349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim askerimde ilçe ve küçük yerlerde telefon sıkıntı oluyor muş zaten hiç bir aktivite yok amenna ama telefonda afaki bişey değil artık kartla aradığı zaman zaten hemen bitiyo ve kart bulma sıkıntısı malum ahh ki ne ahh,telefonlar dinleniyor ya bazen söyleniyorum ben mahsus ...gel tezkere diyorum işte o kadar !

canım bence de tel olmalı... yalnız sizinkilerin 5saat bile olsa silivri gibi bi yerde çarşı izni varmış. biz askeri doğuda olanların hiç çarşısı olmayacak aynı binada duracaklar o kadar ay minnacık ilçede ne yapacaklar bilmiyorum, inşallah huzursuzluk yaşamazlar ya o kadar adam

evet ama onların güvenliği acısından tabi işleri zor gerçekten inşalah sorun yaşamasınlar gerçekten sorunlu insan sayısı çok fazla askerlikte anlatınca ben bile deli oluyorum ama belli etmiyorumm jiletle ismini kazıyanlar koğuşta sigara içen ve dur sus anlamayan yaşları küçük psikopatçıklar uzun dönemlerden gerçekten allah sabır versin ve günlerini çabucak geçirsin...aminn

amin canım :) 1 şubatta tam 3,5 ayları kalıyor inşallah, o günü bekliyorum. niyeyse bu 3,5 ayı sevdim ben, gözümde büyümüyo, nedir ki diyorum içimden zaten hele bi nisan gelsin havalar ısınsın, şöyle güzelce gezelim yauu buraya yine kar geldi

aaa canımm nerde acaba benim ki merkez ilçe jandarma da kııız seninki nerede valla aynıymışşş

Benimki Silivri Ceza Evine gitti. Yeni yerinden çok memnun alemdağdan bin kat iyi diyor. Sizin nasıl memnun mu? Ben yemin törenlerine gitmiştim canım. Hatta sen gidemedim diye yazmıştın, bende sana fotoğraf çektim yollayabilirim, belki çıkmıştır senin sevdiceğin diye yazmıştım görmedin sanırım :)

evet canım, aah o kadar istedim ki ist.a gelse askerim diye, her hafta giderdim nasıl güzel olurdu, ama hayal işte :44:kastamonudan tunceliye çıktı

ne yapalım canları sağ olsun da tek geçecek allahın izni ile ... bende yakın yerlerin olmasını çok isterdim nevşehir aksaray mersin güzel olurdu gitme şansım olurdu ama ne yapalımm rabbim yardımcıları olsun

evet canım, aah o kadar istedim ki ist.a gelse askerim diye, her hafta giderdim nasıl güzel olurdu, ama hayal işte :44:kastamonudan tunceliye çıktı

Bir şey sorucam.b fite başladım ya her yerim tutuldu resmendenemeye gittim sadece.yarın başlıyoruz.120 tl dediler.o kadar para bayılınca haftanın 6 günü de gidicem sence ağar mı olur? Sadece 1 ay gidebilirim,sen ne kadar gittin.1ayda selilütlerim azalır mı

ya iş yoğunluğu yok o açıdan memnun ama yemekler ve çarşı izni sıkıntı ve telefon yok ben epeydir girmemiştim foruma görmedim canım yazını teşekkür ederim düşüncen için askerde bi arkadaşi face koymuş oradan gördüm bende çok üzüldü arkadaş ortamı yapmıştı kendine onlardan ayrıldı ...yaa yemin töreninden fotolarsa yine de bakmak isterim belki farklıdır öyle özledim ki yaa...

iyi akşamlar canım, nasılsın görüşmeyeli?

İyim canım sen nasılsın aşkım dün ilk çarşı iznine çıktı çalıştıgım için görme şansım falan olmadı ama kargo göndermiştik onu almış tlf gondermiştik iyi oldugunu bilmek aradıgında ulaşmak gerçekten çok güzel insan bütün derdini unutuyo :)

canım hayırlı olsunnn, ben de 6 gün gidiyorum ağır olmaz, o sonda yaptırdıkları soğuma egzersizlerini uzun uzun yaparsan ağrı sızı azalır pikolatacımm, 1 ayda tabi ki etki eder, ben 3 haftada toplamda 18 cm incelmiştim (onlar ölçtü) çok daha iyi sonuç alanlar da var tabi... ben askerimin yol izninde falan yedim, pek dikkat etmedim

sağ olasın canım, bizde de bi yaramazlık yok şükür çok sevindim senin adına, telefonsuz olmuyor ya ankesörlüden haber beklemek o acemilik günleri, hiç unutamam ne zormuş...

Bizimkide eğitim aldı yine bir süre şimdi yeni görevleri verildi. Giriş kapısında nöbetçi olucak genelde. Yemekleri bizimki anlata anlata bitiremedi çok güzel komutanlarla beraber yiyiyoruz diyor. Çarşı bizde de sıkıntılı yarım gün izinleri var ama allahtan cezaevinin kendi internet cafesi var şanslıyız o bakımdan.Alemdağda kaçıncı takımdaydı biliyor musun canım.

Son düzenleme:
sağ olasın canım, bizde de bi yaramazlık yok şükür çok sevindim senin adına, telefonsuz olmuyor ya ankesörlüden haber beklemek o acemilik günleri, hiç unutamam ne zormuş...[/QUOTE]

Evet ya ankesörlünün saçma sapan sesleri :) Allah yine eksikligini göstermesin cızırtı arasında askerlerimizin sesinide duyabiliyoduk arada Allah bütün bekleyenleri sağ salim kavuştursun inş 99 a ne kaldı şurda

amin canım gerçekten de 99a bir şey kalmadı, biz de acemiliği atlattık sanırım şafak saya saya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…