benim askerim hiç memnun değil yerinden en kötü dönemde geldim diyip duruyonöbet,eğitim ve sürekli çalışıyo beni aramaya bile zor fırsat buluyo yatağa kafamı koyunca uyuyorum diyo iletişim problem evet pahalı olmasını geçtik zaman bulamıyolar aramaya Allah yardımcıları olsun.. yarın çarşı izni var arkadaşlarıyla gidiceği kahvaltının hayalini kuruyo garibim ilk defa normal bi günüm geçicek diyo:))
Kizlarr ben geldim gecmis olsun oncelikle hasta baya var aramizda dikkat edin kendinize. O nevresim takimlarina bayildim canimm iyi gunlerde kullan hani gidip ikisini de alasim geldi o derece yani ama murdum bi ayri ;-) mutlulukla saglikla kullan canimm benimm.
Kizlar bugun tam 1ay sonra sevdigimin yuzunu gordummmm ne kadar guzeldi anlatamamm en kisa zamanda umarim sizinde firsatiniz olur. Sapsalimm benim kilo almis sac trasi da yeni olmus(durumun oda farkinda ama ben bozuntuya vermedim oyh yakisiklim falan idare ettik) benim ordugum atkiyi da takmis pispis siritip durdu karsimda kurbann olurum ben yaa o kadar cok ozlemisim ki bi anda kalkip yanina gidesim geldi gorunce daha da bi zor oluyor :'( zaten o kadar kotu ki interneti iki tane kafe degistirdi hic acilmiyor acilsa donuyor ses gitmiyor hani konusmaktan cok goruntu ayarlamaya calistik ama onu saniye gormeme degdi...
Kızlar sinemadan geldım gelır gelmez neye gırdım Celal ile Ceren cok komıktı kızlar cok güldüm.... Evlılık teklıfı sahnesı cok duygulandırdı benım kocamda herkesın ıcınde teklıf etmişti....
Ve önümde oturan sarmış dolaş çift ede sınır oldum sarıla sarıla öpüşe öpüşe izlediler çok kıskandım içimmmmmm acıdıııııııııı çoooooooookkkkk
benim askerim hiç memnun değil yerinden en kötü dönemde geldim diyip duruyonöbet,eğitim ve sürekli çalışıyo beni aramaya bile zor fırsat buluyo yatağa kafamı koyunca uyuyorum diyo iletişim problem evet pahalı olmasını geçtik zaman bulamıyolar aramaya Allah yardımcıları olsun.. yarın çarşı izni var arkadaşlarıyla gidiceği kahvaltının hayalini kuruyo garibim ilk defa normal bi günüm geçicek diyo:))
hımmm canım seninki kıbrısın neresinde ki bu kadar agır? neyse moral olmustur çarşı izni ona.bizimki de haftaya cıkcak sanırım 4 gözle bekliyoruz
geçmiş olsun tatlım.çok saçma ya bizde böyle bir şey yok.yani nisan olması iyice abes anlamadım.nerdeydi senin eşin
Ne kadar farkli gelr simdi onada disari cikmak normal bigun gecrmek felaninsallah gorusrsunuz sizde bende yemin toreni olduktan sonra gorustum baska da carsi izni olmadi henuz ustada ama gorevi bile henuz belli degil bekliyrz oyle ordan oraya goturuyolarmis oyle boyle gececek diyede kendime telkin vermeye calisiyrm arada.. O degilde dun baska biyere gtrdler ve orda kalacaklarini bilemyerek esyalari hep dier tarafta kaldi asker kiayfetiyle felan mi uyudular merak edyrm bugunde aramadi ( sartlar iyicemi zorlasiyo anlamadimki bende..
uff canım ya bende dün siinemaya gittim..aynen önümde yanımda etrafım çiftlerle sarılmıştı resmen..çok kötü olmuştum..filme güldüm ama çıkışta içim burkuldu ya
lefkoşa/değirmenlik te ..evet canım moral oldu gerçekten tabi yine bi pürüz çıkmazsaaslında çarşısı geçen haftaydı bunlar sevinirken komutan mesaiye kalmalarını söylemiş haftaya gidiyosunuz demiş düşün psikolojiyi.. kendilerini özgür hissedicekleri tek yer çarşı kıyamam yaa inş. bi problem çıkmaz
Adana'da jandarma olarak yapıyor.ufff vaktiyle gelseydi ne olurdu kidönünce kullanacaktık izni ,tatile gidecektik.
Bu arada nevresim takımlarına bayıldım, iyi günlerde kullanın inşallah:)
hımmm canım seninki kıbrısın neresinde ki bu kadar agır? neyse moral olmustur çarşı izni ona.bizimki de haftaya cıkcak sanırım 4 gözle bekliyoruz
bende izlemek istiyorummmm beğendin mi filmi?? üzülme tatlım inşallah hayırlısıyla gelir ve sizde romantik bi film izlemeye gidersiniz sevdiğinle
Beğendim canım ya çok güldüm ... Gülmeye ihtiyacım vardı iyi geldi.... Tabi anılar canlanıyor o ayrı...:)
izmirde doğup büyüdü ama kütükleri mardin .. bende izlicem o zaman benimde gülmeye çok ihtiyacım var şu sıralar.. onun zorlandığını gördükçe iştahım bile gidiyo yemek yerken zorlanıyorum yok böyle bişey:)
Ciddi anlamda degisiklik oluyor carsiya adapte olamamis oyle soyluyoryavrum benim cayla falan hic arasi yoktur diyorki bugun ilk defa cam bardakta cay ictim cok guzeldi onlarada cok moral oluyor cidden yaa. Bizim icinde umarim en kisa zamanda hepinizr verirler carsiyi
Ciddi anlamda degisiklik oluyor carsiya adapte olamamis oyle soyluyoryavrum benim cayla falan hic arasi yoktur diyorki bugun ilk defa cam bardakta cay ictim cok guzeldi onlarada cok moral oluyor cidden yaa. Bizim icinde umarim en kisa zamanda hepinizr verirler carsiyi
Genelde doğuyu Kıbrıs'a yolluyorlardabondan sordum canım...
evet canım haklısın çevreden de gördüğüm kadarıyla kütüğü doğuda olanları o taraflara gönderiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?