hemen hemen benzer şekilde canım. bizimki de ilçeye gidecek ama hala ordan oraya sürüklüyorlar çocuklarıilde bekliyorlar. karlı, soğuk... ilçeler de yerine göre değişiyormuş. bir ilçeye gidecekleri götürmüşler, hepsinin telefonlarını toplamışlar açıkçası buna üzüldüm, el insaf sanki orda ankesörlü var da düzgün! çarşı izinleri bile yok insaf bari telefon olsun... minnacık ilçede, kantin bile mahrumiyet kantini... aah ah...
teşekkür ediyorumm kızlar ben bizimkine söylerim eh istanbulun yabancısı olmak böle bişey sanırım
benim askerimde ilçe ve küçük yerlerde telefon sıkıntı oluyor muş zaten hiç bir aktivite yok amenna ama telefonda afaki bişey değil artık kartla aradığı zaman zaten hemen bitiyo ve kart bulma sıkıntısı malum ahh ki ne ahh,telefonlar dinleniyor ya bazen söyleniyorum ben mahsus ...gel tezkere diyorum işte o kadar !
canım rica ederiz, her zaman :) peki sen nerede oturuyorsun?
canım bence de tel olmalı... yalnız sizinkilerin 5saat bile olsa silivri gibi bi yerde çarşı izni varmış. biz askeri doğuda olanların hiç çarşısı olmayacakaynı binada duracaklar o kadar ay minnacık ilçede ne yapacaklar bilmiyorum, inşallah huzursuzluk yaşamazlar ya o kadar adam
kayseriliyimm ben ve burada yaşıyormsen istanbul sanırımm
semen38 canım alemdağ bizide silivriye savurdu. Kaderimiz aynıymış
evet ama onların güvenliği acısından tabi işleri zor gerçekteninşalah sorun yaşamasınlar gerçekten sorunlu insan sayısı çok fazla askerlikte anlatınca ben bile deli oluyorum ama belli etmiyorumm jiletle ismini kazıyanlar koğuşta sigara içen ve dur sus anlamayan yaşları küçük psikopatçıklar uzun dönemlerden gerçekten allah sabır versin ve günlerini çabucak geçirsin...aminn
aaa canımm nerde acaba benim ki merkez ilçe jandarma da kııız seninki nerede valla aynıymışşş
evet canım, aah o kadar istedim ki ist.a gelse askerim diye, her hafta giderdim nasıl güzel olurdu, ama hayal işte :44:kastamonudan tunceliye çıktı
evet canım, aah o kadar istedim ki ist.a gelse askerim diye, her hafta giderdim nasıl güzel olurdu, ama hayal işte :44:kastamonudan tunceliye çıktı
iyi akşamlar canım, nasılsın görüşmeyeli?iyi akşamlar herkese girememiştim günlerdir özlemişim valla :)
Benimki Silivri Ceza Evine gitti. Yeni yerinden çok memnun alemdağdan bin kat iyi diyor. Sizin nasıl memnun mu? Ben yemin törenlerine gitmiştim canım. Hatta sen gidemedim diye yazmıştın, bende sana fotoğraf çektim yollayabilirim, belki çıkmıştır senin sevdiceğin diye yazmıştım görmedin sanırım :)
iyi akşamlar canım, nasılsın görüşmeyeli?
Bir şey sorucam.b fite başladım ya her yerim tutuldu resmendenemeye gittim sadece.yarın başlıyoruz.120 tl dediler.o kadar para bayılınca haftanın 6 günü de gidicem sence ağar mı olur? Sadece 1 ay gidebilirim,sen ne kadar gittin.1ayda selilütlerim azalır mı
sağ olasın canım, bizde de bi yaramazlık yok şükürİyim canım sen nasılsın aşkım dün ilk çarşı iznine çıktı çalıştıgım için görme şansım falan olmadı ama kargo göndermiştik onu almış tlf gondermiştik iyi oldugunu bilmek aradıgında ulaşmak gerçekten çok güzel insan bütün derdini unutuyo :)
ya iş yoğunluğu yok o açıdan memnun ama yemekler ve çarşı izni sıkıntı ve telefon yokben epeydir girmemiştim foruma görmedim canım yazını teşekkür ederim düşüncen için askerde bi arkadaşi face koymuş oradan gördüm bende çok üzüldü arkadaş ortamı yapmıştı kendine onlardan ayrıldı ...yaa yemin töreninden fotolarsa yine de bakmak isterim belki farklıdır öyle özledim ki yaa...
Evet ya ankesörlünün saçma sapan sesleri :) Allah yine eksikligini göstermesin cızırtı arasında askerlerimizin sesinide duyabiliyoduk aradaAllah bütün bekleyenleri sağ salim kavuştursun inş 99 a ne kaldı şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?