349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çanakkale mi dedi biri..benmki çanakkale kepez de

Evet canim ben dediiiim canakkale biga ama olsun yinede canakkale buldum:))

fatımacım nasılsın canım evet yap mutlaka benim askerim bayılmıştı bu süprizime mutlaka sevinicektir mektubun arasına sıkıştırıver şaşırsın

Tatlim cok iyiyim sevdicegimin sesini duydum daha bi iyi oldum:))) sende iyisindr insallah hersey yolunda olsun okadar mutlu oluyrmki guzel haberleri okurken(; bu arada Mendili yapmaya baslasam iyi oluck haftaya gondericem mektubunuda zaten kargoyla gndercegim icin carsi izninde alicak mendili mektubun icine koyucam dedigin gibi:))) cok sevincek sasrcak paylasicam yine(; cok ozledm yaa baska aklina bi fikir gelirse paylas canim bizimlede hep beraber yapalim mutlu edelim askerlerimiziiii

Olsun canim gorusememis olsanizda konusablrsnz artik istedignzde Cok sevindim bu habere insallah bizde oyle oluruz yakin zmNda gercekten istedigimde ulasabimek benide cok rahtlaticak:) hayrli olsun sizinki

Hepsini atlaticaz insallah hepimizin ayri ayri sknti ettigi konular var ve insallah hepsi duzelsin dua edelim cok cok rahat etsin askerlerimizde ve dolayisiyla bizde:)

Olsun canim gorusememis olsanizda konusablrsnz artik istedignzde Cok sevindim bu habere insallah bizde oyle oluruz yakin zmNda gercekten istedigimde ulasabimek benide cok rahtlaticak:) hayrli olsun sizinki

Çok tşkler canımm evet gerçekten insan çok rahatlıyo inş sizde en kısa zamanda aşarsınız bu sorunu dua edicem :) buraları okumuyolardır inş komutanlar falan duyarlarsa fena olur :)

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz? ben 347. dönem yareniyim şafağım altta göründüğü gibi daha çookkk var (
arada okuyorum sizin yazdıklarınızı maşallahh 100 den düşüceksiniz yakında. kendi kendime diyorum ne kadar çabuk indiler bu kadar bende aynı günleri geçirdim ama bana bukadar geçmemiş gibi geliyor nedense.

iyi akşamlar canım ama anlamadım ben 347 ama şafak nie o kadar fazla 347ler kavuştu die biliyodum ben şaşırdım dogrusu anlayamadım

şafaktan 1 gün daha eksildiiiiii:124: genel olarak keyifler yerinde görüyorum ki çok sevindim bu arada bizde hala telefon yok ankesörlüye devam

Geçicek çabucak tabi arada sancıda vericek kalbimize :) zaman ne kadar hızlı geçsede özledigimiz için bize geçmiyomuş gibi geliyo

aynen canım. banada arada bir geliyorlar dayanamayacak gibi oluyorum ama öylede böylede geçiyor zaman ne kadar zor olsada

aynen canım. banada arada bir geliyorlar dayanamayacak gibi oluyorum ama öylede böylede geçiyor zaman ne kadar zor olsada

Ben de bunalıyodum günlerdir bu telefon işi çok rahatlattı beni iyi oldugunu bilmek tarifsiz bi duygu canım sıkkınken buraya bile giremiyorum içimdenn hiçbişey gelmiyo Allah bidaha yaşatmasın depresyona girdim sandım korktum :)

ayy aman allah korusun deprasyona falan girme sakın

telefon mu soktunuz ne güzel. sesini 1 dk bile duymak herşeye bedel iyi olmştr. ankesör hiç çekilmiyo

ayy aman allah korusun deprasyona falan girme sakın

telefon mu soktunuz ne güzel. sesini 1 dk bile duymak herşeye bedel iyi olmştr. ankesör hiç çekilmiyo

Ankesörlü gerçekten kötü o cızırtısı kulaklarımı mafetti yaa bide sürekli tekrarlıyosun sende karşındakide söylediklerini insan biran önce kapatmak istiyo şimdilik rahat inş bi sıkıntı çıkmaz korkuyorum yaa

inşallah bir sıkıntı olmazda rahat rahat konuşursunuz

bizde olacak gibi de durmuyor valla ya şöyle bi uyusam da 108 gün sonra uyansam istiyorummmmmmmmm...

evet yaa bazı yerler çok sıkıntılı telefon yönünden ya hiç mantıgım almıyo bazen telefonun ne zararı var arkadaş tamam bazı sıkıntılar dan ötürü yasak ama onada çare bulsunlar napalım yani herşeyi bizmi düşüncez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…