canım benimkinin kütük kırıkkale izmirde yasıyorlar.kıbrısta su an.bu sene kıbrıs cok var bence doğuyla pek ilgili değil.bu dönemde cıkan askerlerin geneli kıbrıs:)
tanıdığım dört doğulu da kıbrısta yaptı belki o yüzden öyle düşünmüşümdür ee tabi başka yerlerden de illaki vardır:)) keşke çıkmasaydı ama gidipte iyi anlatanı duymadım
kesinlikle 1 günlükte olsa eski moduna dönücektir:)) inşallah canım bakalım yarın yazarım zatenşartlar hep ağırdı bence ama başta o kadar yansıtmıyolardı bizde üzülmeyelim diye fakat artık onlarda bunalmaya başladı ve bi şekilde rahatlamak istiyolar içlerinde tutmak yerine sesli düşünüyolar çünkü en çok bizden güç alıyolar Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah.. askerin fırsatını bulduğu gibi arar hiç merak etme o da sesini duymak için heyecanlanıyodur
her yerin kendine göre kötülüğü var maalesef askerlerimize pek önem verilmiyor.ama kısa dönem olmaları onlar ve bizim için çok büyük bir şans.uzun dönemleri daha cok zorluyorlarmıs komutanlar.
her yerin kendine göre kötülüğü var maalesef askerlerimize pek önem verilmiyor.ama kısa dönem olmaları onlar ve bizim için çok büyük bir şans.uzun dönemleri daha cok zorluyorlarmıs komutanlar.
Bugun aramadi ve mutlaka sartlarini zorlamistr ama ne halde hic bilmiyrm neyse iyi olsunda 1 gun sesini duyamadm diye sknti yapmayim ben simdinasil ozluyrm merak edyrm hepsi gecicek insallah o sirada ceyz hazrlamak en iyisi aninda modumu dgstiriyo bu fikir yaa evimiz diye dusununce bambaska oluyo hersey:))
Bu arada ben isimlerinizi merak ediyrm hitap ederken eski konusmayi yazdrmaktansa herkesin ismiyle cevap vermek istyrmaskerler esas konumuz ama bizde artik asker arkadasiyiz:)) tanisalim istyrm herkesle
öncelikle ismim özlem canım ya seninki??özlenmez mi ahhh ahh hepimiz aynı durumdayız seslerini duyunca mutlu duymayınca bi o kadar mutsuz ama öyle böyle geçiyo zaman dediğin gibi iyi olsunlarda:)) şu çeyiz hazırlama işi beni de çok sevindiriyo aldığın şeyleri sevdiğinle ortak kullanma fikri süper bi duygu askerden geldikten sonraki mutlu haberleride burda paylaşıcaz dimi ama sözler nişanlar kınlar düğünler bebek haberleri ooooo daha çok şeyler var
Tam uyuycaktim yazdigini gordum ozlemciim bende fatıma:) tanistigima memnun oldumevet evet bende burda paylasalim istyrm artik en zor gunlerimizi beraber gecryrz bunu bayraminida beraber yasamaliyiz uzuntulerimizi paylasarak azalttik sevinclerimizi cogaltacagimiz zmanlarimizda gelicek insallah:)) tatlim ben uyuyrm artik yarin yine bakar olurum topige:) iyi uykular tatli ruyalrr
Kızlar ben dün gece rüyamda sevdiceğimi gördüm askerden geldikten sonra Bursaya gidicez hazırlan artık topla esyalarını dıyor pek anlamadım :)
iyi akşamlar canım, valla bi iyiyim bi kötüyüm bu ateşim yüzünden, ama Allah beterinden saklasın, bi grip insanı yataklara düşürüyor muhabbet de bu akşam çok güzelmiş benim elimi kıpırdatacak halim yok :2:ama konuştuklarınızı okudumprocrastinate nasılsın canım?? hayırlı akşamlaraskerim sabah 08 30 da beni uyandırdı saolsun biraz daha geç arasaydı kalpten gidebilirdim:) yazık fırsat bulabilmişken bi sesini duyiyim dedi burası çok pis bi yer bıktım ve benim senin gücüne ihtiyacım var dedi nazlanmak istedi bende bişeyler söyledim falan arkadan bunu çağırdılar Allah bildiği gibi yapsın görüyomusun 2 dk konuşturmuyolar diyip gitti mıntıka temizliği yapcam dedi isyanlardaydı valla:)) yarın çarşı izni var girneye arkadaşlarıyla kahvaltı yapmaya gidiceklermiş ordan da nete gircek işte bunu düşünmek bile sevindirdi garibimi 1 günde olsa o psikolojiden uzak olmak iyi gelcek inşallah
güle güle kullan canım, güzel şeyler seçmişsin :)gecmiş olsun canım benim de burnum flan kaşınıyor hapsuruyorum hep.yat dinlen en güzel ilaç valla. fiyatlar şöyle mor olan 300 lira pembe örgü battaniyeli 250 lira ama ben pazarlık yapıp 2sini 500e ve 8 takside aldım:)
amin canım:) aynen cok güzel onu mu alsam bunu mu aşkım görmeden almıyım.en güzeli olsun diye ugrasıyorum hep.alıyorum ya daha gzlini görürsem diye hayıflanıorm.çoğu şeyi ondan alamıyorumdoyumsuz muyum neyim:)
geçmiş olsun canım, spora mı başladııınn nerdee? hayırlı olsun çok sevindim iyi yapmışsın... bizimkileri getirmek ayrı dert götürmek ayrı dert kirpisi helikopteri derken yalvarsalar da izne yollamazlar kuzum...Kızlar galiba hasta oldun.boğazım,başım feci ağrıyor.bir de bugün spora başladık görümcemle.alışverşe gitti,iyice beter oldum.zaten bağırsak ülserinde aktif durumda....
Bugun aramadi ve mutlaka sartlarini zorlamistr ama ne halde hic bilmiyrm neyse iyi olsunda 1 gun sesini duyamadm diye sknti yapmayim ben simdinasil ozluyrm merak edyrm hepsi gecicek insallah o sirada ceyz hazrlamak en iyisi aninda modumu dgstiriyo bu fikir yaa evimiz diye dusununce bambaska oluyo hersey:))
Bu arada ben isimlerinizi merak ediyrm hitap ederken eski konusmayi yazdrmaktansa herkesin ismiyle cevap vermek istyrmaskerler esas konumuz ama bizde artik asker arkadasiyiz:)) tanisalim istyrm herkesle
hayırdır inşallah canım.. ben şuna yordum askerden gelir gelmez bi hazırlıklar yapılcak ve kavuşcaksınız el ele verip
iyi akşamlar canım, valla bi iyiyim bi kötüyüm bu ateşim yüzünden, ama Allah beterinden saklasın, bi grip insanı yataklara düşürüyor muhabbet de bu akşam çok güzelmiş benim elimi kıpırdatacak halim yok :2:ama konuştuklarınızı okudumayy benimki de 8.30da uyandırdı bi de uyandırdım dimi diyo ee şeyy ben genelde o saatte kalkmam da sen nasılsın canım?
kıyamam yaaa çok geçmiş olsun tatlım.. gözüm aramadı değil yanihehe çok tatlılar yaa napsınlar işte özlem bastırınca saati gözardı ediyo olmalılar bi de biz bikaç günlük görüşemiyince hasret birikmesi oldu sevinçle haber veriyo yarın çarşı iznim var'' nete de'' girerim bende tepki yok kafa yerinde değil yaa o saatte duymadın mı diyo ''nete gircem ''diyorum heee aaa çok sevindim tamam şimdi anladım daha uyanamadım sanırım onlar tabi sabahın ilk ışıklarıya güne başlıyolar biz en derin uykuda
inşallaah :) benım okulum bıtıyor bu sene ee 5 yıldır flort edıyoruz artık bı zahmet yaa Alllaahıım cabuk gelsın bızım askercıklerımız zaman su gıbı akıp gıttsııın
kıyamam yaaa çok geçmiş olsun tatlım.. gözüm aramadı değil yanihehe çok tatlılar yaa napsınlar işte özlem bastırınca saati gözardı ediyo olmalılar bi de biz bikaç günlük görüşemiyince hasret birikmesi oldu sevinçle haber veriyo yarın çarşı iznim var'' nete de'' girerim bende tepki yok kafa yerinde değil yaa o saatte duymadın mı diyo ''nete gircem ''diyorum heee aaa çok sevindim tamam şimdi anladım daha uyanamadım sanırım onlar tabi sabahın ilk ışıklarıya güne başlıyolar biz en derin uykuda
cam bardağın hikayesi yanii :) kurban olurum ya yazık cidden bizim sürekli elimizin altında olduğu için anlamıyoruzşafağı 109 görünce bi şaşırdım kendi şafağım mı diye affallayıp bi baktım falan cidden hoş oldu yaa bir an önce 09 u da görürüz inşallahhh
procrastinate, pikolata ve nehirnilben sizleri çok merak ediyorummm yaaa büyük bir gizem oluşturuyorsunuz ve çok samimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?