349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağ ol kuzum. evet haklısın ee hadi gözünüz aydın, netten görmek bile bir nimet, biz gelene kadar telefonla idare edicez ne izin ne internet hiçbişicikleri yok yavrucakların

ama biliyosun ben çokkkk uzun zaman önce gördüm askerimi ayrı şehirlerde de yaşayınca yarın bizim için çok anlamlı olucak uyuyamıyorum yaaa o kadar söyliyim

yani kavuşma sevinci olur muhakkak ama, imtihan dünyası sonuçta... en mutlu zamanlarımızın bile sorunu oluyor, nişan döneminde evlilik hazırlığında, doğumda her nimetin bir külfeti var misali :)

kesinlikle öyle ben daha çok şunu kastedmek istedim şuanda en çok istediğimiz şey onlara kavuşmak ya heyecanla beklediğimiz .. o gün gelince derdi tasayı unutuveririz anlamında Rabbim hayırla kavuştursun inşallah

ben yavaştan kaçıyorum kızlar, zira hastalığın terleme ve ateş safhasına geçmiş bulunmaktayım :2: ayrıca yatmaktan sıkılan moda da girmeme az kaldı aman diyim iyi bakın kendinize

kızlar benim gözler gitmeye başladı sanırım uykum geldi:)) hepinizi kocamannnn öpüyorum ve hayırlı geceler diliyorum

vayyy madem öyle bende gizemli bir hava katacağım bundan sonra :76:
zor valla canımm ya cidden çok zor koşullar altındalar
ama biliyosun ben çokkkk uzun zaman önce gördüm askerimi ayrı şehirlerde de yaşayınca yarın bizim için çok anlamlı olucak uyuyamıyorum yaaa o kadar söyliyim
valla canım bizde ayrı şehirlerdeyiz de bunun zorluğu çok daha farklı katılırsın diye düşünüyorum. uyku yok valla canım sana bu gece söyleyim ben sabah kalkıp hazırlık falan yaparsın
zaman çok çabuk geçiyor canım tadını çıkarmaya bak. şimdiden hazırlık yapıyosundur şunu konuşuruz bunu anlatırız diye ama pek çoğu aklına bile gelmeyecek :)

Queenia cım uğurum benim ağzından bal damlayan arkadaşım dediğin gibi oldu bugün aradı hemde sabahın 08 30 unda teşekkür ederim canım

Ay bak mesaj attıktan sonra gördüm topicte ki yazını :18:. Çookkk çoookkk sevindim. Bundan sonra aramadığında sen bana bi çıtlat. Gerisini bana bırak

Kendimi bu topiğin gece nöbetçisi ilan ediyorum
Son bi kaç haftadır gelip böle tek başıma takılıp gidiyorum. Talihsiz miyim neyim :76::87::86:

Kendimi bu topiğin gece nöbetçisi ilan ediyorum
Son bi kaç haftadır gelip böle tek başıma takılıp gidiyorum. Talihsiz miyim neyim :76::87::86:
eheheh canım gerçekten hep gece tek başına topiğin başını bekliyorsun yatmadan önce bi bakıyım demiştim seni gördüm iyi geceler demeden gitmeyim dedim bide kendini yalnız hissetme istedim

Günaydınn hatta güpgünaydın kızlar sabahın 6sında sevdıcegımın telefonuyla uyandım bır dahada uyuyamadım tabı :) Bırazda eskı zamanlar geldı sımdı aklıma sinirlendim onaa :) Bugun bol boll askerlerınızle konusmalı gorusmelı bır gun olsun ınsallah..

Hani tanismaktanda gectim nasil hitap etcegini bilemiyormya ondan tatlim:) face ortamnda herkes birbirini taniyo artik burda oyle bi sans olmuycak bide surekli karistiryrm kim kimdi askeri nerdeydi cunku surekli telden takip ediyrm goremiyrm kimi bekledgnizi bile karisiyo artik napalim surekli sorcaz:))

Gunaydin gulsahciim ohh ne guzel sesini duymusun ben dun duyamadm bi sabah bi aksam ariyodu merak ettigimi bildiginden ama aramyinca dun iyice telas yaptim sabah erkenden arar diye namazdan beridir bekliyrm ama aramadi hala( bakalim bugun ariyabilcekmi....

Cevapları tam alıntı yapamamışım,cepten girince böyle oluyo:)günaydın herkese

Günaydın arkadaşlar şafagımız 109
Çift hanelere son 10
Plakalara son 28

Onlu rakamlarıda devirdik gelsin artık çift haneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…