349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim valla çok haklıısn, ben aştım cidden face'tede baya gruplara falan katılmıştım gittiği yer hakkında bi sürü insanla konuştum ben baya ajanlık yapıyorum yaa ondan sanırım beni buluyolar Eki Görüntüle 617819 Eki Görüntüle 617819 Eki Görüntüle 617819

Bizimde her şey son dakika olmuştu.eşim memur olarak doğuya atanmıştı.onun dönmesini bekliyorduk,tarih falan belli değildi.birden Ankara'ya döndü.düşün Ocak'ta döndü Mart'ta evlendik biraz koşturmaca oluyor ama bunlar tatlı yorgunluklar. Ben düğün istemedim.iki tane kına gecesi yaptık,sonrada nikah. Senin nerede olucak? Ankara'da mı? Öyleyse sana fotoğrafçı tavsiye edeyim.

Kizlar telden giriyrm 2 3 kez gondermisim sanrm bilerek yapmadm ama silemiyrmda telden kusura bakmayin:) oda bayaca uzun olmus

bazen bir çocuk gibi tepinip ağlamak bazende bir derviş edasıyla bu da geçer ya hu demek geliyor içimden..sabredeceğiz arkadaşlar ne gelir elden..onlara daha zordur birde bizim hüznümüzle yorulmasınlar...moralleri yüksek tutalım tam destek geri sayıma devam...

Canim yokmu canakkaleden gozune carpan:) bende bulmak istyrmmm aslinda ayni bolukten, kogustan felan oyy nasilda iyi olur en azndan arayamiolar bazen diger arkadaslrin durumunuda gormus olurz takdr ettim seni gercekten..

of evet aynı mod bende de var bugün çocuk gibi tepinip ağlama modundayım çıkmak gerek

Aslinda hepimiz tam olarak bu durumdayiz bence:) bazenler zincirinde bi huznlu bi mutlu ama cok sukur zman durmuyo acinin en derinimize isledigi zaman bile gecip gidiyo :))

canım biliyosun mayıs 17de geliyolar, hazirana kalmaz diyo annesi aynen şu hızla ilerlicez o zaman bize iki uçan süpürge lazım bizim de bir ist.da kına gecesi, bir ankarada ve nikah da ank.da olacak canım, fotoğrafçı tavsiyesi iyi olur gerçekten, fiyatını da belirtirsen daha da iyi olur pikolatacımmm

Kızlar bende Ankara da yasıyorummmm

Bizimkilerde hazirana kalmaz diyolar ama bunu dusunmek bile suan beni cok heycanlandiriyo:) daha dugun telasi degil bizimki ama nisan telasida bi okadar heycanli ve bu kadar ozlemin uzerine bize ilac gibi gelicek insallah:)) ucarsiniz tatlim yaaa hepsi bianda hallediliverir hele bi gelsinlerde insalalh:) guzel haberlerimizi bildirirz birbirimize

Canim yokmu canakkaleden gozune carpan:) bende bulmak istyrmmm aslinda ayni bolukten, kogustan felan oyy nasilda iyi olur en azndan arayamiolar bazen diger arkadaslrin durumunuda gormus olurz takdr ettim seni gercekten..

çanakkale mi dedi biri..benmki çanakkale kepez de

inşallah canım, o koşturmacaya girince zaten insan wuu düşünemiyorum Allah yardım etsin, ne yorgunluktur ama (tatlı da olsa )

Kızlar bende Ankara da yasıyorummmm
benim henüz nerede oturacağım belli değil ama sen neresindesin canım?

Foto en önemsediğim ayrıntılardan biriydi.internetten araştırdım,stüdyo M'yi buldum.ankaraya gittiğimde bir kaç yer daha gezdik,albümlerini inceledik.zaten albümlere bakınca nasıl iş çıkardıklarını anlıyorsun.stüdyo M yi beğendik.fiyat 400 tl.herkes bu fiyatı verdi.sanırım stüdyo M önceden pahalıbir yermiş,şuan ucuza yapıyormuş.ailelere albüm yaptılar,pozlar çok orijinal oldu.aklında bulunsun,Ankara'ya gittiğinde uğrayıp bakarsınız.internettende incelersin.

sağ ol canım hemen sitesini sık kullanılanlara ekledim yani siz memnun kaldıysanız böyle bir referans da önemli benim için. o aşamaya gelelim inşallah bir an önce

hmm ölemi ben sölerim o zaman teşekkürlerr bizim ki acemi daha ya belki ondan canı sıkıldı bi de saat durumunu taktı işte evet canımcım yaa her yerin ayrı sıkıntıları var bu sabah küflü yumurtalı ekmek yemişler deli oldum yaa yemekler cezaevinden geliyormuş kuzucuğumun bulunduğu ilce de bi kipa varmış işte ... inşallah sağ salimm yanımızda olsunlar allahın izniyle carpatia bu aralar girmiyor sanırım onun askeri de alemdağ acemi idi usta nerde aceb bizimkinin kafa dengi yokmuşş hepsi jiletçi diyo ayy allahım sabır ver

teşekkür ediyorumm kızlar ben bizimkine söylerim eh istanbulun yabancısı olmak böle bişey sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…