349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hımmm canım seninki kıbrısın neresinde ki bu kadar agır? neyse moral olmustur çarşı izni ona.bizimki de haftaya cıkcak sanırım 4 gözle bekliyoruz

hadi bakalım darısı bizim başımıza çok sevindim canım ona da büyük moral olmuştur bikaç gün götürür bu mutluluk yarında benim askerimin çarşısı var bi problem olmazsa tabi komutanların işi belli olmaz

uff canım ya bende dün siinemaya gittim..aynen önümde yanımda etrafım çiftlerle sarılmıştı resmen..çok kötü olmuştum..filme güldüm ama çıkışta içim burkuldu ya

Ne kadar farkli gelr simdi onada disari cikmak normal bigun gecrmek felan insallah gorusrsunuz sizde bende yemin toreni olduktan sonra gorustum baska da carsi izni olmadi henuz ustada ama gorevi bile henuz belli degil bekliyrz oyle ordan oraya goturuyolarmis oyle boyle gececek diyede kendime telkin vermeye calisiyrm arada.. O degilde dun baska biyere gtrdler ve orda kalacaklarini bilemyerek esyalari hep dier tarafta kaldi asker kiayfetiyle felan mi uyudular merak edyrm bugunde aramadi( sartlar iyicemi zorlasiyo anlamadimki bende..

hımmm canım seninki kıbrısın neresinde ki bu kadar agır? neyse moral olmustur çarşı izni ona.bizimki de haftaya cıkcak sanırım 4 gözle bekliyoruz

lefkoşa/değirmenlik te ..evet canım moral oldu gerçekten tabi yine bi pürüz çıkmazsa aslında çarşısı geçen haftaydı bunlar sevinirken komutan mesaiye kalmalarını söylemiş haftaya gidiyosunuz demiş düşün psikolojiyi.. kendilerini özgür hissedicekleri tek yer çarşı kıyamam yaa inş. bi problem çıkmaz

geçmiş olsun tatlım.çok saçma ya bizde böyle bir şey yok.yani nisan olması iyice abes anlamadım.nerdeydi senin eşin

Adana'da jandarma olarak yapıyor.ufff vaktiyle gelseydi ne olurdu ki dönünce kullanacaktık izni ,tatile gidecektik.
Bu arada nevresim takımlarına bayıldım, iyi günlerde kullanın inşallah:)

Son düzenleme:

kesinlikle 1 günlükte olsa eski moduna dönücektir:)) inşallah canım bakalım yarın yazarım zaten şartlar hep ağırdı bence ama başta o kadar yansıtmıyolardı bizde üzülmeyelim diye fakat artık onlarda bunalmaya başladı ve bi şekilde rahatlamak istiyolar içlerinde tutmak yerine sesli düşünüyolar çünkü en çok bizden güç alıyolar Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah.. askerin fırsatını bulduğu gibi arar hiç merak etme o da sesini duymak için heyecanlanıyodur

Ayy canim valla ne desek simdi olamz sanki yalniz gtmeni ister gonlumuz ama anneside gelmzse icinde kalir hele sen istemedigini belli edersen daha feci hadi bakalim karar senin napicaksin bakip gorcez bizde [/QUOTE]

valla dıyorumkı anasıyla gıdeyım kalsın bı gun gorsun oglunu zaten anasıyla aynı sehırlerde degılıız gerı bındırırım ben bıgun daha kalırım ne anasını kırmıs olurum ne kendımı :) bana kalsa annesını yerım oyle severım ama onun yanında ben sevdıcegıme sarılmaya utanıyorum yaa :)

inşallah sorun cıkmaz bu sefer.yarın hasret giderirsiniz nette bir güzel:)
Adana'da jandarma olarak yapıyor.ufff vaktiyle gelseydi ne olurdu ki dönünce kullanacaktık izni ,tatile gidecektik.
Bu arada nevresim takımlarına bayıldım, iyi günlerde kullanın inşallah:)

sağol canım:) kaç gün izin vermişler

Kızlar kesinlikle haklısısını z hem şartlar ağırlaştı hemde zamn gectıkce sabırları kalmadı ve anlatmaya paylaşmaya başladılar... Ya sormayın zaten en kötüsü psıkolojık baskı . Bızımkılerınde çarşı ıznı ıptal oldu. Cok üzülmüştü. Biri dolabını düzensiz bırakmış tüm birlik ceza almısşş mantıksızlığın en üst noktası...

Beğendim canım ya çok güldüm ... Gülmeye ihtiyacım vardı iyi geldi.... Tabi anılar canlanıyor o ayrı...:)

izmirde doğup büyüdü ama kütükleri mardin .. bende izlicem o zaman benimde gülmeye çok ihtiyacım var şu sıralar.. onun zorlandığını gördükçe iştahım bile gidiyo yemek yerken zorlanıyorum yok böyle bişey:)

Ciddi anlamda degisiklik oluyor carsiya adapte olamamis oyle soyluyor yavrum benim cayla falan hic arasi yoktur diyorki bugun ilk defa cam bardakta cay ictim cok guzeldi onlarada cok moral oluyor cidden yaa. Bizim icinde umarim en kisa zamanda hepinizr verirler carsiyi

Yaaaaa yok böyle birşey ya aynısını benım kocamda dedi... Cam bardakta çay içmeyi özledim sıcak çay içmeyi özledim dedi.... :):):):)

özgür olucaklarını düşünmek bile onlara yetiye çünkü içeride psikolojik bi baskı var bunun dışında kullanım alanları hep ortak kendi başına bişey yapamamak, istediği şeyi yiyip içememek bunları düşününce gerçekten anlayabiliyorum çarşıyı nekadar istediklerini.. ahh o cam bardaktaki çay nasıl güzel gitmiştir şimdi yazık ama yaaa:))

evet canım haklısın çevreden de gördüğüm kadarıyla kütüğü doğuda olanları o taraflara gönderiyolar

canım benimkinin kütük kırıkkale izmirde yasıyorlar.kıbrısta su an.bu sene kıbrıs cok var bence doğuyla pek ilgili değil.bu dönemde cıkan askerlerin geneli kıbrıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…