kızlar ben geldim, 2 gündür baya rahatsızlandım yatıyordum şimdi biraz ayaklanabildim, sizde durumlarr nasıl umarım herkes iyidir
geçmiş olsun kuzum, iyi olduğuna sevindim :) ben de iyiyim çok şükür ama bende de bi halsizlik varhepimizin dikkat etmesi lazım ya kış mevsimi işte...
canım bence bu tarz şeyler düşünme orda keyifli olmalırı için inan hiçbir sebepleri yok rahatına düşkün bir adamsa tüm bunlardan sıkılması gayet normal hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri belki senin eşine birazdaha ağır geliyordur inan kolay değil aynı sadece şunu düşün farklı bir bakış açısı olucak ama olsunbir koğuşta 50 adam olsalar 100 adet ayak yapar ve 400 parmak arasına tekabül eder aynı zamanda 50 kelle 50 adet popo demek. sırf bunlardan bile bıkmış olabilirler düşünebiliyormusun bütün gün kapalı ve ter içinde o kokunun tam ortasındalar bekara eşini boşamak kolay gelir derler. oyüzden bence azcıkdaha sık dişini bunlar gelip geçici şeyler döndüğünde herşey çok daha güzel olucak bunu hepimiz biliyoruz senin mis kokunu içine çektiğinde oda rahatlıyacaktır. sen bırakmakı kendini onada destek olabilesin belki bidahaki sefere onun bu konuşmalarının seni çok üzdüğünü hep aklının onda kaldığını böyle acıklı bir stes tonuyla solesen oda kendini toparlar gerçi en iyisini sen bilirsin ama bi deneyebilirsin derim.
bir bakıma iyi yapmışsın canım en azından bu seneki bilgiler işine yarar daha bilinli olursun. vall neden bilmiyorum ama can sıkıcı bir sistem bişey anlıyabilene aşk olsun
Sen bide benimkini gör bir huysuz bir mızmızBazen kedi gibi arıyor ne güzel eğleniyoruz bazende bütün dünyanın yükü üstünde sanırsın Bide azarlıyor ne desem tersinden anlıyor Ama aldırmıyorum Hepsi öyle inan He de geç derler ya :) ok kib bye diceksin Canım askerlikte farklılaşıyorlar gerçek hayat gibi düşünmiceksin...Onlar orda hayatlarını durdular da girdiler...Yaşamları hiç görmedikleri görmeyi akıl bile edemiyecekleri kadar ilginç tuhaf ve gereksiz şu anda malesef Belki anlatamadığı çok şeyler vardır:26:Benimki diyor ki birbirlerinin boynunu yalıyorlar Gerisini sen düşün artık:18:Biz sanıyoruzki bizimde çektiklerimiz sorunlarımız var ama ... çekip gitmek bizim elimizde ama onların alıp başını gideceği hiçbir yer yok şu anda...O sebeble sen böyle düşünme canım Kalbini ferah tut iyi ol Döndüğünde herşey güzel olacak ve bizlerde teyze olacağız sayende
canım seni çok iyi anlıyorum, inan hepimizinki aynı durumda, diyorum ya hep bebek pışpışlıyorum askere gittiğinden beri... ama bu sivil hayata benzemiyor ki, eminim sivil hayatta daha güçlü biridir, ama orada mesela bizimkiler yerleşemedi ve her akşam başka bir koğuşta başka bir yatakta yatmak zorundalarmış... artık yerleşmek istiyorlarmış. türlü türlü sıkıntıları oluyor işte. banyo yapamıyorlarmış şu an bizimkiler. ben az sonra gircem mesela canım istemesine rağmen banyo yapma şansım olmasa saçımı başımı yolardım çünkü şu an kirlendi dipleri rahatsızlık veriyor. anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi? engellenme hissi kimseye iyi gelmez. kendilerini Allah vermesin ama hapis gibi hissediyorlar... bu onların normalde de böyle güçsüz olacağını göstermez. eh dün de ben dedim ki teselli etmeye çalışıyorum vız geliyo, ikna olmuyo. e güzelim hepsi aynı işte... sıkma canını kardeşim, geldiklerinde iki taraflı rahatlicaz emin olonlar da askerde bile mücadele ettik artık hayatta daha güçlü hale geldik diye düşünecekler...
aynen canım ama dün çok kötü oldum doktora gittim, ameliyat olmam gerekiyomuş. burnumdan hiç nefes alamadığım için kemik falan kırılcak etler temizlenicekmiş o yüzden de kronik faranjitim ilerlemiş. her kış ateşlenip yatıyorum 3 4 defabağışıklığım düştü iyice bakalım ne olacak canım ya çok sağol ama sende dikkat et
Canım bak bunlar senide bunaltmış olabilir ama onlar hiç rahat değil gerçekten çok zordur heleki normal hayatında hiçbunlarla karşılaşmadılar herşeyi ince ayrıntıya kadar anlattıklarını sanmıyorum zaten kaçar dakika konuşulabiliniyorki rahat insanlarsa dahada zor oluyor nazlanıyorlar çünkü bizlere nazları geçiyor dert anlatmaya rahatlamaya çalışıyorlar evet sende burda anlatıyorsun ama bak kaç kişiye anlatıyorsun o ki sadece sana anlatabiliyor orda kime güvenip konuşsunki konuşsada hepsi dertli o yüzden sabırlı olmalıyız askerlerimiz için dua etmeliyiz Allahım yardımcıları olsun gelince ilk başlarda afallıycaklar başıboşlarmış gbi ama sonra normal hayatlarımıza kaldıgımız yerden devam edecegiz inşallah herşey düzelip düzene girecek bunlar bir süreç askerlik başlamadan 1 ay önce ve askerlik bitiminden 1 ay sonrası arasında geçen zaman dilimi çok fazlada değil çok şükür biraz daha sabır yılmak yok
Bekle (Mustafa Ceceli) - YouTube
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün:118: :123:
Canım arkadaşım kaderdaşım :) tşk ederim.... Haklısın işte bi anda insanın tahammülü bitiyor... Bitseydi şu günler... Bugün çok kötü oldum çok ağladım cok tedırgınım korkuyorum psıkıkolojısı bozulacak kalıcı bişey olcak dıye... Ben hıc kocamı böyle gormedım
harikasın sen yayerim bu oynayan eğlenen smiley'leri ,leyleyleyyyy o gün böyle döktürcez kızlar ona göre
kızlar ben geldim, 2 gündür baya rahatsızlandım yatıyordum şimdi biraz ayaklanabildim, sizde durumlarr nasıl umarım herkes iyidir
Bekle (Mustafa Ceceli) - YouTube
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün:118: :123:
Çok sıkılıyorum çok mutsuzum yatağa girmek ve çıkmamak istiyorum....
Çok sıkılıyorum çok mutsuzum yatağa girmek ve çıkmamak istiyorum....
dün de ben aynıydım kuzum, insan işte bazen duygu boşalmaları yaşıyor, bunlar da çok olağan şeyler. ama şafak azalıyor, günler geçiyorrica ederim, biz hep buradayız, birbirimize destek olmak için hazırız. onlara da bazen sağdan soldan geliyorlardır o dönemler geçince hemen eski hayata geri dönüyorlar. mesela benimki benle konuşurken biçare mıymıymıymıymıymıymıymıy bebiş gibi ordan arkadaşı sesleniyo vayy aslan kesiliyo bizim adam az önce mızırdanan kimdi diyorum kendime. yani arkadaşların da dediği gibi, biz kadın olduğumuz için daha duygusal olduğumuz için ve en önemlisi sevdikleri biz olduğumuz için bize geçiyor nazları... yoksa orada her şekilde aslan gibiler arkadaşlarının arasında. işte duygu boşalmalarını bizimle yaşıyorlar... benimki de izninde hep annesine patladı ikide bir terslendi. kadıncağız ne yapsın tamam oğlum peki oğlum dedi sustu... geldiklerinde hiçbişeycik olmaz Allahın izniyle, insan askerliğe zor alışır ama özgürlüğe sivil hayatına çabuk döner, adapte olur, ohh evlerinin keyiflerinin rahatını sürerler. kalıcı olarak etkilemez canım, için rahat olsun, bir akrabamız hakkaride sınırda çatışmaların içinde yaptı hiç olumsuz bir şey yaşamadı maşallah, işini kurdu evlendi, şimdi de gayet neşeli pozitif biri. demem o ki, onlar zayıf yanını birine gösterme ihtiyacı duyuyor ve o kişi de biz oluyoruz çünkü insan zayıf yanını en güvendiği kişiye, onu ezmeyecek aşağılayıp küçük görmeyecek birine gösterebilir. bu bir cesaret meselesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?