349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Huuuu kızlar nerdesiniz
Pazar pazar herkes uyuyor herhalde.ufff cepten forumda kim var kim yok gözükmüyor ki.
Ben de bebişimi uyuttum,biraz yanına uzanacağım. Kızımla ilgili sorunu da hallettik.aile danışma Merkeziyle iletişime geçtim.

ben geldim pazar günü biraz geç başlıyoruz güne malum...bana 110lar gecmek bilmedi hiç ya bakalım 100ler nasıl gececek.Sevdiceğimle dün gece konusmustuk.iyiydi.paran var mı dedim bana dedi ki sen bana yollayacağın parayla eksiklerimizi al.hazırla kendini yaza nişan diyor bana bu gaz baya yeter sanırım

Kendimi bu topiğin gece nöbetçisi ilan ediyorum
Son bi kaç haftadır gelip böle tek başıma takılıp gidiyorum. Talihsiz miyim neyim :76::87::86:

kuzumm bilseydim uğrardım valla bi başına bırakmazdımm.. gece 3 e kadar uyku girmedi gözümeee çizim yaptım durdum.. geçen haftalarda öyle gece kuşu ben olurdum burda sıkılırdım açmıyodum geceleri

canım çok sevindim çok iyi yapmışsın, ben sabah bi baktım sayfaya sonra film izledim, bizimkine iş bakıyorum da şimdiden, onun derdine düştüm işte :s sizinkiler askerden gelince işleri hazır mı yoksa benimki gibi arayacaklar mı kızlar? sonuçta evlilik tarihi de ona bağlı... her işimiz o kadar son dk.ya kalıyor ki, korkuyorum milleti arayıp yarın evleniyorum dicem diye ya insanlar 6 7 ay önceden bilir ne nasıl olacak... bizim her şey abartısız son saniyede belli oluyor

herkese selamlarr , usta birliğinde askerlerimiz nasıl memnunlar mı kızlar benim askerimm silivride aynı yerde, :asker yareni lan varmı tanışalımm canlar ,zira bizimkinin olduğu yerde telefon son bir ay kalası müsama gösteriliyor muş ona üzüldü ve çarşı izni de 5 saat... istanbula gitmek istiyormuş askerler ve gidiş geliş sıkıntı oluyormuşş allahım hayırlısıyla bi gelselerdi yaa ...

Kızlar selam bugün arkadasıma ev eşyaları bakmaya gıttık. Nişanlısına beraberdi... Bizde gezip bakmıştık kocam ile ... Cok duygulandım.. Dün sinemadada duygulandım anladım kı bana dışarısı ıyı gelmıyor ... En iyisi ev iş .... Öbür türlü anılar aklıma gelmiyor çok özlüyorummmmmmmmm

Hazir gozukuyo canim ama bellide olmaz kismet eski islerini yapmaya devam etcek bakalim gelince is derdimiz yok gozukuyo ama herkesin ayri zorluklari var bakalim neler olucak gelsinlerde bi hayrlisiyla..

iyi akşamlar asker yarenleri nasılsınız bakalım umarım askerlerinizinde sizin de keyfi yerindedir.. bugün sevdiğimin çarşı izniydi bol bol hasret giderdik en çokta yaptığı kahvaltı keyfini yerine getirmiş ilk defa insan gibi kahvaltı yaptık diyo sıcacık cam bardakta çay içmek süperdi diyo kıyamam yaa 1 güncükte olsa sivil hayatın tadını çıkarmışlar arkadaşlarıyla.. 1 ay kadar çarşı izni yokmuş asıl denetleme dönemi şimdi başlıyo yoğun olcaz şubattan sonra tekrar rahat edicez dedi.. baş harflerimizi işlediğim parfümümü sıktığım mendili de cebinden ayırmıyomuş koklayıp duruyomuş

Canım Silivriden Büyükçekmeceye beylikdüzüne geçebiir 45 dakika falan sürüyor sanırım orda sinemada var büyük alışveriş merkezleride istediklerini rahat yaparlar diye düşünüyorum ama yol biraz sıkıntı olur heryerin kendine göre sıkıntıları var işte İnşallah hepsi hayırlısıyla gelicekler canım inşallah

doğru haklısın canım ben orada okudum nasıl aklıma gelmedi, Büyükçekmecede Atirus var, Beylikdüzünde Beko, Migros, Beylicium, biraz ötede Torium, orda alışveriş merkezinden çok ne var? hem silivriye giden o yarım otobüslerle de rahat rahat gider gelirler. Beylikdüzü tüyap durağından itibaren de metrobüs çalışıyor.

Bende bugun askımla konustum nette.Moralı cok bozktu.o anlattı benım ıcım gtti.resmen leş pislik.adam denecek 1 tane adam yok koca askeriyede.yemeklerı kopekler yemıoken askerlere verıolarmıs.kimisi evliyim cocugum var dıe elını ıse surmez,kimisi devrecılık yapar onun bunun hakkını yer.Nefret ediyorum hepsinden.Çektirenlerin hepsi aynısını bulsun Allah'ından...

Evet çok zor ama ne yapalım bizde onlarda sbredicez dua edelim sağsalim gelsinler inş.

Çokkkk beğendim bende istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…