349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amiin inşallahh.baya zor gibi gozukuyo.bı an once hava degısımı almam lazım burdan uzaklasmam lazım dıyıp duruo.bırıne bsy yapıcak dıe korkuyorum..

merak etme kabullenicektir bi süre sonra başka türlü geçmez yoksa ama sende dik dur canım sevdiğine moral ver ki dayansın.

Allah onların da bizim de yardımcımız olsun, kesinlikle işimiz kolay değil. Ancak Kur'an-ı Kerim'de İnşirah Suresinin iki ayeti beni bu zorluğun karşısında rahatlatıyor ve sizlerle de paylaşmak istiyorum...

üphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır."

merhaba mesajlarınızı okudum. eşlerimiz aynı yerdeler sanırım...mıntıka temizliği,kar temizleme,kömür taşıma...şırnak il jandarma da benim eşim.şartlar zor gerçektende Allah kolaylık versin hepsine

gizemcim sabredicez canım benimkide kaç gündür bunalımdaydı aynı dertlerden muzdarip hepsi hiç merak etme bugün çarşısı vardı da neyseki keyfi yerine geldi biraz 1 günlükte olsa insan gibi bi gün geçirdim şimdi gidip aynı pislik hayatıma devam edicem diyo garibim napsın

merhaba hoşgeldiniz foruma :)) benim erkek arkadaşım şırnak- beytüşşebap ta asker, 3 4 gün önce şırnak il jandarmadan oraya geldiler. ama dediğiniz gibi eşinizle aynı koşullar, kar gittikçe artıyomuş binaları kaplamış e tabii temizlemesi de onlara kalıyo Allah gerçekten sabır ve kolaylık versin... sizin eşiniz de kısa dönem mi yapıyor?

Hazdi yaaaa ;( nerede asker canım

evet kısa dönem.acemiliği de kastamonu gölköy idi

amin inş.tunceli de durumlar nasıl

hemen hemen benzer şekilde canım. bizimki de ilçeye gidecek ama hala ordan oraya sürüklüyorlar çocukları ilde bekliyorlar. karlı, soğuk... ilçeler de yerine göre değişiyormuş. bir ilçeye gidecekleri götürmüşler, hepsinin telefonlarını toplamışlar açıkçası buna üzüldüm, el insaf sanki orda ankesörlü var da düzgün! çarşı izinleri bile yok insaf bari telefon olsun... minnacık ilçede, kantin bile mahrumiyet kantini... aah ah...

valla bizimkilerin orda internet kesilip duruyo, ankesörler desen hiçbiri çalışmıyor yani bi bitse de rahatlasak şu şafağı yiyip bitirelim kızlarrEki Görüntüle 617815

Ayyy cok sevimli yaaa mendilden bende yapicam annemler zamaninda nisanlaninca yapilip ceyize konulurmus:)) bende yapicam yaaa cok guzel olur askerdeyken hemde bugun icinde cok sevindim adiniza darisi basimiza:)

Gizemciiiiim cok sevindim tatlim konusmana:) bizim daha carsi iznimiz yok ama olucak gorusecz yine insallah:)))

Benimde icimi serinleten bi ayet bu hatrlatici oldu Allah razi olsun..:)
Guzel gunler bizi bekliyo insallah...

Elifciim yaa masaallah ben bi canakkaleden bulamadm asker yareni sen nerden takip ediosunda buluyosun anlamis degilim foruma davet mi ediosun bide elifciim bi canakkale yareni ariyrm 1 bucuk aydir(

Ayyy cok sevimli yaaa mendilden bende yapicam annemler zamaninda nisanlaninca yapilip ceyize konulurmus:)) bende yapicam yaaa cok guzel olur askerdeyken hemde bugun icinde cok sevindim adiniza darisi basimiza:)

Gizemciiiiim cok sevindim tatlim konusmana:) bizim daha carsi iznimiz yok ama olucak gorusecz yine insallah:)))

Benimde icimi serinleten bi ayet bu hatrlatici oldu Allah razi olsun..:)
Guzel gunler bizi bekliyo insallah...

Elifciim yaa masaallah ben bi canakkaleden bulamadm asker yareni sen nerden takip ediosunda buluyosun anlamis degilim foruma davet mi ediosun bide elifciim bi canakkale yareni ariyrm 1 bucuk aydir kimsecikler yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…