349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlı yolculuklar canım Allaha emanet ol :) dikkat et kendine aman üşütme sıkı sıkı giyin ben etmedim hasta oldum

Allah'a emanet ol canım bi hava değişimi çok iyi olucaktır gelincede hepbirlikte şafak saymaya devam ederiz özlicez seni hayırlı yolculuklar

Selam canlarımmm
Bugün çarşısı olanlar ne mutlular yaa. Haftaya benimki ilk çarşısına çıkıcak inşallah skype lar hazır hersey hazır bi komutanların keyfine kaldık bekliorz işteee

canımmmm seninle denk gelemedik üzüldüm şimdi yarında benim askerimin çarşısı var umarım geçen haftaki gibi mesaiye kalmaz darısı senin ve selçuğun başına

Bende cok ozledm ama malesef gitme sansim bile yok oyuzden cok sevindim senin adina:) hadi bakalim senin safak simdilik 20 ozman:) sonrada gelince devam edersin 88 den yarisini bitirmis oluyrz boyle dusununcede insan bi ayri seviniyo(;

aynen oyle yaptım bende safakları ayırdım sankı daha cabuk gececek gıbı gelıyor :) bna ılk once gelme dıye kıyametlerı koparıyordu sımdı pek sesını cıkarmıyo :) ama annesıde gelmek ıstıyor oda annesının pek gelmesını ıstemıyor benım arkadasım var ona gıdıcem annesı gelırse otelde kalıcaz falan ee annesınden gızlı gıdemem onuda goturemem sasırdım kaldımm

procrastinate nasılsın canım?? hayırlı akşamlar askerim sabah 08 30 da beni uyandırdı saolsun biraz daha geç arasaydı kalpten gidebilirdim:) yazık fırsat bulabilmişken bi sesini duyiyim dedi burası çok pis bi yer bıktım ve benim senin gücüne ihtiyacım var dedi nazlanmak istedi bende bişeyler söyledim falan arkadan bunu çağırdılar Allah bildiği gibi yapsın görüyomusun 2 dk konuşturmuyolar diyip gitti mıntıka temizliği yapcam dedi isyanlardaydı valla:)) yarın çarşı izni var girneye arkadaşlarıyla kahvaltı yapmaya gidiceklermiş ordan da nete gircek işte bunu düşünmek bile sevindirdi garibimi 1 günde olsa o psikolojiden uzak olmak iyi gelcek inşallah

Yalnız gıt hehehe boşver annesını

Kızlar sinemadan geldım gelır gelmez neye gırdım Celal ile Ceren cok komıktı kızlar cok güldüm.... Evlılık teklıfı sahnesı cok duygulandırdı benım kocamda herkesın ıcınde teklıf etmişti....
Ve önümde oturan sarmış dolaş çift ede sınır oldum sarıla sarıla öpüşe öpüşe izlediler çok kıskandım içimmmmmm acıdıııııııııı çoooooooookkkkk

Kızlar az önce aradı eşim sesi daha iydi... Demek ki dün duygu patlaması yaşadı... Beterin beteri var... Rabbım korusun

canım çok sevindim hergün biraz daha alışıcaklar bu tempoya ve sonra askerlikte bitmiş olcak zaten kavuşcaz sevdiklerimize geçicek bugünler inşallah Allah hepsinin yardımcısı olsun şuanda en çok duaya ihtiyaçları var Rabbim sabrını da versin inşallah..

gecmiş olsun canım benim de burnum flan kaşınıyor hapsuruyorum hep.yat dinlen en güzel ilaç valla. fiyatlar şöyle mor olan 300 lira pembe örgü battaniyeli 250 lira ama ben pazarlık yapıp 2sini 500e ve 8 takside aldım:)
Hayirli olsun canim cok guzeller:) gule gule kullanmak nasip olsun ceyiz hazrliklari cok eglenceli ve cok guzel hepsi ayri ayri mutlu ediyo beni:)

amin canım:) aynen cok güzel onu mu alsam bunu mu aşkım görmeden almıyım.en güzeli olsun diye ugrasıyorum hep.alıyorum ya daha gzlini görürsem diye hayıflanıorm.çoğu şeyi ondan alamıyorum doyumsuz muyum neyim:)

bende izlemek istiyorummmm beğendin mi filmi?? üzülme tatlım inşallah hayırlısıyla gelir ve sizde romantik bi film izlemeye gidersiniz sevdiğinle

pinkcat hayırlı olsun canım mutlu günlerde kullan inşallah sevdiğinle birlikte bu arada mürdüm olanına bayıldımmmm.. askerin nasıl yerinden memnun mu benimki gibi kıbrıstaydı diye hatırlıyorum

Kızlar galiba hasta oldun.boğazım,başım feci ağrıyor.bir de bugün spora başladık görümcemle.alışverşe gitti,iyice beter oldum.zaten bağırsak ülserinde aktif durumda....

Kızlar bir şey sorucam.eşimin komutanı tüm askerlere zorunlu izin yazmış.eşim izin kullanmak istemediğini söylemiş.komutan kabul etmemiş,herkes izin kullanacak demiş. Böyle saçmalık mı olur ya! Hiç istemiyor gelmeyi,gelirsem dönemem diyor...herkese rastgele gün ayarlamış,eşime de Nisan ayını yazmış zaten Mayıs'ta dönecek. Sizinkilere böyle bir baskı yapılmış mı?

pinkcat hayırlı olsun canım mutlu günlerde kullan inşallah sevdiğinle birlikte bu arada mürdüm olanına bayıldımmmm.. askerin nasıl yerinden memnun mu benimki gibi kıbrıstaydı diye hatırlıyorum

sağol canım benim ben de mürdüme aşık oldummm:)
askerim iyi kıbrısta girne hava savunma taburunda.şu an pek yaptıgı bir şey yok nöbet tutmaktan baska.3 güne 1 telde konusabiliyoruz.tek sorunumuz iletişim.daha çarşı iznini bile vermediler.vanda ark ın nişanlısı 2 kere cıktı.bir de doğuda çarsı vermiyorlar fln diyorlardı.asıl şark kıbrıs galiba hiçbşy yok. öğle yediğim yemekle duruyorum dedi üstüne abur cubur yedim dedi içim eridi valla seninki nasıl memnun mu

Kizlarr ben geldim gecmis olsun oncelikle hasta baya var aramizda dikkat edin kendinize. O nevresim takimlarina bayildim canimm iyi gunlerde kullan hani gidip ikisini de alasim geldi o derece yani ama murdum bi ayri ;-) mutlulukla saglikla kullan canimm benimm.
Kizlar bugun tam 1ay sonra sevdigimin yuzunu gordummmm ne kadar guzeldi anlatamamm en kisa zamanda umarim sizinde firsatiniz olur. Sapsalimm benim kilo almis sac trasi da yeni olmus(durumun oda farkinda ama ben bozuntuya vermedim oyh yakisiklim falan idare ettik ) benim ordugum atkiyi da takmis pispis siritip durdu karsimda kurbann olurum ben yaa o kadar cok ozlemisim ki bi anda kalkip yanina gidesim geldi gorunce daha da bi zor oluyor :'( zaten o kadar kotu ki interneti iki tane kafe degistirdi hic acilmiyor acilsa donuyor ses gitmiyor hani konusmaktan cok goruntu ayarlamaya calistik ama onu saniye gormeme degdi...

geçmiş olsun tatlım.çok saçma ya bizde böyle bir şey yok.yani nisan olması iyice abes anlamadım.nerdeydi senin eşin

geçmiş olsun canım..
bu nasıl bi saçmalıktır yaa zorunlu izinde ne demek tamam askeriyede mantık yoktu da bu biraz absürt bişey olmuş hakaten üzülme canım napcaksın ki herkes madem bunu yapmak zorunda o da sabretsin vardır bi hayır

sağol canım inşallah.ya senin adına sevindim.görmüş hasret gidermişsindir sevdiceğinle.bize daha vermediler izin fln :26:

benim askerim hiç memnun değil yerinden en kötü dönemde geldim diyip duruyo nöbet,eğitim ve sürekli çalışıyo beni aramaya bile zor fırsat buluyo yatağa kafamı koyunca uyuyorum diyo iletişim problem evet pahalı olmasını geçtik zaman bulamıyolar aramaya Allah yardımcıları olsun.. yarın çarşı izni var arkadaşlarıyla gidiceği kahvaltının hayalini kuruyo garibim ilk defa normal bi günüm geçicek diyo:))

Gecmis olsun canim yaa dikkat edelim bide bizim sesimizin kotu olmasi onlari daha cok etkiliyo kendimize o yuzden cok iyi bakalim:)

Ayy canim valla ne desek simdi olamz sanki yalniz gtmeni ister gonlumuz ama anneside gelmzse icinde kalir hele sen istemedigini belli edersen daha feci hadi bakalim karar senin napicaksin bakip gorcez bizde

Ne zorluklara katlaniyo askerlerimz gercekten cok dua edelim Allahim sabir versin onlarada bizlerede

Oncelikle gecmis olsun canim.. O nasil izinmis yaa sinir oldum zorla izin mi olur hele nisan ayina koymus olmasi ne alaka yaa bakalim o zorla yazdiklarindan biri gttiginde gercekligini anlarz herkes itiraz etmsitr gerci ama kimin umrunda olmustr o mechul hayrlsii insallah canim sen skma canini oyle olmk zorundaysada o durumu mutlu hale gtrmeye calis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…