noldu canım sana..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim biraz başım ağrıyo sevdiğimle konuşamadım ve çok merak ediyorum bugün 3. günen son konuştuğumuzda çok moralsizdi ben çok kötüyüm falan dedi nasıl geçicek şimdi 3 gündür de aramadı normalde rahatına düşkün biridir orası onun için cehennem şuan biliyorum ama telde de konuşmayınca çok merakta kaldım.. dua edin lütfen arasın
Canım rahat telefon edemeyeceği bır yer şe zor arıyordur. Ankesor sınırlı sayıda veya bozuksa . Merak etme... Ins en kısa zamnda arar sesınınduyar rahatlarsın
Canım ya eşim askerde hiç iyi değil. Cok huzursuz mutsuz yorgun . Sıkıntılı bır askerlık gecırıyorr .. Dolayısıyla bu bana yansıyor çok Üzülüyorum enerjim tamamen bıttı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim biraz başım ağrıyo sevdiğimle konuşamadım ve çok merak ediyorum bugün 3. günen son konuştuğumuzda çok moralsizdi ben çok kötüyüm falan dedi nasıl geçicek şimdi 3 gündür de aramadı normalde rahatına düşkün biridir orası onun için cehennem şuan biliyorum ama telde de konuşmayınca çok merakta kaldım.. dua edin lütfen arasın
bugün herkesin canı sıkkın neden ama kızlarrrr hadiii pozitif olalımmm. resimlerinize bakınnn, şarkılarınızı dinleyinnn, güzel günlerinizi hatırlayın... hatırlayın bunları çünkü onlar geldiğinde o güzel günlere geri döneceğizzz... bizim güçlü olup onların yanında durmamız lazımmm... her şey güzel olacak inanınn bahar bize sevdiklerimizi getirecek ve Allahın izniyle bir daha da ayrılmayacağızzz
oww Allah şifa versin kuzuma... canım madem öyle iyi bir hastane-doktor araştırıp ameliyat olursun hem rahatlarsın hem de hasta olmazsın, kıyamam sana. biliyorsun aynı yerdeyiz, bir şey gerekirse seve seve gelirim yardıma canım
Canım ya eşim askerde hiç iyi değil. Cok huzursuz mutsuz yorgun . Sıkıntılı bır askerlık gecırıyorr .. Dolayısıyla bu bana yansıyor çok Üzülüyorum enerjim tamamen bıttı
Ya ferah tut içini lütfennn. Selçuktan duyduguma göre atışlar vardı bu hafta. tankla hedef falan vurucaklardı. Selçuklar gecen hafta yaptı. Belki senin ki de sıradadır
saol tatlım benim öyledir heralde yarın arar bakalım
Benim burdaki uğurumu biliyosun.. Şimdi sen bana söledin ya bunu kesin arıcak yarın kesin
cnm ok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsinaynen canım ama dün çok kötü oldum doktora gittim, ameliyat olmam gerekiyomuş. burnumdan hiç nefes alamadığım için kemik falan kırılcak etler temizlenicekmiş o yüzden de kronik faranjitim ilerlemiş. her kış ateşlenip yatıyorum 3 4 defabağışıklığım düştü iyice bakalım ne olacak canım ya çok sağol ama sende dikkat et
bende tam 5.ayımızda12temmuz-12 aralık askere gıttı...
çoocuk varmı canım
inşallah:)) yüzüm güldü gerçekten inş. böyle olur
cnm ok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsin
çok teşekkür ederiiim canım :)
Tek yapmamız gereken yıkılmadan beklemek bunu sende biliyosun ... yarın ilk işin bi defter alıp günlük tutmaya başla. 20 sayfa sonra ilk defterimi bitiriyorum ben... nasıl etkisi olduguna sen bile inanamazsın. bitince de drek postalıcam. okusun okusunda içi dışı benle dolsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?