy aslan kesiliyo bizim adam az önce mızırdanan kimdi diyorum kendime. yani arkadaşların da dediği gibi, biz kadın olduğumuz için daha duygusal olduğumuz için ve en önemlisi sevdikleri biz olduğumuz için bize geçiyor nazları... yoksa orada her şekilde aslan gibiler arkadaşlarının arasında. işte duygu boşalmalarını bizimle yaşıyorlar... benimki de izninde hep annesine patladı ikide bir terslendi. kadıncağız ne yapsın tamam oğlum peki oğlum dedi sustu... geldiklerinde hiçbişeycik olmaz Allahın izniyle, insan askerliğe zor alışır ama özgürlüğe sivil hayatına çabuk döner, adapte olur, ohh evlerinin keyiflerinin rahatını sürerler. kalıcı olarak etkilemez canım, için rahat olsun, bir akrabamız hakkaride sınırda çatışmaların içinde yaptı hiç olumsuz bir şey yaşamadı maşallah, işini kurdu evlendi, şimdi de gayet neşeli pozitif biri. demem o ki, onlar zayıf yanını birine gösterme ihtiyacı duyuyor ve o kişi de biz oluyoruz çünkü insan zayıf yanını en güvendiği kişiye, onu ezmeyecek aşağılayıp küçük görmeyecek birine gösterebilir. bu bir cesaret meselesi...

Kızlar bu askerlikte destek olma meselesinde şu kanıya vardım;

Güçlü olmak, olamadığın zamanları, seni her zaman güçlü olmak zorunda tutmayan biriyle paylaşmanın sonucudur.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim biraz başım ağrıyo sevdiğimle konuşamadım ve çok merak ediyorum bugün 3. gün en son konuştuğumuzda çok moralsizdi ben çok kötüyüm falan dedi nasıl geçicek şimdi 3 gündür de aramadı normalde rahatına düşkün biridir orası onun için cehennem şuan biliyorum ama telde de konuşmayınca çok merakta kaldım.. dua edin lütfen arasın

Haklısın canım dediklerın cok doğru... Üzülüyorum elimden bişey gelmıyor yardımcı olamıyorum ya bir bitse şu günler Rabbim
N izniyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…