kızlar haydi, toparlayın kendinizi
burada hepimiz az çok aynı duyguları yaşıyoruz, zaman zaman ağlıyoruz, zaman zaman gülüyoruz. şafak 111....kendimizi parçalasak da bu süreyi kısaltamayız. ne yapsak ne etsek bu 111 günü yaşayacağız. iyisi mi güzel yaşayalımtamam yeri gelecek üzüleceğiz ama her şeyin başı sağlık, çok üzülüp kendimizi yıpratırsak olan bize olur unutmayın o nedenle şöyle bir kendimize gelelim. bugünler bitecek ve hatıralarda kalıcak. eşim askerdeyken....diye başlayan anılar anlatacağız. biliyorum zor, ama üstesinden gelmek zorundayız.
ben eşimin gittiğine seviniyorum. hayatı gördü...sevdiklerinin ve en başta benim kıymetimi anladı...dönünce bambaşka birisi olacağından eminim. erkekler bu kadarcık zorluk yaşamayı hekediyor bence. biz neler yaşıyoruz, onlarda azıcık katlanıversinlersünnet olma ve askere gitmekten başka ne yaşıyorlar canım
Tek yapmamız gereken yıkılmadan beklemek bunu sende biliyosun ... yarın ilk işin bi defter alıp günlük tutmaya başla. 20 sayfa sonra ilk defterimi bitiriyorum ben... nasıl etkisi olduguna sen bile inanamazsın. bitince de drek postalıcam. okusun okusunda içi dışı benle dolsun....
burada hepimiz az çok aynı duyguları yaşıyoruz, zaman zaman ağlıyoruz, zaman zaman gülüyoruz. şafak 111....kendimizi parçalasak da bu süreyi kısaltamayız. ne yapsak ne etsek bu 111 günü yaşayacağız. iyisi mi güzel yaşayalımtamam yeri gelecek üzüleceğiz ama her şeyin başı sağlık, çok üzülüp kendimizi yıpratırsak olan bize olur unutmayın o nedenle şöyle bir kendimize gelelim. bugünler bitecek ve hatıralarda kalıcak. eşim askerdeyken....diye başlayan anılar anlatacağız. biliyorum zor, ama üstesinden gelmek zorundayız.
ben eşimin gittiğine seviniyorum. hayatı gördü...sevdiklerinin ve en başta benim kıymetimi anladı...dönünce bambaşka birisi olacağından eminim. erkekler bu kadarcık zorluk yaşamayı hekediyor bence. biz neler yaşıyoruz, onlarda azıcık katlanıversinlersünnet olma ve askere gitmekten başka ne yaşıyorlar canım
Günaydın arkadaşlar şafagımız 110
Çift hanelere son 11
Plakalara son 29
Gunaydin caniskom:) bu guzel haber beni mutku ediyo sadece yoksa karamsar karamsar bööö bende skldm yaa yeter ama artik bunalim takilmak felan:))) zaman geciyo durmuyoki:)
Nehirnilcigim ben alisverise cikiyrm bugun cok stresliydim 2 gundr simdi iyiym veee ceyiz baakrm olmadi yaa:) vuhuuuuvv heycan yaptim simdiden sende istesin sanrm hadi kolay gelsin sevdiceklerimizle bol konusmali bi gun olsun:) 347leri okudumda biraz cok hosuma gitti yaaa sende bak arada Mutlu oldum mutluuu:))Günaydın şekerim zamanın durdugu görüşmüşmü hiç çok seviyorum bak bu lafı orda herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezlergünler biticek ve biz kavuşucaz askerlerimize inşallah
Nehirnilcigim ben alisverise cikiyrm bugun cok stresliydim 2 gundr simdi iyiym veee ceyiz baakrm olmadi yaa:) vuhuuuuvv heycan yaptim simdiden sende istesin sanrm hadi kolay gelsin sevdiceklerimizle bol konusmali bi gun olsun:) 347leri okudumda biraz cok hosuma gitti yaaa sende bak arada Mutlu oldum mutluuu:))
günaydın kızlarrrrrya ben heycandan uyuyamadım sabah erkenden kalktım saçımı başımı yaptım giyindim ettim bilgisayar başında bekliyorummm güzel bir gün olsunn hepimiz için
canım nerdeydin eşin? çok zor bir dönemdeler ama bu zor günler geride kalacak hemde yarıya geliyoruz az daha sabır lütfen geçecek kuzum güzel günlerimiz gelecekk inşallahh :)
Ohh çık tabi canım çeyiz çok zevkli ya ben ara verdim aldıgım yemek takımımla nevrsimi ödüyorum onların taksitleri bitsin çatalbıçak tencereye geçiçem aldıkca alası geliyor insanın ama şuan dur dedim kendimeNehirnilcigim ben alisverise cikiyrm bugun cok stresliydim 2 gundr simdi iyiym veee ceyiz baakrm olmadi yaa:) vuhuuuuvv heycan yaptim simdiden sende istesin sanrm hadi kolay gelsin sevdiceklerimizle bol konusmali bi gun olsun:) 347leri okudumda biraz cok hosuma gitti yaaa sende bak arada Mutlu oldum mutluuu:))
Günaydın canım herkesin bol bol askeriyle konuştugu morallin yüksek oldugu birgün olsun inşallahgünaydın herkese..bugün hepimiz içinde güzel bir gün olsun inşallah..
Günaydın canım ohh hadi bakalım moralli görün askerinide gör azcıkta olsa rahatlıyor insan çok sevindimgünaydın kızlarrrrrya ben heycandan uyuyamadım sabah erkenden kalktım saçımı başımı yaptım giyindim ettim bilgisayar başında bekliyorummm güzel bir gün olsunn hepimiz için
Canım günaydın lütfen moralini yüksek tut askerine belli etme zordur Allahım yardımcıları olsun sabır versin askerlerimize geçiçegini az kaldıgını bahset güzel günlerin beklediginiKızlar ben bugün de yine keyifsizim. Ağlamaklıyım... Benim kocam askerde iyi değil. Devrecılıkten cok eziliyor... Gergın 22-24. 05-07 nöbeti varmış... Benimle bile iyi konuşmuyor çok üzülüyorum kıZlar hastalanır diye psıkolojık olarak. Korkuyorum. Çok üzülüyorum...
Günaydın hatunlarMoraller nasıl bakiyim
Kızlar ben bugün de yine keyifsizim. Ağlamaklıyım... Benim kocam askerde iyi değil. Devrecılıkten cok eziliyor... Gergın 22-24. 05-07 nöbeti varmış... Benimle bile iyi konuşmuyor çok üzülüyorum kıZlar hastalanır diye psıkolojık olarak. Korkuyorum. Çok üzülüyorum...
Günaydın arkadaşlar şafagımız 110
Çift hanelere son 11
Plakalara son 29
Çeyiz alışverişi muhteşem keyifli bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?