349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benimkinin kütük kırıkkale izmirde yasıyorlar.kıbrısta su an.bu sene kıbrıs cok var bence doğuyla pek ilgili değil.bu dönemde cıkan askerlerin geneli kıbrıs:)

tanıdığım dört doğulu da kıbrısta yaptı belki o yüzden öyle düşünmüşümdür ee tabi başka yerlerden de illaki vardır:)) keşke çıkmasaydı ama gidipte iyi anlatanı duymadım

tanıdığım dört doğulu da kıbrısta yaptı belki o yüzden öyle düşünmüşümdür ee tabi başka yerlerden de illaki vardır:)) keşke çıkmasaydı ama gidipte iyi anlatanı duymadım

her yerin kendine göre kötülüğü var maalesef askerlerimize pek önem verilmiyor.ama kısa dönem olmaları onlar ve bizim için çok büyük bir şans.uzun dönemleri daha cok zorluyorlarmıs komutanlar.

Bugun aramadi ve mutlaka sartlarini zorlamistr ama ne halde hic bilmiyrm neyse iyi olsunda 1 gun sesini duyamadm diye sknti yapmayim ben simdi nasil ozluyrm merak edyrm hepsi gecicek insallah o sirada ceyz hazrlamak en iyisi aninda modumu dgstiriyo bu fikir yaa evimiz diye dusununce bambaska oluyo hersey:))
Bu arada ben isimlerinizi merak ediyrm hitap ederken eski konusmayi yazdrmaktansa herkesin ismiyle cevap vermek istyrm askerler esas konumuz ama bizde artik asker arkadasiyiz:)) tanisalim istyrm herkesle

her yerin kendine göre kötülüğü var maalesef askerlerimize pek önem verilmiyor.ama kısa dönem olmaları onlar ve bizim için çok büyük bir şans.uzun dönemleri daha cok zorluyorlarmıs komutanlar.

zaten en büyük tesellimiz kısa dönem oluşu bunu hatırladıkça moral oluyo diğer türlüsünü düşünemiyorum:)

Bizimde her konusmamizda bu bi rahatlama cumlemiz oluyo hepsi biticek diyrz sonra Uzun donemler yerine koyuyrmda kendimi cok iyiyz biz, 3te 1 ini yapicaz onlarin askerligi zorluyolar iyice diyo yaslari kucuk hep bide herkes ezmeye calsiiyo diyo cok uzuluyo halimize sukrediyrz bizde her defasinda.. Yine asker asker yani askerlik en rahat yerdede olsa zormus Allahim hepsine guc kuvvet versin sabir versin insallah..

öncelikle ismim özlem canım ya seninki?? özlenmez mi ahhh ahh hepimiz aynı durumdayız seslerini duyunca mutlu duymayınca bi o kadar mutsuz ama öyle böyle geçiyo zaman dediğin gibi iyi olsunlarda:)) şu çeyiz hazırlama işi beni de çok sevindiriyo aldığın şeyleri sevdiğinle ortak kullanma fikri süper bi duygu askerden geldikten sonraki mutlu haberleride burda paylaşıcaz dimi ama sözler nişanlar kınlar düğünler bebek haberleri ooooo daha çok şeyler var

Kizlar ben uyuyrm yarin bir suru program yaptik ailemle pazar gunu klasigi olaraktan(; oyuzden erken uyumam gerek artik.. Sevdiklerinizle guzel guzel ruyalar gorun mutlu uyuyun mutlu uyanin insallah:) bi gunu daha bitrdik cok sukur( hepimize Allah rahatlik versin..

Tam uyuycaktim yazdigini gordum ozlemciim bende fatıma:) tanistigima memnun oldum evet evet bende burda paylasalim istyrm artik en zor gunlerimizi beraber gecryrz bunu bayraminida beraber yasamaliyiz uzuntulerimizi paylasarak azalttik sevinclerimizi cogaltacagimiz zmanlarimizda gelicek insallah:)) tatlim ben uyuyrm artik yarin yine bakar olurum topige:) iyi uykular tatli ruyalrr

memnun oldum fatımacım:)) sana iyi uykular rüyanda sevdiğini gör inşallah

Kızlar ben dün gece rüyamda sevdiceğimi gördüm askerden geldikten sonra Bursaya gidicez hazırlan artık topla esyalarını dıyor pek anlamadım :)

iyi akşamlar canım, valla bi iyiyim bi kötüyüm bu ateşim yüzünden, ama Allah beterinden saklasın, bi grip insanı yataklara düşürüyor muhabbet de bu akşam çok güzelmiş benim elimi kıpırdatacak halim yok :2:ama konuştuklarınızı okudum ayy benimki de 8.30da uyandırdı bi de uyandırdım dimi diyo ee şeyy ben genelde o saatte kalkmam da sen nasılsın canım?

güle güle kullan canım, güzel şeyler seçmişsin :)

Kızlar galiba hasta oldun.boğazım,başım feci ağrıyor.bir de bugün spora başladık görümcemle.alışverşe gitti,iyice beter oldum.zaten bağırsak ülserinde aktif durumda....
geçmiş olsun canım, spora mı başladııınn nerdee? hayırlı olsun çok sevindim iyi yapmışsın... bizimkileri getirmek ayrı dert götürmek ayrı dert kirpisi helikopteri derken yalvarsalar da izne yollamazlar kuzum...

aah ah canım benim bu forumu okuyan akrabalarım var askerimin ailesinden, çok isterdim hepinizle birebir tanışmayı ama kamuflaja devam etmem şart zaman kötü insanlar birbirinin açığını arıyor :18: anladınız siz onu

hayırdır inşallah canım.. ben şuna yordum askerden gelir gelmez bi hazırlıklar yapılcak ve kavuşcaksınız el ele verip

inşallaah :) benım okulum bıtıyor bu sene ee 5 yıldır flort edıyoruz artık bı zahmet yaa Alllaahıım cabuk gelsın bızım askercıklerımız zaman su gıbı akıp gıttsııın

inşallaah :) benım okulum bıtıyor bu sene ee 5 yıldır flort edıyoruz artık bı zahmet yaa Alllaahıım cabuk gelsın bızım askercıklerımız zaman su gıbı akıp gıttsııın

eee tamam bak rüyayı da görmüşsün inşallah canım sadece birazcık daha sabır.. sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır sevdiğim bi söz çok sık söylerim..

cam bardağın hikayesi yanii :) kurban olurum ya yazık cidden bizim sürekli elimizin altında olduğu için anlamıyoruz şafağı 109 görünce bi şaşırdım kendi şafağım mı diye affallayıp bi baktım falan cidden hoş oldu yaa bir an önce 09 u da görürüz inşallahhh

procrastinate, pikolata ve nehirnil ben sizleri çok merak ediyorummm yaaa büyük bir gizem oluşturuyorsunuz ve çok samimisiniz

sağ ol kuzum. evet haklısın ee hadi gözünüz aydın, netten görmek bile bir nimet, biz gelene kadar telefonla idare edicez ne izin ne internet hiçbişicikleri yok yavrucakların

wuuu demek gizemliyiz sağ ol canım, aynı samimiyeti bu ortamda bulmaktan kaynaklanıyordur biliyor musun ben de seni merak ediyorum, ilk nickini gördüğümden beri buarada benimki çaydan umudunu hepten kesti, kastamonuda kötü de olsa çay var-dı tuncelide yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…