349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım rahat telefon edemeyeceği bır yer şe zor arıyordur. Ankesor sınırlı sayıda veya bozuksa . Merak etme... Ins en kısa zamnda arar sesınınduyar rahatlarsın

Canım rahat telefon edemeyeceği bır yer şe zor arıyordur. Ankesor sınırlı sayıda veya bozuksa . Merak etme... Ins en kısa zamnda arar sesınınduyar rahatlarsın

kıbrısta canım.. mutlaka bi açıklaması vardır ama en son sesini iyi duymadığım için tedirgin oluyorum işte zorlanıyo çok Allah yardımcıları olsun hepsinin inşallah.. bi arasaydı hiç fena olmıycaktı ama bu saatten sonrada hiç sanmam

Canım ya eşim askerde hiç iyi değil. Cok huzursuz mutsuz yorgun . Sıkıntılı bır askerlık gecırıyorr .. Dolayısıyla bu bana yansıyor çok Üzülüyorum enerjim tamamen bıttı

lütfen üzülme canım ya..çok zor bi dönem onlar için ama geçici bu süreç..yapabilcegmiz bişey yok onlara destek olmak dışında..askerlk bu..şartlar kolay değil..Rabbim bütün askerlerin yardımcısı olsun..ve tabi bizlernde..sende kendine dikkat et..

Zaman gectikce alisirm sanmistim ama icimde ki korkular karmasalar hatta duygularim bile darma duman oldu( anlik suan boyle birazdan gecicek bunu biliyrm ama boyle zamanlarda yanlis kararlar almaktan cok korkuyrm... Allahim bi an once bitsin su askerlik sonrasindada hayrlisiyla kavusalim artik belirsizligin icinde boguluyrm gibi hissetmekten cok sıkıldımm...

bugün herkesin canı sıkkın neden ama kızlarrrr hadiii pozitif olalımmm. resimlerinize bakınnn, şarkılarınızı dinleyinnn, güzel günlerinizi hatırlayın... hatırlayın bunları çünkü onlar geldiğinde o güzel günlere geri döneceğizzz... bizim güçlü olup onların yanında durmamız lazımmm... her şey güzel olacak inanınn bahar bize sevdiklerimizi getirecek ve Allahın izniyle bir daha da ayrılmayacağızzz

Ya ferah tut içini lütfennn. Selçuktan duyduguma göre atışlar vardı bu hafta. tankla hedef falan vurucaklardı. Selçuklar gecen hafta yaptı. Belki senin ki de sıradadır

Kesinlikle katılıyorum sana acilen toparlanalıyız kızlar hadiii

çok sağooool canım benimmmm :) desteğini hiç unutmam

iyi geceler kızlar atın üstünüzdeki ölü topragını 17 mayıısı düşünün o kavuşacagımız günü düşünelim günler artmıyoki azalıyo onların yanında olmamız lazım :)

Canım ya eşim askerde hiç iyi değil. Cok huzursuz mutsuz yorgun . Sıkıntılı bır askerlık gecırıyorr .. Dolayısıyla bu bana yansıyor çok Üzülüyorum enerjim tamamen bıttı

canım nerdeydin eşin? çok zor bir dönemdeler ama bu zor günler geride kalacak hemde yarıya geliyoruz az daha sabır lütfen geçecek kuzum güzel günlerimiz gelecekk inşallahh :)

cnm ok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsin

ya kıyamam sana, inşalla bugün arar. 3 gün de çok uzun bir süre...merak etmekte çok haklısın...inşallah günler hemencik geçer ve dönerler.

inşallah:)) yüzüm güldü gerçekten inş. böyle olur

Tek yapmamız gereken yıkılmadan beklemek bunu sende biliyosun ... yarın ilk işin bi defter alıp günlük tutmaya başla. 20 sayfa sonra ilk defterimi bitiriyorum ben... nasıl etkisi olduguna sen bile inanamazsın. bitince de drek postalıcam. okusun okusunda içi dışı benle dolsun....

haklısın tatlım.. bende bi deniyim aslında düşünüp başıma ağrılar girene kadar yazarak rahatlayabilirim iyi bi fikir teşekkür ederim:)

ya kıyamam sana, inşalla bugün arar. 3 gün de çok uzun bir süre...merak etmekte çok haklısın...inşallah günler hemencik geçer ve dönerler.[/QUOTE]

inşallah canım yarından umutluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…