Günaydın arkadaşlar şafagımız 109
Çift hanelere son 10
Plakalara son 28
Onlu rakamlarıda devirdik gelsin artık çift haneler
Çift hanelere son 10
Plakalara son 28
Çift hanelere son 10
Plakalara son 28
Çift hanelere son 10
Plakalara son 28
Kendimi bu topiğin gece nöbetçisi ilan ediyorum
Son bi kaç haftadır gelip böle tek başıma takılıp gidiyorum. Talihsiz miyim neyim:76::87::86:
Huuuu kızlar nerdesiniz
Pazar pazar herkes uyuyor herhalde.ufff cepten forumda kim var kim yok gözükmüyor ki.
Ben de bebişimi uyuttum,biraz yanına uzanacağım. Kızımla ilgili sorunu da hallettik.aile danışma Merkeziyle iletişime geçtim.
Huuuu kızlar nerdesiniz
Pazar pazar herkes uyuyor herhalde.ufff cepten forumda kim var kim yok gözükmüyor ki.
Ben de bebişimi uyuttum,biraz yanına uzanacağım. Kızımla ilgili sorunu da hallettik.aile danışma Merkeziyle iletişime geçtim.
canım çok sevindim çok iyi yapmışsın, ben sabah bi baktım sayfaya sonra film izledim, bizimkine iş bakıyorum da şimdiden, onun derdine düştüm işte :s sizinkiler askerden gelince işleri hazır mı yoksa benimki gibi arayacaklar mı kızlar? sonuçta evlilik tarihi de ona bağlı... her işimiz o kadar son dk.ya kalıyor ki, korkuyorum milleti arayıp yarın evleniyorum dicem diyeya insanlar 6 7 ay önceden bilir ne nasıl olacak... bizim her şey abartısız son saniyede belli oluyor
herkese selamlarr , usta birliğinde askerlerimiz nasıl memnunlar mı kızlar benim askerimm silivride aynı yerde, :asker yarenilan varmı tanışalımm canlar ,zira bizimkinin olduğu yerde telefon son bir ay kalası müsama gösteriliyor muş ona üzüldü ve çarşı izni de 5 saat... istanbula gitmek istiyormuş askerler ve gidiş geliş sıkıntı oluyormuşş allahım hayırlısıyla bi gelselerdi yaa ...
Canım Silivriden Büyükçekmeceye beylikdüzüne geçebiir 45 dakika falan sürüyor sanırım orda sinemada var büyük alışveriş merkezleride istediklerini rahat yaparlar diye düşünüyorum ama yol biraz sıkıntı olur heryerin kendine göre sıkıntıları var işte İnşallah hepsi hayırlısıyla gelicekler canım inşallah
Bende bugun askımla konustum nette.Moralı cok bozktu.o anlattı benım ıcım gtti.resmen leş pislik.adam denecek 1 tane adam yok koca askeriyede.yemeklerı kopekler yemıoken askerlere verıolarmıs.kimisi evliyim cocugum var dıe elını ıse surmez,kimisi devrecılık yapar onun bunun hakkını yer.Nefret ediyorum hepsinden.Çektirenlerin hepsi aynısını bulsun Allah'ından...
Evet çok zor ama ne yapalım bizde onlarda sbredicez dua edelim sağsalim gelsinler inş.
evetttt ben nevresimlerimi paylaşayım sizlerle karaca homedan aldım ikisini de:)Aslında mürdüm rengi saten takıma görünce aşık olmuştum sadece onu alcaktım bunu görünce dayanamadım.Mürdüm rengi saten takımda hem nevresim hem pike var 4 yastıklı.Örgü battaniyeli takımda battaniye ve nevresim takımı var o da dört yastıklı.Fakat resimdekinden renkleri biraz farklı.Çarşafı ve 2 yastığı sütlü kahve.Pembe ve sütlü kahve kombine edilmiş yani.O rengini nette bulamadığım için bunu koydum:)daha netten çok şey begeniyorum ama kararsız bir insanım ben yaa:)
Eki Görüntüle 617102 Eki Görüntüle 617103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?