çanakkale mi dedi biri..benmki çanakkale kepez de
fatımacım nasılsın canımevet yap mutlaka benim askerim bayılmıştı bu süprizime mutlaka sevinicektir mektubun arasına sıkıştırıver şaşırsın
İyim canım sen nasılsın aşkım dün ilk çarşı iznine çıktı çalıştıgım için görme şansım falan olmadı ama kargo göndermiştik onu almış tlf gondermiştik iyi oldugunu bilmek aradıgında ulaşmak gerçekten çok güzel insan bütün derdini unutuyo :)
ya iş yoğunluğu yok o açıdan memnun ama yemekler ve çarşı izni sıkıntı ve telefon yokben epeydir girmemiştim foruma görmedim canım yazını teşekkür ederim düşüncen için askerde bi arkadaşi face koymuş oradan gördüm bende çok üzüldü arkadaş ortamı yapmıştı kendine onlardan ayrıldı ...yaa yemin töreninden fotolarsa yine de bakmak isterim belki farklıdır öyle özledim ki yaa...
amin canımgerçekten de 99a bir şey kalmadı, biz de acemiliği atlattık sanırım şafak saya saya
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz? ben 347. dönem yareniyim şafağım altta göründüğü gibi daha çookkk var(
arada okuyorum sizin yazdıklarınızı maşallahh 100 den düşüceksiniz yakında. kendi kendime diyorum ne kadar çabuk indiler bu kadar bende aynı günleri geçirdim ama bana bukadar geçmemiş gibi geliyor nedense.
iyi akşamlar canım ama anlamadım ben 347 ama şafak nie o kadar fazla 347ler kavuştu die biliyodum ben şaşırdım dogrusu anlayamadım
asteğmen olarak gitti çünkü nişanlım 12 ay o yüzden canım
Aaa dogru ya aklıma geldi aslındada onlar 348 diye sayılıyo sanıyorum ben Allah kavuştursun canım üzülme sen biticek bişey Allahın izniyle
:))
sağol canım amin Allah hepimizi kavuştrsun inşallah zaman çabucak geçsin
Geçicek çabucak tabi arada sancıda vericek kalbimize :) zaman ne kadar hızlı geçsede özledigimiz için bize geçmiyomuş gibi geliyo
şafaktan 1 gün daha eksildiiiiii:124: genel olarak keyifler yerinde görüyorum ki çok sevindimbu arada bizde hala telefon yok ankesörlüye devam
aynen canım. banada arada bir geliyorlar dayanamayacak gibi oluyorum ama öylede böylede geçiyor zaman ne kadar zor olsada
Ben de bunalıyodum günlerdir bu telefon işi çok rahatlattı beni iyi oldugunu bilmek tarifsiz bi duygu canım sıkkınken buraya bile giremiyorum içimdenn hiçbişey gelmiyo Allah bidaha yaşatmasın depresyona girdim sandım korktum :)
Olsun bizdede yoktu telefon 1 gün önce inş sizinde olur :) Şafaklar böyle düştükçe keyfimize dicek yok
ayy aman allah korusun deprasyona falan girme sakın
telefon mu soktunuz ne güzel. sesini 1 dk bile duymak herşeye bedel iyi olmştr. ankesör hiç çekilmiyo
Ankesörlü gerçekten kötü o cızırtısı kulaklarımı mafetti yaa bide sürekli tekrarlıyosun sende karşındakide söylediklerini insan biran önce kapatmak istiyo şimdilik rahat inş bi sıkıntı çıkmaz korkuyorum yaa
bizde olacak gibi de durmuyor vallaya şöyle bi uyusam da 108 gün sonra uyansam istiyorummmmmmmmm...
inşallah bir sıkıntı olmazda rahat rahat konuşursunuz
Saol canım inş hepimiz rahat rahat konuşalım sevdiklerimizle seninki hangi ilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?