sağ ol kuzum. evet haklısınee hadi gözünüz aydın, netten görmek bile bir nimet, biz gelene kadar telefonla idare edicez ne izin ne internet hiçbişicikleri yok yavrucakların
ama biliyosun ben çokkkk uzun zaman önce gördüm askerimi ayrı şehirlerde de yaşayıncayarın bizim için çok anlamlı olucak uyuyamıyorum yaaa o kadar söyliyim
aa evet biz de ayrı şehirlerdeydik önceden de... zordur bilirim. Allah kavuştursun hepimizi, herkesin türlü türlü dertleri var...
aminnnnn canım benim inşallahkavuştuktan sonra dert falan kalmaz bence
yani kavuşma sevinci olur muhakkak ama, imtihan dünyası sonuçta... en mutlu zamanlarımızın bile sorunu oluyor, nişan döneminde evlilik hazırlığında, doğumda her nimetin bir külfeti var misali :)
vayyy madem öyle bende gizemli bir hava katacağım bundan sonrawuuu demek gizemliyizsağ ol canım, aynı samimiyeti bu ortamda bulmaktan kaynaklanıyordur biliyor musun ben de seni merak ediyorum, ilk nickini gördüğümden beri buarada benimki çaydan umudunu hepten kesti, kastamonuda kötü de olsa çay var-dı tuncelide yokmuş
valla canım bizde ayrı şehirlerdeyiz de bunun zorluğu çok daha farklı katılırsın diye düşünüyorum. uyku yok valla canım sana bu gece söyleyim ben sabah kalkıp hazırlık falan yaparsınama biliyosun ben çokkkk uzun zaman önce gördüm askerimi ayrı şehirlerde de yaşayıncayarın bizim için çok anlamlı olucak uyuyamıyorum yaaa o kadar söyliyim
vayyy madem öyle bende gizemli bir hava katacağım bundan sonra:76:
zor valla canımm ya cidden çok zor koşullar altındalar
iyi uykular canım, tatlı rüyalar :)kızlar benim gözler gitmeye başladı sanırım uykum geldi:)) hepinizi kocamannnn öpüyorum ve hayırlı geceler diliyorum
leydimmhürmetler, iyi geceler tatlı rüyalar efenimm
size de iyi geceler efenimmmm,geçmiş olsunn tekrardan
Queenia cım uğurum benim ağzından bal damlayan arkadaşım dediğin gibi oldu bugün aradı hemde sabahın 08 30 undateşekkür ederim canım
Genelde doğuyu Kıbrıs'a yolluyorlardabondan sordum canım...
eheheh canım gerçekten hep gece tek başına topiğin başını bekliyorsunKendimi bu topiğin gece nöbetçisi ilan ediyorum
Son bi kaç haftadır gelip böle tek başıma takılıp gidiyorum. Talihsiz miyim neyim:76::87::86:
aah ah canım benim bu forumu okuyan akrabalarım var askerimin ailesinden, çok isterdim hepinizle birebir tanışmayı ama kamuflaja devam etmem şartzaman kötü insanlar birbirinin açığını arıyor :18: anladınız siz onu
Gunaydin gulsahciim ohh ne guzel sesini duymusun ben dun duyamadm bi sabah bi aksam ariyodu merak ettigimi bildiginden ama aramyinca dun iyice telas yaptim sabah erkenden arar diye namazdan beridir bekliyrm ama aramadi halaGünaydınn hatta güpgünaydın kızlar sabahın 6sında sevdıcegımın telefonuyla uyandım bır dahada uyuyamadım tabı :) Bırazda eskı zamanlar geldı sımdı aklıma sinirlendim onaa :) Bugun bol boll askerlerınızle konusmalı gorusmelı bır gun olsun ınsallah..
sağol canım:) kaç gün izin vermişler[/QUOTE .!.:Bu konu da bir şey söylemedi,düşündüm de gelsin istiyorum:)
Çok sağol,sen de iyileş bir an önce.shapes for women e başladık,b-fit in aynısı.çok ağırdı ilk gün için,aletler okadar değilde,eğitmenin gösterdiği hareketler zorladı.tutulmuşum:)
cam bardağın hikayesi yanii :) kurban olurum ya yazık cidden bizim sürekli elimizin altında olduğu için anlamıyoruzşafağı 109 görünce bi şaşırdım kendi şafağım mı diye affallayıp bi baktım falan cidden hoş oldu yaa bir an önce 09 u da görürüz inşallahhh
procrastinate, pikolata ve nehirnilben sizleri çok merak ediyorummm yaaa büyük bir gizem oluşturuyorsunuz ve çok samimisiniz
Çok sağol:) eşimde ilk tanıştığımızda gizemli olduğumu düşünüp benle ilgilenmeye başlamıştı,sonradan evlendik.insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya meraktan:))) beni face de görmek mümkün değil,zira kıskanç bir koçişim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?