349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar haydi, toparlayın kendinizi
burada hepimiz az çok aynı duyguları yaşıyoruz, zaman zaman ağlıyoruz, zaman zaman gülüyoruz. şafak 111....kendimizi parçalasak da bu süreyi kısaltamayız. ne yapsak ne etsek bu 111 günü yaşayacağız. iyisi mi güzel yaşayalımtamam yeri gelecek üzüleceğiz ama her şeyin başı sağlık, çok üzülüp kendimizi yıpratırsak olan bize olur unutmayın o nedenle şöyle bir kendimize gelelim. bugünler bitecek ve hatıralarda kalıcak. eşim askerdeyken....diye başlayan anılar anlatacağız. biliyorum zor, ama üstesinden gelmek zorundayız.
ben eşimin gittiğine seviniyorum. hayatı gördü...sevdiklerinin ve en başta benim kıymetimi anladı...dönünce bambaşka birisi olacağından eminim. erkekler bu kadarcık zorluk yaşamayı hekediyor bence. biz neler yaşıyoruz, onlarda azıcık katlanıversinler sünnet olma ve askere gitmekten başka ne yaşıyorlar canım

pikolatacım senin üslubuna bayılıyorum gece gece güldürdün beni yine:))zor bi süreç ama biticek Allah'ın izniyle değil mi şunun şurasında 111 güncük var inşallah zaman su gibi akıp geçsin onlar geldikten sonrada bi o kadar yavaş

canım katılıyorum sana, bende bi defter tutuyorum günlük tarzında ama iyisiyle kötüsüyle herşeyi yazıyorum ve ciddi anlamda rahatlatıyor :)ama benim ki açısından göndermek pek akıl karı olmaz tüm foyam ortaya çıkar gelince veririm belki :)

heheh cidden azıcık katlanıversinler dimiii kıyamam ben onlara yaa yazıkk

canım dogru söylüyosunda ahh şu özlem olmasa ha bide göçebe gibi orda burda kalmak çok yoruyo be rahat olmuyo insan

Gunaydin caniskom:) bu guzel haber beni mutku ediyo sadece yoksa karamsar karamsar bööö bende skldm yaa yeter ama artik bunalim takilmak felan:))) zaman geciyo durmuyoki:)

Günaydın şekerim zamanın durdugu görüşmüşmü hiç çok seviyorum bak bu lafı orda herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler günler biticek ve biz kavuşucaz askerlerimize inşallah

Nehirnilcigim ben alisverise cikiyrm bugun cok stresliydim 2 gundr simdi iyiym veee ceyiz baakrm olmadi yaa:) vuhuuuuvv heycan yaptim simdiden sende istesin sanrm hadi kolay gelsin sevdiceklerimizle bol konusmali bi gun olsun:) 347leri okudumda biraz cok hosuma gitti yaaa sende bak arada Mutlu oldum mutluuu:))

Çeyiz alışverişi muhteşem keyifli bişey

günaydın kızlarrrrr ya ben heycandan uyuyamadım sabah erkenden kalktım saçımı başımı yaptım giyindim ettim bilgisayar başında bekliyorummm güzel bir gün olsunn hepimiz için

günaydın kızlarrrrr ya ben heycandan uyuyamadım sabah erkenden kalktım saçımı başımı yaptım giyindim ettim bilgisayar başında bekliyorummm güzel bir gün olsunn hepimiz için

oo çok iyi yapmışsın canım, günaydın tabi bizimkilerin çarşısı yok ya ilk yazdıklarını okuyunca bi düşündüm Allah Allah neden öyle yapmış diye sonra aklıma geldi

Kızlar ben bugün de yine keyifsizim. Ağlamaklıyım... Benim kocam askerde iyi değil. Devrecılıkten cok eziliyor... Gergın 22-24. 05-07 nöbeti varmış... Benimle bile iyi konuşmuyor çok üzülüyorum kıZlar hastalanır diye psıkolojık olarak. Korkuyorum. Çok üzülüyorum...

Ohh çık tabi canım çeyiz çok zevkli ya ben ara verdim aldıgım yemek takımımla nevrsimi ödüyorum onların taksitleri bitsin çatalbıçak tencereye geçiçem aldıkca alası geliyor insanın ama şuan dur dedim kendime
günaydın herkese..bugün hepimiz içinde güzel bir gün olsun inşallah..
Günaydın canım herkesin bol bol askeriyle konuştugu morallin yüksek oldugu birgün olsun inşallah
Günaydın canım ohh hadi bakalım moralli görün askerinide gör azcıkta olsa rahatlıyor insan çok sevindim
Canım günaydın lütfen moralini yüksek tut askerine belli etme zordur Allahım yardımcıları olsun sabır versin askerlerimize geçiçegini az kaldıgını bahset güzel günlerin bekledigini
Günaydın hatunlar Moraller nasıl bakiyim

Günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın

hiçbişeycik olmaz onlara canım gelince yine aslan kesilirler merak etme. sen sırf eşinin konuşmasıyla anlattıklarıyla ses tonuyla ne hala geliyosun o tüm bu anlattıklarının içinde böyle yaparsan onada destek olamazsın güçlük çekersin. bizimkide dün akşam çok keyifsizdi sesinden anladım söyledi sıkıldığını nekadar konuyu değiştirmeye çalışsakta yine aynı yere geliodu bende çok üzüldüm ve telefonda azcık ağladım ben ağlayınca öyle bir toparladıkı kendini. üzülme sen sakın hepsi geçicek diye o beni avutmaya başladı gözyaşı gibi silahımız varken arasıra kullanmak lazım

Günaydın canlarım ,
Kızımı uyuttum,şimdi dışarı çıkacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…