Ayyy cok sevimli yaaa mendilden bende yapicam annemler zamaninda nisanlaninca yapilip ceyize konulurmus:)) bende yapicam yaaa cok guzel olur askerdeyken hemdebugun icinde cok sevindim adiniza darisi basimiza:)
Gizemciiiiim cok sevindim tatlim konusmana:) bizim daha carsi iznimiz yok ama olucak gorusecz yine insallah:)))
Benimde icimi serinleten bi ayet bu hatrlatici oldu Allah razi olsun..:)
Guzel gunler bizi bekliyo insallah...
Elifciim yaa masaallah ben bi canakkaleden bulamadm asker yareni sen nerden takip ediosunda buluyosun anlamis degilim foruma davet mi ediosun bide elifciim bi canakkale yareni ariyrm 1 bucuk aydir kimsecikler yok(
Bizimde her şey son dakika olmuştu.eşim memur olarak doğuya atanmıştı.onun dönmesini bekliyorduk,tarih falan belli değildi.birden Ankara'ya döndü.düşün Ocak'ta döndü Mart'ta evlendikcanım çok sevindim çok iyi yapmışsın, ben sabah bi baktım sayfaya sonra film izledim, bizimkine iş bakıyorum da şimdiden, onun derdine düştüm işte :s sizinkiler askerden gelince işleri hazır mı yoksa benimki gibi arayacaklar mı kızlar? sonuçta evlilik tarihi de ona bağlı... her işimiz o kadar son dk.ya kalıyor ki, korkuyorum milleti arayıp yarın evleniyorum dicem diyeya insanlar 6 7 ay önceden bilir ne nasıl olacak... bizim her şey abartısız son saniyede belli oluyor
Kizlar telden giriyrm 2 3 kez gondermisim sanrm bilerek yapmadmama silemiyrmda telden kusura bakmayin:) oda bayaca uzun olmus
canım benim valla çok haklıısn, ben aştım cidden face'tede baya gruplara falan katılmıştım gittiği yer hakkında bi sürü insanla konuştum ben baya ajanlık yapıyorum yaa ondan sanırım beni buluyolar Eki Görüntüle 617819 Eki Görüntüle 617819 Eki Görüntüle 617819
bazen bir çocuk gibi tepinip ağlamak bazende bir derviş edasıyla bu da geçer ya hu demek geliyor içimden..sabredeceğiz arkadaşlar ne gelir elden..onlara daha zordur birde bizim hüznümüzle yorulmasınlar...moralleri yüksek tutalım tam destek geri sayıma devam...
bazen bir çocuk gibi tepinip ağlamak bazende bir derviş edasıyla bu da geçer ya hu demek geliyor içimden..sabredeceğiz arkadaşlar ne gelir elden..onlara daha zordur birde bizim hüznümüzle yorulmasınlar...moralleri yüksek tutalım tam destek geri sayıma devam...
Bizimde her şey son dakika olmuştu.eşim memur olarak doğuya atanmıştı.onun dönmesini bekliyorduk,tarih falan belli değildi.birden Ankara'ya döndü.düşün Ocak'ta döndü Mart'ta evlendikbiraz koşturmaca oluyor ama bunlar tatlı yorgunluklar. Ben düğün istemedim.iki tane kına gecesi yaptık,sonrada nikah. Senin nerede olucak? Ankara'da mı? Öyleyse sana fotoğrafçı tavsiye edeyim.
Bizimde her şey son dakika olmuştu.eşim memur olarak doğuya atanmıştı.onun dönmesini bekliyorduk,tarih falan belli değildi.birden Ankara'ya döndü.düşün Ocak'ta döndü Mart'ta evlendikbiraz koşturmaca oluyor ama bunlar tatlı yorgunluklar. Ben düğün istemedim.iki tane kına gecesi yaptık,sonrada nikah. Senin nerede olucak? Ankara'da mı? Öyleyse sana fotoğrafçı tavsiye edeyim.
canım biliyosun mayıs 17de geliyolar, hazirana kalmaz diyo annesiaynen şu hızla ilerlicez o zaman bize iki uçan süpürge lazım bizim de bir ist.da kına gecesi, bir ankarada ve nikah da ank.da olacak canım, fotoğrafçı tavsiyesi iyi olur gerçekten, fiyatını da belirtirsen daha da iyi olur pikolatacımmm
Canim yokmu canakkaleden gozune carpan:) bende bulmak istyrmmm aslinda ayni bolukten, kogustan felan oyy nasilda iyi olur en azndan arayamiolar bazen diger arkadaslrin durumunuda gormus olurztakdr ettim seni gercekten..
Bizimkilerde hazirana kalmaz diyolar ama bunu dusunmek bile suan beni cok heycanlandiriyo:) daha dugun telasi degil bizimki ama nisan telasida bi okadar heycanli ve bu kadar ozlemin uzerine bize ilac gibi gelicek insallah:)) ucarsiniz tatlim yaaa hepsi bianda hallediliverir hele bi gelsinlerde insalalh:) guzel haberlerimizi bildirirz birbirimize
benim henüz nerede oturacağım belli değil ama sen neresindesin canım?Kızlar bende Ankara da yasıyorummmm
canım biliyosun mayıs 17de geliyolar, hazirana kalmaz diyo annesiaynen şu hızla ilerlicez o zaman bize iki uçan süpürge lazım bizim de bir ist.da kına gecesi, bir ankarada ve nikah da ank.da olacak canım, fotoğrafçı tavsiyesi iyi olur gerçekten, fiyatını da belirtirsen daha da iyi olur pikolatacımmm
Ben de netten giriyorumKizlar telden giriyrm 2 3 kez gondermisim sanrm bilerek yapmadmama silemiyrmda telden kusura bakmayin:) oda bayaca uzun olmus
Ayyy cok sevimli yaaa mendilden bende yapicam annemler zamaninda nisanlaninca yapilip ceyize konulurmus:)) bende yapicam yaaa cok guzel olur askerdeyken hemdebugun icinde cok sevindim adiniza darisi basimiza:)
fatımacım nasılsın canımevet yap mutlaka benim askerim bayılmıştı bu süprizime mutlaka sevinicektir mektubun arasına sıkıştırıver şaşırsın
Foto en önemsediğim ayrıntılardan biriydi.internetten araştırdım,stüdyo M'yi buldum.ankaraya gittiğimde bir kaç yer daha gezdik,albümlerini inceledik.zaten albümlere bakınca nasıl iş çıkardıklarını anlıyorsun.stüdyo M yi beğendik.fiyat 400 tl.herkes bu fiyatı verdi.sanırım stüdyo M önceden pahalıbir yermiş,şuan ucuza yapıyormuş.ailelere albüm yaptılar,pozlar çok orijinal oldu.aklında bulunsun,Ankara'ya gittiğinde uğrayıp bakarsınız.internettende incelersin.
Canım Silivriden Büyükçekmeceye beylikdüzüne geçebiir 45 dakika falan sürüyor sanırım orda sinemada var büyük alışveriş merkezleride istediklerini rahat yaparlar diye düşünüyorum ama yol biraz sıkıntı olur heryerin kendine göre sıkıntıları var işte İnşallah hepsi hayırlısıyla gelicekler canım inşallah
doğru haklısın canım ben orada okudum nasıl aklıma gelmedi, Büyükçekmecede Atirus var, Beylikdüzünde Beko, Migros, Beylicium, biraz ötede Torium, orda alışveriş merkezinden çok ne var? hem silivriye giden o yarım otobüslerle de rahat rahat gider gelirler. Beylikdüzü tüyap durağından itibaren de metrobüs çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?