Erzurum da canım . Ama yeri sürgün yeriymiş
Çeyiz alışverişi muhteşem keyifli bişey
Hemide nasil ama cok kararsiz kaliyrm yaa resimleri cekiyrm evde karar verebilmek icin:) o degilde alisveriste bile burda yazilanlari okuyrmnehirnilcigim cok mutluyum cok guzel guzel seyler:))
Canım lütfen moralini yüksek tut, gerçekten içinde bulundukları durum çok zor benimki de sabahtan beri oturmadı, yaptığı tek şey mıntıka temizliği kar küreme (ki binaları kaplayan bi kardan bahsediyo şırnakta), sonrada kamyonlara kömür taşıyıp boşalttıracakalrmış 3 gündür böyle.. senin eşin de anlattığına göre canım zor şartlar altında belli ki, ama bu sürecin geçici olduğunu unutma, geldiklerinde bizlerin yanında o günleri çok çabuk atlatacaklarına eminim. sen öyle konuştuğu zamanlar alttan alarak içinde bulunduğu durumun çok zor olduğunu ancak gözlerini kapatıp yattığı yerden mayıs ayında seninle birlikte yapacağınız tatil planından bahset en azından orada birazcık moral bulabilir belki canım.... iç karartmak yok şafak ne kadar zengin olursa olsun bir gün fakirleşmeye mahkumdur kuzuum Eki Görüntüle 616836
Evet canım benim az kaldı Rabbimin izniyle onada geldikmi artık aşağıya düşüyoruz inşallah yiycez bu askerligi bitiricez sonra bayram edicem 3 gün 3 gece :118:nehirimmm ne güzel yazmışsın öyle, daha ilk günlerimizde plakalara şafağın yarısı kadar var derken şimdii 29 güncük kalmış diyorumm! çok çabuk geçsin inşallah zaten plakalara geldik mi yolun yarısı demek, sonra da gelsin geriye doğru sayımlarrrr Eki Görüntüle 616831 Eki Görüntüle 616832
Ev kuruyorsun canımcım kolay şeyler değil tabiki hepsine bakıp görüp kombin yapıp öyle karar veriliyor sen birde beni gör ben kaç aydır yapıyorum bozuyorum onu araştırıyorum herşeyi ince ayrıntısına kadar geçen gün kız bana erkek tıraş makinesini anlatıyor bende dedim kendi kendini temizliyor temizleme haznesi var falan braunun 7serisinden bahsediyorum kıza kız bir afalladı valla bir bayan olarak bukadar ayrıntıyı nasıl biliyorsunuz hayret dogruu tebrik ederim diyo dedim herşeye öyleyim ben planlı bir yapım var arada fazla kaçsada değişemiyorum :96:Hemide nasil ama cok kararsiz kaliyrm yaa resimleri cekiyrm evde karar verebilmek icin:) o degilde alisveriste bile burda yazilanlari okuyrmnehirnilcigim cok mutluyum cok guzel guzel seyler:))
Canım çok sevindim seninde biraz olsun için rahatlamıştır bak dua et bol bol içini ferah tut ani duygu patlamaları yaşıyabiliyorlar bunları askerlik bitene kadar çok görücez malesef onlarda herşeyden korkabiliyorlar sıkılabiliyorlar destek olmak moral olmak sabretmek düşüyor bizlereKızlar az önce aradı eşim sesi daha iydi... Demek ki dün duygu patlaması yaşadı... Beterin beteri var... Rabbım korusun
Kızlar kızlar bu akşam sevdiceğimin ailesi benim ailemle tanışmaya geliyor. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Keşke askerimde burda bizimle olsaydı
Canım çok sevindim negüzel bir haber bu böyle Allahım güzel geçmesini mutlu sona gidilmesini nasip etsinheycanını tahmin ediyorum sakin ol ama normal birşey herkesin başından geçiyor nekadar az heycan okadar sevecen güleryüz okadar iyi heycanlanma desemde insan durduramıyorki kendini askerinde geldiginde daha güzel şeylerde eşlik edicek sana canım sıkma canını şimdi bununla
Amin canım benim inşallahCanım benim çok sağol. Amin inşallah Allah sizlerede nasip etsin :) Aslında ailesini ben tanıyorum ama şu an hiç tanımıyomuş gibi heyecan var duramıyorum gerçekten :) Nasip böyleymiş bakalım o gelir gelmez de nişan yapıcaz inşallah..
Selam canlarımmm
Bugün çarşısı olanlar ne mutlular yaa. Haftaya benimki ilk çarşısına çıkıcak inşallah skype lar hazır hersey hazır bi komutanların keyfine kaldık bekliorz işteee
Tanıdığım tanımadığım bütün arkadaşlar kendinize iyi bakın ben memlekete gidiyorum birazdan orda da net yok hiç giremicem burayayaklaşık 10-13 gün yokum napayım belki ortam değiştirirsem vakit daha çabuk geçer diye düşündüm, inşallah öyle olur. Allah a emanet olun, sevdikleriniz için bol dua edin, benim gibi ağlayıp zırlamayın :) iyiki bulmuşum bu sayfayı çok çok seviyorum sizi çok öpüyorum.. gelince hemen buraya gircem zaten haber veririm hoşçakalın
canım şuan trendyol ile morhipo da çok güzel indirimler var, ben az önce vok tava aldım 80 tl olan 28cm tava 39 tl çok ideal geldi bana az yağ ile güzel kızartma falan yapılabilir, çok kişi methetti... dilersen bir bak çok güzel ürünler var
Kızlar kızlar bu akşam sevdiceğimin ailesi benim ailemle tanışmaya geliyor. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Keşke askerimde burda bizimle olsaydı
Tanıdığım tanımadığım bütün arkadaşlar kendinize iyi bakın ben memlekete gidiyorum birazdan orda da net yok hiç giremicem burayayaklaşık 10-13 gün yokum napayım belki ortam değiştirirsem vakit daha çabuk geçer diye düşündüm, inşallah öyle olur. Allah a emanet olun, sevdikleriniz için bol dua edin, benim gibi ağlayıp zırlamayın :) iyiki bulmuşum bu sayfayı çok çok seviyorum sizi çok öpüyorum.. gelince hemen buraya gircem zaten haber veririm hoşçakalın
kızlarr nasılsınızz? ben sonunda gelebildim karneleri verdik dün bu hafta cok yorucuydu.not gir analiz yap derken..bitirdik dönemi neler yapıosunuz? görmeyeli nasılsınız?bu hafta içi kendime 2 tane nevresim takımı aldım cok güzeller ekleyeceğim inşallah birazdan:)
Kızlar ben artıkk özlemekten sıkıldımm o derece su 16 subatt bı gelsın ben doggru Dıyarbakıraa :)
evetttt ben nevresimlerimi paylaşayım sizlerle karaca homedan aldım ikisini de:)Aslında mürdüm rengi saten takıma görünce aşık olmuştum sadece onu alcaktım bunu görünce dayanamadım.Mürdüm rengi saten takımda hem nevresim hem pike var 4 yastıklı.Örgü battaniyeli takımda battaniye ve nevresim takımı var o da dört yastıklı.Fakat resimdekinden renkleri biraz farklı.Çarşafı ve 2 yastığı sütlü kahve.Pembe ve sütlü kahve kombine edilmiş yani.O rengini nette bulamadığım için bunu koydum:)daha netten çok şey begeniyorum ama kararsız bir insanım ben yaa:)
Eki Görüntüle 617102 Eki Görüntüle 617103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?